ingiltere de iç mimarlık yapmak / İngiltere'de Mimarlık Eğitimi

Ingiltere De Iç Mimarlık Yapmak

ingiltere de iç mimarlık yapmak

İngiltere'de Yurtdışı İç Tasarım

Tasarım için yaratıcılığınızı ve gözünüzü kullanan bir meslek mi arıyorsunuz? Bir iç tasarım derecesi uygun olabilir! İç mimarlar, müşterileri ile birlikte çalışarak, iç mekanlarında bir vizyon hayal etmelerine yardımcı olur ve mekanı ve tarzı en iyi şekilde kullanan işlevsel bir plan oluşturur. Şu anda, iç tasarım alanı büyüyor, bu da iş olanaklarının yüksek olduğu anlamına geliyor. Kazanç da buna değer. İç mimarlar çoğu zaman eve iyi bir maaş alıyor ve birçoğu kendileri için bile çalışıyor.

Endüstri, İngiltere’de ortalamanın üzerinde bir büyüme yaşıyor, bu da iç tasarım derecenizi dünyanın en popüler yurtdışı eğitim hedeflerinden birinde sürdürmenin tam zamanı. Hem teorik hem de pratik deneyimi teşvik eden saygın bir eğitim sunan İngiltere'deki eğitim sistemi dünyanın en iyilerinden biri olarak kabul edilir. Bu nedenle, İngiltere'de yurtdışında iç tasarım okumaktan pişman olmayacaksınız.

Bir iç tasarım öğrencisi olarak, renk teorisi, aydınlatma, desenler, malzemeler, tasarım ve mobilya temellerini öğreneceksiniz. Genel amaç, bilginizi işlevsel, güvenli ve müşterinin ihtiyaçlarına uygun alanlar yaratmak için bir araya getirmektir. İngiltere eğitim sistemi pratik deneyime değer verdiği için, öğrenciler genellikle staj veya çıraklıklara da katılırlar; bu da onlara mezun olduktan sonra iş bulma zamanı geldiğinde işe yarayacak meslek içi becerileri öğrenme fırsatı verir.

Ancak, İngiltere'de yurtdışında iç tasarım eğitimi alırken, biraz eğlenmeyi unutmayın! İngiltere, ilginç kültürü, ilgi çekici yerleri ve lezzetli mutfağı nedeniyle uluslararası öğrenciler arasında çok popülerdir. Ayrıca, İngiltere'de eğitim görmek anadili olmayan kişilere İngilizce pratikleri yapma ve mükemmelleştirme şansı veriyor. Yani, başka bir saniye beklemeyin. Bugün bir iç mimar olmak için yolculuğunuza başlamak için sunulan programlara göz atın!

Study Interior Design in the UK

İngiltere İç Tasarımını İncelemek için Yurtdışında En İyi Eğitim Noktaları

Birleşik Krallık'ta harika bir iç tasarım lisans programı olmasına rağmen, iç tasarım öğrencileri arasındaki popülerlikleri için öne çıkan birkaç yer var. İngiltere’de bir iç tasarım derecesi için aramaya nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, aşağıdaki yurtdışı eğitim hedeflerini inceleyin:

Londra - Dünyadaki birkaç şehir, İngiltere'nin başkenti Londra'nın ışıltısı ve cazibesi ile rekabet edebilir. Her ne kadar hızlı ve heyecan verici olsa da, Londra'da nereye giderseniz gidin rahat, yerel bir bölge havası vardır. Bununla birlikte, iç tasarım öğrencileri özellikle profesyonel ağlarını genişletmek için yapacakları mükemmel bağlantıları severler. Yüksek yerlerdeki kişilerle, mezun olduktan sonra kariyer yapmak kolaydır. Ama eğlenmeyi unutma! Londra, dünyanın sunduğu en iyi eğlencelerin bir kısmını sunmaktadır.

Brighton - Deniz kıyısındaki popüler Brighton kenti Brighton'a zaten aşina değilseniz, gerçekten kaçırıyorsunuz! Oyun salonları, iskeleler, plajlar ve yakınlık dönemindeki binalarla donanmış Brighton, öğrencilere üniversitedeki derslere katılmadıklarında rahatlamak ve rahatlamak için bir yer sunar. Ayrıca, Londra dışında sadece bir saatlik bir tren yolculuğu yapan öğrenciler, hafta sonları İngiltere'nin heyecan verici başkentine kolaylıkla gidebilirler!

İngiltere'de İç Mimarlık Eğitimi Veren Okullar

İngiltere, her yıl binden fazla yeni öğrenciyi bünyesine katıyor. Dünya standartlarında eğitim almak isteyen, harika olanaklara sahip Londra şehri ile öğrencilere küresel iş fırsatları sunan İngiltere’de iç mimarlık eğitimi almaya ne dersiniz? Zira ülke, dünyanın en iyi tasarım okullarına ve iç mimarlık programlarına sahip.

 

İngiltere üniversiteleri, 25’den fazla alanda 50 binden fazla program arasından seçim yapmanıza olanak sağlarken, lisans eğitiminin 3 yılda tamamlanması, eğitim ücretleri ve yaşam masraflarını azaltmaya yardımcı olacak desteklerin sunulması, ülkeyi Amerika’dan sonra en çok tercih edilen eğitim destinasyonlarından biri haline getiriyor. Dünyanın en büyük ve çarpıcı metropollerinden biri olan Londra şehri bile zengin kültür, dil ve inanç çeşitliliği ile yurtdışı eğitim almak isteyen öğrencileri cezbetmeye yetiyor.

 

Son yıllarda öğrenciler arasında büyük popülerlik kazanan iç mimarlık, dinamik bir disiplindir. İngiltere’nin en iyi iç mimarlık okulları; öğrencilerine evler, oteller, sergi alanları, alışveriş merkezleri için proje tasarımları oluşturmada, yaratıcı ve sanatsal yönleri açık bir eğitim almalarında yardımcı olur. Aynı zamanda mekan planlama ve çizim planları konusunda gelişmelerini, renkler, mobilyalar, duvar ve zemin kaplamaları konusunda son çıkan trendleri yakından takip edip uygulama becerilerine sahip olmalarını sağlayarak kariyer odaklı bir eğitim sunarlar. 

 

1- Royal College of Art

 

yılında kurulan Royal College of Art, İngiltere’nin en iyi iç mimarlık okulları denilince ilk sırada yer alırken, QS sıralamalarında sanat ve tasarım alanında eğitim veren birinci üniversitedir. Dünyanın en iyi lisansüstü sanat ve tasarım enstitüsü olarak yüksek lisans ve doktora dereceleri sunan okulun iç mimarlık programları 2 yıllıktır. Royal College of Art, öğrencilere stüdyo ve atölye odaklı özel bir disiplinlerarası öğrenme ortamı sağlarken, eğitiminizin ikinci yılında pratik uygulamalarınız için yılda 4 kez buluşacağınız profesyonel bir iç mimarla çalışma imkanı sunar. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £ - £

 

2- Kingston University London

 

İngiltere’de iç mimarlık eğitimi veren en iyi ilk 10 üniversiteden biri de Kingston University London diyebiliriz. Öyle ki okul, yılı Guardian üniversite sıralamalarında lisans düzeyinde iç mimarlık programlarının da olduğu tasarım alanında ülkede birinci sırada seçilmiştir. Öğrencilerine projelerini ilgi alanlarına göre özel olarak tasarlanmış stüdyolarda pratik beceriler geliştirme fırsatı sunan Kingston University London, böylece ihtiyaçları karşılayan ve modern yaşam deneyimini zenginleştiren dinamik ve düşündürücü iç mekanlar yaratmanızı sağlar. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £ - £

 

3- Chelsea College of Arts

 

Yurtdışı iç mimarlık eğitimi veren en iyi okullardan biri olan Chelsea College of Arts, University of the Arts London Üniversitesi’ne bağlıdır. Öğrencilerin çevrelerindeki alanları yaratma, tasarlama ve görselleştirme becerilerini geliştirmeye yardımcı olacak dizayn kursları sunan okul, üç yıllıktır. Aydınlatmadan tekstile, mobilyadan materyallere kadar bir tasarımcı olarak çalışmak için ihtiyaç duyacağınız özel beceri ve bilgileri öğrenme şansı sunan Chelsea College of Arts, aynı zamanda karmaşık mimari mekanlarla uğraşma, nasıl geliştirileceğini ve uygulanacağını öğrenme fırsatı sunar. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £

 

4- The Interior Design School

 

İngiltere’de eğitim almak istiyorsanız, iç mimarlık sektöründe benzersiz bir öğrenme merkezi olarak tanınan The Interior Design School, yılında Iris Dunbar tarafından kurulmuştur. İç mimarlık programları, dünyanın en iyileri arasında yer alan okul, öğrencileri güncel ve modern ders içerikleri ile eğitirken, endüstri içerisindeki yakın bağlantıları ile kariyer odaklı bir öğrenme ortamı sunar.

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £

 

İngiltere'de eğitim almak istediğiniz üniversitelerin broşürlerini indirerek, bölüm ayrıntıları ve giriş koşulları hakkında bilgi alabilirsiniz. 

5- Loughborough University

 

Londra’ya 90 dakika uzaklıkta yer alan Loughborough University, yıldan fazladır eğitim veren İngiltere’nin en iyi kamu araştırma kurumlarından biridir. Üniversitenin iç mimarlık programları, mükemmel öğretim ve sektörle olan bağlantıları ile uluslararası bir üne sahipken lisans ve lisansüstü tasarım dersleri estetik, teknolojik ve kullanıcıyı anlama ilkeleri üzerine tasarlanmıştır. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £ - £

 

6- University of Brighton 

 

yılında kurulmuş genç bir üniversite olan University of Brighton, İngiltere’de Interior Architecture lisans programları ile Interior Design lisans, master ve diploma programları sunan en iyi okullardan biridir. Toplumda olumlu bir fark yaratmaya odaklanan eğitim anlayışı ile University of Brighton, yaratıcılık ve sürdürülebilirlik gibi temel konularda öğrencilere mükemmel bir öğrenme deneyimi sunar. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £

 

7- Goldsmiths, University of London

 

Londra şehrinde yer alan ülkenin en ünlü sanat okullarından biri olan Goldsmiths, yılında kurulduktan sonra, yılında University of London bünyesine katıldı. Goldsmiths, geçtiğimiz yıl QS sıralamalarında dünyanın en iyi sanat ve tasarım eğitimi veren üniversiteler arasında sırada yer alırken, yaratıcılık ve inovasyonda uluslararası bir marka olarak bilinir. Geleneksel tasarım disiplinlerinin ötesinde lisans ve master düzeyinde programlar sunan okul, bu alanda sektörün gelişimini destekleyici bir ortam yaratır. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £ - £

 

8- University College London

 

farklı ülkeden 40 binden fazla öğrenciyi barındıran Londra’nın en iyi çok disiplinli üniversitelerinden biridir. University College London, mimarlık ve tasarım alanlarında lisans derecelerinde çok çeşitli kurslar sunarken, yapılı çevre içinde ve dışında öğrencilerin ilgi alanlarına uygun, esnek bir program almalarına yardımcı olur. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £

 

9- London Metropolitan University

 

İngiltere’de iç mimarlık eğitimi alabileceğiniz en iyi okullardan biri de yılında kurulmuş London Metropolitan University’dir. Üniversitenin iç mimarlık ve tasarım bölümü öğrencilerin karmaşık iç mekanları uyum ve zevk için de insanların kullanımına uygun hale getirmeyi dolayısıyla da yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı hedefler. Uyarlanabilir, esnek ve yaratıcı tasarım projelerini, alanlarında uzman eğitmenler ile nasıl pratiğe dökebileceklerini öğrenecek olan öğrenciler için kariyer imkanları da yüksektir. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £

 

Ravensbourne University London

 

Yurtdışı iç mimarlık eğitimi almaya karar verdiyseniz eğer, size önerebileceğimiz bir diğer okul, Ravensbourne University London olacaktır. Londra’da yılında kurulan ve mezunları arasında David Bowie, Stella McCartney gibi ünlü isimlerin olduğu okul, özellikle dijital medya ve tasarım konularında oldukça popülerdir. Eğitimde mükemmelliği ile tanınan okul, sizi iş hayatına hazırlamak için misafir profesyonellerin derse katılımlarını sağlayarak endüstri perspektifi kazanmanıza yardımcı olur. Ayrıca okul, sahip olduğu geniş işveren bağlantıları ile öğrencilerinin %’ünün mezuniyetten sonraki 6 ay içerisinde istihdam edilmeleri imkanı sunar. 

 

Ortalama yıllık öğrenim ücreti: £

 

İngiltere’de eğitim alabileceğiniz üniversite, bölüm, konaklama ve kariyer İmkanları hakkında merak edilenleri uzmanlarımıza ücretsiz sorun!

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası