alanya neresi gezilir / Alanya’da Gezilecek Yerler | Villa Reyonu

Alanya Neresi Gezilir

alanya neresi gezilir

En Eğlenceli 25 Mekan

*Alışveriş

Yaz aylarında denizin, kumun ve güneşin tadını çıkardığınız bu güzel ilçeden kendinize bir hatıra bırakmak için alışveriş yapmaya ne dersiniz? Üstelik Alanya’da alışveriş yapmak için birçok alternatif mevcut. AVM’lerden butiklere, çarşılardan pazarlara kadar bir dizi seçeneği bir arada bulabileceğiniz Alanya Alışveriş yerleri listesi:

*Şehir içi Ulaşım

Alanya’da şehir içi ulaşım yalnızca belediyeye ait halk otobüsleri, minibüs ve dolmuş gibi toplu taşıma vasıtalarıyla sağlanıyor. İlçede maalesef henüz metro ve tramvay gibi raylı sistem bulunmuyor. Toplu taşımalarda ücretlendirme; tüm şehirde geçerli olan ‘Antalya Kart’ adlı ulaşım kartı, temassız kart ve nakit ödeme seçenekleriyle gerçekleştiriliyor. Turistik bir belde olduğu için Alanya’da, yanınızda Antalya Kart bulundurma zorunluluğu olmayıp; ödeme işleminizi nakit olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.

Alanya’dan çevre mahalle ve kasabalara gitmek için genellikle tek vasıta yeterli oluyor. Aktarma yapmaya gerek kalmıyor. Bunun yanı sıra taksi ve özel araç gibi vasıta seçenekleri de ilçede mevcut. Lakin toplu taşımayı kullanmak her zaman daha karlı olacaktır! Otobüslerin hat, güzergah ve saat bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz: Alanya şehir içi ulaşım.

Antalya&#;da gezilecek yerler yazımıza katkıda bulunmak için yorumlar kısmından bizlerle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz 🙂

Nüfus:

Rakım:m

Bir Bakışta Alanya

Antalya Alanya'de Gezilecek Yerler arasında bulunan, Antalya’nın eşsiz güzelliği Alanya, Akdeniz'in gözde turistik bölgelerinden biri olarak öne çıkıyor. Doğal, tarihi dokusu ve mavi deniziyle ziyaretçilerini büyülemeyi başarıyor. Eşsiz bir tatil deneyimi sunan Alanyade, her zevke hitap eden aktiviteler ve keşfedilecek birçok yer bulunuyor.  Alanya ne yenir ne içilir? Alanya de ne yapılır? Alanya karavan kamp alanları? Alanya hava durumu nasıldır?  Alanya nerede yemek yenir? Gibi sorularınıza yönelik hazırlamış olduğumuz sayfamızda kendinize ve zamanınıza uygun Alanya gezi planlarını görebilir isterseniz Alanya gezilecek yerler listesi ve gezi planınızı da oluşturabilirsiniz. Antalya Alanya gezilecek Alanya Gezilecek Yerler listesi Alanya Kalesi, Kleopatra Plajı, Damlatas Mağarası, Alanya Tersanesi, Alanya Atatürk Evi ve Müzesi, Alanya Arkeoloji Müzesi, Alanya Arkeoloji Müzesi, Alara Kalesi, Dim Mağarası bulunmaktadır. 

Alanya

Daha Fazla

Faydalı Bilgiler

Mevsim Ortalaması

25 °C

İdeal Ziyaret Zamanı

Yaz Ayları

Yakın Rotalar

Alanya Gezi Plan Önerileri

Nerede Kalınır?

Antalya Alanya konaklamak için çeşitli seçenekler bulunmaktadır; tatil köyleri, butik oteller, karavan ile konaklama, kamp alanları, pansiyonlar ve şehir merkezindeki konaklama tesisleri arasından tercih yapabilirsiniz.

Nerede Yenir?

Alanya, hem Türk mutfağından lezzetler sunan hem de uluslararası mutfaklardan tatlar bulabileceğiniz çeşitli restoranlarıyla ünlüdür. Alanya’da nerede ne yenir, Nerede ne içilir? Sorularınız için sizin için tadabileceğiniz lezzetler ve yöresel yemekler bulunan restoranları sıraladık.

Ne Yapılır?

Alanya, muhteşem doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ziyaretçilerine birçok aktivite imkanı sunan bir destinasyondur. İşte Alanya'de yapabileceğiniz bazı aktiviteler:

Henüz hiçbir soru bulunmamaktadır.

Version: © Nomatto All rights reserved.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası