viva radyo canlı dinle / Radyo Viva dinle | funduszeue.info

Viva Radyo Canlı Dinle

viva radyo canlı dinle

Radyo Viva Dinle

Radyo Viva, İstanbul merkezli türkçe karma müzik türünde şarkılar çalan ulusal bir radyo kanalıdır. Müzik kültürünü en iyi şekilde yansıtan yollardan olan radyolar, özel radyo yayınlarının hayatımıza girmesiyle birlikte daha da etkili olmaktadır. Özellikle modern müzik kültürünün hızla yayılmasında büyük bir etkiye sahip olmaktadır. Son dönemin en çok dinlenen müzik türlerinden olan pop müzik de radyolar sayesinde yayılma şansı bulmuş türlerden olmaktadır. Bu anlamda Radyo Viva da öncü radyolardan olmaktadır. Türkçe pop ve fantezi türünde yayınlarıyla yılında yayın hayatına başlayan radyo, merkezi İstanbul olarak şu anda da yayınlarına devam etmektedir. "Türkçe müziğin keyfi" sloganı ile kendisini tanıtan Radyo Viva ulusal olarak yayın yapan radyolardan birisi olmaktadır. 20 farklı merkez yayın noktasından dinleyicilere ulaşan Radyo Viva frekansı üzerinden karasal yayınına devam etmektedir. Yayınlanmaya başlandığı ilk günden beri büyük bir beğeni ve ilgi gören radyo, hızla yükselerek dinleyicilerine daha iyi hizmet vermek için çalışmaktadır. Hareketli ve slow tüm parçaları ile müzik severleri kendine çeken Radyo Viva sadece müzik yayını ile değil, aynı zamanda güzel ve hoş sohbetli programları ile de farklı tarzda bir radyo olduğunu göstermektedir. Bu programlar sırasında dinleyiciler istedikleri parçaları talep ederek dinleyebilmektedirler. Dinleyenlerin bağımlı olduğu ve severek takip ettiği radyo kanallarından olan Radyo Viva karasal yayınların yanı sıra uydu üzerinden diğer ülkelerde ve online olarak da her yerde rahatlıkla dinlenebilmektedir. Haftanın 7 günü ve 24 saat kesintisiz müzik anlayışı ile yayın hayatına devam eden radyo aynı zamanda TV kanalı ile de müzik severlerin ekranlarına ulaşmaktadır. Radyonun funduszeue.info ve canlı radyo siteleri üzerinden, bunların yanı sıra Digitürk ve D – Smart üzerinden de yayınlarını takip etmek mümkün olmaktadır. Müziği doğru adresten, doğru şekilde dinlemek isteyenlerin adresi olmaktadır.

Viva Fm

Radyo Viva dinle, ulusal radyolar arasında ön sıralarda yer alan radyo Viva Türkçe, pop, slow canlı müzikler ile mobil ve fm yayın yapmakta olan Viva Fm dinle radyosudur. yılında kurulmuş olan Viva fm İstanbul ve civarında fm frekansından yayın yapan Radyo viva Türkiye&#;nin bir çok ilinde farklı frekansından yayın yapan bir radyo istasyonudur.

Radyo profesyonel bir hizmet sunmakta olup kurumsal olarak hizmet veren radyo bir çok ünlü konuk ve sanatçılarını haftalık olarak farklı konuklar ile söyleyişiler yapmaktadır. Viva fm in yayını akışını incelediğimizde  sadece müzik konusunda değil gündemi ilgilendiren bir çok  konulara değindiğini görmekteyiz. Radyo Viva bu bağlamda bir çok kurum ve kuruluşlardan ödül almış bir radyodur.

Viva fm uzman ve profesyonel çalışanları ile sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Bu çalışanlardan bazı
Programcılar Çağla Aktay Topel Okan Aslan Ömer Erişmen Duygu Kurtez Atılay Yılmaz dır.

Radyo Viva Frekansları

Viva Fm AdanaAnkara
AntalyaMalatya
BalıkesirKütahya
BursaViva Fm Konya
KayseriKars
DenizliKocaeli
BodrumViva Fm İzmir
İstanbulEskişehir
ErzurumGaziantep
DIGITURKViva Diyarbakır
ŞanlıurfaTürkbükü
Viva Fm MardinMarmaris

Radyı Viva Uydu Frekans

Yayınlarımıza TURKSAT 3A Uydusu üzerinden,
Mhz. S
embol Rate: ,
FEC: 3/4,
Polarizasyon : Horizontal ayarları yapılarak
CINE5 yayın paketi altından ulaşılabilmektedir.
Radyo Viva’yı D-SMART Kanal’dan dinleyebilirsiniz.
Yayın Lisans Bilgisi : R1 ULUSAL RADYO

Radyo Viva İletişim

Kurumsal İletişim: Yüksel Alemdar
[email&#;protected]
Tel: +90 30 25
Faks:+90 31 07
Stüdyo Telefon:+90 30 20
Email: [email&#;protected]
Teknik Sorunlar İçin İletişim:
Tel: +90 30
E-Mail: [email&#;protected]
Adres: Huzur Mahallesi İmam Çeşme Caddesi Gürel İş Merkezi No/1 Seyrantepe İstanbul

Android Mobil uygulamasını indirmeniz için

funduszeue.info?id=funduszeue.info_redconan_funduszeue.infovafm&hl=tr

İphone ios Mobil uygulamasını indirmeniz için

funduszeue.info%C3%A1dio-viva-fm/id?l=tr&mt=8

Etiketler:

Daha fazla göster

Ülkemizde 12 Haziran yılında yayın hayatına başlayan, İstanbul merkezli radyolardan biri olup ülke çapında karasal yayın üzerinden yayın yapan Radyo Viva günümüzde de kaliteli müziğin adreslerinden biri olarak çok geniş bir dinleyici kitlesine sahiptir. “Türkçe müziğin keyfi” sloganı ile başladığı yayın hayatına aynı slogan doğrultusunda devam eden, kaliteli müzik yayınları ve programlarını dinleyicilerine sunan Radyo Viva, ağırlıklı olarak pop müzik yayını yapıyor olsa da belirli zaman dilimlerinde slow müzik severler için slow müzik yayını da yapmaktadır. Müzik yayınları dışında günün belirli saat dilimlerinde gündemden haberlerin verildiği ve uzman konuklar ile yorumlandığı haber programlarını da dinleyicilerine sunuyor. Türkçe müzik üzerinden yayın yapan ve pop müzik, slow müzik yanında son dönemlerin popüler müzik türü olan rap müzik türünde de yayınlar yapan radyo kanalı dinleyicilerinden gelen istekleri geri çevirmiyor.

Radyo Viva Radyo Programları

Radyo Viva, ağırlıklı olarak bir müzik radyosu olsa da gün içinde dinleyicilerine haber programları da sunuyor. Sabah saat – arasında Özay Şendir tarafından hazırlanan ve sunulan 1 saatlik haber programında ülkemizden, dünyadan özel haberler, gündem haberleri dinleyicilere uzman konuklar eşliğinde sunuluyor. Bu program sayesinde sabah çalışırken veya işe giderken bir taraftan da objektif olarak gündemi takip etme şansına sahip oluyorsunuz. Haber kuşağı saatleri olan öğle saatinde de kısa kısa özetler ile haberlerin yer aldığı öğle haberleri programı ile gündemi takip edebiliyorsunuz. Haber kuşakları dışında kalan tüm yayın dilimlerinde müzik yayınlarının yer aldığı radyo Viva, radyo dinleyicilerinin çok sevdiği programcı olan Doğancan Özadlı, Radyo Viva bünyesinde sabah ve akşam saatlerinde sizi müziğe doyuruyor. Sizler için seçtiği şarkı seçkilerinin yanında popüler sosyal medya haberleri, eğlence konuları, vizyon filmleri gibi farklı konuların yer aldığı içerikleri sizlere sunan sevilen radyocu sayesinde günün stresinden ve sıkıntısından uzaklaşıyorsunuz. Hafta içi her gün saatleri arasında Duygu Kurtez ile Eğlencelik programının yer aldığı Radyo Viva, dinleyicileri için bir yandan müzik dinleme keyfi bir yandan da hoş sohbetler ile rahatlama imkanı sunuyor. İsterseniz canlı yayın telefon hatları üzerinden canlı bağlantılar yaparak sohbetlere de dahil olabiliyorsunuz. Bu radyocular ve programlar dışında gün içinde Vize ekstra – Ömer Erişmen, Kazan Kaynıyor – Alper Üstündağ, Tatil Sabahı, Akılda Kalanlar, Hafta Sonu Keyfi, Eller Havaya gibi çok sayıda program sizlere sunuluyor. Müziğe doyacağınız ve stres atacağınız programları gün içinde farklı saat dilimlerinde takip edebiliyorsunuz.

Radyo Viva Dinleme Seçenekleri

1 ) Karasal yayın; yayın hayatına başladığı günden itibaren karasal yayın üzerinden dinleyicilerine ulaşan Radyo Viva, günümüzde de dinleyicilerin en fazla tercih ettiği dinleme yöntemidir. Ülke çapında farklı frekanslar üzerinden yayın yapan radyo kanalı bu sayede ülkenin her noktasında yer alan dinleyicilerine kolay bir şekilde ulaşabiliyor.

2 ) TV Platformları; Karasal yayın üzerinden televizyon platformaları aracılığı ile dinleyicilerine ulaşan radyo Viva, Türksat üzerinden yayın yapan tüm Tv platformlarında yer alıyor. Uydu yayını aldığınız Tv platformu aracılığı ile Radyo Viva dinleyebiliyor olmanız olası aksaklıklar karşısında avantajlı olmanızı da sağlıyor.

3 ) İnternet üzerinden; Karasal yayının dışında internet üzerinden yayın yapan Radyo Viva iki farklı şekilde sizlere ulaşıyor. Bu yöntemlerden birincisi radyo Viva resmi web sitesi üzerinde yer alan canlı yayın sekmesine tıklayarak dinlemek ve radyo dinleme sitelerine erişim sağlayarak dinlemek. funduszeue.info linkine tıklayarak kendi internet sitesi üzerinden radyo dinleyebilir veya radyo dinleme sitesi olarak hizmet veren siteler aracılığı ile de canlı yayınları takip edebilirsiniz.

4 ) Mobil dinleme; Web sitesini mobil uyumlu web sitesi haline getiren Radyo Viva yönetimi bu sayede mobil cihazlarınız ile erişim sağlayarak radyo dinleme seçeneğini de sizlere sunuyor. Mobil cihazlarınızın tarayıcılarını kullanarak siteye erişim sağladığınızda canlı yayın sekmesine tıklayarak radyo dinlemeye başlıyorsunuz.

İnternetin olduğu her nokta da kesintisiz olarak radyo dinleyebileceğiniz bir radyo kanalı olarak sizlere hizmet veren Radyo Viva 7/24 kesintisiz olarak müzik dinleme keyfini sizlere sunuyor. Eğlenceli ve keyifli programlar eşliğinde sizlere yayınlar sunan radyo kanalı birbirinden tecrübeli ve deneyimli radyo programcıları ile çalıştığı için keyifle radyonuzu dinleyebiliyorsunuz.

Radyo Viva Frekanslar

  • İstanbul:
  • Ankara:
  • İzmir:
  • Adana:
  • Antalya:
  • Balıkesir:
  • Bursa:
  • Denizli:
  • Diyarbakır:
  • Erzurum:
  • Eskişehir:
  • Gaziantep:
  • Kars:
  • Kayseri:
  • Kocaeli:
  • Konya:
  • Kütahya:
  • Malatya:
  • Mardin:
  • Muğla Marmaris:
  • Muğla Bodrum:
  • Muğla Bodrum Türkbükü:
  • Samsun:
  • Şanlıurfa:
  • Van:

    Radyo Viva Uydu Frekansı

  • Uydu: Türksat 4A, Frekans, Symbol Rate: , Polarizasyon: V - Dikey, Fec: 2/3
  • DIGITURK:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası