karaca helen bardak takımı / Karaca Helen 49 Parça Yemek Takımı Koleksiyonu Bardak Seti Yaldızsız

Karaca Helen Bardak Takımı

karaca helen bardak takımı

Karaca Helen 49 Parça Yemek Takımı Koleksiyonu Bardak Seti Yaldızsız

İptal şartları nelerdir?

Evcimo’dan satın aldığınız ürünü, satıcı firma kargoya teslim etmeden iptal edebilirsiniz. Eğer satıcı firma ürünü kargoya teslim etmiş ise ürünü kargodan teslim almamanız gerekmektedir. Ürünü kargodan alırsanız Evcimo iade koşulları geçerli olacaktır.

İade koşulları nelerdir?

Evcimo’dan satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde Evcimo’ya başvurarak, iade koşulları dahilinde kargo bedeli ödemeden ücretsiz olarak iade edebilirsiniz.

Ürünlerin cayma hakkı dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün orijinal kutusunda ve içinde bulunan ambalajlara zarar verilmemiş olması, ürünün kargoda hasar görmemesi için ürün kutusu dışına sarılan balon naylonların yada extra kutuların aynı şekilde sarılması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının yanı sıra, varsa hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda hasarsız ve eksiksiz gönderilmesi gerekir. Satın alınan yazılım ve/veya oyun CD'si ile beraber satılan ürün paketlerinin içindeki yazılım/oyun CD'sinin açılması halinde, cayma hakkı kapsamında iade alınamaz.

Geri ödeme şartları ve süresi?

Evcimo’dan satın aldığınız ürünü, satıcı firma iadenizi teslim aldıktan sonra iade onaylama işlemini sağlar. İade onaylama işleminden sonra 3 iş günü içerisinde ücretiniz iade edilir.

Cayma hakkının geçerli olmadığı ürünler ve hizmetler aşağıdaki gibidir:

  • Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetler (Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri).
  • Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ürünler
  • Çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek ürünler
  • Tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan ürünler (Fidan vb.)
  • Abonelik sözleşmesi kapsamında sağlananlar dışında, gazete ve dergi gibi süreli yayınlar
  • Belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek - içecek tedariği ve eğlence veya dinlenme amacına yönelik hizmetler
  • Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallar (Telefon kontör siparişleri, dijital kodlar vb.)
  • Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile ifasına başlanan hizmetler (Montaj vb.)

Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır. Aksi halde iade alınamamaktadır:

  • Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin ürünler (Bilgisayar sarf malzemeleri (Toner, kartuş, şerit vb. her türlü yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler)
  • Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı,mayo,kozmetik,kulaklık vb.).
  • Kurulum gerektiren ürünler mutlaka yetkili servis tarafından açılmalı ve kurulumu yapılmalıdır. Yetkili servis dışında açılan ürünler garanti kapsamı dışında kalabilir. Servis kurulumu esnasında üründe sorun tespit edilirse tutanak ile değişim/iade işlemleri yapılabilir.

 

Hediye Ürün İadeleri:

Evcimo’da bir ürünün yanında hediye olarak sunulan ürünlerin tek başına iade işlemi yapılamaz. Hediye ürünün iade alınması işlemi ancak ana ürünle birlikte gönderildiğinde gerçekleştirilebilir. Bu yüzden iade işlemi için ana ürünü ve hediye ürünü aynı anda göndermeniz gerekir. Ayrıca ürünleri göndermeden önce her iki ürün için de iade talebi oluşturmalısınız.

İade Şartları

İade şartlarına uyan tüm ürünleri, kargoyu teslim alma tarihinizden itibaren 45 gün içinde faturanız veya irsaliyeniz ile iade edebilir veya değişimini isteyebilirsiniz. Fatura üzerindeki veya Sevk İrsaliyesinin arkasındaki form üzerinde talebinizi belirtebilirsiniz. Air Cook ürünlerimiz için iade süremiz 90 gündür

Kullanılmış, ambalajına zarar verilmiş ürünler kabul edilmeyecektir. Şirket adına fatura kesilen siparişler için iade işlemi yapılırken mutlaka şirket tarafından iade faturası kesilmesi gerekmektedir. İade faturası kesilmeyen gönderiler teslim alınmamaktadır.

Teslim aldığınız üründe kırık parça var ise, kırık olan parçaların fotoğrafını tek karede çekip sipariş numarası ve kırık parçanın ismini de belirterek Web Talep Formu aracılığıyla iletmeniz durumunda, yedek parça temini yapılmaktadır.

Ambalajında hasar olan kargolar, teslim alınmadan kargo görevlisinin yanında tutanak tutularak iade edilmelidir.

Ürününüz firmamıza ulaştıktan itibaren 10 iş günü içerisinde kontrol edilecek ve iade koşullarına uygun olması durumunda ücret iadesi veya değişim işleminiz yapılacaktır.

Garanti Şartları

Satın aldığınız ürün firma garantisi altında olup, ilerleyen dönemde ürünün arızalanması durumunda direk ürünün markası ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Garanti Belgesi ve faturayı saklamanız gerekmektedir. Garanti belgesi bazı ürünlerde kutu üzerinde bazı ürünlerde kutu içinde olmaktadır. Kayıp olan faturayı firmamızdan e-mail yolu veya telefon ile müşteri hizmetlerine ulaşarak temin edebilirsiniz. Teslim aldığınız ürün ilk kullanımda arızalı çıkar ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz  gerekmektedir.

Cayma hakkı nedir?

Teslimat tarihinden itibaren 45 gün içinde cayma hakkınızı kullanarak sebep göstermeden ve “kargo ücreti ödemeden” ürünleri iade etme hakkınız bulunmaktadır. 

Cayma hakkı nasıl kullanılır?

Alıcının cayma hakkını kullanabilmesi için teslimat tarihinden itibaren 45 gün içinde ürünü iade etmek istediğini satıcıya bildirmesi gerekmektedir. Satıcı, alıcının talebini aldıktan sonra en geç 10 (on) gün içerisinde, ürünü iade alıp ürün bedeli ve iade kargo ücretini alıcıya hiçbir masraf yüklemeksizin ödemekle yükümlüdür. Faturanın iade açıklama bölümü varsa eğer bu bölüm doldurulmalı ve fatura, Alıcı tarafından imzalanarak ürünle birlikte teslim edilmelidir. 

Elektronik Ürünlerde Cayma Hakkı ve İade Süreci Nasıl Kullanılır?

Elektronik ürünlerin “Cayma Hakkı” dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orjinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Kurulumu servis tarafından yapılan ürünler için servis haricinde kutunun açılması veya kurulumunun servis haricinde yapılması durumunda iade alınmayacaktır.

Karaca Helen 49 Parça Yemek Takımı Koleksiyonu Bardak Seti Yaldızsız


Yemek masası düzeninde bardakların önemini bilmeyen yoktur. Her ne kadar yemek servis gereçleri ön planda gibi görünse de serviste kullanılan bardakların da tasarımı ve masa düzenine yerleşimi önemlidir. Karaca Helen 49 Parça Yemek Takımı Koleksiyonu Bardak Seti Yaldızsız, cam üzerine beyaz desen işlemeleri ile yemek masalarında kullanılabilir.

Özel davetlerde pasta, çörek, börek servisinin yanında ya da yemek masalarında yemek servisinin yanında kullanılabilir. Beyaz cam rengi üzerine yine beyaz renk ile işlenen desenler, takıma estetik bir görüntü kazandırıyor.

Özel tasarımlı karaf, görüntü olarak farklılık katmanın yanında servis sırasında kolaylık da sağlar. Çay bardakları ile uyumlu çay tabağı altlıklarına da yer verilen takım, çiçek ve yaprakları şeklinde desenlere sahiptir.

Düz yemek ya da pasta takımları ile birlikte kullanılabileceği gibi çiçekli takımlar ile birlikte de kullanılabilir.

Set İçeriği

12 Adet Kadeh
12 Adet Su Bardağı
12 Adet Çay Bardağı
12 Adet Çay Tabağı
1 Adet Karaf

 

MarkaKaraca
Model No153.01.01.4274
Barkod8697918637071

 

Karaca Helen 49 Parça Yemek Takımı Koleksiyonu Bardak Seti Yaldızsız 153.01.01.4274

Karaca Helen 49 Parça Yemek Takımı Koleksiyonu Bardak Seti Yaldızsız

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : ARBOR COMPANY

Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Son 1 ürün

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

1524 favori

  • Materyal:Cam
  • Parça Sayısı:Çoklu
  • Renk:Beyaz
  • Tip:Su / Meşrubat Bardağı

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün ARBOR COMPANY tarafından gönderilecektir.
  • Karaca helen 49 parça yemek takımı koleksiyonu bardak seti yaldızsız
  • 12 adet kadeh
  • 12 adet su bardağı
  • 12 adet çay bardağı
  • 12 adet çay tabağı
  • 1 adet karaf
  • Iade kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak ıade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen ıadeler kabul edilemeyecektir.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Karaca Helen 49 Parça Yemek Takımı Koleksiyonu Bardak Seti Yaldızsız

  • Karaca helen 49 parça yemek takımı koleksiyonu bardak seti yaldızsız
  • 12 adet kadeh
  • 12 adet su bardağı
  • 12 adet çay bardağı
  • 12 adet çay tabağı
  • 1 adet karaf
  • Iade kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak ıade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen ıadeler kabul edilemeyecektir.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • MateryalCam
  • Parça SayısıÇoklu
  • RenkBeyaz
  • TipSu / Meşrubat Bardağı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir