hepsiburada da kapıda ödeme yok mu / Hepsi Burada Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Hepsiburada Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler

Hepsiburada Da Kapıda Ödeme Yok Mu

hepsiburada da kapıda ödeme yok mu

1. flo.com.tr ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden Siparişlerim'e gidin.

2. “Sipariş Detayı” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin. İade kargo kodu alabilmeniz için siparişinizin "Sipariş Teslim Edildi" statüsünde olması gerekir.

3. Üye değilseniz; Sipariş Takibi bölümünden sipariş numaranız ve cep telefonunuzu girerek sipariş sayfanızı görüntüleyebilirsiniz.

4. “Kolay İade” butonuna basın.

5. İade edilecek ürün ve iade nedeni seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

6. Kargo seçiminizi yapın.

7. Ekranda çıkan iade kargo kodunuz "Siparişlerim" sayfasından ve kayıtlı telefon numaranıza gönderilen SMS'ten de ulaşabilirsiniz.

8. İade edilecek ürünlerle birlikte e-irsaliye/faturanızı tek bir pakete koyun.

9. Paketi iade kargo koduyla birlikte 10 iş günü içinde kargoya teslim edin. Kodu vermeniz yeterlidir, ayrıca bir iade adresi belirtmeniz gerekmez. 10 iş gününü geçirdiğiniz durumda yeniden iade kargo kodu almalısınız.

Satın alınan ürünlerin iade süresi, faturalanma tarihi itibari ile 30 gündür.

İPUCU: Teslim aldığınız ve "Teslim Edildi" statüsüne gelmeyen siparişleriniz için "Teslim Aldım" butonunu kullanarak siparişinizin durumunu güncelleyebilir iade kodunuzu oluşturabilirsiniz.

NOT: Kapıda ödeme yöntemiyle oluşturduğunuz siparişleriniz için iade kodu oluştururken IBAN bilginizi ve hesap sahibi bilgilerini ilgili alanlara doğru ve eksiksiz girmeniz gerekmektedir. Hesap bilgilerinizin eksik/hatalı iletilmesi, ücret iadenizin hesabınıza yatırılma süresinin uzamasına sebep olacaktır. Kapıda ödeme iadelerinde, kapıda ödeme hizmet bedeli iade edilmemektedir.

Kapıda Ödeme Olan Siteler 2023: Kapıda Ödeme Nedir, Nasıl Yapılır?

Her geçen gün e-ticaret sitelerine olan ilgi artarken çeşitli ödeme sistemleri de beraberinde geliyor. Kredi kartını internet dünyası ile paylaşmak istemeyen kişiler için kapıda ödeme sistemi bulunuyor. Kapıda ödeme sitemi kitap, giyim, market veya diğer e-ticaret siteleri üzerinden yapılan alışverişin teslimatı sırasında kargo personeline yapılan ödemeye denir. Kargo firmalarının anlaşmasına göre kapı ödeme nakit veya kredi kartı ile yapılabiliyor.

Kapıda Ödeme Olan Siteler 2023

  • Hepsiburada
  • Morhipo
  • MediaMarkt
  • DeFacto
  • LC Waikiki
  • Tozlu
  • Mavi
  • Migros
  • Carrefour
  • PTT Avm
  • Kitapyurdu
  • BKM Kitap
  • Cimri

Kapıda Ödeme Olmayan Siteler

  • Gittigidiyor
  • Trendyol
  • N11
  • Çiçek Sepeti
Kapıda Ödeme Olan Siteler 2023: Kapıda Ödeme Nedir, Nasıl Yapılır

Kapıda Ödeme Nedir ve Nasıl Yapılır?

Kapıda ödeme teslimat sırasında kargo görevlisine kredi kartı veya nakit ödeme ile gerçekleştirilebilir. Ödemeler kargo personeline yapıldığı için kargo firmaları söz konusu ücretlere komisyon koyabiliyor. Ancak bu durum firmadan firmaya değişiklik gösteriyor. Alıcının bu komisyon ücretini teslimat sırasında ödemesi gerekiyor.

Kapıda Ödeme Olan Giyim Siteleri

Mavi, LC Waikiki, DeFacto, Tozlu gibi giyim sitelerinde kapıda ödeme imkanı bulunur.

Kitapyurdu Kapıda Ödeme Var Mı?

Birbirinden güzel kitapların bulunduğu Kitapyurdu sitesinde kredi kartı ve banka kartı ödemelerinin yanı sıra kapıda ödeme mevcuttur.

HESAP KULLANDIRMA BİLDİRİMİ


D- Ödeme tarafından sunulan Hizmetler yalnızca D-Ödeme’de hesap açmış kişiler tarafından kullanılabilir. Kullanıcı, 5549 Sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili yönetmelikler uyarınca; kendi adına ve hesabına hareket ettiğini, başkası adına hareket etmediğini, kendi adına ve fakat başkası hesabına hareket etmesi ve/veya Ödeme Hesabı’nı üçüncü kişiye devretmesi ile kimlik, iletişim ve diğer kimlik tespitine konu bilgilerinin değişmesi halinde ise bu durumları ve başkası hesabına hareket ediyorsa kimin hesabına işlem yaptığını, yetki durumu ile hesabına hareket edilen gerçek veya tüzel kişiliğin kimlik bilgileri ve teyidine ilişkin belgelerini işlemlerin yapılmasından önce 5549 sayılı Kanun dahil ilgili mevzuata uygun olarak D-ÖDEME’ye yazılı olarak bildirmelidir ve D-ÖDEME’nin işbu bildirime istinaden, kimlik tespit ve/veya bilgi temin talebinde bulunabileceğini, Sözleşme kapsamındaki hizmetleri 5549 sayılı Kanun da dahil olmak üzere mevzuatla belirlenen sınırlar dahilinde kullanacağını müşteri kabul etmelidir. Aksi halde D-ÖDEME kendi ihmali veya kusurundan kaynaklananlar hariç olmak üzere, D-ÖDEME KULLANICI nezdinde gerçekleşen yetkisiz, hatalı işlemler, üçüncü kişilerin haksız, hukuka aykırı kullanımı, fraud vb. işlemler dahil hiçbir işlemden sorumlu bulunmayacak ve sayılı hususlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın Cüzdan Sözleşmesi ve özellikle sözleşmedeki bu maddenin ihlali halinde Sözleşme’yi tazminatsız tek taraflı olarak fesih etme, KULLANICI hesabını, Ödeme Hesabını, Ödeme Hizmetleri’ni geçici veya sürekli olarak askıya alma hakkına sahip olacaktır.

Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para İhracı ile Ödeme Hizmeti Sağlayıcıları Hakkında Yönetmelik Madde 48 Uyarınca Tüketici Hakları Bilgilendirme Formu

Önemli notlar:
  • Bu bilgilendirme formu (Bilgilendirme Formu) ile, […] Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Anonim Şirketi (Şirketimiz) tarafından sunulan Kanun kapsamındaki işlemlere ilişkin haklarınıza, bu işlemleri yapmak için kullanılabilecek alternatif erişim kanalları ile yenilikçi ödeme yöntemlerine, bu işlemlerle ilgili güvenlik ve koruma önlemlerine, ücretlendirmenin adil ve şeffaf bir şekilde yapılması gerekliliğine ve şikâyet ve müracaat haklarınız ile ilgili alternatif yöntemlere ilişkin bilgilendirme amaçlanmıştır.
  • Bilgilendirme Formu ile Çerçeve Sözleşme arasında bir çelişki olması halinde Çerçeve Sözleşme hükümleri uygulanacaktır.
  • Bilgilendirme Formu’nda düzenlenmeyen konulara ilişkin Çerçeve Sözleşme hükümleri uygulanacaktır.
  • Bilgilendirme Formu kapsamında yer verilen hak, süreç ve yükümlülüklere dair detaylı bilgi için Yönetmelik hükümlerini inceleyebilirsiniz.

Hepsiburada’nın hızlı, güvenli ve hep kazandıran
yeni nesil ödeme yöntemi ile hala tanışmadın mı?

Hemen dene

Hepsipay ile hem paradan hem zamandan kazan!

Hepsipay ile tek tıkla öde

Hızlı alışverişin keyfini çıkartırken, sana özel kampanyalardan kazandığın Hepsipay Papeller ile avantajlar dünyasına katıl

Alışverişini hemen, ödemeni taksitle yap

Kart limitlerini dert etme, Hemen Al Sonra Öde limitin sayesinde alışverişini şimdi tamamla, ödemeni 1 ay sonra taksitle yap

İadelerin anında hesabına gelsin

İaden onaylandığında tutar anında hesabına gelsin, alışverişine kesintisiz devam et

Hepsipay’de benim için neler var?

Güvenli ve hızlı ödeme yaparsın

Tek tıkla ödeme avantajı ile hızlı alışveriş ayrıcalığını yaşarsın. Kart bilgilerin uluslararası güvenlik standartlarına uygun olarak saklanır.

Hemen Al Sonra Öde

İhtiyaçlarını erteleme, alışverişini hemen, ödemeni 1 ay sonra ister peşin istersen taksitle yap

İade tutarın anında Hepsipay'e aktarılır

İadelerin onaylandığında anında Hepsipay'e aktarılır. Böylece bankaların aktarım sürelerini beklemeden alışverişine devam edebilirsin. Üstelik, Hepsipay ile satın aldığın Hepsiburada satıcılı 250 TL altındaki iadelerin için iade onayını bile beklemezsin. İstersen hesabındaki parayı dilediğin zaman da kartlarına geri aktarabilirsin.

Kontrol sende

Kart bilgilerini kaydetmeden de alışverine devam edebilirsin. Her şey senin onayınla gerçekleşir. Hepsipay ile yaptığın bütün işlemleri ana sayfadan takip edebilirsin.

Hepsipay Papellerini dilediğin gibi harcarsın

Hepsipay Papel, sana özel kampanyalarla ile kazandığın ve Hepsipay ile yaptığın alışverişlerde kullanabildiğin ödül paradır. Kazanacağın Hepsipay Papeller ile indirimli alışverin keyfini sürersin.

Bunları merak edersin diye düşündük :)

Hepsipay nedir?

Hepsiburada’da hızlı, güvenli ve kolay ödeme yapmanı sağlayan dijital cüzdanındır. Ödemelerini tek tıkla gerçekleştirebilir, Hepsipay dünyasının sunduğu birçok avantajdan faydalanabilirsin. Dilersen Hepsipay sözleşmesine buradan ulaşabilirsin.

Hepsipay’in avantajları nelerdir?

Tek tıkla ödeme avantajı ile hızlı alışveriş ayrıcalığını yaşarsın. Hemen Al Sonra Öde limitin sayesinde ihtiyaçlarını değil ödemelerini ertelersin, üstelik taksit taksit ödersin. Anında iade özelliği sayesinde iaden onaylandığında alışveriş tutarın anında Hepsipay’e aktarılır, böylece bankaların aktarım sürelerini beklemeden alışverişine devam edebilirsin. Sana özel Hepsipay Papel kampanyaları ile bol bol Papel kazanabilir, kazandığın bu ödül paraları sonraki alışverişlerinde kullanabilirsin.

Hemen Al Sonra Öde Nedir?

Hepsiburada’nın yeni nesil veresiye yöntemidir. Sana özel tanımlanan limit sayesinde alışverişini herhangi bir ödeme yapmadan tamamlayabilirsin. Ödemelerini ise 1 ay sonra ister taksitle ister peşin olarak yapabilirsin. Hemen Al Sonra Öde ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsin.

Hepsipay Kart nedir?

Hepsipay Kart çok yakında sizlerle olacak dijital ve tamamen ücretsiz bir ön ödemeli karttır. Hepsiburada dışındaki tüm ödemelerinde Hepsipay nakit bakiyeni kullanabilmen için Hepsipay Kart’ı geliştiriyoruz. Hepsipay Kartını internet alışverişlerinde, QR ile ödeme kabul eden işyerlerinde, abonelik ve fatura ödemelerinde kullanabileceksin.

Hesabımdaki Hepsipay Papel ve Nakit Para nedir?

Hepsipay Papel, alışverişlerinden kazandığın ödül paradır. Kazandığın tarihten itibaren geçerlilik süresi boyunca Hepsipay ile yapacağın alışverişlerinde kullanabilirsin. Nakit para ise Hepsipay’e yüklediğin ya da iptal/iadelerde hesabına geri aktarılan tutardır. Hepsipay Papel ve Nakit Paranın tamamını Hepsiburada’da harcayabilirsin. Üstelik hesabındaki nakit parayı dilediğin zaman geri aktarabilirsin

Hepsipay’e nasıl para yükleyebilirim?

Ana sayfa’da yer alan Yükle butonunu kullanarak Kredi/banka kartından; EFT/Havale ile; Turkcell Faturası ile ya da ATM’leri kullanarak Hepsipay’e para yükleyebilirsin. Unutma, Hepsipay’e aktardığın nakit parayı dilediğin zaman geri aktarabilirsin. Üstelik Miles&Smiles üyeliğindeki Milleri de Hepsipay Papel’e dönüştürerek Hepsipay alışverişlerinde kullanabilirsin.

Hepsipay’e para yükleme sınırı var mıdır?

MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu) kurallarına göre kimlik doğrulaması olmayan müşterilerimiz aylık 2.750 TL’ye kadar işlem yapabilir. Limitlere takılmak istemiyorsan, “Hesabını doğrula” adımından hemen doğrulayabilirsin. Hesabını bir kere doğruladıktan sonra Hepsipay’i tutar sınırına takılmadan kullanabilirsin. Hesabına tek seferde en fazla 20.000 TL yükleme yapabilirsin.

Hepsipay ile nasıl alışveriş yapabilirim?

Hızlı, güvenli, avantajlı :) Bunun için ödeme adımında Hepsipay’i seçmen yeterli! Hepsipay bakiyen yeterli değilse bile ödeme yaparken eksik tutar kartından otomatik olarak aktarılır. Hediye çeki kullanarak oluşturduğun siparişlerin ödemesini de Hepsipay ile yapabilir, altın, takı, mücevher ve dijital ürünler hariç tüm alışverişlerde Hepsipay’i kullanabilirsin.

İade/iptal ettiğim ürünün para iadesini Hepsipay’e aktarabilir miyim?

Hepsipay ile yaptığın alışverişlerin iptal ve iadelerinde sipariş tutarı otomatik olarak Hepsipay’e aktarılır. Hepsipay kullanmadan yaptığın alışverişlerde de iade tutarının Hepsipay’e aktarılmasını seçebilirsin. Böylece bankaların bekleme süreleriyle vakit kaybetmez, kesintisiz alışverişe devam edebilirsin.

Bakiyemi nasıl geri aktarabilirim?

Ana sayfada yer alan “geri yükle” butonu ile bakiyeni geri aktarabilirsin. Unutma, bakiyeyi nereden yüklediysen, yalnızca o kaynağa geri aktarabilirsin. Örneğin, kredi kartı kullanarak yüklediğin nakit paranı, yalnızca o kartına geri aktarabilirsin. Kazandığın Hepsipay Papeller ise herhangi bir kaynağa aktarılamaz.

Hesabımı neden doğrulamalıyım?

Hesabını bir kere doğruladıktan sonra Hepsipay’i tutar sınırına takılmadan kullanabilirsin. Ana sayfada yer alan “Hesabını Doğrulama” adımından ya da alışveriş anında sınırlara takılman durumunda ekranda göreceğin alanda istenen bilgileri girerek hesabını doğrulayabilirsin. Peki neden kimliğini doğrulaman gerekir? MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu) kurallarına göre kimlik doğrulaması olmayan müşterilerimiz aylık 2.750 TL’ye kadar işlem yapabilir. Limitlere takılmamak için sadece bir defaya mahsus bilgilerini girerek hesabını anında doğrulayabilirsin.

Turkcell Faturası ile Öde nedir?

Turkcell Faturası ile Öde seçeneğini kullanarak da Hepsipay'e TL bakiye yükleyebilirsin. “Şimdi yükle, hep kazan” sekmesinden Turkcell Faturası ile yüklemeye tıklayabilir, Turkcell hat sahibi isen Hepsiburada’da kayıtlı cep telefon numaranı kullanıp Turkcell’den gelen şifreyi girerek cüzdanına TL yüklemeni gerçekleştirebilirsin. Yükleyeceğin tutar, işlem ücreti (yükleyeceğin tutarın %2’si) ile birlikte Paycell tarafından Turkcell faturana yansıtılır. Bu seçenek ile 1 ay içerisinde en fazla 750 TL yükleme yapılabilir. Bu tutarlar müşteri limitlerine göre değişkenlik gösterir..

Hepsipay işlemlerim ile ilgili nasıl destek alabilirim?

Tüm soru ve taleplerin için 0850 252 40 00 nolu çağrı merkezinden müşteri hizmetleri ekibimize ulaşabilirsin.

Memnuniyetin bizim için çok değerli. Yaşadığın herhangi bir sıkıntıda Hepsipay ekibi olarak sana yardımcı olmak için çalışıyoruz. Ancak taleplerin ile ilgili 20 gün içerisinde yanıt alamadıysan veya verilen yanıtı yeterli bulmadıysan yanıt tarihimizden sonraki 60 gün içerisinde Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (“TÖDEB”) Bireysel Müşteri Hakem Heyeti’ne başvuru yapabileceğini bilmeni isteriz. Bu linke giriş yaparak başvurunu todeb.org.tr adresi üzerinden ilerletebilirsin.

Başvuru süreci hakkında daha detaylı bilgiye de aşağıda yer alan linklerden ulaşabilir, Heyete ilişkin bilgileri içeren Yönetmeliği de inceleyebilirsin:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası