nero 7 download 64 bit / Nero 7 Ultra Edition - Katılımsız İndir

Nero 7 Download 64 Bit

nero 7 download 64 bit

Nero 7 Premium için PC Windows, eksiksiz bir yardımcı program setine ve Nero Burning Rom’dan kalan temel uygulamalara sahip kapsamlı bir yazılım paketidir. Yazılımın ilk sürümü 1997 yılında Nero AG Company tarafından piyasaya sürüldü. Optik sürücünün sona erdiği zaman. Kombine arayüz ile program, Eğlence Uygulamaları, Video yazma araçları, Ses yönetim araçları, Fotoğraf araçları ve çok daha fazlası gibi sınırsız özellikler sunar.

Nero 7 Download

Nero 7 Premium Özellikleri

Çoklu Yazma Araçları

Pek çok özelliğe sahip Nero, hem profesyoneller hem de acemiler için rahatlatıcı bir çalışma sağlıyor. Varsayılan Nero optik yazma programı, aşağıdaki gibi birden çok Yazma aracı sunar

  • Yeni başlayan kullanıcılar için arayüzü basitleştirmek için Nero Express.
  • Nero CoverDesigner, kullanıcının disk kapağını oluşturmasının yanı sıra yazdırmasını da sağlar.
  • Yöneticinin diğer kullanıcılara erişmesini sağlamak için BurnRight.
  • Performans için Nero DiscSpeed yanı sıra teşhis aracını hızlandırır.
  • Kullanıcının diskle ilgili sistem verilerini almasına yardımcı olan Nero Bilgi Aracı.
  • Rescue Agent, hasarlı ortam için bir kurtarma aracı olarak kullanılır.
  • Daha iyi dosya yönetimi ve yazma sürecini kolayca idare etmek için Nero yazma seçeneklerini kullanın.

Windows ve Smartphone ile uyumlu

Ses ve Multimedya kategorisinin bir parçası olan CD Yazıcılar alt kategorisine ait olan uygulama, Windows 95, Windows 98, WinMe, WinNT 3.x, WinNT 4.x, Win XP, Windows 2000, Windows 2003, Windows Tablet PC ile özel uyumluluğa sahiptir. Edition 2005, m Windows Vist (Premium, Busines, Enterprise, Ultimate, Home Basic), windows mobile 2003, Windows Mobile 2005, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, uygulamayı çok sorunsuz ve güvenilir bir şekilde çalıştırmak için temel olarak işletim sistemidir. Ek olarak, 32 bit ve 64 bit kurulum gerektirir.

Nero-7-Free-Download

Windows 10 için 1903 ve 1909 Sürümleri

Aynı işletim sistemi ve eşleşen bir sistem dosyaları kümesi. 2019’da yayınlanan ancak hala aktif olmayan pozisyonda olan 1903 versiyonu, özelliği açmak için küçük özellikli “master switch” i kurun, bu 1909 versiyonlarını aktif hale getirecektir. Bu durumda, her iki sürüm de eşit şekilde güncellenen paket geçmişini paylaşmanın yanı sıra karşılaşılan sorunları çözmek için numaralar oluşturacaktır.

Bazı daha güvenilir özellikler Kasım 2019’da tanıtıldı Windows 10 için güncellenmiş sürüm 19H2 aşağıda verildiği gibi

  • Yeni sürüm, Takvim uygulamasına gitmeden takvim etkinlikleri oluşturma özelliğiyle eklendi. Sol panelde, her seçeneğin adı açıklayıcıdır.
  • Eylem Merkezi’nde yapılandırma seçenekleri ve bir uygulamadan gelen bildirimleri doğrudan bildirim üzerinden kapatma.
  • Başlangıç menüsü, tüm kullanıcılar için otomatik olarak genişliyor.
  • Sürüm 1909’da, Dosya Gezgini’ndeki arama kutusu, OneDrive, çevrimiçi içerik, görev çubuğundan arama ile entegre Windows Arama aracılığıyla işlenir.
Nero 7 Premium

Ana Özellikler

  • Yardımcı programlar, temel uygulamalar, kalan Nero Burning Rome ile kapsamlı bir yazılım paketi
  • 1997 yılında Nero AG Company tarafından başlatıldı
  • Çoklu Yazma Araçları
  • Windows ve Smartphone ile uyumlu
  • Windows 10 için 1903 ve 1909 Sürümleri
Kategoriler Windows

Nero Burning ROM Windows 7 (32/64 bit)

Nero Burning ROM Windows 7

Nero Burning ROM Windows 7 - Herhangi bir format veya içeriğin CD'lerini yazmak için bir program. Uygulama Ses Ekleme ve Video Ekleme Sihirbazı, format dönüştürücü, başlangıç disk menü hazırlama aracı ve derileri oluşturmak için bir grafik editörü desteği ile bir proje yöneticisi içerir.

Yardımcı program çok aşamalı projelerle çalışabilir, dosyaları sonlandırılmamış medyaya eklemenizi, yeniden yazılabilir medyaları temizlemenizi, DVDvideo'dan bölgesel korumayı kaldırmanızı, ISO görüntülerini oluşturup kopyalamanızı sağlar. Program, önyüklenebilir diskler oluşturmak için bir araç içerir ve projeleri birkaç CD veya DVD'ye ayırabilir. Yapabilirsin ücretsiz indir Nero Burning ROM son resmi sürümünü Windows 7 Türkçe.

Teknik bilgi Nero Burning ROM

ÜCRETSIZ İNDIRME
  • Yazılım lisansı: FreeWare
  • Diller: Türkçe (tr), Ingilizce
  • Yayıncı Yazılımı: Nero AG
  • Gadgets: Masaüstü PC, Ultrabook, Dizüstü Bilgisayar (Acer, ASUS, DELL, Lenovo, Samsung, Toshiba, HP, MSI)
  • İşletim sistemi: Windows 7 Ultimate / Enterprise / Professional/ Home Premium / Home Basic / Starter / Service Pack 1 (SP1) (32/64 bit), x86
  • Nero Burning ROM yeni tam sürüm (Full) 2023
Ekran görüntüsü Nero Burning ROM Windows 7İlgili Yazılım
  1. UltraISOUltraISO
  2. NeroNero
  3. Ashampoo Burning StudioAshampoo Burning Studio
  4. ImgBurnImgBurn
  5. CDBurnerXPCDBurnerXP
  6. PowerISOPowerISO
Yorumlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası