mezarin basinda aglayan kiz / 'Mezarlıkta ağlayan kız'ın sırrı çözüldü

Mezarin Basinda Aglayan Kiz

mezarin basinda aglayan kiz

Çorum'da mezar başında ağlayan kız gizemi sürüyor (Mezarlık görevlisi anlattı)

Çorum’da mezar başında ağlayan kız ile konuştuğunu iddia eden mezarlık görevlisi Fikret Yumutkan, "Onu ilk gören benim. 'Kızım ben mezarlık görevlisiyim, gel kaçma sana yardımcı olayım' dedim. Ama o kaçıp gözden kayboldu" dedi.

07.05.2018 - 12:07

Son Güncelleme : 07.05.2018 - 12:08

Haberler - DHA

Çorum'un Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi bir genç kızın mezarlığa gelerek, Fatma Çiftçi'ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti.

Görevliler, üç gece daha genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü.

Daha sonra mezarının üzerine 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı bir not kağıdı bırakan mezarlık görevlisi Fikret Yumutkan, yaşadığı olayı anlattı.

Çorum'da mezar başında ağlayan kız gizemi sürüyor (Mezarlık görevlisi anlattı) - 1

Yedi yıldır mezarlıkta görev yaptığını dile getiren Yumurtkan, şöyle konuştu:

"O gece saat 21.00’de beni aradılar. Onu ilk gören benim. 'Kızım ben mezarlık görevlisiyim, gel kaçma sana yardımcı olayım' dedim. Ama o kaçıp gözden kayboldu. Oradan dedim ki; Siz kimsiniz? Neden ağlıyorsunuz orada. Yüzünü tam net olarak hatırlayamıyorum. Aslında yakalardım diye düşünüyorum. Gece karanlık ve ağaçlık olması sebebiyle mezarlıkların arasına yattı mı, kaçtı mı o anda bulamadım. Belki bulurum diye birkaç mezara baktım. Fakat tüm aramama rağmen bulamadım. Ben takibimi sürdürdüm. İlerde yol bitiyor. Ağaçlık alanda kayboldu.

Bir derdiniz bir sıkıntınız var ise ben size yardımcı olmak istiyorum' yazılı not bıraktım. Belki geri gelirse benim bıraktığım notu da okur ise o da bir şeyler yazar diye düşünerek kağıt ve kalem bile bıraktım."

TÜRKİYE HABERLERİ

Çorum'da mezar başında ağlayan kız gizemi sürüyor

Çorum'un Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi bir genç kızın mezarlığa gelerek, Fatma Çiftçi'ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti.

Görevliler, üç gece daha genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü.

Daha sonra mezarının üzerine 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı bir not kağıdı bırakan mezarlık görevlisi Fikret Yumutkan, yaşadığı olayı anlattı.


Yedi yıldır mezarlıkta görev yaptığını dile getiren Yumurtkan, şöyle konuştu:

"O gece saat 21.00'de beni aradılar. Onu ilk gören benim. 'Kızım ben mezarlık görevlisiyim, gel kaçma sana yardımcı olayım' dedim.

Ama o kaçıp gözden kayboldu. Oradan dedim ki; Siz kimsiniz? Neden ağlıyorsunuz orada. Yüzünü tam net olarak hatırlayamıyorum.

Aslında yakalardım diye düşünüyorum. Gece karanlık ve ağaçlık olması sebebiyle mezarlıkların arasına yattı mı, kaçtı mı o anda bulamadım.

Belki bulurum diye birkaç mezara baktım. Fakat tüm aramama rağmen bulamadım. Ben takibimi sürdürdüm. İlerde yol bitiyor. Ağaçlık alanda kayboldu.

Bir derdiniz bir sıkıntınız var ise ben size yardımcı olmak istiyorum' yazılı not bıraktım.

Belki geri gelirse benim bıraktığım notu da okur ise o da bir şeyler yazar diye düşünerek kağıt ve kalem bile bıraktım."

Bu Habere Tepkiniz

Sosyal medyayı sallayan mezarlık sorusu

'Mezarlık' sorusu sosyal medyayı kasıp kavurdu! Sosyal medya kullanıcıları cevabı bulabilmek için birbirleriyle yarıştı. İşte dikkatle okunması gereken o soru:

"Bir mezar var ve mezarın başında bir kız ağlıyor. Mezarda yatan kişinin annesi, ağlayan kızın annesinin kayınvalidesi. Bu durumda mezarda yatan kişi ağlayan kızın nesi olur?"

Sosyal medyayı sallayan mezarlık sorusu

HIZLICA CEVAP VERMEK ZOR!

İlk okuyuşta son derece kafa karıştırıcı olan bu sorunun cevabı aslında basit. Mezarda yatan kişinin annesi, ağlayan kızın annesinin kayınvalidesi ise; bu kişi aynı zamanda ağlayan kızın babaannesi oluyor. Şıklara baktığımızda kızın babaannesinin çocuğu olabilecek tek kişi halası. Bu durumda da cevabımız D şıkkı 'Halası' oluyor.

Çorum'da geceleri mezarlıkta ağlayan 'gizemli kız' yakalandı

Haberin Devamı

Çepni Mahallesi’ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi siyah giysili, ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir genç kızın mezarlığa gelerek Fatma Çiftçi’ye ait mezarın başında konuşup ağladığını fark etti. Birkaç gün üst üste yine aynı mezarın başına gelen genç kız için görevliler, ’Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak’ yazılı not bıraktı.

Görevlilerin ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, genç kızı yakalamak için mezarlıkta önlem aldı. Çorum Belediyesi de mezarlıkta Fatma Çiftçi’nin mezarını görebilecek şekilde bir ağaca kamera yerleştirildi. Ancak tüm çabalar sonuçsuz kaldı.

'GİZEMLİ KIZ' EFSANE OLDU

Olayın duyulmasının ardından 'gizemli kız', Türkiye’nin gündemine oturdu. Olay, günlerce görsel ve yazılı medyada geniş yer buldu. Genç kızı yakalayabilmek için Çorum ve çevre illerden akın akın insanlar mezarlığa geldi. Vatandaşlar, genç kızın başında konuşup ağladığı Fatma Çiftçi’ye ait mezarın başında dua etti.

Haberin Devamı

Polis ekipleri, mezarlık ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, seyyar satıcılar da yoğunluk nedeniyle bölgede tezgah kurdu.

'TANITIMDA KULLANILSIN' TARTIŞMASI

Gizemli kızın, şehrin tanıtımına da katkı sağlayacağı yönünde fikirler ortaya atıldı. Çorum İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ömer Arslan, "Bu tür efsanelerin, yaşandığı bölgede turizme büyük katkısı bulunmaktadır. İlimizin tanıtımında da bir efsane araştırırken bir anda da bu konu gelişmiştir. Sadece sosyal medyanın yazdığı hikayelerden efsane geliştireceğiz. Çalışmayı onay için bakanlığa ileteceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

Ancak Belediye Başkanı Zeki Gül ise bu tür bir değerlendirmeye katılmadığını söyledi.

RUHSAL SORUNLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Günlerce konuşulan olayla ilgili araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, genç kızın mezarlık yakınlarındaki bir evde yaşadığını tespit etti. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen ancak ismi açıklanmayan kızın ruhsal sorunları olduğu saptandı. Genç kız hastanede tedavi ettirildi, ardından da emniyette ifadesi alındıktan sonra yakınlarına teslim edildi.

Haberin Devamı
Çorumda geceleri mezarlıkta ağlayan gizemli kız yakalandı

'İDARİ VEYA ADLİ İŞLEM YAPILMADI'

Çorum Valiliği de bir kişinin özelindeki sebeplerden dolayı mezarlıkta ağlamasının emniyet ve asayişe müessir bir yönü bulunmadığından, idari veya adli herhangi bir işlem yapılmadığını dair açıklama yaptı.

Çorumda geceleri mezarlıkta ağlayan gizemli kız yakalandı
DÜN GECE YAKALANDI

Ulu Mezarlık görevlileri, dün gece 'GİZEMLİ KIZ'ın yine geldiği ihbarı üzerine harekete geçti. Görevliler, el feneriyle mezarlıkta genç kızı aramaya başladı. Genç kız, bir mezarın arkasında saklanırken fark edildi. Kaçmaya çalışan kız, kovalamacayla yakalandı. Korktuğu gözlenen "Abi bırakın beni, gideyim" diyen kızı, görevliler sakinleştirmeye çalıştı. Görevlilerden birisi, "Kızım sen tek başına gecenin bir saati mezarlıkta ne ararsın, bir derdin mi var. Hadi bize söyle, sana her konuda yardımcı olacağız. Korkma, artık emin ellerdesin, bak biz yanındayız" dedi. Görevliler, uzun süre sohbet ettikleri genç kızı bölgeden uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

Ruhsal sorunları olan genç kızınÿ aman zaman özellikle geceleri tek başına mezarlığa gelip, mezarların arasında yatarak saatlerce kendi kendine konuşup, ağladığı öne sürüldü.

Çorumda geceleri mezarlıkta ağlayan gizemli kız yakalandı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası