robert koleji başvuru / Robert Kolej İş İlanları - funduszeue.info

Robert Koleji Başvuru

robert koleji başvuru

Tarihçemiz

Feyyaz Berker;

Okulumuzun değerli kurucusu ve onursal başkanı Feyyaz Berker, Türk iş dünyasının en değerli isimlerinden biri olmasının yanı sıra, birçok kültürel ve toplumsal sorumluluk faaliyetini başlatan bir kanaat önderi idi. Türkiye’de özel sektörün, ülke sorunlarının çözümüne ve toplumun gelişmesine de katkıda bulunması gerektiğine inanan Berker, yaşamı boyunca eğitim başta olmak üzere toplumsal gelişim hareketine katkı ve katılım sağlamıştır.

Hisar Eğitim Vakfı, Robert Koleji Mütevelli Heyeti ve Mezunlar Derneği, Boğaziçi Üniversitesi Danışma Kurulu, Stanford Araştırma Enstitüsü, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfında aktif görev alan Feyyaz Berker, birçok eğitim bina ve tesislerinin geliştirilmesine maddi ve manevi önemli katkılarda bulunmuştur. Feyyaz Berker, “Türk eğitim sistemine örnek olabilecek bir yapı oluşturma” hedefiyle kurucularından olduğu ve yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Hisar Eğitim Vakfı tarafından Hisar Okullarının kurulmasına önayak olmuştur. Hisar Okulları, Feyyaz Berker&#;in eğitime duyduğu aşkın en önemli meyvelerinden biri olmuştur. Berker, eğitime verdiği destekten duyduğu hazzı, yılında hizmete giren okulun açılışında yaptığı konuşmada, “Bir çocuk kadar sevinçliyim” sözleriyle dile getirmiştir. Açılış konuşmasında &#;çocukları üreten, sorumluluk alan, paylaşan insanlar&#; olarak yetiştireceklerini belirten Feyyaz Berker&#;in amacı özgür düşünen beyinler yetiştirecek model bir okul oluşturmak, ezberden uzak, öğrenmeyi öğreten bir eğitim felsefesini yaymaktı.

Hisar Okulları olarak, Feyyaz Berker&#;in vizyonu ile kurulan okulumuzda onun ideallerini hep birlikte canlı tutmak için çalışmaya devam ediyoruz..

kaynağı değiştir]

Bu etkinliğe Robert Kolej Junior Achievement Club ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık Junior Achievement öğrencisi Risk (), Alternatif Kariyerler (), Marka Yaratmak () gibi konularda birbirleriyle ve ünlü girişimci ve sanatçılarla buluşarak deneyimlerini paylaşıyor. Bu konularla ilgili eğlenceli atölye, Junior Achievement öğrencileri arasındaki ilişkiyi güçlendirmek için öğretici bir buzkıran etkinliğidir.

Avrasya Okulları Münazara Şampiyonası (ESDC)[değiştir

RCSummer ön kayıtları sonlanmıştır. Yoğun ilginiz için teşekkürler ederiz. Gelecek programlar hakkında bilgi almak için E-Posta Listemize abone olabilirsiniz.

Program ücretini dilerseniz iki eşit taksit halinde ödeyebilirsiniz. İlk ödemeyi kayıt tamamlama aşamasında, ikinci ödemeyi ise bir ay sonrasında gerçekleştirebilirsiniz.

 Birinci DönemPeşin Ödeme
(Kayıtta)
Taksitli Ödeme Tarihleri
Program Ücreti32,₺32,₺1. Taksit &#; 16,₺ &#; Kayıtta
2. Taksit &#; 16,₺ &#; 24 Nisan
RC Mezunu
veKardeş İndirimi
31,₺31,₺1. Taksit &#; 15,₺ &#; Kayıtta
2. Taksit &#; 15,₺ &#; 24 Nisan
 İkinci DönemPeşin Ödeme
(Kayıtta)
Taksitli Ödeme Tarihleri
Program Ücreti24,₺24,₺1. Taksit &#; 12,₺ &#; Kayıtta
2. Taksit &#; 12,₺ &#; 24 Nisan
RC Mezunu
ve Kardeş İndirimi
23,₺23,₺1. Taksit &#; 11,₺ &#; Kayıtta
2. Taksit &#; 11,₺ &#; 24 Nisan
  • RCSummer ön kayıtları sadece ONLINE yapılmaktadır.
  • Kayıt öncesinde lütfen RCSummer Kural ve Yönetmelikleri&#;ni okuyunuz.
  • Kayıt sırasında en iyi sonucu alabilmek için masaüstü ya da dizüstü bilgisayarınızı ve web tarayıcısı olarak Google Chrome kullanmanızı öneririz.
  • Ulaşım, Gürsel Servis Şirketi tarafından sağlanacaktır. Gürsel, kayıt yaptırmaya hak kazanan velilerle güzergah ve ödeme bilgileri ile ilgili iletişime geçecektir.
  • Kaydı yapılacak çocuğun/çocukların TC kimlik numarası ya da TC vatandaşı değilse pasaport numarası
  • Katılımcının kayıtlı olduğu okul adı
  • Kayıttan sorumlu olacak kişinin (anne, baba, teyze, asistan vb.) iletişim bilgileri
  • Size ulaşabileceğimiz iki farklı e-posta adresi:
  • RCSummer bilgilendirme e-postaları, şirket e-postalarının güvenlik duvarına takılabildiği için kullanmakta olduğunuz güncel bir başka e-posta adresi (GMail, Windows Live) eklemenizi öneririz, aksi takdirde e-postalarımız size ulaşmayabilir.
  • Kontenjan sınırlı ve talep çok yoğun olduğu için ön kayıtlar başvuru sırasına göre alınmaktadır.
  • Kontenjan dolduktan sonra yapılan ön kayıtlar otomatik olarak başvuru sırasına göre yedek listeye geçmektedir.
  • Ön kayıt yaptırıp asil listeye girmeye hak kazanan kişilere kayıt tamamlama e-postası 5 iş günü içerisinde gönderilecektir ve sonrasında kayıtla ilgili iletişim &#;kayıt sorumlusu&#; kişiyle e-mail üzerinden sağlanacaktır.
  • Her kardeş için kayıt gününde ayrı ön kayıt formları doldurulması gerekmektedir. Bu durumda kardeşlerden birinin asil listeye girmesi diğer kardeşin de otomatik olarak asil listeye girmesini sağlar.

Program ücretine öğle yemeği, sabah ve akşam üzeri atıştırmalıkları dahildir. Servis ücreti dahil değildir. 

  • Mezun indirimi anne ya da baba Robert Kolej mezunu ise geçerlidir.
  • Kardeş indirimi her iki kardeşe de uygulanır. Mezun ve kardeş indirimlerinden yalnızca bir tanesi uygulanır.

Ulaşım Gürsel Servis Şirketi tarafından sağlanacaktır. Gürsel, kayıt yaptırmaya hak kazanan velilerle güzergah ve ödeme bilgileri ile ilgili iletişime geçecektir.

Eğer daha önce RCSummer programına katıldıysanız, e-posta adresiniz veri tabanımızda kayıtlıdır. Size, ön kayıtlar başlamadan önce e-posta gönderilecektir. Eğer e-posta adresinizde bir değişiklik varsa ya da daha önce programımıza katılmadıysanız, Veritabanı Formunu doldurduğunuz takdirde, kayıtlar başlamadan bilgilendirme e-postası alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası