1 nisan cuma bim / BİM'de bu hafta Cuma neler var? BİM 1 Nisan aktüel ürünler kataloğu

1 Nisan Cuma Bim

1 nisan cuma bim

BİM 1 Nisan Aktüel Ürünler Kataloğu

Bim 1 Nisan kataloglarında fırsatlar kesinleşti. Bim Aktüel kataloglarının yayınlanmasının ardından Aktüel Ürünler incelemesi derhal geldi. Fırsatlarıyla memnun eden Bim, müşterilerin ısrarla istediği pek çok ürünü ve kampanyayı sunan Bim bu Cuma herkesi sevindirecek. İşte 1 Nisan katalogları:

Bim Aktüel 1 Nisan kataloglarında beş sayfalık dev indirim var. Oyuncaklar, bebek mobilyaları, bebek tekstili ürünleri, züccaciye ürünleri ve televizyonlar sizlerle olacak. Bim 1 Nisan kataloglarının sunacağı bu dev fırsatlarda siz de dilediğiniz ürünü inceleyip alışveriş listenizi hazır edin. İşte yeni kampanyaların incelemesi&#;

BİM 1 Nisan &#; Bim Aktüel

Türkiye&#;nin en köklü indirim marketinden harika bir katalog&#; Bim 1 Nisan günü muhteşem fırsatlara imza atmaya geliyor. Alışveriş listelerini kasıp kavuracak olan Bim Aktüel kataloğunda neler var görelim. İlk üründen son ürüne tüm aktüel ürünler incelememizde sizlerle. İlk üründe dev ekranıyla öne çıkan Dijitsu 58&#; Android Tv TL fiyatla sizlerle. Bu harika indirimli üründe Android işletim sistemi bulunmakta ve tv ARM Cortex CA 53 4 çekirdek işlemci var. 1,5 GB RAM, 8GB ROM belleği bulunan üründe UHD panel kullanılmış. Peşin fiyatına 4 taksit avantajı da bulunan bu Bim 1 Nisan ürününde fiyat harika. Diğer bir üründe ise Dijitsu 50&#; Android Tv TL&#;den gelecek. Son TV ürününde ise Woon 32&#; HD Ready Uydulu LED Tv TL&#;den sizlerle olacak. Böylece indirimlerin TV kanadı tamamlanmış oldu. Şimdi ise ısrarla beklenen ürünlerden Kumtel beyaz cam ankastre set ile züccaciye ürünlerini ele alalım. İlk ürünü gördük, Kumtel Beyaz Cam Ankastre Set TL fiyatla sizlerle. İçerisinde davlumbazı, ocağı ve fırını ola bu ankastre set ayrıca 9 taksit imkanına da sahip. Bu haftanın bir diğer ürününde Kiwi Tost Makinesi TL ve Kiwi Cam Çay Makinesi TL&#;den sizlerle olurken ayrıca Fakir SM B El Blenderi TL&#;den alıcı bekleyecek. Elektronik fırsatlarda Polosmart Nostaljik Radyo TL raflarda olacak. Bim 1 Nisan kataloglarında yer alacak olan Katlanır Kamp Sandalyesi 99,90 TL, Mimilos Kenar Bantlı Yer Sofrası TL&#;den gelecek. Züccaciye ürünlerinde de kampanyalar var. Chef&#;s Kızartma Tenceresi 22 cm 99,90 TL, Baharat Takımı 6&#;lı 19,90 TL, Naturalove Bıçak Bileyicili Bambu Kesme Tahtası 79,90 TL ve Lav Lal Çay Bardağı 6&#;lı 19,90 TL&#;den gelecek. Ayrıca Bal Kavanozu 19,90 TL. Paşabahçe ürünlerinde de kampanyalar var. Paşabahçe Oval Borcam Fırın Tepsisi cc 39,90 TL, Tatlı / Dondurma Kasesi, Paşabahçe Kavanoz, Leia Meşrubat Bardağı, Leia Su Bardağı sizlerle olacak. Devamında ise Freenight Erkek Pijama Takımı TL ve Freenight Kadın Büyük Beden Pantolon 89,90 TL. Tüm bu ürünlerin ardından Bim Aktüel kataloglarında bebek ürünleri de indirimli fiyatlarıyla listelerde&#; Bim 1 Nisan kataloglarında yer alan bu ürünlerde tekstil ürünleri başta olmak züere pek çok şey sizleri bekliyor. Bu kapsamda Casilda Home Bebek Nevresim Takımı 89,90 TL, BabyCo Lüks Minderli Mama Sandalyesi TL ve BabyCo Bebek Kanguru 99,90 TL&#;den geliyor. Ayrıca Ana Kucağı TL, Keçe Oyuncak Sepeti 39,90 funduszeue.info diğer üründe BabyCo Anne Yanı Bebek Yatağı 79,90 TL ve BabyCo Nakışlı Bebek Pikesi 37,90 TL sizlerle olurken BabyCo Omuz Müslin Bezi 19,90 TL. 1 Nisan BİM kataloglarında Hobby Life ürünleri de sizlerle. Hobby Life Katlanabilir Çamaşır Selesi 99,90 TL, Hobby Life Katlanabilir Bebek Küveti TL ve Bebek Küvet Filesi 16,90 TL. Ayrıca Hobby Life Katlanabilir Maşrapa 16,90 TL ve ek olarak Hobby Life Katlanabilir Su Kovası 54,90 TL. Aktüel kataloglarda daha fazlası da var.

Bim 1 Nisan Aktüel Ürünler kataloğunun sunduğu fırsatlar dünyasında çok özel kampanyalar bulunuyor. Bim Aktüel listelerinde kesinleşen kampanyalarda bebeğiniz için gerekli pek çok ürün sizlerle. Üstelik fiyatlar piyasaya oranla çok daha uygun. Bu anlamda son sayfanın ilk ürününde BabyCo Bebek Silikon Mama Önlüğü 19,90 TL&#;den, Cook With Love Çocuk Çatal Kaşık Seti 2&#;li 34,90 TL&#;den geliyor. Ayrıca bu hafta Altın İlmek Yumak Çeşitleri gr 10,90 TL, Altın İlmek Yumak Çeşitleri gr 12,90 TL ve Altın İlmek Mistik Yumak gr 9,90 TL. Ek olarak Cam Rende 12,90 TL. Aktüel listelerde yer alan bir diğer üründe EQ Deco 4 Bölmeli Safari Saklama Ünitesi TL, EQ Deco Safari Fotoğraf Çerçevesi 24,90 TL ve EQ Deco Safari Duvar Rafı 29,90 TL&#;den sizlerle. Birbirinden güzel ürünler barındıran Bim 1 Nisan kataloglarında Makrome Çocuk Odası Duvar Süsü 99,90 TL&#;den sizlerle. Bir diğer üründe Fil ve Balonlar Ledli Duvar Lambası 99,90 TL ve Çocuk Sandalye ve Masa Seti TL&#;den geliyor. Ayrıca Bulut Desenli Duvar Rafı 49,90 TL, Makrome Duvar Süsü Ponponlu 89,90 TL&#;den satılırken Ledli Duvar Lamba ve Sticker Seti 79,90 TL. Şeker mi şeker ürünlerle dolu Bim 1 Nisan Cuma kataloglarında Ponponlu Avize 99,90 TL ve Ponpon Led 20&#;li 69,90 TL. Oyuncaklarda da büyük indirimler sunan BİM Kataloğu Fisher Price markalı bazı oyuncaklarda indirim sunmuş. Ayrıca ilk kumandam, eğitici denge kulesi, ilk arabam, kutu bloklar ve benzeri eğitici ürünler 1 Nisan Bim raflarında sizlerle. Siz de ürünleri kaçırmamak için hemen katalog bildirimlerini aktif edin. Ayrıca tüm bu ürünleri ve kampanyaları resmi adres bim. com. tr  &#;den teyit edip son incelemeyi orada gerçekleştirin. İndirimli günler dileriz.

Bim Aktüel Katalogları: 1 Nisan

Katalogları, ürünleri, stok durumlarını, indirim tarihlerini v.s. katalog sahibi marketin resmi web sitesinden teyit ediniz.

Güncel Kataloglar

Bim aktüel - A aktüel - Şok aktüel için incelemelerimiz bağlayıcı değildir. İlgili marketin websitesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

BİM'de bu hafta Cuma neler var? BİM 1 Nisan aktüel ürünler kataloğu

BİM'de bu hafta yine birbirinden uygun ürünler yer alıyor. Her hafta farklı ürün çeşitleriyle raflarını yenileyen BİM'e bu cuma Ramazan ayı için özel indirimler var. Cuma günü satışa sunulacak olan BİM aktüel kataloğunda bu hafta elektronik ürünler geniş yer kaplıyor. Ayrıca Teknolojiden Elektrikli Ev aletlerine, Züccaciye ve mutfak ürünlerinden çok amaçlı ürünlere, Bebek Ürünlerinden oyuncaklara kadar birçok ürün uygun fiyattan satılacak. Peki BİM'de bu hafta neler var? İşte BİM aktüel kataloğunun fırsat ürünleri

BİM 1 NİSAN AKTÜEL ÜRÜNLER

BİM 1 Nisan aktüel ürünler kataloğunda; elektronikten züccaciyeye, teknolojiden elektrikli ev aletlerine, mutfak ürünlerinden bebek ürünlerine kadar birçok ürün uygun fiyattan satışa sunulacak.BİM'de bu hafta teknoloji grubunda yer alan ürünler dikkat çekiyor. Woon 43&#; HD Android Smart Led Tv 3, TL, Yine Woon markası ile 2 yıl garantili dahili uydu alıcılı dijital ses çıkışlı USB ve HDMI girişlere sahip smart özellikli 2 yıl garantili Woon 55&#; HD Smart Dual Tv TL, KUMTEL markası ile 2 yıl garantili 3 farklı kademede kullanım, soğuk sıcak üfleme özellikli Kumtel Fanlı Isıtıcı TL ve çok daha fazlası Cuma gününden itibaren Bim Market reyonlarında müşterilerin alımına sunulacak.BİM'in bu hafta Cuma günü için hazırlanan aktüel ürünler kataloğunda Elektrikli Ev aletleri grubunda 3 kademeli hız ve led aydınlatmalı Davlumbaz, gaz emniyet sistemli otomatik çakmaklı, LPG dönüşümüne uygun Ocak, Zaman ayarlı, led aydınlatmalı, 3 pişirme fonksiyonu ve 2 adet pişirme tepsili 2 yıl garantili Kumtel Beyaz Cam Ankastre Set TL'yer alıyor.

BİM'DE BU HAFTA NELER VAR?

BİM'de bu hafta müşterinin beğenisine sunulan aktüel ürünler kataloğunda Teknoloji ve Elektrikli Ev Aletleri grubunda fırsat ürünleri yer alıyor. İşte 1 Nisan Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM 1 Nisan aktüel ürünler kataloğunda; Kumtel Beyaz Cam Ankastre Set, Dijitsu 50" Android Tv, Fakir El Blenderi, Polosmart Nostaljik Radyo, Mimilos Kenar Bantlı Yer Sofrası, Kiwi Cam Çay Makinesi, Freenight Erkek Pijama Takımı, Naturalove Bıçak Bileyicili Bambu Kesme Tahtası, BabyCo Anne Yanı Bebek Yatağı, Ana Kucağı, Casilda Home Bebek Nevresim Takımı, Melamin Mama Tabağı Çeşitleri, Ponponlu Avize, Woon 32" HD Ready Uydulu LED Tv, Katlanır Kamp Sandalyesi, Hobby Life Katlanabilir Bebek Küveti ve daha çok fazlası uygun fiyattan satılacak.

Bu cuma BİM'de 3 farklı boyut ve fiyatta televizyon satılacak. BİM 1 Nisan aktüel ürünler kataloğunda; Dijitsu 58&#; Android Tv TL, Dijitsu 50&#; HD Ready Uydulu Led TV TL, Kurulum müşteriye ait 2 yıl servis garantili GB Ram, 8 GB dahili hafızalı, dahili uydu alıcılı Woon 32 İnç HD Ready Uydulu Led TV TL'den satışa sunulacak.

BİM aktüel ürünler kataloğunda; Tost Makinesi TL, Cam Çay Makinesi TL, Fakir El Blenderi TL, Işıldaklı Polosmart Nostaljik Radyo TL, Askılı taşıma çantalı Katlanır Kamp Sandalyesi 99,90 TL olarak raflarda yerini alacak.

Bu Cuma BİM'de ev aksesuarları kapsamında; EQ Deco 4 Bölmeli Safari Saklama Ünitesi TL, EQ Deco Safari Fotoğraf Çerçevesi 24,90 TL, EQ Deco Safari Duvar Rafı 29,90 TL, Makrome Çocuk Odası Duvar Süsü 99,90 TL, Fil ve Balonlar Ledli Duvar Lambası 99,90 TL, Çocuk Sandalye ve Masa Seti TL, Bulut Desenli Duvar Rafı 49,90 TL, Makrome Duvar Süsü Ponponlu 89,90 TL, Ledli Duvar Lamba ve Sticker Seti 79,90 TL, Ponponlu Avize 99,90 TL, Ponpon Led 20'li 69,90 TL, Tablo Center Çerçeveli Resimli Çocuk Tablo Çeşitleri29,90 TL,

BİM 1 Nisan aktüel ürünler kataloğundaki Züccaciye ve Mutfak ürünleri grubunda; Mimilos Kenar Bantlı Yer Sofrası TL, Chef's Kızartma Tenceresi 99,90 TL, Baharat Takımı 6'lı Set 19,90 TL, Naturalove Bıçak Bileyicili Bambu Kesme Tahtası 79,90 TL, Lav Lal Çay Bardağı 6'lı Set 19,90 TL, Bal Kavanozu 19,90 TL, Paşabahçe Oval Borcam Fırın Tepsisi 39,90 TL, Paşabahçe Tatlı ve Dondurma Kasesi 6'lı Set 34,90 TL, Paşabahçe Kavanoz 19,50 TL, Paşabahçe Leia Meşrubat Bardağı 6'lı 49,90 TL, Paşabahçe Leia Su Bardağı 6'lı Set 45,90 TL,

BİM'de bu hafta Bebek sahibi anne ve anne adaylarının uzun zamandır beklediği Bebek Ürünleri geniş yer kaplıyor. Casilda Home Bebek Nevresim Takımı 89,90 TL, BabyCo Lüks Minderli Mama Sandalyesi TL,

BabyCo Bebek Kanguru 99,90 TL, Ana Kucağı TL, Keçe Oyuncak Sepeti 39,90 TL, BabyCo Anne Yanı Bebek Yatağı 79,90 TL, BabyCo Nakışlı Bebek Pikesi 37,90 TL, BabyCo Omuz Müslin Bezi 19,90 TL, Hobby Life Katlanabilir Çamaşır Selesi 99,90 TL'den satılacak.

Hobby Life Katlanabilir Bebek Küveti TL, Bebek Küvet Filesi 16,90 TL,Hobby Life Katlanabilir Maşrapa 16,90 TL, Hobby Life Katlanabilir Su Kovası 54,90 TL, Biberon Fırçası 6,90 TL, BabyCo Bebek Müslin Bornoz 29,90 TL, Bebek Yarım Kol Body 17,50 TL,

BabyCo Ağız Mendili 4'lü 17,90 TL, Melamin Mama Tabağı Çeşitleri 12,90 TL, Halkalı Bebek Oyuncakları 39,90 TL, Bebek Çıngırak Çeşitleri 9,90 TL, BabyCo Bebek Silikon Mama Önlüğü 19,90 TL, Cook With Love Çocuk Çatal Kaşık Seti 2'li 34,90 TL'den satışa sunulacak.

BİM'de bu hafta Salı neler var? BİM 29 Mart aktüel ürünler kataloğu!

ŞOK'ta bu hafta neler var? ŞOK 30 Mart aktüel ürünler kataloğu!

A 31 Mart aktüel ürünler kataloğu!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası