acı çektiğinde okunacak dua / Günde 60 kere Allah’a isyan olur mu? - Türkiye Gazetesi

Acı Çektiğinde Okunacak Dua

acı çektiğinde okunacak dua

52 gece kabir duası ne zaman okunur?

İçindekiler:

  1. 52 gece kabir duası ne zaman okunur?
  2. 52 sinde ölüye ne olur?
  3. Ölünün 52 si var mıdır?
  4. Ölmüş biri için ne yapılmalı?
  5. Gece kabir duası ne zaman okunur?
  6. Kabir duası nasıl yapılır?
  7. Ölen kişinin 40 ında ne yapılır?
  8. Ölen kişinin morarması neye delalettir?
  9. Ölmüş biri için ne dağıtılır?
  10. Ölenin arkasından hangi dualar okunur?
  11. Mezar başında hangi dualar okunmalı?
  12. Mezar başında hangi dualar okunur?
  13. Ölen bir kişinin kıyafetleri ne yapılır?

52 gece kabir duası ne zaman okunur?

* Bu duâ ölen kimsenin elli ikinci gecesinde okunmasıâdet olmuştur.

52 sinde ölüye ne olur?

Ölününgömüldüğü 52'nci gün mevlit ve Yasin suresi okutulur; o gün ölününetinin kemiğinden ayrıldığına inanılmaktadır. Belli günlerde yapılan tüm uygulamalar ölününöbür dünyada rahat etmesi, azap çekmemesi içindir.

Ölünün 52 si var mıdır?

"Ölen bir müslümanın usulüne göre yıkanıp kefenlenmesi ve cenaze namazının kılınarak defnedilmesi farzdır. Bunun dışında yapılması gereken 7'nci, 40'ıncı ve 52'nci gün veya bunların duası gibi zaman ve şekle bağlanmış bir görev yoktur. Bunların hiçbir dini dayanağı da bulunmamaktadır.

Ölmüş biri için ne yapılmalı?

Ölüyü layığı ile defnetmek geride kalan tüm Müslümanların vazifesidir. Ancak vefat eden kimselerin affedilmesi adına yapılabilecek hayır ve hasenatlar da bulunur. Bu bağlamda; ölü için dua edilebilir, sadaka verilebilir, sevabını bağışlamak adına kurban kesilebilir, oruç tutulabilir ve hacca gidilebilir.

Gece kabir duası ne zaman okunur?

* Bu duâ ölen kimsenin elli ikinci gecesinde okunmasıâdet olmuştur.

Kabir duası nasıl yapılır?

* Hadis-i şerifte şöyle buyuruyor: "Bir müminin kabrini ziyaret ederken, 'Allahümme inni es'elüke-bi-hurmet-i Muhammed aleyhisselam en la tü'azzibe hazelmeyyit' derse, o meyyitin azabı kıyamete kadar ref olur (kaldırılır)." * Kabirziyareti yapan bir kimse ayakta, "Esselamü aleyküm, ya Ehle dar-il kavm-ilmü'minin!

Ölen kişinin 40 ında ne yapılır?

Ölünün 40. ve gecelerinde "eza"ların (kemiklerin, organların) dağıldığına, ruhun acı çektiğine inanıldığı için yapılandua ve verilen yemeklerle ölünün acısının azaltılacağı düşünülür. Yemeğe erkek ve kadınlar katılır, hoca tarafından Kur'an okunarak dua edilir.

Ölen kişinin morarması neye delalettir?

Livor mortis (Latince: livor: mavimsi renk, mortis: ölüm), ölüm sonrası morarma(Latince: postmortem: ölümden sonra, lividity: maviye dönme) ya da ölüm lekeleri, ölüm belirtilerinden biridir. Livor mortis kanın vücudun zemine yakın yerlerinde çökmesi sonucu olur, deride kırmızı morumsu renk değişikliklerine nedenolur.

Ölmüş biri için ne dağıtılır?

Ölüyü layığı ile defnetmek geride kalan tüm Müslümanların vazifesidir. Ancak vefat eden kimselerin affedilmesi adına yapılabilecek hayır ve hasenatlar da bulunur. Bu bağlamda; ölüiçin dua edilebilir, sadaka verilebilir, sevabını bağışlamak adına kurban kesilebilir, oruç tutulabilir ve hacca gidilebilir.

Ölenin arkasından hangi dualar okunur?

Ölen kişi defnedildikten sonra yakınları Yasin, Tebareke, Amenerrasulü ve Rad surelerini okuyabilir. Dünyada bıraktıkları kimselerin onun adına yapacakları hayırdan ölen kimse faydalanabilecektir. Ölü kişiye dua ve sure okumak faydalı iken hatim indirmek daha efdaldir.

Mezar başında hangi dualar okunmalı?

* Hadis-i şerifte şöyle buyuruyor: "Bir müminin kabrini ziyaret ederken, 'Allahümme inni es'elüke-bi-hurmet-i Muhammed aleyhisselam en la tü'azzibe hazelmeyyit' derse, o meyyitin azabı kıyamete kadar ref olur (kaldırılır)." * Kabir ziyareti yapan bir kimse ayakta, "Esselamü aleyküm, ya Ehle dar-il kavm-ilmü'minin!

Mezar başında hangi dualar okunur?

Bakara suresinin başı ve sonu, Yasin, Tebareke, Tekasür, İhlas ve Fatiha sureleri kabir ziyaretinde okunmasıtavsiye edilen sureler arasında yer alıyor.

Ölen bir kişinin kıyafetleri ne yapılır?

Efendim ölünün kıyafetleridağıtılır diye bir talimat yok. Ama ölünün kıyafetlerifaydalanılsın diye dağıtılır. Mesela adamın 10 tane gömleği var, 20 tane pantolonu var, 3 tane paltosu var… diyelim. Evde çürüyeceğine biri giysin, onun için dağıtılır.

Komple koleksiyon ve açıklama: Çocuğun bir müminin manevi hayatı için itaatkar ve sakin olması için dua.

Bir ailede, ebeveynlerin dikkatli, şefkatli ve çocuklarına çok zaman ayırdığı ve çocukların yaramaz büyüdüğü, kaba, kaba olabileceği, onlara dışarıdan bakarsanız basit bir şey yapabileceği olabilir, sadece ebeveynlerine değil, diğer insanlara da rağmen. Baba ve anne, durumu düzeltmek ve çocuklarını sıkıntıdan kurtarmak için farklı yöntemlere başvururlar.

Çoğu zaman psikologlar, psikiyatristler ve öğretmenler bile onlara ne olduğunu, çocukların neden bu kadar kaprisli ve yaramaz olduklarını anlayamaz. Çoğu zaman uzmanlar, her şeyi daha iyiye doğru değiştirmeye yardımcı olacak tavsiyelerde bulunamazlar. Ve ebeveynler, çocuklarının güçlü, sağlıklı ve itaatkar olarak büyümelerinin yollarını arıyor. Diğer yöntemler durumu düzeltemezse, genellikle bir itaat komplosu okunur.

Bir bebek yaramaz olduğunda

Çocuk geceleri iyi uyumuyorsa, çığlık atıyorsa ve kaprisliyse, anne genellikle gergin ve endişeli olmalıdır. Büyükanneler, küçük bir çocuk çok ağladığında, acı çektiğinde, banyo yaparken daha sakin olduğunu söyledi:

banyo komplosu

"Ah, sevgili çocuğum! Bir ördeğin sırtını sularsan zayıfsın."

Annelerin çocuklarını yatırırken söylediği sözler de vardı:

"Uykulu snoots, hepiniz buraya gelin, uluyan-ağlayan robotlar, bizden uzaklaşın."

Çocuk itaat etmeyi bırakırsa

Eski zamanlardan beri, büyükannelerimiz ve büyük anneannelerimiz, çocuklar büyüklerini dinlemeyi bıraktıklarında dualara ve komplolara başvurdular. İtaat için okunan bir komplo yoktu. Çocuk yaramazlık yaparsa, ona yiyecek verin, sessizce şunu söyleyin:

"Elimden yiyip içtiğin gibi, Bana iradeni veriyorsun, Bütün günler için, sonsuza dek. Amin. Amin. Amin".

Bir çocuk geceleri iyi uyumadığında, uyuduğu anı yakalamanız, odaya önce bir kuyudan, dereden, kaynaktan veya sadece bir nehirden almanız gereken bir bardak su ile girmeniz gerekir. Bu durumda, musluk suyu bu amaçlar için uygun değildir! Bebek üç kez çaprazlanmalı ve aşağıdaki sözler onun üzerinde okunmalıdır:

İyi bir rüya için komplo

"Seni ben doğurdum çocuğum ve sana yetenek ve kader bahşettim. Gece uyumaya, gündüz iş yapmaya zahmet etmeyin."

Çoğu zaman, büyükanneler, bir çocuk kaprisli ve itaatsiz hale gelirse, böyle bir törenin yapılması gerektiğini söyledi. Kiliseye gitmeli ve Yaslı Anne simgesinin önüne 12 mum koymalıyız. Bu simgeden önce dua edin ve kilisede kutsal su satın alın. Evde, kiliseden getirilen suyun üzerine şu sözler söylenmelidir:

“Su, su, Deniz kraliçesi, sen, su, övgü. Çocuğum, Tanrı'nın hizmetkarı (isim), sağlığa, bedene ve ruha."

Bu sözlerden sonra, sol omzunuzun üzerinden üç kez tükürmeniz, kendinizi çaprazlamanız ve yatmanız gerekir. Sabah erken kalkmanız ve çocuk için kahvaltı hazırlamanız, yiyeceğe, en azından biraz, kelimeleri okuduğunuz suyu eklemeniz gerekir. Yaşlılar, doğal bir kaynaktan gelen suyun "canlı" ve şifalı olduğu için özel su olduğunu söylerler. Ve birçoğunun kendi deneyimlerinden durumun böyle olduğuna ikna olması gerekiyordu.

geçiş ayini

Oğul elden çıktığında

Genç bir oğul itaatsiz hale geldiyse, kötü arkadaşları ve alışkanlıkları varsa, okuldaki ebeveynlere ve öğretmenlere karşı küstah olmaya başladıysa, bu ayinlere başvurabilirsiniz. Bu komplo çocuk evdeyken okunmalıdır. Ona ait olanı oğlundan almak lâzımdır. Ama sana kendisinin verdiğinden emin olmak için ve sonra şu sözleri söylemesi bitti:

“Çocuğum itaatkar olsun, öfke ve nefret onu terk etsin! Gereksiz iş verilmemesi için ebeveynlere yüksek saygı duymasına izin verin! Artık evime uyum gelsin! Merhametli Tanrım, oğluma bana sabır ve esenlik ver! Senin iraden ona gelir ve ruhunda vicdan uyanır! Senin şanlı ismin uğrunda ana-babasına itaat etmekten çekinmesin! Amin".

Burada önemli bir nokta kelimelerin doğru telaffuzudur. Bu nedenle, doğru telaffuz için bu kelimeleri önceden bir kağıda yazabilir ve ardından doğru zamanda okuyabilirsiniz. Ve küçük şeyi oğluna geri ver ve onu kullanmaya devam etmesine izin ver.

Kızımla sorunlar başladı

Kızlar ergenlik çağına geldiğinde çoğu zaman birçok sorunla karşı karşıya kalırlar, içine kapanırlar, küstahlaşmaya başlarlar, çoğu zaman kendi içine kapanırlar, anneleriyle ilişkileri kopabilir.

Anne, eskiden iyi bir ilişki olduğunu görürse ve şimdi kızının karşı cinsten çok yetişkin arkadaşları veya şüpheli davranışları olan erkekler varsa, o zaman daha ciddi sonuçlardan kaçınmak için büyükannelerimiz aşağıdaki kelimeleri söylemelerini tavsiye etti:

“Yolunuz (kızınızın adı) evinize, annenize (annenizin adı) çıkıyor ve başka hiç kimseye değil. Beni dinleyeceksin, tuzlu ekmeğimi yiyeceksin, yabancıların vaatlerine aldanmayacaksın, annene boyun eğeceksin ve itaat edeceksin. Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına. Amin!".

Korkmayın, bu tür sözlerden sonra kızı yalnız kalmayacak, kendisi için uygun bir eşleşme bulacaktır, ancak komplo istenmeyen tanıdıklardan kurtulmaya yardımcı olacaktır. Bu tür sözler uyuyan kız hakkında konuşulmalıdır.

Ergenlerle ilgili sorunlar

Bilim adamları komploların etkinliğini inkar etmiyorlar

Birisi komplolara, kelimelerden bir şeylerin değişebileceğine, çocukların belirli duaları okuduktan sonra daha iyi davranmaya ve daha iyi hissetmeye başlayacağına inanmıyorsa, psikoloji ve doğa bilimleri alanındaki modern araştırmalar hakkında daha fazla bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

Artık bilim adamlarının, üzerine sözler söylendiğinde ve özellikle dualar, müzik çalındığında suyun yapısını değiştirdiğini deneysel olarak kanıtlayabildikleri bilgisi mevcuttur.

Sonuçta, bilginin taşıyıcısı sudur, onu çevreleyen şeyi "emiyor" gibi görünmektedir. Birçok kilise etkinliği suyun bu özelliği ile ilişkilidir: kiliselerde ayin sonrası suyun kutsanması, vaftiz töreni. Rahipler, farklı durumlarda kutsal su içmeyi önerir ve Paskalya'da, kiliselerin ve tapınakların yakınında, cemaatlere Tanrı'ya hitap eden sözlerle kutsal su serpilir.

Duaları ve komploları kullanırken şunları hazırlamanız gerekir:

  • Tapınakta "Yaşayan" veya kutsanmış su;
  • bir dua veya komplo kelimelerinin tam yazılışı;
  • kilise mumları;
  • belirli bir simge.

İyi sözlerden, klasik müzikten, bir su molekülü bir yıldızın ya da bir kar tanesinin güzel şeklini alır ve sert kaya ya da kötü sözlerden donarak, sadece şekilsiz bir buz pıhtısı haline gelir. Bu nedenle, bilimsel literatürü okumanızı ve atalarımızın bize dualar ve komplolar şeklinde ne bıraktığını düşünmenizi tavsiye ederiz.

Sonuçta, çocukların itaat etmesi için her şeyi yapmak istiyorum. Ve doktorların güçsüz olduğu münferit durumlar yoktur, ancak köy büyükanneleri, sadece çocukları değil, çocukları çeşitli talihsizliklerden dualar ve komplolarla kurtardı. Bu komplolar ve dualar yüzlerce ve binlerce yıldır etkili olmuştur ve bugün de yardımcı olmaya devam etmektedir.

Ana şey, kimseye zarar vermemektir. Ve bir anne, atalarımızın okuduğu eski dualara ve kelimelere başvurarak çocuğu için yardım isterse, o zaman Evrenin yasalarını ihlal etmez. Ve burada sihir yok ve eğer varsa, o zaman sadece aşkın büyüsü.

Ziyaretçilerden geri bildirim

Bir yorum

YORUM EKLE Cevabı iptal et

(c) Kehanet, aşk büyüleri, komplolar

Materyallerin kopyalanmasına yalnızca kaynağa etkin bir bağlantı ile izin verilir

Nagadali'yi kullanarak aldığınız herhangi bir materyali, riski size ait olmak üzere kullanabilirsiniz.

Etkili çocuk itaat komploları

Ebeveynlerin bir çocuğa baktığı oldukça yaygın bir durum, ona çok dikkat edin, ancak çocuk hala yaramaz. Bu ailede kabalık, öfke nöbetleri ve skandallar olağan hale geliyor. Bu gibi durumlarda, çocuğa itaat etmek için bir komplo kullanmak gelenekseldir, çünkü her ebeveyn, gurur duyulabilecek iyi, iyi huylu bir çocuğa sahip olmak ister. Diğer tüm aileleri ailelerinin refahını kıskandırmak istiyorum.

Çocuk itaat komplosu

Bunu psikolojik ve eğitimsel yöntemlerle yapmak mümkün değilse, o zaman sihir kurtarmaya gelir, çünkü ebeveynler tüm olası yöntemleri denedi, ancak sonuç getirmedi. Babalar ve anneler, alışılmış geleneksel yöntemler başarılı olmadığında yardım için sihire başvururlar. Bazı ebeveynler, sorunu çözmeye yardımcı olması için bebeklerini bir psikoloğa götürür. Ancak çoğu zaman, psikoloji alanındaki en deneyimli uzmanlar bile böyle bir bebeğin davranışının nedenini belirleyemez.

Çocuğun kaprisleri geçmezse

Çocuk huzursuz uyku, kaprisler ve ağlama ile aşılırsa, anne tüm bunları sakince gözlemleyemez. Atalarımız bu sorunu çözmenin bir yolunu buldu. Yüzerken, aşağıdaki komployu okumanız gerekir:

“Tanrı'nın Annesi, bana yardım et. Ördeğin sırtından akan su gibi çocuğunuzun kaprislerini yok edin. Amin".

Törenin bu versiyonu size uymuyorsa, başka bir yol var. Bebeğinizi yatırırken aşağıdaki altıgeni okuyun:

“Bebeği uyku sarsın ve kaprisler ondan kaybolsun. Çocuğun normal bir şekilde uyuyabilmesini ve anne babasını rahatsız etmemesini istiyorum. Amin".

Bebek ebeveynlerini dinlemeyi bırakırsa

Eski zamanlardan beri, çocukların itaatini geliştirmek için dualar kullanılmıştır. Bu tür komploların çok sayıda var. En yaygın yol, bebeği beslerken aşağıdaki duayı okumaktır:

“Bebeği kendi ellerimle besliyorum. Bu yüzden onun vasiyetini almak istiyorum. Şimdi tüm hayatım boyunca, Tanrı'nın hizmetkarı olan çocuğumu (isim), sıkıntı ve lanetlerden çevreleyeceğim. Çocuğun en sadık koruyucusu ve arkadaşı olacağım. Benden yardım istemesini istiyorum, yabancılardan değil. Amin".

Çocuk kabuslara yenik düşerse, aşağıdaki tören yapılmalıdır:

  • rezervuardan su alın, nehir veya kuyu olabilir - asıl mesele musluk suyu kullanmamak;
  • uyurken çocuğun odasına gidin;
  • çocuğu havada çaprazlayın ve komployu okuyun: “Bir bebek doğurdum ve ona hayatta mutluluk verdim. Çocuğumun asla hasta olmamasını ve geceleri iyi uyumasını diliyorum. Bebeği gece uyusun ve gündüzleri çalışmama izin verin. Amin".

Oğul ebeveynlerini dinlemeyi bırakırsa

Prensip olarak, davranıştaki bir değişiklik bir genç için normal bir şeydir. Ergenlik çağındaki bir oğul kötü bir şirketle temasa geçtiyse ve ebeveynlerine kaba davranmaya başladıysa, mevcut durumu hızlı ve etkili bir şekilde çözmenize izin verecek özel bir tören yapmaya değer. Tören, oğlunun evde olduğu anda yapılmalıdır. Çocuğunuza ait olan bir şeyi alın ve bu şeyi size kendisi vermelidir. Kendiniz almaya çalışmayın. Bir bakım duygusu ile boğulmuş olmalısın.

Çocuğun itaatkar olması için şeyde şu iftiranın okunması gerekir:

“Keşke çocuğum tekrar bana itaat etmeye başlasa. Yabancılardan yardım istemesin. Oğlumun iyi çalışması için bana yardım etmeni istiyorum. Ruhunda ki nefret duygusu, sonsuza dek gitmesine izin ver. Tanrı'nın hizmetkarı (oğlunun adı) atalarını onurlandırsın, böylece güçlerini boşa harcamazlar. Evimize uyum bahşetmeni istiyorum ki, huzurla boğulsun. Oğuldan kaybolan vicdan geri gelsin. Ailemi onurlandırmak ve bir daha asla onlarla çelişmemek. Oğlum beni çok endişelendiriyor. Amin".

Kelimelerin doğru okunması gerektiğini hatırlamak önemlidir. Bu nedenle, doğru telaffuzdan emin değilseniz, kelimeleri bir kağıda yazın. Belirli bir anda gerekli kelimeleri hızlı bir şekilde okumak için her zaman yanınızda bulundurun. Öğe, daha fazla kullanım için çocuğa tekrar iade edilmelidir.

Hepimiz çocuklarımızı severiz ama bazen sadece çıkarım yaparlar�

Çocuklar hayatın çiçekleridir! Ama ya çocuk

sorun kızı

Kızlarda hormonların gelişmeye başladığı o anlarda psikolojik sorunlara çok fazla maruz kalırlar. Kendi içlerine çekilebilir ve ebeveynlerini algılamayı bırakabilirler. Anne her zaman kızının davranışındaki en ufak değişikliği fark eder. Kızının şüpheli yetişkin çocuklarla iletişim kurmaya başladığını fark ederse, kalbi endişelenmeye başlar. Olumsuz sonuçlardan kaçınmak istiyorsanız, belirli bir komplo okumanız gerekir.

“Tanrım, senden kızımı Tanrı'nın kulu (isim) eve göndermeni istiyorum. Yolun hiçbir yere dönmesine izin verme. Annemin sürekli dinlemesi gerekiyor. Kızım için kötü dilemem. Onu ne kadar sevdiğimi anlasın. Bana karşı tavrını geri vermesini rica ediyorum. Onun en sadık arkadaşı, en sadık kardeşi olacağım. Sırf ilişkimizi geliştirmek için herkesi onunla değiştireceğim. Çocuğuma sadece mutluluk diliyorum. Kutsal Melek onunla ilgilensin. Amin".

Endişelenme, bu komplo kızının kaderini etkilemeyecek. Mutlu olacak ve iyi bir erkek arkadaşı olacak. Kızınız uyurken komployu okumalısınız. Çocuğa güvenilmesi gerektiğini unutmayın.

Çocukların itaat etmesi için dualar

Bu dualar ile çocukların anne babalarına, akıl hocalarına ya da öğretmenlerine itaat etmelerini rica ederek azizlere yönelirler.

Çocuklara itaat için İsa Mesih'e dua

Tanrı'nın Oğlu Rab İsa Mesih, En Saf Annen uğruna dualar, duy beni, bir köleye (isim) layık değil.

Tanrım, merhametli gücünüzle çocuklarım, hizmetkarlarınız (isimler).

Adın uğrunda merhamet et ve onları kurtar.

Tanrım, Senden önce işledikleri tüm günahları isteyerek ve istemeyerek bağışla.

Tanrım, onlara emirlerinin gerçek yolunda rehberlik et ve ruhun kurtuluşu ve bedenin iyileşmesi için zihinlerini Mesih'in ışığıyla aydınlat.

Tanrım, onları evde, okulda, yolda ve egemenliğinin her yerinde kutsa.

Tanrım, onları uçan bir kurşundan, zehirden, ateşten, ölümcül bir ülserden ve boşuna ölümden azizlerinin çatısı altında koru.

Rabbim, onları görünen ve görünmeyen tüm düşmanlardan, her hastalıktan koru, onları her türlü pislikten arındır ve zihnen ızdıraplarını hafiflet.

Tanrım, onlara uzun yıllar yaşam, sağlık ve iffet için Kutsal Ruhunun lütfunu ver.

Tanrım, onlara verdiğin zihinsel yeteneklerini ve bedensel güçlerini çoğalt ve güçlendir, dindar ve istersen aile hayatı ve utanç verici doğum için nimetin.

Tanrım, bana, değersiz ve günahkar hizmetkarını (adını), çocuklarımın ve hizmetkarın üzerinde şu anki sabah, gündüz, gece senin adın uğruna bir ebeveyn kutsaması ver, çünkü Krallığın sonsuz, her şeye gücü yeten ve her şeye kadirdir.

Rab İsa Mesih Tanrı'nın Kendisi, Kutsal Ruhunu bu çocuğa (adına) gönder;

ve Kutsal Yazıları kalbinin kulaklarına dik, en saf elin bile, şimdi ve her zaman ve sonsuza dek ve sonsuza dek, yasa koyucu Musa için tablette yazılmıştır.

Çocukların Radonezh Sergius'a itaati için dua

Ey Kudüs'ün göksel vatandaşı, Saygıdeğer Peder Sergius!

Bize (isimlere) merhametle bakın ve dünyaya bağlı olanları cennetin yüksekliğine yükseltin.

Yazıksın, Cennette;

bizler yeryüzünde, aşağıda, sadece bir yer değil, günahlarımız ve fesatlarımızla sizden uzaklaşmış durumdayız;

ama sana akraba olduğumuz için başvurur ve haykırırız: bize yürümeyi ve yolunu öğret, anlayış ve hidayet ver.

Siz babamızın hayırsever ve hayırsever olması doğaldır:

Ben dünyada yaşıyorum, sadece benim kurtuluşumla ilgilendin değil, sana gelen herkes için.

Senin öğütlerin, hayatın fiillerini herkesin kalbine yazan kâtipin, el yazısı yazarın bastonuydu.

Sadece beden hastalıklarını iyileştirmekle kalmadınız, aynı zamanda ruhani hekimden daha zarif göründünüz ve tüm kutsal yaşamınız tüm erdemlerin bir aynasıydı.

Yeryüzünde Tanrı'dan daha kutsal bir parça olsaydı: şimdi cennette koliksin!

Bugün Ulaşılmaz Işık Tahtının önünde duruyorsunuz ve onun içinde, bir aynada olduğu gibi, tüm ihtiyaçlarımızı ve taleplerimizi görün;

tövbe eden tek günahkar hakkında, sevinerek Meleklerle birlikte karar veriyorsunuz.

Ve Tanrı'nın insanlara olan sevgisi tükenmez ve O'na karşı cesaretiniz büyüktür:

Bizim için Rab'be ağlamayı bırak.

Militan Haç işareti altında, Merhametli Tanrımız'dan Kilisesi'nin barışını isteyin,

imanda ve ittifakta ahenk, hurafeler ve ayrılıklar, tahribat, hayırlarda tasdik, hastalara şifa, kederlilere teselli, gücenmişlere şefaat, muhtaçlara yardım.

Sana imanla gelen bizi utandırma.

Eğer sadece bir babaya ve bir şefaatçiye lâyık değilsen, fakat eski Allah sevgisinin taklidi olan sen, bizleri kötü amellerden güzel bir hayata geçmekle lâyık yarattın.

Mucizelerinizle dolu ve merhametlerle kutsanmış, Tanrı tarafından aydınlanmış tüm Rusya, sizi onun hamisi ve şefaatçisi olarak itiraf ediyor.

Kadim rahmetini aç ve onlara babalarıyla yardım ettin, ayaklarıyla sana yürüyen bizi, onların evlatlarını reddetme.

Ruhta var olduğumuza inanıyoruz.

Eğer bir Rab varsa, sözünün bize öğrettiği gibi, O'nun kulu da olacaktır.

Sen Rabbin sadık kulusun ve Allah her yerde var, sen O'ndasın ve O senin içinde, üstelik bedenen bizimlesin.

Emanetler, paha biçilmez bir hazine gibi bozulmaz ve hayat veren, bize Allah'tan mucizeler verir.

Sanki senin için yaşıyormuşum gibi yüzlerine çömelip dua ediyoruz:

Dualarımızı kabul edin ve onları Tanrı'nın iyiliğinin sunağına yükseltin, böylece ihtiyaçlarımıza zamanında lütfunu ve yardımını alalım.

Biz korkaklara güç ver ve imanda bizi güçlendir ki, şüphesiz dualarınız aracılığıyla Üstadın merhametinden iyi olan her şeyi almayı umalım.

Ancak, sizin tarafınızdan toplanan manevi sürünüze, manevi bilgelik çubuğunu yönetmeyi bırakmayın:

mücadele edenlere yardım edin, zayıf olanları kaldırın, gönül rahatlığı ve sabırla Mesih'in boyunduruğuna acele edin,

ve hepimizi barış ve tövbe içinde yönetin, yaşamımızı sonlandırın ve tüm kutsallarla Tanrı'yı ​​yücelterek, şanlı Baba, Baba Üçlü Birlik'te, emeklerinizin ve emeklerinizin üzerinde sevinçle dinlendiğiniz İbrahim'in kutsanmış koynunda umutla yatın. , ve Oğul ve Kutsal Ruh.

Bize (isimlere) merhametle bakın ve adananların ülkesine bizi cennetin yüksekliğine yükseltin.

Korkaklığımızı güçlendir ve bizi imanla pekiştir, öyle ki, dualarınız aracılığıyla Egemen Tanrı'nın merhametinden iyi olan her şeyi almayı umalım.

Her ihsanda, herkese ve lâyık olan herkese şefaat dileyin ve hepimiz, kıyâmet gününde, kıyâmet gününde bir parçadan kurtulmayı mümkün kıl, memleketin diş etleri, olunacak dostluklar olsun. ve Rab Mesih'in kutsanmış sesini duymak için:

Gelin, Babamın kutsamaları, sizin için hazırlanan Krallığı dünyanın kıvrımlarından miras alın.

Çocuklara itaat için tüm azizlere dua

Kutsal Tanrı ve azizlerde istirahat, cennette övülen bir meleğin trisaginal sesiyle, yeryüzünde azizlerinde övülen bir adamdan:

Mesih'in armağanıyla orantılı olarak lütfu verilen Kutsal Ruh'un tarafından verildi ve bununla senin kiliseni kutsallar, havariler, peygamberler, müjdeciler, çobanlar ve öğretmenler olarak vaaz etme sözlerini belirledi.

Her şeyde faal olan sizler, sizi hoşnut eden çeşitli erdemlerle her türde ve türde kutsal kılındınız,

Ve sana, geçen sevinçte, iyi işlerinin suretini bize bıraktın, hazırla, içinde ayartmalar vardı ve saldırıya uğrayan bize yardım et.

Bütün bu azizleri hatırlayarak ve onların Tanrısal yaşamlarını överek, onlarda hareket eden Samago'yu övüyorum ve iman armağanınız için kutsamalarınızdan biri olarak, Size, Kutsalların Kutsalı'na içtenlikle dua ediyorum,

Kutsal adını, Babanı, Oğlunu ve Kutsal Ruhunu sonsuza dek överek, göksel görkemle onurlandırılmam için, her şeye gücü yeten lütfunla, hatta dahası, onların öğretilerini izlemem için günahkarlara bahşet.

Çocukların En Kutsal Theotokos'a itaati için dua

Ah, En Kutsal Theotokos, çocuklarımı eğitirken bana geçici zorluklara dayanma gücü ver.

Bu zor zamanın geçeceğini biliyorum ama kendime engel olamıyorum.

Çocuklarıma kanmamak, onlara bağırmamak, onlara el kaldırmamak için bana yardım et.

Yavrularımı sevgi, birbirine saygı ve uyum konusunda yetiştirmek istiyorum.

Yalnız senin için umuyorum, ah, sevgili Tanrı'nın Annemiz.

Çocukların uyması için Moskova Matrona'ya dua

Matrona, sen tüm insan ırkının koruyucususun.

Ailemin barış ve uyum bulmasına yardım et.

Çocukların bana saygı duymalarını ve fikirlerimi dikkate almalarını istiyorum.

Beni unutmamalarını ve beni daha sık ziyaret etmelerini istiyorum.

Çocuklarım beni unuttular ve çok az ilgi gösteriyorlar.

Bundan çok acı çekiyorum ve cesaretim kırılıyor.

Lütfen kalbim ve ruhum, Kutsanmış Eldress.

Dini okuma: Çocuğun sakin olması için dua, okuyucularımıza yardım etmek için kaprisli değil.

Bir ailede, ebeveynlerin dikkatli, şefkatli ve çocuklarına çok zaman ayırdığı ve çocukların yaramaz büyüdüğü, kaba, kaba olabileceği, onlara dışarıdan bakarsanız basit bir şey yapabileceği olabilir, sadece ebeveynlerine değil, diğer insanlara da rağmen. Baba ve anne, durumu düzeltmek ve çocuklarını sıkıntıdan kurtarmak için farklı yöntemlere başvururlar.

Çoğu zaman psikologlar, psikiyatristler ve öğretmenler bile onlara ne olduğunu, çocukların neden bu kadar kaprisli ve yaramaz olduklarını anlayamaz. Çoğu zaman uzmanlar, her şeyi daha iyiye doğru değiştirmeye yardımcı olacak tavsiyelerde bulunamazlar. Ve ebeveynler, çocuklarının güçlü, sağlıklı ve itaatkar olarak büyümelerinin yollarını arıyor. Diğer yöntemler durumu düzeltemezse, genellikle bir itaat komplosu okunur.

Bir bebek yaramaz olduğunda

Çocuk geceleri iyi uyumuyorsa, çığlık atıyorsa ve kaprisliyse, anne genellikle gergin ve endişeli olmalıdır. Büyükanneler, küçük bir çocuk çok ağladığında, acı çektiğinde, banyo yaparken daha sakin olduğunu söyledi:

banyo komplosu

"Ah, sevgili çocuğum! Bir ördeğin sırtını sularsan zayıfsın."

Annelerin çocuklarını yatırırken söylediği sözler de vardı:

"Uykulu snoots, hepiniz buraya gelin, uluyan-ağlayan robotlar, bizden uzaklaşın."

Çocuk itaat etmeyi bırakırsa

Eski zamanlardan beri, büyükannelerimiz ve büyük anneannelerimiz, çocuklar büyüklerini dinlemeyi bıraktıklarında dualara ve komplolara başvurdular. İtaat için okunan bir komplo yoktu. Çocuk yaramazlık yaparsa, ona yiyecek verin, sessizce şunu söyleyin:

"Elimden yiyip içtiğin gibi, Bana iradeni veriyorsun, Bütün günler için, sonsuza dek. Amin. Amin. Amin".

Bir çocuk geceleri iyi uyumadığında, uyuduğu anı yakalamanız, odaya önce bir kuyudan, dereden, kaynaktan veya sadece bir nehirden almanız gereken bir bardak su ile girmeniz gerekir. Bu durumda, musluk suyu bu amaçlar için uygun değildir! Bebek üç kez çaprazlanmalı ve aşağıdaki sözler onun üzerinde okunmalıdır:

İyi bir rüya için komplo

"Seni ben doğurdum çocuğum ve sana yetenek ve kader bahşettim. Gece uyumaya, gündüz iş yapmaya zahmet etmeyin."

Çoğu zaman, büyükanneler, bir çocuk kaprisli ve itaatsiz hale gelirse, böyle bir törenin yapılması gerektiğini söyledi. Kiliseye gitmeli ve Yaslı Anne simgesinin önüne 12 mum koymalıyız. Bu simgeden önce dua edin ve kilisede kutsal su satın alın. Evde, kiliseden getirilen suyun üzerine şu sözler söylenmelidir:

“Su, su, Deniz kraliçesi, sen, su, övgü. Çocuğum, Tanrı'nın hizmetkarı (isim), sağlığa, bedene ve ruha."

Bu sözlerden sonra, sol omzunuzun üzerinden üç kez tükürmeniz, kendinizi çaprazlamanız ve yatmanız gerekir. Sabah erken kalkmanız ve çocuk için kahvaltı hazırlamanız, yiyeceğe, en azından biraz, kelimeleri okuduğunuz suyu eklemeniz gerekir. Yaşlılar, doğal bir kaynaktan gelen suyun "canlı" ve şifalı olduğu için özel su olduğunu söylerler. Ve birçoğunun kendi deneyimlerinden durumun böyle olduğuna ikna olması gerekiyordu.

geçiş ayini

Oğul elden çıktığında

Genç bir oğul itaatsiz hale geldiyse, kötü arkadaşları ve alışkanlıkları varsa, okuldaki ebeveynlere ve öğretmenlere karşı küstah olmaya başladıysa, bu ayinlere başvurabilirsiniz. Bu komplo çocuk evdeyken okunmalıdır. Ona ait olanı oğlundan almak lâzımdır. Ama sana kendisinin verdiğinden emin olmak için ve sonra şu sözleri söylemesi bitti:

“Çocuğum itaatkar olsun, öfke ve nefret onu terk etsin! Gereksiz iş verilmemesi için ebeveynlere yüksek saygı duymasına izin verin! Artık evime uyum gelsin! Merhametli Tanrım, oğluma bana sabır ve esenlik ver! Senin iraden ona gelir ve ruhunda vicdan uyanır! Senin şanlı ismin uğrunda ana-babasına itaat etmekten çekinmesin! Amin".

Burada önemli bir nokta kelimelerin doğru telaffuzudur. Bu nedenle, doğru telaffuz için bu kelimeleri önceden bir kağıda yazabilir ve ardından doğru zamanda okuyabilirsiniz. Ve küçük şeyi oğluna geri ver ve onu kullanmaya devam etmesine izin ver.

Kızımla sorunlar başladı

Kızlar ergenlik çağına geldiğinde çoğu zaman birçok sorunla karşı karşıya kalırlar, içine kapanırlar, küstahlaşmaya başlarlar, çoğu zaman kendi içine kapanırlar, anneleriyle ilişkileri kopabilir.

Anne, eskiden iyi bir ilişki olduğunu görürse ve şimdi kızının karşı cinsten çok yetişkin arkadaşları veya şüpheli davranışları olan erkekler varsa, o zaman daha ciddi sonuçlardan kaçınmak için büyükannelerimiz aşağıdaki kelimeleri söylemelerini tavsiye etti:

“Yolunuz (kızınızın adı) evinize, annenize (annenizin adı) çıkıyor ve başka hiç kimseye değil. Beni dinleyeceksin, tuzlu ekmeğimi yiyeceksin, yabancıların vaatlerine aldanmayacaksın, annene boyun eğeceksin ve itaat edeceksin. Amin!".

Korkmayın, bu tür sözlerden sonra kızı yalnız kalmayacak, kendisi için uygun bir eşleşme bulacaktır, ancak komplo istenmeyen tanıdıklardan kurtulmaya yardımcı olacaktır. Bu tür sözler uyuyan kız hakkında konuşulmalıdır.

Ergenlerle ilgili sorunlar

Bilim adamları komploların etkinliğini inkar etmiyorlar

Birisi komplolara, kelimelerden bir şeylerin değişebileceğine, çocukların belirli duaları okuduktan sonra daha iyi davranmaya ve daha iyi hissetmeye başlayacağına inanmıyorsa, psikoloji ve doğa bilimleri alanındaki modern araştırmalar hakkında daha fazla bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

Artık bilim adamlarının, üzerine sözler söylendiğinde ve özellikle dualar, müzik çalındığında suyun yapısını değiştirdiğini deneysel olarak kanıtlayabildikleri bilgisi mevcuttur.

Sonuçta, bilginin taşıyıcısı sudur, onu çevreleyen şeyi "emiyor" gibi görünmektedir. Birçok kilise etkinliği suyun bu özelliği ile ilişkilidir: kiliselerde ayin sonrası suyun kutsanması, vaftiz töreni. Rahipler, farklı durumlarda kutsal su içmeyi önerir ve Paskalya'da, kiliselerin ve tapınakların yakınında, cemaatlere Tanrı'ya hitap eden sözlerle kutsal su serpilir.

Duaları ve komploları kullanırken şunları hazırlamanız gerekir:

  • Tapınakta "Yaşayan" veya kutsanmış su;
  • bir dua veya komplo kelimelerinin tam yazılışı;
  • kilise mumları;
  • belirli bir simge.

İyi sözlerden, klasik müzikten, bir su molekülü bir yıldızın ya da bir kar tanesinin güzel şeklini alır ve sert kaya ya da kötü sözlerden donarak, sadece şekilsiz bir buz pıhtısı haline gelir. Bu nedenle, bilimsel literatürü okumanızı ve atalarımızın bize dualar ve komplolar şeklinde ne bıraktığını düşünmenizi tavsiye ederiz.

Sonuçta, çocukların itaat etmesi için her şeyi yapmak istiyorum. Ve doktorların güçsüz olduğu münferit durumlar yoktur, ancak köy büyükanneleri, sadece çocukları değil, çocukları çeşitli talihsizliklerden dualar ve komplolarla kurtardı. Bu komplolar ve dualar yüzlerce ve binlerce yıldır etkili olmuştur ve bugün de yardımcı olmaya devam etmektedir.

Ana şey, kimseye zarar vermemektir. Ve bir anne, atalarımızın okuduğu eski dualara ve kelimelere başvurarak çocuğu için yardım isterse, o zaman Evrenin yasalarını ihlal etmez. Ve burada sihir yok ve eğer varsa, o zaman sadece aşkın büyüsü.

Ziyaretçilerden geri bildirim

Bir yorum

YORUM EKLE Cevabı iptal et

(c) Kehanet, aşk büyüleri, komplolar

Materyallerin kopyalanmasına yalnızca kaynağa etkin bir bağlantı ile izin verilir

Nagadali'yi kullanarak aldığınız herhangi bir materyali, riski size ait olmak üzere kullanabilirsiniz.

Çocukların tedavisi için komplolar.

Çocuğun konuşması için.

melekler orada yaşar

Ruhunuzla ilgilenirler.

İsa orada duruyor,

Sana bakar çocuk

Ona merhaba de.

Sen susacaksın, o seni unutacak.

Senin yüzünden bana kızacak

Denizde, okyanda kutsal ada yatıyor,

Kutsal apostolik kilise bunun üzerinde duruyor.

O kutsal kilisede

Kırk kutsal mumun kutsal ateşi yanar.

O mumların sıcaklığından

Bulutların bir yerine girmekten,

İlyas Peygamberden O'nun kutsal sözü gürleyecek,

Orman gürültü yapıyor, ağrıyor ve düşüyor.

Kutsal ada suyla yıkanır,

Tanrı'nın hizmetkarının hastalığı (isim) kumla uykuya dalar,

Gizlenir, sonsuza kadar gömülür.

Oyknet etmeyecek, ağlamayacak, inlemeyecek.

Artık dişlerini gıcırdatmayacak

Ve tüm hastalığının benim sözümden uyumasına izin ver

O zamana kadar, o zamana kadar

Tanrı'nın hizmetkarındaki (isim) hastalık uyanmayacak,

Kutsal ada tepeden tırnağa dönene kadar.

Sözlerim cadıdan, cadıdan,

Şifacı-fısıltısından, şifacı-fısıltısından.

Sözüm olmak, amelimi yaşamak.

Anahtar denizde, dil ağızda.

Sözümün sonu yok, sonu yok.

Çünkü kubbesi ve tacı olmayan kilise yoktur.

Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına.

Parkı O'nun üzerine bıraktım.

Tanrı korusun, Tanrım yardım et!

Vaftiz edilmiş Tanrı'nın kulu (isim) adına,

Kollar, büyümek, şişmanlamak, dinç olmak,

Bacaklar, yürü, vücudunu beyaz giy,

Bebeğin dili, küçük kafanı besle.

Büyükanne Solomonyushka yüzüyordu

Bebek, Tanrı'nın kulu (isim), kurallar,

Onun için Allah'tan rahmet diledim.

Tanrı'nın kulu (isim), sedun olmayın, yürüteç olun.

Hamam ve su, dinle

Ve sen, Tanrı'nın kulu (isim), bol süt ye.

Anahtar, kilit, dil.

Amin. Amin. Amin.

Tanrı'nın Annesi altın köprü boyunca yürüyordu.

Nereye gidiyorsun, Tanrı'nın Annesi,

Küçük ellerinde ne taşıyorsun?

Korkuyu tedavi etmek için Tanrı'nın hizmetkarına (isim) gidiyorum,

Hastalığı gidermek, telaffuz etmek!

Sen, hasta, fakir avluya git,

Orada ot yetişmiyor, orada kimse yaşamıyor.

Elimde bir altın haç var,

Sevgili oğlum bana verdi -

tanrım isa mesih

Diyorum ki, yankılanıyor:

"Sen, hasta, zavallı avluya git,

Orada yaşıyorsun, hayatın var."

Ve sözlerim, güçlü ol,

Ve benim işlerim, heykeltıraş ol.

Ne demedim, bitirmedim,

Tanrı'nın Annesi diyecek, Rab Tanrı soracak.

Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına. Amin!

Herkes seni seviyor, herkes seni onurlandırıyor,

Herkes sensiz uzun yaşayamaz.

Tanrı sana verdi ve seni cezalandırdı:

İnsanlar her türlü pislikten beslenmeli ve yıkanmalıdır.

Yıkayın, durulayın, hastalıklardan arındırın,

Ve sen, Tanrı'nın Annesi, korusun,

Tanrı'nın hizmetkarına yardım edin (isim):

Kolaylık için, sağlık için, Allah'ın rahmeti için.

Tanrı'nın suyu tepeleri yırtıp atarken,

Kütüklerden, kıyılardan, köklerden uzaklaşır,

Öyleyse yıkayın, suyu Tanrı'nın hizmetkarından durulayın (isim)

Tüm rahatsızlıklar ve ağrılar.

Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına.

Şimdi ve sonsuza dek ve sonsuza dek. Amin.

Ve bana - çocuğum.

Her yaratık gibi, canavar, her canavar

çocuğunu beslemek istiyor

Sütten memeyi şişirmek için

Ve asla boş olmadı. Amin.

Sağlıklı yaşa, güçlü kal

Neyse ki kalıplanmış,

Kabul edelim, bir melek gibi görünün.

Eğri değil, zayıf değil, şişman değil, boş değil.

Al, Tanrı'nın Kederli Annesi,

Bebeklerin tüm üzüntüleri

Bütün ucubeler küçümseyicidir

Herhangi bir eğrilik, hastalık,

Zihin dikkatsiz, kafa boş.

Tanrı tıbbi işlerimi kutsal ilan etti.

Kutsal Kişi, tıbbi sözlerimi onayla.

Tanrı'nın Annesi, tüm eziyet ve üzüntülerden kurtar.

Karnım da ağrımazdı,

Gitmedi, hastalığı yok etmedi.

Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına. Amin.

Tanrı'nın hizmetkarının sağlığı için (isim),

Kolaylık için, her tür sarkaç için.

Bana kendin uç,

Hayır - bu yüzden haberciler gönderin,

Melekler, onların güçlendiricileri,

Emziklerin dertli kalbine.

İsa Mesih, üç kapıyı aç:

Bazıları dinlenmek için, diğerleri alçakgönüllülük için,

Kutsama için üçüncü kapı.

Korusun, Tanrım, annenin kalbi,

Sert vurmaması için,

Anne, çocukları için korkudan acı çekmedi,

Akşamları sakince uyuyakaldım,

Sabah yorgun kalkmadım.

Deniz açık bir alanda,

Bu deniz asla süpürülmez:

Ne sonbaharda, ne kışın, ne yazın, ne ilkbaharda.

Denizde sonsuz dinlenme var.

Kışın deniz süpürmez

Sonbaharda kaybolmaz

İlkbaharda akarsularla akmaz.

Her şey tek bir yerde, her şey tek bir ölçekte.

Denizde, o barış öldü,

Orada rüzgar hışırdamaz, dalga orada kaynamaz,

Yani Tanrı'nın kulu (isim)

Çocuklarım için kalbim acımıyor,

Yanmaz, inlemez,

Yorulmayacak, bağırmayacak, hatta ses bile çıkarmayacak.

Sen ol sözlerim kadar güçlü

Alatyr taşı ne kadar güçlü,

Modelleme ve inatçı ve cesareti kırılmamış.

Sözlerime amin, eserlerime amin.

Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına.

Şimdi ve sonsuza dek ve sonsuza dek.

Amin. Amin. Amin.

Her dua için, uysallık ve sabır için,

Herhangi bir zanaat için, ev işleri için:

Tarlada sürmek, biçmek, harmanlamak için;

Dağı yukarı taşı, dağdan aşağı indir,

İnşa edin, kazın, demetler örün, kiri temizleyin,

Giysileri yıkayın, mantar toplayın, çilek toplayın,

Fermente, tuz, boya, beyazlatma,

Doğrayın, doğrayın, testere, çekiç,

Direklere dikkat et, ganimeti eve taşı.

Ve sen, Tanrı'nın hizmetkarının tembelliği (isim), eski kütüğe git,

Orada hayatını yaşıyorsun

her zaman orada olacaksın

Sonsuza dek Tanrı'nın hizmetkarlarının (adı) gerisinde kalmak.

Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına.

Şimdi ve sonsuza dek ve sonsuza dek. Amin.

Bize merhametini göster.

Tanrı'nın hizmetkarını (isim) kendiniz kutsayın.

Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına. Amin.

Böylece Tanrı'nın hizmetkarından (isim) gelen tüm saçmalıklar kaldı.

Etkili çocuk itaat komploları

Ebeveynlerin bir çocuğa baktığı oldukça yaygın bir durum, ona çok dikkat edin, ancak çocuk hala yaramaz. Bu ailede kabalık, öfke nöbetleri ve skandallar olağan hale geliyor. Bu gibi durumlarda, çocuğa itaat etmek için bir komplo kullanmak gelenekseldir, çünkü her ebeveyn, gurur duyulabilecek iyi, iyi huylu bir çocuğa sahip olmak ister. Diğer tüm aileleri ailelerinin refahını kıskandırmak istiyorum.

Çocuk itaat komplosu

Bunu psikolojik ve eğitimsel yöntemlerle yapmak mümkün değilse, o zaman sihir kurtarmaya gelir, çünkü ebeveynler tüm olası yöntemleri denedi, ancak sonuç getirmedi. Babalar ve anneler, alışılmış geleneksel yöntemler başarılı olmadığında yardım için sihire başvururlar. Bazı ebeveynler, sorunu çözmeye yardımcı olması için bebeklerini bir psikoloğa götürür. Ancak çoğu zaman, psikoloji alanındaki en deneyimli uzmanlar bile böyle bir bebeğin davranışının nedenini belirleyemez.

Çocuğun kaprisleri geçmezse

Çocuk huzursuz uyku, kaprisler ve ağlama ile aşılırsa, anne tüm bunları sakince gözlemleyemez. Atalarımız bu sorunu çözmenin bir yolunu buldu. Yüzerken, aşağıdaki komployu okumanız gerekir:

“Tanrı'nın Annesi, bana yardım et. Ördeğin sırtından akan su gibi çocuğunuzun kaprislerini yok edin. Amin".

Törenin bu versiyonu size uymuyorsa, başka bir yol var. Bebeğinizi yatırırken aşağıdaki altıgeni okuyun:

“Bebeği uyku sarsın ve kaprisler ondan kaybolsun. Çocuğun normal bir şekilde uyuyabilmesini ve anne babasını rahatsız etmemesini istiyorum. Amin".

Bebek ebeveynlerini dinlemeyi bırakırsa

Eski zamanlardan beri, çocukların itaatini geliştirmek için dualar kullanılmıştır. Bu tür komploların çok sayıda var. En yaygın yol, bebeği beslerken aşağıdaki duayı okumaktır:

“Bebeği kendi ellerimle besliyorum. Bu yüzden onun vasiyetini almak istiyorum. Şimdi tüm hayatım boyunca, Tanrı'nın hizmetkarı olan çocuğumu (isim), sıkıntı ve lanetlerden çevreleyeceğim. Çocuğun en sadık koruyucusu ve arkadaşı olacağım. Benden yardım istemesini istiyorum, yabancılardan değil. Amin".

Çocuk kabuslara yenik düşerse, aşağıdaki tören yapılmalıdır:

  • rezervuardan su alın, nehir veya kuyu olabilir - asıl mesele musluk suyu kullanmamak;
  • uyurken çocuğun odasına gidin;
  • çocuğu havada çaprazlayın ve komployu okuyun: “Bir bebek doğurdum ve ona hayatta mutluluk verdim. Çocuğumun asla hasta olmamasını ve geceleri iyi uyumasını diliyorum. Bebeği gece uyusun ve gündüzleri çalışmama izin verin. Amin".

Oğul ebeveynlerini dinlemeyi bırakırsa

Prensip olarak, davranıştaki bir değişiklik bir genç için normal bir şeydir. Ergenlik çağındaki bir oğul kötü bir şirketle temasa geçtiyse ve ebeveynlerine kaba davranmaya başladıysa, mevcut durumu hızlı ve etkili bir şekilde çözmenize izin verecek özel bir tören yapmaya değer. Tören, oğlunun evde olduğu anda yapılmalıdır. Çocuğunuza ait olan bir şeyi alın ve bu şeyi size kendisi vermelidir. Kendiniz almaya çalışmayın. Bir bakım duygusu ile boğulmuş olmalısın.

Çocuğun itaatkar olması için şeyde şu iftiranın okunması gerekir:

“Keşke çocuğum tekrar bana itaat etmeye başlasa. Yabancılardan yardım istemesin. Oğlumun iyi çalışması için bana yardım etmeni istiyorum. Ruhunda ki nefret duygusu, sonsuza dek gitmesine izin ver. Tanrı'nın hizmetkarı (oğlunun adı) atalarını onurlandırsın, böylece güçlerini boşa harcamazlar. Evimize uyum bahşetmeni istiyorum ki, huzurla boğulsun. Oğuldan kaybolan vicdan geri gelsin. Ailemi onurlandırmak ve bir daha asla onlarla çelişmemek. Oğlum beni çok endişelendiriyor. Amin".

Kelimelerin doğru okunması gerektiğini hatırlamak önemlidir. Bu nedenle, doğru telaffuzdan emin değilseniz, kelimeleri bir kağıda yazın. Belirli bir anda gerekli kelimeleri hızlı bir şekilde okumak için her zaman yanınızda bulundurun. Öğe, daha fazla kullanım için çocuğa tekrar iade edilmelidir.

Hepimiz çocuklarımızı severiz ama bazen sadece çıkarım yaparlar�

Çocuklar hayatın çiçekleridir! Ama ya çocuk

sorun kızı

Kızlarda hormonların gelişmeye başladığı o anlarda psikolojik sorunlara çok fazla maruz kalırlar. Kendi içlerine çekilebilir ve ebeveynlerini algılamayı bırakabilirler. Anne her zaman kızının davranışındaki en ufak değişikliği fark eder. Kızının şüpheli yetişkin çocuklarla iletişim kurmaya başladığını fark ederse, kalbi endişelenmeye başlar. Olumsuz sonuçlardan kaçınmak istiyorsanız, belirli bir komplo okumanız gerekir.

Puan oy verenler: 27

Mucizevi sözler: Bulduğumuz tüm kaynaklardan tam bir açıklama ile çocuğun itaatkar olması için güçlü bir dua.

Bir çocuk, dedikleri gibi, yoldan çıkarsa - evden ayrılırsa, küstahsa, sormadan para ve şeyler alırsa, çalışmak istemiyorsa, vb. çocukların itaati. Yiyeceklere su ekleyin (üzerinde çorba pişirebilir, çay yapabilirsiniz), çocuğun yatağına ve kıyafetlerine püskürtün. Bu tür su sadece bir kadın tarafından programlanabilir - anne, kız kardeş, büyükanne. Su miktarı 1 litredir.

Çocuklara itaat için dua

Ey Kutsal Ruh'un lütfuyla on iki Havarinin kalplerinde ikiyüzlülük olmadan yaşayan Tanrımız Rab İsa Mesih, ateşli diller şeklinde indi ve bu ağızları açtı ve başka dillerde konuşmaya başladı: Rab İsa Mesih, Tanrımız'ın Kendisi, bu Ruhu Kutsal Olan'ından indir ( isim); ve Kutsal Yazıları kalbinin kulaklarına dik, en saf elin bile, şimdi ve her zaman ve sonsuza dek ve sonsuza dek, yasa koyucu Musa için tablette yazılmıştır. Amin.

Bir çocuğun aydınlanması için tüm kutsal ve bedensiz göksel güçlere dua

Kutsal Tanrı ve azizlerde istirahat, gökte övülen bir melekten, yeryüzünde bir adamdan azizlerinden üç kutsal bir sesle övüldü: Kutsal Ruh'unuz tarafından Mesih'in bahşedilişinin kapsamına verildi ve o atadı. Kilisenizin kutsal ova havarileri, oy peygamberleri, oy evangelistleri, ov'ları çoban ve öğretmendir, kendi sözleri bir vaazdır. Her şeyde amel eden Sana göre, mabetlerin çoğu, seni hoşnut eden çeşitli erdemlerle her türde ve her türde yetkin kılındı ​​ve Senin için, bize iyiliklerinin suretini, gelen sevinçte bize bıraktın. , hazırlanın, içinde kendiniz cezbedildiniz ve yardım etmeye teşvik ediyoruz. Bütün bu azizleri ve onların tanrısal övgü dolu yaşamlarını hatırlayarak, onlarda hareket eden Samago'yu övüyorum ve varlığın armağanı için iyiliğini övüyorum, Sana özenle dua ediyorum, Kutsalların Kutsalı, onların öğretilerini takip etmem için bana bir günahkar bağışla, Her şeye gücü yetenle birlikte çalışanlar, kutsal adınızı, Baba ve Oğul'u ve Kutsal Ruh'u sonsuza dek överek yüceliğe layık kılınsın. Amin.

Çocukların uyarılması için Radonezh Sergius'a çocukların itaati için dua

Ey saygıdeğer ve Tanrı'yı ​​taşıyan Babamız Sergius! Bize (isimlere) merhametle bakın ve adananların ülkesine bizi cennetin yüksekliğine yükseltin. Korkaklığımızı güçlendir ve bizi imanla pekiştir, öyle ki, dualarınız aracılığıyla Egemen Tanrı'nın merhametinden iyi olan her şeyi almayı umalım. Her hediye için herkese ve lâyık olan herkese şefaat dileyin ve hepimiz, dualarınız sizinle birlikte olsun, Kıyamet gününde kurtuluşun bir parçasının verileceğini, memleketin dişlerinin açılacağını nasip eyle. dostluklar ve Rab Mesih'in kutsanmış sesi duyacak: gel, Babamın kutsaması, senin için hazırlanan Krallığı miras al. Amin.

Çocuklara itaat için hangi komplolar okunmalı

Bir ailede, ebeveynlerin dikkatli, şefkatli ve çocuklarına çok zaman ayırdığı ve çocukların yaramaz büyüdüğü, kaba, kaba olabileceği, onlara dışarıdan bakarsanız basit bir şey yapabileceği olabilir, sadece ebeveynlerine değil, diğer insanlara da rağmen. Baba ve anne, durumu düzeltmek ve çocuklarını sıkıntıdan kurtarmak için farklı yöntemlere başvururlar.

Çoğu zaman psikologlar, psikiyatristler ve öğretmenler bile onlara ne olduğunu, çocukların neden bu kadar kaprisli ve yaramaz olduklarını anlayamaz. Çoğu zaman uzmanlar, her şeyi daha iyiye doğru değiştirmeye yardımcı olacak tavsiyelerde bulunamazlar. Ve ebeveynler, çocuklarının güçlü, sağlıklı ve itaatkar olarak büyümelerinin yollarını arıyor. Diğer yöntemler durumu düzeltemezse, genellikle bir itaat komplosu okunur.

Bir bebek yaramaz olduğunda

Çocuk geceleri iyi uyumuyorsa, çığlık atıyorsa ve kaprisliyse, anne genellikle gergin ve endişeli olmalıdır. Büyükanneler, küçük bir çocuk çok ağladığında, acı çektiğinde, banyo yaparken daha sakin olduğunu söyledi:

banyo komplosu

"Ah, sevgili çocuğum! Bir ördeğin sırtını sularsan zayıfsın."

Annelerin çocuklarını yatırırken söylediği sözler de vardı:

"Uykulu snoots, hepiniz buraya gelin, uluyan-ağlayan robotlar, bizden uzaklaşın."

Çocuk itaat etmeyi bırakırsa

Eski zamanlardan beri, büyükannelerimiz ve büyük anneannelerimiz, çocuklar büyüklerini dinlemeyi bıraktıklarında dualara ve komplolara başvurdular. İtaat için okunan bir komplo yoktu. Çocuk yaramazlık yaparsa, ona yiyecek verin, sessizce şunu söyleyin:

"Elimden yiyip içtiğin gibi, Bana iradeni veriyorsun, Bütün günler için, sonsuza dek. Amin. Amin. Amin".

Bir çocuk geceleri iyi uyumadığında, uyuduğu anı yakalamanız, odaya önce bir kuyudan, dereden, kaynaktan veya sadece bir nehirden almanız gereken bir bardak su ile girmeniz gerekir. Bu durumda, musluk suyu bu amaçlar için uygun değildir! Bebek üç kez çaprazlanmalı ve aşağıdaki sözler onun üzerinde okunmalıdır:

İyi bir rüya için komplo

"Seni ben doğurdum çocuğum ve sana yetenek ve kader bahşettim. Gece uyumaya, gündüz iş yapmaya zahmet etmeyin."

Çoğu zaman, büyükanneler, bir çocuk kaprisli ve itaatsiz hale gelirse, böyle bir törenin yapılması gerektiğini söyledi. Kiliseye gitmeli ve Yaslı Anne simgesinin önüne 12 mum koymalıyız. Bu simgeden önce dua edin ve kilisede kutsal su satın alın. Evde, kiliseden getirilen suyun üzerine şu sözler söylenmelidir:

“Su, su, Deniz kraliçesi, sen, su, övgü. Çocuğum, Tanrı'nın hizmetkarı (isim), sağlığa, bedene ve ruha."

Bu sözlerden sonra, sol omzunuzun üzerinden üç kez tükürmeniz, kendinizi çaprazlamanız ve yatmanız gerekir. Sabah erken kalkmanız ve çocuk için kahvaltı hazırlamanız, yiyeceğe, en azından biraz, kelimeleri okuduğunuz suyu eklemeniz gerekir. Yaşlılar, doğal bir kaynaktan gelen suyun "canlı" ve şifalı olduğu için özel su olduğunu söylerler. Ve birçoğunun kendi deneyimlerinden durumun böyle olduğuna ikna olması gerekiyordu.

geçiş ayini

Oğul elden çıktığında

Genç bir oğul itaatsiz hale geldiyse, kötü arkadaşları ve alışkanlıkları varsa, okuldaki ebeveynlere ve öğretmenlere karşı küstah olmaya başladıysa, bu ayinlere başvurabilirsiniz. Bu komplo çocuk evdeyken okunmalıdır. Ona ait olanı oğlundan almak lâzımdır. Ama sana kendisinin verdiğinden emin olmak için ve sonra şu sözleri söylemesi bitti:

“Çocuğum itaatkar olsun, öfke ve nefret onu terk etsin! Gereksiz iş verilmemesi için ebeveynlere yüksek saygı duymasına izin verin! Artık evime uyum gelsin! Merhametli Tanrım, oğluma bana sabır ve esenlik ver! Senin iraden ona gelir ve ruhunda vicdan uyanır! Senin şanlı ismin uğrunda ana-babasına itaat etmekten çekinmesin! Amin".

Burada önemli bir nokta kelimelerin doğru telaffuzudur. Bu nedenle, doğru telaffuz için bu kelimeleri önceden bir kağıda yazabilir ve ardından doğru zamanda okuyabilirsiniz. Ve küçük şeyi oğluna geri ver ve onu kullanmaya devam etmesine izin ver.

Kızımla sorunlar başladı

Kızlar ergenlik çağına geldiğinde çoğu zaman birçok sorunla karşı karşıya kalırlar, içine kapanırlar, küstahlaşmaya başlarlar, çoğu zaman kendi içine kapanırlar, anneleriyle ilişkileri kopabilir.

Anne, eskiden iyi bir ilişki olduğunu görürse ve şimdi kızının karşı cinsten çok yetişkin arkadaşları veya şüpheli davranışları olan erkekler varsa, o zaman daha ciddi sonuçlardan kaçınmak için büyükannelerimiz aşağıdaki kelimeleri söylemelerini tavsiye etti:

“Yolunuz (kızınızın adı) evinize, annenize (annenizin adı) çıkıyor ve başka hiç kimseye değil. Beni dinleyeceksin, tuzlu ekmeğimi yiyeceksin, yabancıların vaatlerine aldanmayacaksın, annene boyun eğeceksin ve itaat edeceksin. Baba ve Oğul ve Kutsal Ruh adına. Amin!".

Korkmayın, bu tür sözlerden sonra kızı yalnız kalmayacak, kendisi için uygun bir eşleşme bulacaktır, ancak komplo istenmeyen tanıdıklardan kurtulmaya yardımcı olacaktır. Bu tür sözler uyuyan kız hakkında konuşulmalıdır.

Ergenlerle ilgili sorunlar

Bilim adamları komploların etkinliğini inkar etmiyorlar

Birisi komplolara, kelimelerden bir şeylerin değişebileceğine, çocukların belirli duaları okuduktan sonra daha iyi davranmaya ve daha iyi hissetmeye başlayacağına inanmıyorsa, psikoloji ve doğa bilimleri alanındaki modern araştırmalar hakkında daha fazla bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

Artık bilim adamlarının, üzerine sözler söylendiğinde ve özellikle dualar, müzik çalındığında suyun yapısını değiştirdiğini deneysel olarak kanıtlayabildikleri bilgisi mevcuttur.

Sonuçta, bilginin taşıyıcısı sudur, onu çevreleyen şeyi "emiyor" gibi görünmektedir. Birçok kilise etkinliği suyun bu özelliği ile ilişkilidir: kiliselerde ayin sonrası suyun kutsanması, vaftiz töreni. Rahipler, farklı durumlarda kutsal su içmeyi önerir ve Paskalya'da, kiliselerin ve tapınakların yakınında, cemaatlere Tanrı'ya hitap eden sözlerle kutsal su serpilir.

Duaları ve komploları kullanırken şunları hazırlamanız gerekir:

  • Tapınakta "Yaşayan" veya kutsanmış su;
  • bir dua veya komplo kelimelerinin tam yazılışı;
  • kilise mumları;
  • belirli bir simge.

İyi sözlerden, klasik müzikten, bir su molekülü bir yıldızın ya da bir kar tanesinin güzel şeklini alır ve sert kaya ya da kötü sözlerden donarak, sadece şekilsiz bir buz pıhtısı haline gelir. Bu nedenle, bilimsel literatürü okumanızı ve atalarımızın bize dualar ve komplolar şeklinde ne bıraktığını düşünmenizi tavsiye ederiz.

Sonuçta, çocukların itaat etmesi için her şeyi yapmak istiyorum. Ve doktorların güçsüz olduğu münferit durumlar yoktur, ancak köy büyükanneleri, sadece çocukları değil, çocukları çeşitli talihsizliklerden dualar ve komplolarla kurtardı. Bu komplolar ve dualar yüzlerce ve binlerce yıldır etkili olmuştur ve bugün de yardımcı olmaya devam etmektedir.

Ana şey, kimseye zarar vermemektir. Ve bir anne, atalarımızın okuduğu eski dualara ve kelimelere başvurarak çocuğu için yardım isterse, o zaman Evrenin yasalarını ihlal etmez. Ve burada sihir yok ve eğer varsa, o zaman sadece aşkın büyüsü.

Ziyaretçilerden geri bildirim

Bir yorum

YORUM EKLE Cevabı iptal et

(c) Kehanet, aşk büyüleri, komplolar

Materyallerin kopyalanmasına yalnızca kaynağa etkin bir bağlantı ile izin verilir

Nagadali'yi kullanarak aldığınız herhangi bir materyali, riski size ait olmak üzere kullanabilirsiniz.

Çocuklara itaat için dualar

Çocuklara itaat için dualar. Bir çocuğun aydınlanması için tüm kutsal ve bedensiz göksel güçlere dualar

Kutsal Tanrı ve azizlerde istirahat, gökte övülen bir melekten, yeryüzünde bir adamdan azizlerinden üç kutsal bir sesle övüldü: Kutsal Ruh'unuz tarafından Mesih'in bahşedilişinin kapsamına verildi ve o atadı. Kilisenizin kutsal ova havarileri, oy peygamberleri, oy evangelistleri, ov'ları çoban ve öğretmendir, kendi sözleri bir vaazdır.

Her şeyde amel eden Sana göre, mabetlerin çoğu, seni hoşnut eden çeşitli erdemlerle her türde ve her türde yetkin kılındı ​​ve Senin için, bize iyiliklerinin suretini, gelen sevinçte bize bıraktın. , hazırlanın, içinde kendiniz cezbedildiniz ve yardım etmeye teşvik ediyoruz. Bütün bu azizleri ve onların tanrısal övgü dolu yaşamlarını hatırlayarak, onlarda hareket eden Samago'yu övüyorum ve varlığın armağanı için iyiliğini övüyorum, Sana özenle dua ediyorum, Kutsalların Kutsalı, onların öğretilerini takip etmem için bana bir günahkar bağışla, Her şeye gücü yetenle birlikte çalışanlar, kutsal adınızı, Baba ve Oğul'u ve Kutsal Ruh'u sonsuza dek överek yüceliğe layık kılınsın. Amin.

Tanrı'nın Oğlu Rab İsa Mesih, En Saf Annen uğruna dualar, duy beni, bir köleye (isim) layık değil. Tanrım, merhametli gücünüzle çocuklarım, hizmetkarlarınız (isimler). Adın uğrunda merhamet et ve onları kurtar. Tanrım, Senden önce işledikleri tüm günahları isteyerek ve istemeyerek bağışla. Tanrım, onlara emirlerinin gerçek yolunda rehberlik et ve ruhun kurtuluşu ve bedenin iyileşmesi için zihinlerini Mesih'in ışığıyla aydınlat. Tanrım, onları evde, okulda, yolda ve egemenliğinin her yerinde kutsa. Tanrım, onları uçan bir kurşundan, zehirden, ateşten, ölümcül bir ülserden ve boşuna ölümden azizlerinin çatısı altında koru. Rabbim, onları görünen ve görünmeyen tüm düşmanlardan, her hastalıktan koru, onları her türlü pislikten arındır ve zihnen ızdıraplarını hafiflet. Tanrım, onlara uzun yıllar yaşam, sağlık ve iffet için Kutsal Ruhunun lütfunu ver. Tanrım, onlara verdiğin zihinsel yeteneklerini ve bedensel güçlerini çoğalt ve güçlendir, dindar ve istersen aile hayatı ve utanç verici doğum için nimetin. Tanrım, bana, değersiz ve günahkar hizmetkarını (adını), çocuklarımın ve hizmetkarın üzerinde şu anki sabah, gündüz, gece senin adın uğruna bir ebeveyn kutsaması ver, çünkü Krallığın sonsuz, her şeye gücü yeten ve her şeye kadirdir. Amin.

Çocuklara itaat için dualar. Çocukların uyarılması için Radonezh Sergius'a dua

Keşiş Sergius, dua eylemiyle tüm insanları aydınlatmayı başardı. Kaybedilenlerin doğru yola dönmesi için O'na dua ederler.

Ey Kudüs'ün göksel vatandaşı, Saygıdeğer Peder Sergius! Bize merhametle bak ve toprağa bağlı olanları cennetin yüksekliğine yükselt. Yazıksın, Cennette; bizler yeryüzünde, aşağıda, sadece bir yer değil, günahlarımız ve fesatlarımızla sizden uzaklaşmış durumdayız; ama sana akraba olduğumuz için başvurur ve haykırırız: bize yürümeyi ve yolunu öğret, anlayış ve hidayet ver. Hayırsever ve hayırsever olmanız, babamız için doğaldır: Yeryüzünde yalnızca kurtuluşum için değil, size gelen herkes için yaşıyorum. Senin öğütlerin, hayatın fiillerini herkesin kalbine yazan kâtipin, el yazısı yazarın bastonuydu. Sadece beden hastalıklarını iyileştirmekle kalmadınız, aynı zamanda ruhani hekimden daha zarif göründünüz ve tüm kutsal yaşamınız tüm erdemlerin bir aynasıydı. Yeryüzünde Tanrı'dan daha kutsal bir parça olsaydı: şimdi cennette koliksin! Bugün Ulaşılmaz Işık Tahtının önünde duruyorsunuz ve onun içinde, bir aynada olduğu gibi, tüm ihtiyaçlarımızı ve taleplerimizi görün; tövbe eden tek günahkar hakkında, sevinerek Meleklerle birlikte karar veriyorsunuz. Ve Tanrı'nın insanlığa olan sevgisi tükenmez ve O'na karşı cesaretiniz büyüktür: bizim için Rab'be ağlamayı kesmeyin. Tanrımızın Çok Merhametli Tanrısından, militan Haç işareti altında Kilisesi'nin barışını, inançta uyum ve oybirliği, batıl inançlar ve bölünmeler, yıkım, iyi işlerde onay, hasta için şifa, üzücü teselli isteyin. , kırgın şefaat, ihtiyacı olanlara yardım. Sana imanla gelen bizi utandırma.

Eğer sadece bir babaya ve bir şefaatçiye lâyık değilsen, fakat eski Allah sevgisinin taklidi olan sen, bizleri kötü amellerden güzel bir hayata geçmekle lâyık yarattın. Mucizelerinizle dolu ve merhametlerle kutsanmış, Tanrı tarafından aydınlanmış tüm Rusya, sizi onun hamisi ve şefaatçisi olarak itiraf ediyor. Kadim rahmetini aç ve onlara babalarıyla yardım ettin, ayaklarıyla sana yürüyen bizi, onların evlatlarını reddetme. Ruhta var olduğumuza inanıyoruz. Eğer bir Rab varsa, sözünün bize öğrettiği gibi, O'nun kulu da olacaktır. Sen Rabbin sadık kulusun ve Allah her yerde var, sen O'ndasın ve O senin içinde, üstelik bedenen bizimlesin. Emanetler, paha biçilmez bir hazine gibi bozulmaz ve hayat veren, bize Allah'tan mucizeler verir. Onların önünde, sanki senin için yaşıyormuşum gibi, düşüyor ve dua ediyoruz: dualarımızı kabul et ve onları Tanrı'nın iyiliğinin sunağına kaldır, böylece ihtiyaçlarımızda zamanında sana lütuf ve yardım alalım. Biz korkaklara güç ver ve imanda bizi güçlendir ki, şüphesiz dualarınız aracılığıyla Üstadın merhametinden iyi olan her şeyi almayı umalım. Ancak, sizin tarafınızdan toplanan ruhsal sürünüze, ruhsal bilgelik çubuğunu yönetmeyi bırakmayın: mücadele edenlere yardım edin, zayıfları kaldırın, memnuniyet ve sabır içinde Mesih'in boyunduruğuna acele edin ve hepimizi barış ve tövbe içinde yönetin, göbeğimizi bitirin ve Ebre'nin kutsanmış bağırsaklarında umutla saltanat edin, burada emekleriniz ve emekleriniz üzerinde sevinçle dinlenirsiniz, yüceltilmiş olan Baba, Oğul ve Kutsal Ruh'un Üçlü Birliği'nde tüm kutsallar Tanrı'yı ​​yüceltirsiniz. Amin.

Yorum ekle Cevabı iptal et

Her hakkı saklıdır! Etkin bağlantıyı kaynağa kopyalarken

Bir çocuğa itaat etmek için 10 komplo

Çocuk itaati için eşsiz bir sihir komploları koleksiyonuyla sizi memnun etmek istiyorum. Bir çeşit kıpır kıpırsın. Peki, onu bir ebeveyn tarafından nasıl başıboş bırakabilirsin?

Öte yandan, çocuklara her şeyden yasaklanırsa, gecikmeli olarak gelişmeye başlarlar.

Bir genç veya bir bebekle bir uzlaşma bulmak önemlidir.

Ortodoks Kilisesi'nden satın alınan mumlarınız varsa, en az birini yakın.

Çocuğunuzun huzur içinde uyuyacağı bir zaman seçin.

İtaatsizliğinden ve aşırı faaliyetinden şikayet etmeyin.

Ana şey, sağlıklı ve mutlu büyümesidir.

Bunu sana tüm kalbimle diliyorum.

El yazısıyla yazılmış bir sayfadan yatağın başındaki sihirli arsaları fısıldayın.

bir). Çocuğun beni tekrar okumasına izin vermeyin, tüm konuşmaları yarım kelimeden anlar. Amin!

2). Ey Çocuk, her şeyde itaat et, seni ateşle çağırırım. Amin!

3). Kaprisler sakinleşecek, ağlamayacaksın, sabahları geçmişteki hakaretleri unutacaksın. Amin!

4). Seni itaate ikna edeceğim, nasihati dinleyeyim, başımıza dert açmam. Amin!

5). Bana sırlarını anlatacaksın ve kiminle ortaya çıkacağını. Amin!

6). Geceleri yanan bir ateş gibi, sus dediğimde. Amin!

7). İtaatte bana itaat edeceksin, istenmeyen bir adama veda edeceksin. Amin!

sekiz). Ben bir ebeveynim ve sen benim çocuğumsun, senin üzerinde beşikten gücüm var. Amin!

9). Sadece beni dinleyeceksin, yardım et bana, ateş alevi. Amin!

Durumunuza en uygun 10 büyülü komplodan birini seçin.

Diyelim ki, geceyi evde geçirmeyen, itaatsizce bir baş belası ile zevklere düşkün olan yetişkin bir kızınız varsa, yedinci ifadeyi okuyun.

Yakında onunla ayrılacak.

Size huzur ve refah!

Küçük çocukları yetiştirmek, tüm ebeveynlerin başa çıkamayacağı karmaşık bir pedagojik süreçtir. Bir çocuğa itaat etmek için bir komplo, çocukların sonunda kontrolden çıktığı küçük bir yardımdır. Çocukların itaatinin yetişkinlerden şikayete neden olmaması için basit, güvenli bir ritüel seçip evde uygulamak gerekir. Enerjisi zayıf olan çocuklarda sihir etkisi nasıl çalışır?

Çocuğun kaprisli olmaması için komplolar

Her ebeveyn, oğlunun okumasını, büyüklerine itaat etmesini ve çok fazla sorun getirmemesini ister. Çocuklar ebeveynlerinin bir uzantısıdır ve davranışlarıyla ilgili sorunlar göz ardı edilemez. Güçlü bir itaat ritüeli, çocuklarda kötü davranışları sonsuza dek unutmanın iyi bir yoludur. Ev ritüelleri bu tür sorunları çözmeye yardımcı olacaktır:

  • bir oğlun veya kızın agresif davranışı;
  • sürekli kaprisler;
  • çalışmaya ve okula gitme isteksizliği;
  • çocukların bulunduğu kötü şirketler;
  • çocuklarda bağımlılıklar (sigara, alkol veya uyuşturucu kullanımı).

Çocuğunuzu sadece ahlaki öğretilerle aydınlatmanız mümkün değildir. Aileye zarar verildiği başka durumlar da vardır ve çocukların davranışlarını etkileyen tam olarak olumsuz etkidir. Yakın zamana kadar itaatkar olan bir bebek, hasara veya nazara ilk tepki veren kişidir. Koruyucu büyü, kendi çocuğunuzu diğer insanların ritüellerinden kurtarmanıza yardımcı olacaktır. Daha büyük çocuklar da komplolara iyi yanıt verir.

İtaat için Yıkanma Planı

Özellikle bir bebeğin (üç yaşından büyük olmayan) kaprisli olduğu durumlarda, yaramaz çocukları cezalandırmanın bir anlamı yoktur. Yenidoğan hiçbir şeyi açıklayamaz. Ritüel banyo, yeni doğanlarda veya bebeklerde itaat çağırmak için uygun olan yaramaz çocukların davranışlarından kurtarır.

Anne, kendi çocuğuna zarar vermemek için törene özellikle özenle hazırlanır. Anneye itaat etmesi ve daha az kaprisli olması için bebeği iyi yıkamak, yıkamak ve sakinleştirmek gerekir. Sakince suya sıçrarken, anne basit bir komplo okumalı:

"Ah, sevgili çocuğum! Bir ördeğin sırtını sularsan zayıfsın. Rüyalarım, kızım, Tanrı'nın kulu ve Tanrı'nın kulu (isim), kendinizi endişeden kurtarın. Amin".

Yakında bebek itaatkar olacak, uykusu iyileşecek ve kaprisli bir iz kalmayacak.

İtaatsizlik için dualar

İtaatsizlikten namaza yardım. Ebeveynler için, bir oğul veya kız iyi uyuyamaz ve sürekli ağlarsa, dua sözleri gerçek bir kurtuluş olacaktır. Çocuklar yemek yerken duanın sözleri telaffuz edilmelidir. Ebeveynler için yemek söylemek, itaati sağlamanın en kolay yoludur. Bundan sonra, başka komplolar kullanmamalısınız.

İtaat için, bir oğul veya kızına karşı bir komplo, pişmanlık veya saldırganlık olmadan içtenlikle konuşulur. Anne babaların her türlü olumsuzluktan, hatta kendi ruhlarında gizlenenlerden bile kurtulmaları önemlidir. Enerjinizi temizlemek, kendi çocuğunuza yardım etmek kadar önemlidir. Dualar ve komplolar her yaştan çocuğa yardımcı olacaktır (bir oğul, kız, genç için). Yemek yerken anne veya babanın fısıldaması gerekir:

"Elimden yiyip içtiğin gibi, Bana iradeni veriyorsun, Bütün günler için, sonsuza dek. Amin. Amin. Amin".

İyi bir rüya için komplo

Bebek iyi uyumuyorsa ve ebeveynlerin uykusunu nasıl iyileştirecekleri konusunda artık fikirleri yoksa, geceleri okunan komplolar yardımcı olacaktır. Bir oğlun veya kızın sağlam bir uykusu için evde basit bir ritüel yapılır. Anne veya babanın ihtiyacı olacak:

  • bİR bARDAK sU;
  • mum;
  • bebeğin pektoral haçı.

İtaat için (böylece bebek her zaman itaat eder ve sadece komplodan sonraki ilk seferde değil), suyla bir ritüel kullanılır. Sıvı önceden konuşulur. Anne veya baba bir kaynaktan veya ayazmadan su çeker. Musluktan, ritüel için sıvı uygun değildir. Bir bardak suya bir haç konur ve "Babamız" duası okunur.

Çocuklar uyur uyumaz, ebeveynler odalarına girer ve yaramaz oğlu veya kızını suyla vaftiz eder. Bu prosedür sadece üç kez tekrarlanır. Ebeveynlerin büyünün sözlerini hatırlamaları önemlidir:

"Seni ben doğurdum çocuğum ve sana yetenek ve kader bahşettim. Gece uyumaya, gündüz iş yapmaya zahmet etmeyin." Büyünün her kelimesi açıkça ve tereddüt etmeden telaffuz edilir.

İtaat mum ritüeli

Bebeğin (oğul veya kız) uyması için mumlu ritüel, büyüyen ayda gerçekleştirilir. Bu, bir kişinin hayatında olumlu değişikliklere katkıda bulunan törenler için doğru zamandır. Mum komploları birkaç ardışık aşamada gerçekleştirilir:

  1. Törenin arifesinde, ebeveynler kiliseye gitmeli ve itiraf etmelidir. Bir oğula veya kıza cemaat vermek gerekli değildir, ancak böyle bir prosedür gereksiz olmayacaktır.
  2. Kilisede tam olarak 12 mum almanız gerekiyor.
  3. Her mum Bakire simgesinin yanında yakılmalıdır. Küller eve götürülür.
  4. Kiliseden getirilen su çocukları yıkamak için kullanılıyor. Oğlunun itaat etmesi için, sıradan banyo için komplolar okunmaz. Ailenin küçük bir üyesinin tüm vücudu yıkanır.
  5. Büyünün sözleri kullanılan suyun üzerinden okunur: “Su sudur, Deniz Kraliçesi size söylesin, su, övgü. Çocuğum, ben, ailem, Tanrı'nın hizmetkarı (isim) - sağlık, bedensel ve zihinsel. Sana güveniyorum, duymak istiyorum, yardım için dua ediyorum. Amin".

Bebeğin sakin ve itaatkar olması için çocuğa ait kişisel bir şey üzerinde tören yapılır. Tören sırasında oğlunun veya kızının evde bulunması gerekir, ancak anne veya babanın yanında olmamalıdır. Çocuk olağan şeyleri yapabilir.

Bebeğin şeyi akşam güneş battığında konuşmaya başlar. Büyü üç kez okunur:

“Çocuğum itaatkar olsun, öfke ve nefret onu terk etsin! Gereksiz iş verilmemesi için ebeveynlere yüksek saygı duymasına izin verin! Artık evime uyum gelsin! Merhametli Tanrım, oğluma bana sabır ve esenlik ver! Senin iraden ona gelir ve ruhunda vicdan uyanır! Senin şanlı ismin uğrunda ana-babasına itaat etmekten çekinmesin! Amin".

Çocuk hemen sakinleşecek, daha önce agresif davrandıysa, iç öfke azalacaktır. Çocuk daha iyi hissedecek. Ayini çocuklarla yapmak buna değmez. Ebeveynlerin bu davranışı, ailenin küçük bir üyesinde ters tepkiye neden olabilir. Bakış açınızı oğlunuza veya kızınıza empoze etmemelisiniz.

Çözüm

Yetişkinler kendi çocuklarına sihrin güçlerinden yardım etmeye karar verirse, ritüelleri çocuklardan uzak tutmak daha iyidir. Davranıştaki değişiklikler, ritüelden sonraki ilk günlerde fark edilir, aksi takdirde işe yaramadı.

Yeni makale: Sitede itaatkar bir çocuk için dua - bulmayı başardığımız birçok kaynaktan tüm ayrıntılar ve ayrıntılar.

Küçük çocukları yetiştirmek, tüm ebeveynlerin başa çıkamayacağı karmaşık bir pedagojik süreçtir. Bir çocuğa itaat etmek için bir komplo, çocukların sonunda kontrolden çıktığı küçük bir yardımdır. Çocukların itaatinin yetişkinlerden şikayete neden olmaması için basit, güvenli bir ritüel seçip evde uygulamak gerekir. Enerjisi zayıf olan çocuklarda sihir etkisi nasıl çalışır?

Çocuk itaat komplosu

Çocuğun kaprisli olmaması için komplolar

Her ebeveyn, oğlunun okumasını, büyüklerine itaat etmesini ve çok fazla sorun getirmemesini ister. Çocuklar ebeveynlerinin bir uzantısıdır ve davranışlarıyla ilgili sorunlar göz ardı edilemez. Güçlü bir itaat ritüeli, çocuklarda kötü davranışları sonsuza dek unutmanın iyi bir yoludur. Ev ritüelleri bu tür sorunları çözmeye yardımcı olacaktır:

  • bir oğlun veya kızın agresif davranışı;
  • sürekli kaprisler;
  • çalışmaya ve okula gitme isteksizliği;
  • çocukların bulunduğu kötü şirketler;
  • çocuklarda bağımlılıklar (sigara, alkol veya uyuşturucu kullanımı).

Çocuğunuzu sadece ahlaki öğretilerle aydınlatmanız mümkün değildir. Aileye zarar verildiği başka durumlar da vardır ve çocukların davranışlarını etkileyen tam olarak olumsuz etkidir. Yakın zamana kadar itaatkar olan bir bebek, hasara veya nazara ilk tepki veren kişidir. Koruyucu büyü, kendi çocuğunuzu diğer insanların ritüellerinden kurtarmanıza yardımcı olacaktır. Daha büyük çocuklar da komplolara iyi yanıt verir.

İtaat için Yıkanma Planı

Özellikle bir bebeğin (üç yaşından büyük olmayan) kaprisli olduğu durumlarda, yaramaz çocukları cezalandırmanın bir anlamı yoktur. Yenidoğan hiçbir şeyi açıklayamaz. Ritüel banyo, yeni doğanlarda veya bebeklerde itaat çağırmak için uygun olan yaramaz çocukların davranışlarından kurtarır.

Anne, kendi çocuğuna zarar vermemek için törene özellikle özenle hazırlanır. Anneye itaat etmesi ve daha az kaprisli olması için bebeği iyi yıkamak, yıkamak ve sakinleştirmek gerekir. Sakince suya sıçrarken, anne basit bir komplo okumalı:

"Ah, sevgili çocuğum! Bir ördeğin sırtını sularsan zayıfsın. Rüyalarım, kızım, Tanrı'nın kulu ve Tanrı'nın kulu (isim), kendinizi endişeden kurtarın. Amin".

Yakında bebek itaatkar olacak, uykusu iyileşecek ve kaprisli bir iz kalmayacak.

İtaatsizlik için dualar

İtaatsizlikten namaza yardım. Ebeveynler için, bir oğul veya kız iyi uyuyamaz ve sürekli ağlarsa, dua sözleri gerçek bir kurtuluş olacaktır. Çocuklar yemek yerken duanın sözleri telaffuz edilmelidir. Ebeveynler için yemek söylemek, itaati sağlamanın en kolay yoludur. Bundan sonra, başka komplolar kullanmamalısınız.

Dualar İtaatsizliğe Karşı Yardımcı Olur

İtaat için, bir oğul veya kızına karşı bir komplo, pişmanlık veya saldırganlık olmadan içtenlikle konuşulur. Anne babaların her türlü olumsuzluktan, hatta kendi ruhlarında gizlenenlerden bile kurtulmaları önemlidir. Enerjinizi temizlemek, kendi çocuğunuza yardım etmek kadar önemlidir. Dualar ve komplolar her yaştan çocuğa yardımcı olacaktır (bir oğul, kız, genç için). Yemek yerken anne veya babanın fısıldaması gerekir:

"Elimden yiyip içtiğin gibi, Bana iradeni veriyorsun, Bütün günler için, sonsuza dek. Amin. Amin. Amin".

İyi bir rüya için komplo

Bebek iyi uyumuyorsa ve ebeveynlerin uykusunu nasıl iyileştirecekleri konusunda artık fikirleri yoksa, geceleri okunan komplolar yardımcı olacaktır. Bir oğlun veya kızın sağlam bir uykusu için evde basit bir ritüel yapılır. Anne veya babanın ihtiyacı olacak:

İtaat için (böylece bebek her zaman itaat eder ve sadece komplodan sonraki ilk seferde değil), suyla bir ritüel kullanılır. Sıvı önceden konuşulur. Anne veya baba bir kaynaktan veya ayazmadan su çeker. Musluktan, ritüel için sıvı uygun değildir. Bir bardak suya bir haç konur ve "Babamız" duası okunur.

Çocuklar uyur uyumaz, ebeveynler odalarına girer ve yaramaz oğlu veya kızını suyla vaftiz eder. Bu prosedür sadece üç kez tekrarlanır. Ebeveynlerin büyünün sözlerini hatırlamaları önemlidir:

"Seni ben doğurdum çocuğum ve sana yetenek ve kader bahşettim. Gece uyumaya, gündüz iş yapmaya zahmet etmeyin." Büyünün her kelimesi açıkça ve tereddüt etmeden telaffuz edilir.

İtaat mum ritüeli

Bebeğin (oğul veya kız) uyması için mumlu ritüel, büyüyen ayda gerçekleştirilir. Bu, bir kişinin hayatında olumlu değişikliklere katkıda bulunan törenler için doğru zamandır. Mum komploları birkaç ardışık aşamada gerçekleştirilir:

  1. Törenin arifesinde, ebeveynler kiliseye gitmeli ve itiraf etmelidir. Bir oğula veya kıza cemaat vermek gerekli değildir, ancak böyle bir prosedür gereksiz olmayacaktır.
  2. Kilisede tam olarak 12 mum almanız gerekiyor.
  3. Her mum Bakire simgesinin yanında yakılmalıdır. Küller eve götürülür.
  4. Kiliseden getirilen su çocukları yıkamak için kullanılıyor. Oğlunun itaat etmesi için, sıradan banyo için komplolar okunmaz. Ailenin küçük bir üyesinin tüm vücudu yıkanır.
  5. Büyünün sözleri kullanılan suyun üzerinden okunur: “Su sudur, Deniz Kraliçesi size söylesin, su, övgü. Çocuğum, ben, ailem, Tanrı'nın hizmetkarı (isim) - sağlık, bedensel ve zihinsel. Sana güveniyorum, duymak istiyorum, yardım için dua ediyorum. Amin".

Kaprisli çocukların davranışlarını değiştirmek için gerekli ayin gün boyunca gerçekleştirilir. Kullanılan su yıkanır ve kalan mumlar akşamları tüm aile masada toplandığında yakılır. Böyle bir büyü çocuğa ilk günlerden yardımcı olacaktır.

Çocuklarda kötü alışkanlıklar için geçiş ayini

Bebeğin sakin ve itaatkar olması için çocuğa ait kişisel bir şey üzerinde tören yapılır. Tören sırasında oğlunun veya kızının evde bulunması gerekir, ancak anne veya babanın yanında olmamalıdır. Çocuk olağan şeyleri yapabilir.

Bebeğin şeyi akşam güneş battığında konuşmaya başlar. Büyü üç kez okunur:

“Çocuğum itaatkar olsun, öfke ve nefret onu terk etsin! Gereksiz iş verilmemesi için ebeveynlere yüksek saygı duymasına izin verin! Artık evime uyum gelsin! Merhametli Tanrım, oğluma bana sabır ve esenlik ver! Senin iraden ona gelir ve ruhunda vicdan uyanır! Senin şanlı ismin uğrunda ana-babasına itaat etmekten çekinmesin! Amin".

Çocuk hemen sakinleşecek, daha önce agresif davrandıysa, iç öfke azalacaktır. Çocuk daha iyi hissedecek. Ayini çocuklarla yapmak buna değmez. Ebeveynlerin bu davranışı, ailenin küçük bir üyesinde ters tepkiye neden olabilir. Bakış açınızı oğlunuza veya kızınıza empoze etmemelisiniz.

Çözüm

Yetişkinler kendi çocuklarına sihrin güçlerinden yardım etmeye karar verirse, ritüelleri çocuklardan uzak tutmak daha iyidir. Davranıştaki değişiklikler, ritüelden sonraki ilk günlerde fark edilir, aksi takdirde işe yaramadı.

Çocukların itaat etmesi için dualar

Bu dualar ile çocukların anne babalarına, akıl hocalarına ya da öğretmenlerine itaat etmelerini rica ederek azizlere yönelirler.

Çocuklara itaat için İsa Mesih'e dua

Tanrı'nın Oğlu Rab İsa Mesih, En Saf Annen uğruna dualar, duy beni, bir köleye (isim) layık değil.

Tanrım, merhametli gücünüzle çocuklarım, hizmetkarlarınız (isimler).

Adın uğrunda merhamet et ve onları kurtar.

Tanrım, Senden önce işledikleri tüm günahları isteyerek ve istemeyerek bağışla.

Tanrım, onlara emirlerinin gerçek yolunda rehberlik et ve ruhun kurtuluşu ve bedenin iyileşmesi için zihinlerini Mesih'in ışığıyla aydınlat.

Tanrım, onları evde, okulda, yolda ve egemenliğinin her yerinde kutsa.

Tanrım, onları uçan bir kurşundan, zehirden, ateşten, ölümcül bir ülserden ve boşuna ölümden azizlerinin çatısı altında koru.

Rabbim, onları görünen ve görünmeyen tüm düşmanlardan, her hastalıktan koru, onları her türlü pislikten arındır ve zihnen ızdıraplarını hafiflet.

Tanrım, onlara uzun yıllar yaşam, sağlık ve iffet için Kutsal Ruhunun lütfunu ver.

Tanrım, onlara verdiğin zihinsel yeteneklerini ve bedensel güçlerini çoğalt ve güçlendir, dindar ve istersen aile hayatı ve utanç verici doğum için nimetin.

Tanrım, bana, değersiz ve günahkar hizmetkarını (adını), çocuklarımın ve hizmetkarın üzerinde şu anki sabah, gündüz, gece senin adın uğruna bir ebeveyn kutsaması ver, çünkü Krallığın sonsuz, her şeye gücü yeten ve her şeye kadirdir.

Rab İsa Mesih Tanrı'nın Kendisi, Kutsal Ruhunu bu çocuğa (adına) gönder;

ve Kutsal Yazıları kalbinin kulaklarına dik, en saf elin bile, şimdi ve her zaman ve sonsuza dek ve sonsuza dek, yasa koyucu Musa için tablette yazılmıştır.

Çocukların Radonezh Sergius'a itaati için dua

Ey Kudüs'ün göksel vatandaşı, Saygıdeğer Peder Sergius!

Bize (isimlere) merhametle bakın ve dünyaya bağlı olanları cennetin yüksekliğine yükseltin.

Yazıksın, Cennette;

bizler yeryüzünde, aşağıda, sadece bir yer değil, günahlarımız ve fesatlarımızla sizden uzaklaşmış durumdayız;

ama sana akraba olduğumuz için başvurur ve haykırırız: bize yürümeyi ve yolunu öğret, anlayış ve hidayet ver.

Siz babamızın hayırsever ve hayırsever olması doğaldır:

Ben dünyada yaşıyorum, sadece benim kurtuluşumla ilgilendin değil, sana gelen herkes için.

Senin öğütlerin, hayatın fiillerini herkesin kalbine yazan kâtipin, el yazısı yazarın bastonuydu.

Sadece beden hastalıklarını iyileştirmekle kalmadınız, aynı zamanda ruhani hekimden daha zarif göründünüz ve tüm kutsal yaşamınız tüm erdemlerin bir aynasıydı.

Yeryüzünde Tanrı'dan daha kutsal bir parça olsaydı: şimdi cennette koliksin!

Bugün Ulaşılmaz Işık Tahtının önünde duruyorsunuz ve onun içinde, bir aynada olduğu gibi, tüm ihtiyaçlarımızı ve taleplerimizi görün;

tövbe eden tek günahkar hakkında, sevinerek Meleklerle birlikte karar veriyorsunuz.

Ve Tanrı'nın insanlara olan sevgisi tükenmez ve O'na karşı cesaretiniz büyüktür:

Bizim için Rab'be ağlamayı bırak.

Militan Haç işareti altında, Merhametli Tanrımız'dan Kilisesi'nin barışını isteyin,

imanda ve ittifakta ahenk, hurafeler ve ayrılıklar, tahribat, hayırlarda tasdik, hastalara şifa, kederlilere teselli, gücenmişlere şefaat, muhtaçlara yardım.

Sana imanla gelen bizi utandırma.

Eğer sadece bir babaya ve bir şefaatçiye lâyık değilsen, fakat eski Allah sevgisinin taklidi olan sen, bizleri kötü amellerden güzel bir hayata geçmekle lâyık yarattın.

Mucizelerinizle dolu ve merhametlerle kutsanmış, Tanrı tarafından aydınlanmış tüm Rusya, sizi onun hamisi ve şefaatçisi olarak itiraf ediyor.

Kadim rahmetini aç ve onlara babalarıyla yardım ettin, ayaklarıyla sana yürüyen bizi, onların evlatlarını reddetme.

Ruhta var olduğumuza inanıyoruz.

Eğer bir Rab varsa, sözünün bize öğrettiği gibi, O'nun kulu da olacaktır.

Sen Rabbin sadık kulusun ve Allah her yerde var, sen O'ndasın ve O senin içinde, üstelik bedenen bizimlesin.

Emanetler, paha biçilmez bir hazine gibi bozulmaz ve hayat veren, bize Allah'tan mucizeler verir.

Sanki senin için yaşıyormuşum gibi yüzlerine çömelip dua ediyoruz:

Dualarımızı kabul edin ve onları Tanrı'nın iyiliğinin sunağına yükseltin, böylece ihtiyaçlarımıza zamanında lütfunu ve yardımını alalım.

Biz korkaklara güç ver ve imanda bizi güçlendir ki, şüphesiz dualarınız aracılığıyla Üstadın merhametinden iyi olan her şeyi almayı umalım.

Ancak, sizin tarafınızdan toplanan manevi sürünüze, manevi bilgelik çubuğunu yönetmeyi bırakmayın:

mücadele edenlere yardım edin, zayıf olanları kaldırın, gönül rahatlığı ve sabırla Mesih'in boyunduruğuna acele edin,

ve hepimizi barış ve tövbe içinde yönetin, yaşamımızı sonlandırın ve tüm kutsallarla Tanrı'yı ​​yücelterek, şanlı Baba, Baba Üçlü Birlik'te, emeklerinizin ve emeklerinizin üzerinde sevinçle dinlendiğiniz İbrahim'in kutsanmış koynunda umutla yatın. , ve Oğul ve Kutsal Ruh.

Bize (isimlere) merhametle bakın ve adananların ülkesine bizi cennetin yüksekliğine yükseltin.

Korkaklığımızı güçlendir ve bizi imanla pekiştir, öyle ki, dualarınız aracılığıyla Egemen Tanrı'nın merhametinden iyi olan her şeyi almayı umalım.

Her ihsanda, herkese ve lâyık olan herkese şefaat dileyin ve hepimiz, kıyâmet gününde, kıyâmet gününde bir parçadan kurtulmayı mümkün kıl, memleketin diş etleri, olunacak dostluklar olsun. ve Rab Mesih'in kutsanmış sesini duymak için:

Gelin, Babamın kutsamaları, sizin için hazırlanan Krallığı dünyanın kıvrımlarından miras alın.

Çocuklara itaat için tüm azizlere dua

Kutsal Tanrı ve azizlerde istirahat, cennette övülen bir meleğin trisaginal sesiyle, yeryüzünde azizlerinde övülen bir adamdan:

Mesih'in armağanıyla orantılı olarak lütfu verilen Kutsal Ruh'un tarafından verildi ve bununla senin kiliseni kutsallar, havariler, peygamberler, müjdeciler, çobanlar ve öğretmenler olarak vaaz etme sözlerini belirledi.

Her şeyde faal olan sizler, sizi hoşnut eden çeşitli erdemlerle her türde ve türde kutsal kılındınız,

Ve sana, geçen sevinçte, iyi işlerinin suretini bize bıraktın, hazırla, içinde ayartmalar vardı ve saldırıya uğrayan bize yardım et.

Bütün bu azizleri hatırlayarak ve onların Tanrısal yaşamlarını överek, onlarda hareket eden Samago'yu övüyorum ve iman armağanınız için kutsamalarınızdan biri olarak, Size, Kutsalların Kutsalı'na içtenlikle dua ediyorum,

Kutsal adını, Babanı, Oğlunu ve Kutsal Ruhunu sonsuza dek överek, göksel görkemle onurlandırılmam için, her şeye gücü yeten lütfunla, hatta dahası, onların öğretilerini izlemem için günahkarlara bahşet.

Çocukların En Kutsal Theotokos'a itaati için dua

Ah, En Kutsal Theotokos, çocuklarımı eğitirken bana geçici zorluklara dayanma gücü ver.

Bu zor zamanın geçeceğini biliyorum ama kendime engel olamıyorum.

Çocuklarıma kanmamak, onlara bağırmamak, onlara el kaldırmamak için bana yardım et.

Yavrularımı sevgi, birbirine saygı ve uyum konusunda yetiştirmek istiyorum.

Yalnız senin için umuyorum, ah, sevgili Tanrı'nın Annemiz.

Çocukların uyması için Moskova Matrona'ya dua

Matrona, sen tüm insan ırkının koruyucususun.

Ailemin barış ve uyum bulmasına yardım et.

Çocukların bana saygı duymalarını ve fikirlerimi dikkate almalarını istiyorum.

Beni unutmamalarını ve beni daha sık ziyaret etmelerini istiyorum.

Çocuklarım beni unuttular ve çok az ilgi gösteriyorlar.

Bundan çok acı çekiyorum ve cesaretim kırılıyor.

Lütfen kalbim ve ruhum, Kutsanmış Eldress.

Bir çocuğa itaat etmek için 10 komplo

Çocuk itaati için eşsiz bir sihir komploları koleksiyonuyla sizi memnun etmek istiyorum. Bir çeşit kıpır kıpırsın. Peki, onu bir ebeveyn tarafından nasıl başıboş bırakabilirsin?

Öte yandan, çocuklara her şeyden yasaklanırsa, gecikmeli olarak gelişmeye başlarlar.

Bir genç veya bir bebekle bir uzlaşma bulmak önemlidir.

Ortodoks Kilisesi'nden satın alınan mumlarınız varsa, en az birini yakın.

Çocuğunuzun huzur içinde uyuyacağı bir zaman seçin.

İtaatsizliğinden ve aşırı faaliyetinden şikayet etmeyin.

Ana şey, sağlıklı ve mutlu büyümesidir.

Bunu sana tüm kalbimle diliyorum.

El yazısıyla yazılmış bir sayfadan yatağın başındaki sihirli arsaları fısıldayın.

bir). Çocuğun beni tekrar okumasına izin vermeyin, tüm konuşmaları yarım kelimeden anlar. Amin!

2). Ey Çocuk, her şeyde itaat et, seni ateşle çağırırım. Amin!

3). Kaprisler sakinleşecek, ağlamayacaksın, sabahları geçmişteki hakaretleri unutacaksın. Amin!

4). Seni itaate ikna edeceğim, nasihati dinleyeyim, başımıza dert açmam. Amin!

5). Bana sırlarını anlatacaksın ve kiminle ortaya çıkacağını. Amin!

6). Geceleri yanan bir ateş gibi, sus dediğimde. Amin!

7). İtaatte bana itaat edeceksin, istenmeyen bir adama veda edeceksin. Amin!

sekiz). Ben bir ebeveynim ve sen benim çocuğumsun, senin üzerinde beşikten gücüm var. Amin!

9). Sadece beni dinleyeceksin, yardım et bana, ateş alevi. Amin!

Durumunuza en uygun 10 büyülü komplodan birini seçin.

Diyelim ki, geceyi evde geçirmeyen, itaatsizce bir baş belası ile zevklere düşkün olan yetişkin bir kızınız varsa, yedinci ifadeyi okuyun.

Yakında onunla ayrılacak.

Size huzur ve refah!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir