sakarya hendek adliyesi / SAKARYA ADLİYESİ

Sakarya Hendek Adliyesi

sakarya hendek adliyesi

T.C. Hendek Sulh Hukuk Mahkemesi &#x;lan&#x;

T.C. HENDEK (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
/1 VESAYET SATIŞ
TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA USULÜ İLE SATIŞ İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri ve adresi: Sakarya İli Hendek İlçesi Beylice Mahallesi parsel sayılı ,3 m² miktarlı taşınmaz. İMAR DURUMU: Hendek Belediyesinin 04/08/ tarihli cevabi yazıları ile Beylice Köy Yerleşik Haritasında köy yerleşik alan sınırı içerisinde kalmakta olup parselin bulunduğu bölgede imar planı çalışması devam etmektedir yazmaktadır. Taşınmazın arazi değerinin tespitinde emsal karşılaştırma yöntemi kullanılmıştır. Elektrik su gibi hizmetlerden faydalanmaktadır. D Ankara- İstanbul karayoluna cephelidir. Geometrik şekil olarak dikdörtgen formata sahiptir. Bilirkişi heyetince Mahkeme tarafından aldırılan tarihli ek rapor uyarınca tarihi itibari ile toplam bedelin ,00 TL edeceği kanaatine varılmış ve bu bedelden aşağı olmamak kaydıyla TMK hükümleri uyarınca açık arttırma usulü ile satışı yapılacaktır.
Yüzölçümü: ,39 m2
Arsa Payı: Taşınmazın tamamı satılacaktır. Uyap Üzerinden Elektronik Teklif Verilemez Vasinin onayı ve vasi hazır olmadan satış gerçekleştirilmeyecektir.
Kıymeti: ,00 TL, Satışa Esas Kısım: Tamamı, KDV Oranı: %8 , Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydı gibidir.
1. Satış Günü: 30/05/ günü saat - arası
Satış Yeri: Hendek Adliyesi Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu
AÇIK ARTTIRMA SURETİYLE SATIŞ ŞARTLARI:

  1. Hendek Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 24/02/ tarih / sayılı kararı ile kısıtlı Figen FİDE''ye ait Sakarya İli Hendek İlçesi Beylice Mahallesi - parsel sayılı taşınmaz ,00 TL aşağı olmamak üzere İhale açık artırma suretiyle satışın en yüksek bedeli verene yapılmasına,
  2. Açık arttırma suretiyle satış vasinin hazır olması kaydı ile yapılacaktır. Tayin edilen tek satış gününde vasinin hazır bulunmaması halinde satış yapılmayacak ve düşürülecektir.
  3. Taşınmazların açık arttırmasonucu en yüksek bedeli verene devir edilebilmesi için vesayet makamının satışı on gün içinde onaylaması gerektiğinden, satışın yapılması halinde dosyanın ilgili Sulh Hukuk Mahkemesine satışın onaylanması için gönderilmesine, SATIŞIN HAKİM ONAYI İLE TAMAMLANACAKTIR,
  4. Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 10'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (7) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,tapu harcının tamamı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. (Alacakları rehinli olan alacaklıların satış tutarı üzerinden rüçhan hakları vardır. Gümrük resmi ve akar vergisi gibi Devlet tekliflerinden muayyen eşya ve akardan alınması lazım gelen resim ve vergi, rehinli alacaklardan sonra gelir.)
  5. Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse satış düşer.
  6. Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
  7. Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin /1 Vesayet Satış sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.
  8. Taşınmazların gerekli şartlar oluşması ve satışının yapılması halinde satışın geçerli olabilmesi HAKİM ONAYINA SUNULACAK olup, anılan mahkemenin satış tarihinden itibaren 10 gün içinde satışı onaylaması halinde satış gerçekleşmiş olacaktır. 24/04/

(İİK m)
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
* : Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 64'e karşılık gelmektedir.

Basın No: ILN

SAKARYA ADLİYESİ

           

ADRES : YENİ MAHALLE MUDURNU CADDESİ AKYAZI

TELEFON : 0 14 56

FAKS : -

 

ADRES : DEVLET MAHALLESi 19 MAYIS CADDESİ NO FERİZLİ

TELEFON : 0 31 11

FAKS: -

 

 

 

ADRES : KONYALI ALİBEY CADDESİ ÇARŞI İÇİ HÜKÜMET KONAĞI GEYVE

TELEFON :0 53 43

 

 

 

 

ADRES: BAŞPINAR MAHALLESİ SOKAK NO:9 HENDEK

TELEFON: 0 60 59

WEB SAYFASI : funduszeue.info

 

 

 

ADRES : PLAJ CADDESİ HÜKÜMET KONAĞI KARASU

TELEFON : 0 11 06

WEB SAYFASI : funduszeue.info

 

 

 

ADRES : DR. HASAN AKKIR BULVARI AKBANK KARŞISI KAYNARCA

TELEFON : 0 31 26

FAKS : -

 

 

 

ADRES : MERKEZ MAHALLESİ HÜKÜMET KONAĞI KOCAALİ

TELEFON : 0 14 37

WEB SİTESİ : funduszeue.info

 

 

 

 

ADRES: CUMHURİYET MAHALLESİ ANKARA CADDESİ PAMUKOVA

TELEFON : 0 35 76

FAKS : -

 

 

 

ADRES : ÇAYİÇİ MAHALLESİ AKTÜRK CADDESİ MERCAN SOKAK SAPANCA

TELEFON : 0 73 74 - 50 63

FAKS : 0 51 07

 

ADRES : CAMİLİ RESMİ DAİRELER KAMPÜSÜ SAKARYA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI İÇİ (funduszeue.info)

ADLİ TIP TELEFON : 0   37 (DAHİLİ)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası