gramofon cafe ankara nasıl gidilir / Ümraniye Gezi Rehberi, Ümraniye Seyahat Rehberi

Gramofon Cafe Ankara Nasıl Gidilir

gramofon cafe ankara nasıl gidilir

ankara’da sevgili ile gidilecek cafe-yer?

kızlar merhaba, 26 senedir ankara’da yaşayan birisi olarak sevgilimi nereye götürebileceğim aklıma gelmiyor. kendisi de azıcık biliyor ama asıl bilen ben olduğum için yer seçme bana kaldı ve ben de haliyle beğensin, güzel zaman geçirelim istiyorum çünkü uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz, bir günümüz var. ulaşımı toplu ulaşımla kolay, çok aşırı kalabalık(seymenler gibi) olmayan ve güzel nereleri önerebilirsiniz acaba? bir de birkaç aydır ankara’da değildim ben de yeni geldim hava nasıl ne giyiyorsunuz ?

1. Bahçeli 7. Ve funduszeue.infoe güzel kafeler var. Asıl beğendiğim tunalı tarafı tabiki ulaşım da çok zor değil. Havaları ben de tam bilmiyorum ama güzelse Göksu ya gidilebilir. Metro gidiyor 


2. Eger pizza seviyorsaniz gopta double zeroya gidip pizza yiyebilirsiniz pizzalari gayet lezzetli. Kizilaydan e binip kiz kulesi sokakta inip bir kac dakika yurursunuz ya da pizza icin kennedydeki pizzaci altan da iyidir. Kahve icip oturmak icin de tunalida 49 kebabin oldugu sokagin devaminda guzu diye bir kahveci var oranin da kahveleri cok lezzetli ve sakin genel olarak ama kucucuk bir yer. Son onerim de tunali da cafe des cafes gibi bir sey olan sempagik bir kafe var oraya da gidip direkt oturabilirsiniz. Havalar da son birkac gundur gun icerisinde epey sicak ama aksamustu birden buz gibi oluyo ince bir sey giyip yanina sizi sicak tutacak bir mont alabilirsiniz


3. sanat sokağı olabilir kızılay&#;da



4. Bahçelideki cafe cuma.

Ankara kalesine çıkarken gramofon cafe de baya güzel ve sakin.


Gramofon Cafe

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi
  • Salı
  • Çarşamba
  • Perşembe
  • Cuma
  • Cumartesi
  • Pazar

Saat Sonra Açık

İletişim Bilgileri

Gramofon Cafe

Kale Mahallesi Koyunpazarı Sokak 28 Altındağ/Ankara

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta :
  • Web :

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Gramofon Cafe hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Gramofon Cafe hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Gramofon Cafe haftasonu açık mı, mesai saatleri, Gramofon Cafe nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Gramofon Cafe Gramofon Cafe nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Gramofon Cafe hakkında şikayet, Gramofon Cafe hakkında yorumlar

Gramofon Cafe Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Gramofon Cafe nerede bulunduğunu görebilir, Gramofon Cafe Yol Tarifi alabilir, en yakın Gramofon Cafe görebilirsiniz.

Yüzyıllar Boyunca Türk Askeri Tesisi Olarak Kullanılan Ankara Kalesi

Haberler

Seyahat

Yüzyıllar Boyunca Türk Askeri Tesisi Olarak Kullanılan Ankara Kalesi

Ankara'daki en eski yapılardan birisi olan Ankara Kalesi'nin yapılış zamanı net olarak bilinmemektedir. Türklerin Anadolu'ya girişi ile Türklerin hakimiyetine geçen kale bu tarihten itibaren uzun seneler boyunca Türk askeri tesisi olarak kullanılmıştır. 

Kalenin yerden yüksekliği metredir. Kale tepenin yüksek tarafını kaplayan iç kale ve çevresini kaplayan dış kaleden oluşur. Dış kalenin 20'ye yakın kulesi bulunmaktadır. Dış kale eski Ankara şehrinin çevresidir.

Ankara Kalesi Tarihçesi

Ankara Kalesi

Ankara Kalesi'nde Gezilecek Yerler

Ankara Kalesi

funduszeue.infoçi

Kaleiçi

funduszeue.infoç Han

Pirinç Han

Ankara Kalesinde Yeme İçme

Ankara Kalesi

Ankara Kalesi'ne Nasıl Gidilir?

Ankara Kalesi

Ankara Kalesi Giriş Ücreti ve Ziyaretçi Saatleri

Ankara Kalesi

Tasarımları ile Ankara Kalesi'nde Bulunan Birbirinden Dikkat Çekici Mekanlar

Tasarımları ile Ankara Kalesi'nde Bulunan Birbirinden Dikkat Çekici Mekanlar

Ankara Kalesi Çevresinde Ziyaret Edilecek Yerler

Ankara Kalesi

Ankara Kalesi Gezgin Yorumları

Ankara Kalesi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Isparta'da Nerede Yenir


Önce yöresel lezzetlerden bahsedecek olursak; Tutmaç Çorbası, Kabune Pilavı, Bakla Boranisi Isparta Fırın Kebabı, Sazan Balığı Dolması, çeşitli meyve ve sebze reçelleri, özellikle Yalvaç Güllacı Haşhaş Helvası, Balkabaklı Baklava, Gül Lokumu yöresel ürünler olarak bunlar sıralanabilir. Isparta'da nerede yemek yenilir sorusunun cevabı için sizlere birçok seçenek sunabiliriz. Kafe tarzı yerlerde istenirse, Bezm-i Keyif Cafe, David People Cafe, Sol Mate Cafe, Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisi, Sokak Cafe, Takıl Fast Food daha çok öğrencilerin uğradığı ve yukarıda da belirttiğimiz gibi kafeye yönelik yerlerdir. Restoran ve akşam yemeği olarak Aşiyan Restoran, Etopya Restaurant Cafe, Pata Tost Köfte iyi bir seçenek olabilir. Ferah Kebap Salonu, Köfteci Yusuf, Hacıbenlioğlu, Halikarnas Balıkçısı, Kebapçı Kadir, Uysal Aile Lokantası, Gramofon Cafe Bistro, Pasaport Pizza, Mayala Kayseri Mutfağı, Doğu Karadeniz Pide de ziyaret edilebilir.

Daha fazla

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası