izmir kütahya tren / Ege Ekspresi Tren Saatleri, Tren Bileti Fiyatı TL

Izmir Kütahya Tren

izmir kütahya tren

Tren Bileti hakkında tüm bilgiler funduszeue.info’da! Yüksek Hızlı Tren, TCDD Anahat trenleri, TCDD Demiryolları Haritası, Yüksek Hızlı Tren Haritası, Tren biletleri nereden alınır?, tren bileti fiyatları, tren hatları ve sefer saatleriyle ilgili detaylı bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz.

Tren Bileti Satış ve Rezervasyon işlemleri, TCDD online güncellemelerinden dolayı şuan için yapılamamaktadır. 

funduszeue.info üzerinden en uygun fiyatlarla Otobüs Bileti alabilirsiniz! 

Turizm ve seyahat için online bir ulaşım rehberi sunan funduszeue.info, 21 yıldır devam eden seyahat planlama sürecini en yeni fikirlerle zamanın ruhuna adapte ederek sizin için sunmaya devam ediyor yılında başlayan ulaşımda kolay rezervasyon yolculuğumuz, hız kesmeden daha fazla firma ile ve genişleyen ulaşım ağı seçenekleri ile sürekli yenilenerek ucuz otobüs bileti ve tren bileti hizmetiyle devam ediyor.

funduszeue.info ile Pamukkale Turizm, Efe Tur, Kontur, Özkaymak, Balıkesir Uludağ, Süha Turizm, Has Turizm gibi köklü firmalarında olduğu ’den fazla otobüs firmasından online otobüs bileti alabilirsiniz. Seyahatlerinizde onlarca seçenek arasından sizin için en uygun firmayı, seferi ve fiyatı seçerek güvenle online bilet satın almanın konforunu yaşayabilirsiniz.

Seyahatleriniz için farklı fikirlere göz atmak isterseniz funduszeue.info

TCDD'nin bütün anahat trenleri, YHT seferleri ve sefer bilgileri ve tren biletine buradan ulaşabilirsiniz.

Kütahya - Ankara arası en ucuz tren biletlerini bulun

Tren Yolculuğu Hakkında

Tren Yolculuğunun İpuçları

En hızlı trenleri seçerek saatte km'yi aşan hızlarda yolculuk yapabilirsiniz. Kütahya - Ankara tren yolculuğu sadece daha hızlı değil aynı zamanda daha rahattır! Yolculuk genelde şehir merkezinde biteceği için zaman kazanabilirsiniz.

Normal tren mi? Yüksek hızlı tren mi? Ankara şehrine hangi trenle giderseniz gidin, yolculuğunuzun çevresel etkisini ve karbon ayak izini azaltacaksınız. Manzaraların gözlerinizin önünden geçip gidişini izlerken kendinize bu seçimi yaparak doğanın korunmasını sağladığınızı söyleyebilirsiniz.

Kütahya - Ankara arasında yapılan tren yolculuğu, uçak veya araba ile yapılan aynı yolculuk ile karşılaştırıldığında tren 30 kata kadar daha az CO2 yayar. Tren, karbon ayak izinizi kolayca azaltmanızı sağlayacak gerçekten bir ekolojik ulaşım şeklidir.

Kütahya - Ankara tren yolculuğu için bir müzik listesi oluşturun ve kişisel müzik listenizle manzaranın tadını çıkarın.

Biliyor muydunuz?

New York tek bir istasyonda en çok peron ve hat sayısı rekoruna sahiptir. Manhattan'daki Grand Central Station yolculara hizmet veren 44'ten fazla peron ve 67 hat ile dünyanın en büyük tren istasyonlarından biridir.

Japon trenleri daima tam zamanında kalkar, tam zamanında varır. Yoğun dönemlerde bile arıza yaptıkları çok ender görülür. 5 dakikadan fazla gecikme olması durumunda mürettebat her yolcudan özel olarak özür dileyecektir.

Dünyanın en düz demiryolu hattını Avustralya'da bulabilirsiniz. kilometre uzunluğundaki bu hat, aynı zamanda dünyanın en uzun ve en düz demiryolu hattı olarak kabul edilir.

İzmir - Kütahya Uçak Bileti Ara

Gaziemir ilçesinde yer alan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na Havaş otobüsleri, belediye otobüsleri, tren, taksi veya şahsi aracınızla ulaşabilirsiniz. Ayrıca havalimanındaki araç kiralama firmalarından araç kiralamak da mümkün.

Havaş

Çeşme, Alsancak, Karşıyaka-Mavişehir ve Kuşadası'ndan kalkan Havaş otobüsleri, Havalimanı'na ulaşımda en çok tercih edilen araçlardan.

Bu otobüsler bazı önemli noktalarda da durarak yolcu alıyor veya servislerle otobüs duraklarına yolcu taşıyor.

Otobüs

numaralı hat (Mavişehir), numaralı hat (Alsancak), numaralı hat (Bornova) ile Adnan Menderes Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. Eğer Kentkart'ınız yoksa 2, 3 veya 5'lik bilet alarak belediye otobüslerine binebilirsiniz.

Banliyö Treni

Havalimanına ulaşımda en hızlı yol tren. Adnan Menderes Havalimanı, Sarnıç ve Cumaovası durakları arasında yer alıyor. Aliağa-Tepeköy arası güzergahta hizmet veren İzban trenini kullanılarak Adnan Menderes Havalimanı‘na ulaşmak mümkün.

Taksi

Şehir merkezinde hiç zorlanmadan her saat taksi bulabilirsiniz. Uzak yerlerden havalimanına geliyorsanız taksicilerle pazarlık yaparak ücreti düşürmeye çalışabilirsiniz.

Özel Araç

Adnan Menderes Havalimanı'nda da diğer havalimanlarında olduğu gibi uzun süre duraklamak yasak. Bu nedenle şahsi aracıyla gelenlerin kullanabileceği katlı otopark bulunmakta. Otopark araç kapasitesine sahip.

Araç Kiralama

İzmiir şehir merkezinde ve Adnan Menderes Havalimanı'nda araç kiralama için Payless, Yes Oto National, Sixt, Avis, Işıl Tur, Zafer, Duray, Europcar, Hertz, Sun ve Central gibi firmalar bulunuyor. Kiraladığınız araçla havalimanına kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Havalimanı Bilgileri

Terminalde uçağınızı beklerken bir kafeye oturmak isterseniz; Cafe İzmir, Cafe Nero, Express-o Busgate, Express-o Hava, Express-o Kara, Gloria Jean's Cafe, Kantin, Ekmekarası Cafe gibi kafelerde vakit geçirebilirsiniz. Bir şeyler yiyip içmek için ise Beer Port Bar, Burger King, Ton-Ton gibi restoran ve barlar bulunuyor.

Ayrıca dış hatlar gidiş ve dış hatlar gelişte Duty Free'lerden alışveriş yapmak isterseniz Old Bazaar, Gift Shops, Desa, Alsancak, Toyzz Shop, D&R, Samsonite, Simpark Tobacco Shop, Duty Free Shop ve Setur mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Terminalde vakit geçirmek isteyen yolcular dış hatlar gidiş katında Tav Galeri'de düzenlenen sergileri gezebilir, Comfort Lounge veya Millenium Lounge'da yemek ve içecek servisi eşliğinde televizyon izleyebilir, internete bağlanabilir.

10 Haz Tarihinde Güncellenmiştir.

Kütahya, Ege bölgesinin iç bölümlerinde bulunan Yellice Dağının kuzey tarafındadır. İç batı Anadolu tarafında kalan Kütahya’nın komşuları; Afyon, Bilecik, Manisa, Balıkesir, Bursa, Eskişehir ve Konya’dır. Çoğu tarafı dağlık alan olan bir şehirdir.

Tarihi ve doğal güzellikleri ile öne çıkan Kütahya; kaplıcaları ve müzeleri ile dikkat çekmektedir. Yılın her döneminde dünyanın dört bir yanından turist ağırlayan bu kent, ülkenin önemli bir turizm merkezidir.

Kütahya’ya Nasıl Gidilir?

Kütahya konum olarak birçok şehre yakındır. Kütahya’ya karayolu, havayolu ve demiryolu ile rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Karayolunu tercih ederek gitmek isterseniz; ister kendi aracınızla isterseniz de otobüs seferlerinden birini kullanarak Çinigar Şehirlerarası Otobüs Terminaline gidebilirsiniz. Hava yolunu kullanacak kişiler ise bulunduğu şehirden Zafer Havalimanına düzenlenen uçuş seferlerini kullanarak Kütahya’ya ulaşabilir. Demiryolu ile seyahat etmek isteyenler ise; Ankara Garı’na giden demiryolu firmalarını kullanabilir ve sonrasında aktarma yaparak Kütahya’ya ulaşabilir.

Çinigar Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kütahya şehir merkezine yürüme mesafesindedir. Zafer Havalimanı ile şehir merkezi arası uzaklık 48 km’dir ve taksi, otobüs, havaalanı servisleri, kiralık araç gibi seçenekler ile merkeze ulaşabilme imkanınız vardır. Ankara Garı’ndan Kütahya’ya uzaklık mesafesi ise 12 kilometredir. Gar önünden taksi veya otobüslere binerek merkeze gidilebilirsiniz.

Kütahya’ya Havayolu ile Ulaşım

Kütahya’ya uçak ile gitmek isteyenlerin kullanması gereken havaalanı, Zafer havaalanıdır. Bu havaalanında yapılan seferler yalnızca İstanbul’dan yapılmaktadır. Bu nedenle uçak ile İstanbul üzerinden aktarma yaparak Kütahya’ya ulaşmanız mümkündür.

İstanbul- Kütahya arası uçuş süresi aşağı yukarı 1 saattir ve günde sefer bulunmaktadır. Bilet fiyatları kişi başı TL’den başlamaktadır.

Kütahya’ya geldikten sonra havaalanının önünden yolcuları Afyonkarahisar ve Uşak şehirlerine götüren ücretli servisler bulunmaktadır. Her uçuş sonrası bulunan bu servislerin fiyatları iste 15 TL ile 40 TL arasında olmaktadır. Ayrıca havaalanından şehir merkezine taksiler de bulunmaktadır.

Kütahya’ya Demiryolu ile Ulaşım

Büyükşehirler başta olmak üzere birçok kentten aktarmalı ve direkt olarak Kütahya’ya ulaşabilirsiniz. Tren seferleri az sayıda olduğu için direkt sefer bulamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda tren ile Ankara’ya gidebilir ve oradan tren, taksi, otobüs gibi seçeneklerle Kütahya’ya geçebilirsiniz.

İstanbul’dan Kütahya’ya tren ile gitmek yaklaşık 5,5 saat sürmektedir. Tren bilet fiyatları ise 55 TL den başlamaktadır.

Ankara garına tren ile gelip oradan Kütahya’ya gitmek için ise aşağı yukarı 35 TL ödenmelidir.

Kütahya’ya Otobüs ile Ulaşım

Kütahya Belediyesi Çinigar Şehirlerarası Otobüs Terminali Kütahya şehir merkezine yürüme mesafesindedir ve Türkiye’nin her ilinden direkt otobüs seferlerini kabul etmektedir.

Otogardan da tüm ilçelere neredeyse her saat başı ilçeler arası giden otobüsler bulunmaktadır. Ayrıca taksiler de bulunmaktadır. Bu otogara geldikten sonra ilçeler arası seyahat etmek oldukça kolaydır.

Kütahya’ya Özel Araç ile Ulaşım

Türkiye’nin önemli bir karayolu bölgesi olan Kütahya, birçok şehir ile bağlantılı yollar sahiptir. D , D , D yolları başta olmak üzere çeşitli yolları kullanarak özel aracınızla Kütahya’ya ulaşabilirsiniz.

İstanbul’dan Kütahya’ya Ulaşım

İstanbul ve Kütahya arası kilometredir. Bu mesafeyi kat etmek için uçak, tren, otobüs ve özel araç kullanabilirsiniz. Bu seçeneklerden en sık tercih edileni havayoludur.

İstanbul’dan Kütahya’ya havayolu ile gelmek isteyen gezginler, İstanbul’dan direkt olarak Kütahya’ya giden uçak seferlerini kullanabilir. Bu seferler günde defa yapılmakta ve aşağı yukarı 1 saat sürmektedir. İstanbul - Kütahya arası yapılan uçak seferleri TL’den başlamakta ve yükselmektedir.

Özel araç ile İstanbul - Kütahya arası seyahat edecek olan turistler, aşağı yukarı kilometrelik bir yolda araç kullanmalıdır. Bu yolculuk ortalama 4 -5 saat sürmektedir. Yolculukta Bursa Eskişehir Yolu, D ve E90 yolları kullanılmaktadır. İstanbul'dan yola çıkıldığı zaman takip edilmesi gereken güzergah; Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik ve Kütahya’dır.

İstanbul’dan Kütahya’ya otobüs ile gitmek isteyen gezginler, her yarım saat-bir saate yapılan seferleri tercih edebilir. Bu otobüs seferleri aşağı yukarı 7 saat sürmektedir. Direkt Kütahya’ya yapılan bu seferlerin fiyatları ortalama 75 TL’dir.

İstanbul’dan Kütahya’ya yapılacak olan seyahatte tren kullanmak isteyen yolcular, az sayıda düzenlenen İstanbul - Kütahya tren seferlerini kullanabilir. Bu seferler aşağı yukarı 6 saat sürmektedir. Tren severlerin tercih edebileceği bu yolculuk için alınması gereken bilet fiyatı yaklaşık 65 - 70 TL’dir.

Ankara’dan Kütahya’ya Ulaşım

Ankara’dan Kütahya’ya gitmek için karayolu kullanılması gerekli. Havayolu ile ulaşım için İstanbul’dan aktarma yapılması gereklidir. Havayolu ile ulaşım çok masraflı, zahmetli ve uzun süreli olduğu için tercih edilmemelidir.

Kütahya ile Ankara arası uzaklık aşağı yukarı kilometredir. Özel araç ile yolculuk süresi yaklaşık 3 saat 30 dakikadır. Bu yolculukta D yolu, Ankara Eskişehir Yolu, D yolu ve Dumlupınar Bulvarı kullanılmaktadır.

Ankara’dan Kütahya’ya otobüs ile gitmek isteyenler; AŞTİ’den Çinigar Şehirlerarası Otobüs Terminaline her saat başı gerçekleşen seferleri kullanabilir. Yolculuk yaklaşık 4 saat 45 dakika sürmektedir. Bilet fiyatları ise kişi başı 55 TL’den başlamakta ve değişmektedir.

Ankara’dan Kütahya’ya tren ile ulaşmak isteyen gezginler, aşağı yukarı saat süren tren seferlerini kullanabilir. Bu seferler sıklıkla tercih edilmektedir ve kişi başı 30 TL’den yükselmektedir.

İzmir’den Kütahya’ya Ulaşım

İzmir’den Kütahya’ya yolculuk yapmak isteyen gezginler; özel araç, otobüs ve tren kullanabilir. uçak ile seyahat etmek isteyen gezginlerin İstanbul üzerinden aktarma yapması gereklidir.

İzmir ile Kütahya arası uzaklık kilometredir. Özel araç ile ulaşımda yolculuk süresi aşağı yukarı 4 saattir. İzmir’den yola çıkıldığında Manisa ve Uşak güzergahları takip edilmelidir. Bu yolculukta D ve E 96 yolları kullanılmalıdır.

İzmir’den Kütahya’ya giderken otobüs yolculuğunu tercih edenler, İzmir Otogar ile Çinigar Şehirlerarası Otobüs Terminali arasında yarım saate bir hizmet veren otobüs firmalarını kullanabilmektedir. Yolculuk süresi 6 saattir. Bilet fiyatları ise kişi başı 60 TL’den başlamakta ve yükselmektedir.

İzmir’den Kütahya’ya tren ile seyahat etmek isteyen gezginler; aşağı yukarı saatlik tren seferlerinden bir tanesine bilet alabilir. Bu tren seferlerinin bilet fiyatı 40 TL’den başlamaktadır.

İzmir’den Kütahya’ya uçak ile seyahat etmek isteyenlerin sayısı oldukça azdır. Bu seçenek çok zahmetli ve masraflıdır. Bu nedenle nadiren tercih edilmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası