rainwater superior fiyat / Rainwater Superior Filtre ve Özellikleri-Kullanıcı Yorumları

Rainwater Superior Fiyat

rainwater superior fiyat

Rainwater Superior Filtre ve Özellikleri-Kullanıcı Yorumları

Su arıtma cihazları hem sağlık hem de su tasarrufu açısından son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ekipmanlar arasında yerini almaktadır. Bu içerikte hayatınızı kolaylaştırırken cebinizi de düşünen Rainwater Superior su arıtma cihazını özellikleri, hazne kapasitesi ve kullanıcı yorumları şeklinde inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

TipTezgah Altı
Basınç4 Bar
Tank Kapasitesi8 litre
Arıtma Kapasitesi litre / gün
Filtre Sayısı4
Tank Boyutu26 x 34 cm

Rainwater Superior Evsel içme Suyu Sistemi

Rainwater Superior arıtma cihazı, suya zarar vermedeni, doğal mineralleri yok etmeden suyun temizlenmesini sağlayarak sağlıklı bir hale getirir. Dünyada en çok satan su arıtma sistemlerinden biri olan bu cihaz, aynı zamanda The Water Quality Assoction Altın Mühür, FDA, CE, TÜV Cert  ISO l, gibi önemli sertifikalara sahip olup güvenirliğini kanıtlamayı başarır.

İşte, birçok kurumsal şirketin tercih ettiği Rainwater Superior su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Rainwater Superior Tasarım

Rainwater Superior su arıtma cihazı, tezgah altına takılarak kullanılabilir. Bu sayede kullandığınız alanın görüntüsünü bozmazken suyunuzun da sağlıklı bir şekilde akmasını sağlar. Aynı zamanda minimal görüntüye sahip ledli musluğu, açma kapama kolaylığına ek olarak filtreleri de kontrol edebilmektedir.

Rainwater Superior Tasarım

Tank Genişliği26 cm
Tank Uzunluğu34 cm
Filtre Genişliği29 cm
Filtre Uzunluğu34 cm
MateryalPaslanmaz Çelik

Rainwater Superior, 26 cm tank genişliğine ek olarak 34 cm tank uzunluğuna sahiptir. Bu arıtma cihazı aynı zaman 29 x 34 cm'lik filtre boyutuyla tezgah altında fazla yer kaplamayacak bir form kazanmayı başarmıştır. Paslanmaz çelik tankı, kullanım süresini uzatırken dayanıklılığı da artırmayı ihmal etmez.

Rainwater Superior Musluk Başlığı

Led ışıklı musluğu, filtreleri kontrol ederek çalışır ve filtre değişim zamanını sizler için takip edebilir. Bu musluk mavi ışık yandığı zaman suyun temiz ve sağlıklı olduğunu bildirirken ışık kırmızı renge döndüğünde filrelerin değişmesi gerektiğini haber verir. Bu sayede tükettiğiniz suyun sağlığınızı sürekli olarak koruması kontrol altına alınmış olur.

Rainwater Superior Musluk Başlığı

Rainwater Superior Tank ve Su Kapasitesi

Rainwater Superior 8 litrelik tank kapasitesi bulunan bir arıtma cihazıdır. Buna ek olarak bu arıtma cihazı günlük litre arıtma kapasitesi sayesinde ofis, iş yeri, alışveriş merkezi gibi alanlara da rahatlıkla hitap edebilir. Aynı zamanda buzdolabı bağlantısına izin veren bu cihaz, sebil özelliği olan buzdolaplarına hat çekilmesi durumunda soğuk su ve buzu da sizler için hazırlayabilir. 

Filtre Sayısı4
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 litre

Rainwater Superior su arıtma cihazı, sularınızı 4 aşamadan oluşacak şekilde titizlikle arıtarak uygun pH değerine çıkarır.

Su ilk olarak tortu filtresine gelerek partiküllerin temizlenmesi sağlanır. Toz, kum, yosun, böcek gibi tortuların 5 mikrona kadar temizlenmesini sağlayan bu aşama, suyunuzun sağlıklı olması noktasında önemli bir yere sahiptir. İkinci olarak ön karbon filtreye ulaşan su, klor ve organik maddelerden arındırılır. Suya kötü tat, renk ve koku veren maddelerin temizlenmesi sağlanarak suyun lezzetli ve içilebilir bir hale getirilmesi mümkün olur. Üçüncü adımda ise ileri arıtma için hiper filtrasyon kullanılarak suyun içinde çözünmüş olarak yer alabilen cıva, nitrat, kurşun, bakır gibi maddelerin temizlenmesi sağlanarak su sağlıklı bir form kazanır. Bu aşamada yalnızca su molekülleri ve insan sağlığına zarar vermeyecek anyon ve katyonlar bir ileri aşamaya geçebilir. Son aşamada ise seramik alkali filtrenin desteği ile sudaki pH ve mineral miktarı artırılarak kötü kokular giderilir. Bu sayede su, içimi lezzetli ve sağlıklı bir form kazanmış olarak içime ve kullanıma hazır olur.

Rainwater nasıl çalışır?

Rainwater Superior çok yönlü kullanım imkanı sağlamasıyla öne çıkan su arıtma cihazlarından biridir. Bununla birlikte birçok kurumsal şirketin de tercih bu model; ev, ofis, alışveriş merkezi, iş yerleri gibi yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilecek bir yapı kazanmayı da ihmal etmez. Bu sayede Rainwater Superior her ortamdaki suyun temizlenmesine önemli bir rol oynar. Rainwater Superior, suyu 4 aşamada filtreleyerek çalışır. Aynı zamanda Eco modu da bulunan bu cihaz, suyun ısıtma ve soğutma işlemlerinin otomatik bir şekilde kapatılmasını sağlayarak tasarruf etmenizi sağlar.

Rainwater nasıl çalışır?

Filtre Sayısı4
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 litre
Arıtma Kapasitesi litre / gün
Tank Boyutu26 x 34 cm

4 adet filtreyle suyunuza eşsiz bir tat katan Rainwater Superior, 29 x 34 cm filtre boyutuna ek olarak 26 x 34 cm tank boyutuna sahiptir. Tezgah altı kullanıma hitap eden bu cihaz, evlerinize de rahatlıkla uyum sağlayarak fazla yer kaplamaz. 8 litrelik tank kapasitesine ek olarak günlük litrelik arıtma kapasitesi mevcuttur. Bu özelliği sayesinde tüm yaşam alanlarında ideal bir kullanım oluşturmayı başarır. Aynı zamanda paslanmaz çelik tank materyali, ürünün dayanıklılığını da artırır. buzdolabı bağlantısı ve sebil dönüştürücü olarak da kullanıma izin veren Rainwater Superior, led ışıklı musluğu sayesinde suyunuzun sağlıklı olup olmadığını öğrenmenize imkan tanır. Su ve enerji tasarrufu sağlayan bu cihaz, çevre korumasına da önem vermesiyle Eco mod seçeneğini sunar. Amerikan Gıda ve İlaç Yönetmelikleri FDA ve CFR21 ile uyumlu olan materyalleri, sağlığınızın ön planda tutulmasına da yardımcı olmuştur.

Rainwater Superior Kutu İçeriği

Rainwater Superior Kutu İçeriği

Rainwater Superior su arıtma cihazı kutu içeriğinde 1 adet Superior su arıtma cihazı, 4 adet filtre, 1 adet su tankı, musluk başlığı yer almaktadır.

Rainwater Superior Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Suyumuz çok sert ve oldukça kireçli bir su idi. Durum böyle olunca kaliteli bir halı yıkama için ekstra deterjan, ekstra hypo kullanmak zorunda kalıyorduk. Rainwater su yumuşatma sisteminin kurulumu yapıldı. Kademeli olarak deterjan ve hypo kullanımını azaltmaya başladık. Öncelikle yarı yarıya denedik. Kalite ve yumuşaklık arıtılmış su ile ilk yıkamamızda çok bariz şekilde olumluydu. Durulama yaparken halıdaki deterjanın sudan arınması çok kolaylaştı. Bu durumda bizi çok şaşırtmıştı. Su tüketimi doğal olarak azaldı. Bir hafta deneyerek ideal kullanımımızı bulduk. 

👤 *** ***: Araştırmalarımız sonucunda fabrikamız bünyesinde içme suyu sağlaması için Rainwater arıtmalı su sebillerini tercih ettik. Aldığımız ürünlerin kalitesinden ve servis hizmetinden çok memnunuz. Rainwater ailesine teşekkür ederiz.

👤 *** ***: Suyu zevkle içmemizi sağladı. Önceden içmiyormuşuz resmen. Tadı tamamen değişti, herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Rainwater arıtma su sistemini uzun yıllar kullanıyorum. Cihazdan çok memnunum. Suyun tadı da bir hayli değişti. 

👤 *** ***: Rainwater’ın ürünlerini yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz. 4 şubemize servis hizmetlerinden ve üründen memnunuz, hiçbir sorun yaşamadık. Düzenli olarak bakımları yapılıyor, çok lezzetli ve sağlıklı su elde ediyoruz. Büyük bir tasarruf sağlıyor bu arıtma aygıtları.

👤 *** ***: Satın aldığım üründen ve teknik servisten memnunum. Su da gayet iyi, biz çok memnun kaldık, severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Kurumsal markaların tercihi Rainwater Su Arıtma Sistemlerini kullanıyoruz. Kaliteli ve sağlıklı bir su için Rainwater'ı tercih ettik. Yanılmamışız, memnun kaldık.

👤 *** ***: Rainwater'a ailemize sunduğu sağlıklı ürünler için teşekkür ederim. Ürünlerin kalitesi ve uzun yıllar kullanılabilirliği biz tüketiciler için oldukça güzel.

👤 *** ***: Su arıtma cihazınızı hem kışlık evimde hem de yazlık evimde 2 yıla yakın zamandır kullanıyorum. Suyun lezzeti inanılmaz güzel, birçok arkadaşıma da tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Arıtma sisteminden memnunum. Çocuğuma içiriyorum, ishal vb. hastalıklar oluşmadı. Suyun tadı yumuşak, su firmalarıyla uğraşma derdim bitti, memnunum.

👤 *** ***: Rainwater Arıtma Sistemlerini yaklaşık 1 aydır içme suyu olarak kullanıyoruz. Hastalarımız ve personellerimizden olumlu tepkiler aldık. Gerek su kalitesi, gerek su maliyetlerimizin düşmesi açısından kullanmayı düşünen tüm kurum ve kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz. 

👤 *** ***: Keşke daha önce Rainwater kullanmaya başlasaymışız. Yıllar sonra suyun tadını almaya başladık, çok doğru bir karar vermişiz. 

👤 *** ***: Suyun tadını beğenmedim nedense, sevmedim.

👤 *** ***: Dolapta yer kaplıyor, o nedenle emin olamadım ama suyun tadı iyi. Kullanılabilir.

👤 *** ***: Pratik ama dolapta eşya koyacak yer kalmadı.

İçeriğimizin bu kısmında suyunuzu sizler için iyileştirecek Rainwater Superior su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Rainwater Superior ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Rainwater Superior fiyatları nedir?

Rainwater markası, birçok ülkede hizmet veren su arıtma sistemleri üretmektedir. Bu nedenle birçok modeli bulunan bu şirketin, özelliklere bağlı olarak fiyatlandırması da değişebilmektedir.

Rainwater hangi ülkenin malı?

Rainwater şirketi yılında, Amerika Birleşik Devletlerinde kurulmuştur. Uzun yıllardır su arıtma cihazları üzerine çalışan bu şirket, halihazırda Amerika'nın 1 numaralı su arıtma cihazlarından biridir.

Rainwater Superior Alkali Evsel Içme Suyu Arıtma Sistemi RNW

İnsanlar günlük hayatlarında birçok temel ihtiyaca sahiptirler. Yeme, içme, barınma ve eğlenme bunların başında gelen unsurlardır. Özellikle yeme ve içme uygulamaları sağlığınız açısından güvenilir ve kaliteli açıdan yapılmalıdır. Rainwater Superior alkali evsel içme suyu arıtma sistemi sizlere sunduğu birçok farklı avantaj ile dikkat çeker. Çeşme suyunu içilebilir hale getiren bu ürün kaliteli tasarımı ile size uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Bu ürün çeşme suyundaki vücudunuz için zararlı olan kimyasalları arıtır. Kimyasal ve zararlı maddeleri arındırmasının sonucunda hasta olma ve mikrop kapma riskiniz en aza iner. Pratik ve rahat kullanımı ile sıkça tercih edilir. Siz de ailenize, sevdiklerinize veya kendinize sağlıklı ve temiz bir su içirmek isterseniz Rainwater superior ürününü avantajlı fiyatı ile satın alabilirsiniz.

  • Avantajlı fiyat
  • Kaliteli tasarım
  • Geniş hacim

Geniş Hacmiyle Rainwater Arıtma Sistemi Özellikleri

Geniş Hacmiyle Rainwater Arıtma Sistemi Özellikleri

Günlük hayatınızda evinizde, iş yerinizde veya dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Rainwater Superior alkali tezgah altı su arıtma cihazı sağladığı birçok avantaj ile dikkat çeker. 8 litrelik geniş bir hacme sahip olması sizlere uzun süreli kullanım sağlar. Tezgah altlarına özel olarak tasarlanan bu ürün evlerde veya iş yerlerinde güvenle tercih edilebilir. 4 farklı filtreye sahip olan bu arıtma cihazı kaliteli tasarıma sahiptir. Rainwater Superior tezgah altı su arıtma sistemi çeşme suyundaki zararlı kimyasalları arındırır, size sağlıklı ve temiz bir içme suyu sunar. Kaliteli yapıda tasarlanan iç ve dış materyali ile darbelere, kırılmalara ve patlamalara karşı dayanıklıdır. Bu cihaz sizlere pratik ve kolay bir kurulum amaçlamak için özen ile tasarlanır. Siz de birçok farklı avantaja sahip olan bu arıtma cihazını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Rainwater İçme Suyu Arıtma Sistemi

Avantajlı Fiyatıyla Rainwater İçme Suyu Arıtma Sistemi

Her müşterinin dilediği yerde rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan bu cihaz fiyat olarak da her bütçeye uygun şekilde ayarlanır. Rainwater Superior alkali evsel içme suyu arıtma sistemi fiyatı avantajlı şekilde belirlenir ve sizlere sunulur. Ürünü satın alan ve kullanan kişiler ürünün fiyatını hak ettiğini dile getirirler. Ayrıca üründen çok memnun kaldıklarını ve bu avantajlı fiyata sahip arıtma cihazını çevrelerine de önerdiklerini söylerler. Rainwater Superior alkali evsel içme suyu arıtma sistemi kullananlar ürünün fiyat performans açısından olumlu yönde olduğunu belirtirler. Farklı yerlerdeki tezgah altlarında kullanıma uygun olarak tasarlanan Rainwater içme suyu arıtma cihazı farklı bütçelere de uygun yapıdadır. Müşteriler ürünün fiyatından ve sağladığı birçok avantajdan çok memnun kalırlar. Siz de bu cihazı avantajlı fiyatı ile tercih ederek satın alabilirsiniz.

Rainwater İçme Suyu Arıtma Sistemi Müşteri Yorumları

Rainwater İçme Suyu Arıtma Sistemi Müşteri Yorumları

Her bütçeye uygunluğu ve farklı yerlerdeki tezgah altlarında rahatlıkla kullanımı ile müşteriler tarafından sıkça tercih edilir ve satın alınır. Rainwater Superior alkali evsel içme suyu arıtma sistemi yorumları oldukça olumlu geri dönüşler içerir. Ürünü satın alan ve kullanan müşteriler ürünün birçok farklı özelliğinden memnun kalırlar. 8 litrelik geniş bir hacme sahip olması, 4 farklı bar ile sunulması ve avantajlı fiyatı ile satılması ürünün müşteriler tarafından öne çıkarılan başlıca özelliklerindendir. Yorumlar kısmına bakarak ürün hakkında gerçek müşterilerin açık ve güvenilir şekilde belirttiği fikirlere ulaşabilirsiniz. Rainwater Superior alkali evsel içme suyu arıtma sistemi satın almadan önce siz de yorumlar kısmına uğrayabilir ve ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu arıtma sistemini avantajlı fiyatı ile Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

 

 

DOĞAL MİNERALLERİ YOK ETMEDEN SUYU ARITARAK EŞSİZ LEZZET SUNAR

Gelişmiş ülkelerde milyonlarca kişi güvenle reverse osmosis sistem kullanmaktadır. Örneğin; Amerika Birleşik Devletleri’nde yılda ortalama - bin aralığında arıtma cihazı satılmaktadır.

Rainwater su arıtma sistemleri berrak, kötü koku ve tat içermeyen, klor kokmayan, dengeli mineral yapısına sahip, mikroplardan arındırılmış pH değeri yüksek ideal içme suyu sağlar.

EPA, DIN, USA, TS içme suları tüzüğüne uygun pH seviyesi yüksek su sağlar.

 

 

1. ADIM Partiküllerin Temizlenmesi için Tortu Filtresi

Şebeke suyu, yapilan bağlantiyla önce göze nekleri 5 mikron olan ön filtreye gelir. Bu yük- sek teknolojili filtrenin görevi, sudaki kaba kir- leri, yani toz, kum, yosun, böcek gibi tortulari 5 mikron kadar temizlemesidir. 5 mikrondan büyük, su içinde asili partiküllerin ve bakterile- rin tutulduğu sediment filtre ile iyice berrakla şan suda, hala bazı mikroorganizmalar, erimiş kimyasallar ve mineraller bulunabilmektedir.

 

2. ADIM Klor ve Organik Maddelerin Temizlenmesi İçin Ön Karbon Filtre

Su, blok karbon filtreye gelir. Blok karbon filtrenin görevi, kötü tat, koku ve renge neden olan organik maddeler ile suda bulunan kloru ve varsa gazal kokuları temizlemektir. Suyun daha lezzetli, berrak ve kokusuz olmasını sağlar. Sediment filtrenin 5 mikrona kadar filtrelediği suyu 1 mikron hassasiyetinde filtreleyerek ileri filtrasyon sağlar.

 

3. ADIM İleri Arıtım İçin Hiper Filtrasyon

Yarı temizlenmiş su, sistemin kalbi olan hiper filtrasyona kartuşuna gelir. Hiper filtrasyon yarı geçirgen bir zar yapısına sahiptir. En az atmosfer basınç ile çalışır. Gözenekleri agstron arasındadır. Hiper filtrasyon üzerinde; mlimetrenin milyonda biri kadar gözenekler olan, yarı geçirgen zardan, suyun içinde çözünmüş olarak bulunabilen kurşun, cıva, nitrat, arsenik, bakır gibi ağır metallerin, bakteri ve kireç gibi farklı kimyasallar ya da kirleticilerin geçebilme şansı yoktur. Hiper filtrasyon, moleküllerinin geçişine izin verirken, erimiş kimyasalların, mikro organizmaların ve zararlı minerallerin kusursuzca filtrelenmesi gerçekleştirir. Sadece su molekkülleri ve insan sağlığı için faydalı anyon ve katyonlar bu filtreden geçer. Hiper filtrasyondan çıkan su gerçek sağlıklı içme suyudur. Hiper filtrasyonun günlük su verimi litre civarındadır. Membrandan elde edilen sağlılı içme suyu 12 litrelik paslanmaz çelik tanka gelir ve burada deopolanır.

 

4. ADIM Seramik Alkali Filtre / Ph ve Mineral miktarını arttırarak koku gidermek ve Suyun Tadını İyileştirmek İçin

Tanktan musluğa giden su lezzet kazanmak üzere son olarak alkali filtreye gelir. Bu filtrenin görevi kokuya neden olan maddeleri temizleyerek, mikroorganizmaların oluşmasını önlemek, içme suyu ph'ını yükseltmektedir.  Su bu filtrede; tadı iyileştirilir, ph seviyesi yükseltilir ve mineraller bakımından zenginleşir. Son aşamada su musluğa gelir. Böylece sağlıklı ve taze Rainwater suyu güvenle içilmeye hazırdır.

 

 

WATER QUALITY ASSOCIATION - ALTIN MÜHÜR

The Water Quality Assoction Gold Seal programı ’dan beri belirlediği standartlar ve testler sonucunda içme suyu konusunda ürünleri sertifikalandırmaktadır. WQA su arıtma sektöründe bağımsız sertifikalandırma konusunda dünyanın en saygın ve güvenilir kurumudur.

FDA

Amerika Birleşik Devletleri’nin Sağlık Bakanlığı’na bağlı; gıda, diyet eklentileri, ilaç, biyolojik medikal ürünler, kan ürünleri, medikal araçlar, radyasyon yayan aletlerden sorumlu bürosudur. FDA kısaltmasının açılımı US. Food and Drug Administration olup, Türkçe “Amerikan Gıda ve İla. Dairesi” olarak ifade edilebilir.

CE

CE belgesi, Avrupa Birliği'nin, teknik mevzuat uyumu çerçevesinde yılında benimsediği Yeni Yaklaşım Politikası kapsamında hazırlanan Yeni Yaklasım Direktifleri icerisinde yer alan ürünlerle ilgili olup. ürünlerin AB'nin ilgili direktiflerine uygun olduğunu ve gerekli bütün uygunluk değerlendirme faaliyetlerinden geçtiğini gösterir.

TÜV CERT ISO

Uluslararası bir çevre yönetim sistemi olan ISO l'e göre yönetilmektedir.

TÜV CERT ISO

Uluslararası bir çevre yönetim sistemi olan ISO 'e göre yönetilmektedir.

DÜZEN NORWEST

Laboratuarımız yılında DIN EN ISO/IEC lS Standartlarına uygun olarak Alman Akreditasyon Kuruluşu DAP tarafından akredite edilmis olup, Su, Atıksu, Toprak, Gübre, Sediman ve Atık çamur dahil olmak üzere toplam parametrede akredilıedir. Akreditasyon belge ve bilgilerimize funduszeue.info web adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Rainwater Su Arıtma Sistemi Nasıl Çalışır?

Suyu Nasıl Arıtır?

 

 

Rainwater içme suyu arıtma sistemlerinde kullanılan tüm tertibat malzemeleri PARKER - LIQUIFIT - LEGRIS marka olup, Amerikan Gıda ve İlaç Yönetmelikleri FDA ve CFR21 ile uyumludur.

 

İdeal Kilitlenme
  • Kalite kontrolü ve tarihli kodlama
  • Otomatik Kilitlenme: Uygun kavrama tasarımı sayesinde, hem statik hem de dinamik pozisyonlarda, boru ile D mühürü arasında mükemmel uyum mevcuttur.

 

 

 

 

%70'E VARAN SU VE ENERJİ TASARRUFU

Rainwater; çevreyi korumayı ilke edinmiş bir kuruluştur. Aynı zamanda bu bütçenize de olumlu yönde yansımaktadır.

Tüm ürünlerimizde %70'e varan atık su tasarrufu sağlayabilir, arıtılan suyu güvenle içebilirsiniz.

Elektrik ile çalışan modellerimizde ise gerek ECO Modu, gerek düşük voltaj çalışma prensipleri ile %50 ye varan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

 

KOLAY FİLTRE DEĞİŞİM İMKANI

Twist filtre sisitemi sayesinde filtrelerinizi kendiniz bile değiştirebilirsiniz!

Tek yapmanız gereken videoda gösterildiği gibi filtreyi konnektördeki yuvarına oturtarak çevirmek.

LED IŞIKLI MUSLUK

Led ışıklı musluk sayesinde filtre değişim zamanını kendiniz takip edebileceksiniz!

Mavi ışık suyunuzun temiz ve sağlıklı aktığını gösterirken, kırmızı ışık filtre değişim zamanının geldiğini belirtir.

 

BUZDOLABI BAĞLANTISI

Buzdolabınızda sebil özelliği var ise arıtma sistemimizden buzdolabıba hat çekilebilir!

Bu sayede buzdolabınızdan arıtılmış soğuk su ve buz kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.

SEBİL DÖNÜŞTÜRÜCÜ

Hangi marka, model olursa olsun evinizdeki sebile bağlantı imkanı!

Rainwater sebil dönüştürücü aparat ile damacanalı modellerde bile arıtma sistemimizden arıtılmış suyu sebilinizden alabilirsiniz.

 

Rainwater arıtmasız sebiller ile bağlantı imkanı!

Dilediğiniz yere, dilediğiniz şekilde montaj imkanı!

Soğutucu sistem ile musluğunuzdan soğuk su imkanı!

 

 

 

10 YIL GARANTİ PRENSİBİ
Rainwater aldığınız tüm arıtma sistemlerine 2+8 yıl garanti vererek kalitesini ön plana çıkarıyor.

 

10 YIL FİYAT GARANTİSİ PRENSİBİ
Rainwater su arıtma cihazlarının teknik servis ve 3&#;lü set filtre ücretleri için 10 yıl boyunca yılda $&#;ı aşmama garantisi vermektedir.

 

10 YIL SİGORTA PRENSİBİ
Rainwater montaj yaptığı her evi montajdan ve cihazdan kaynaklanan su basma riskine karşı 10 yıl sigortalıyor.

 

7/24 ÇAĞRI PRENSİBİ
Rainwater'a her türlü soru veya sorunlarınız ile ilgili 7 gün 24 saat boyunca telefon ile ulaşabilir, destek alabilirsiniz.

 

5 SAATTE SERVİS PRENSİBİ
Rainwater arıza yaşanması durumunda 5 saatte servis garantisini sunabilen tek firma!

 

GÜN İADE PRENSİBİ
Aldığınız ürünü herhangi bir koşul belirtmeksizin sistemimizi gün içerisinde iade edebilirsiniz.

 

 

DOĞAL MİNERALLERİ YOK ETMEDEN SUYU ARITARAK EŞSİZ LEZZET SUNAR

Gelişmiş ülkelerde milyonlarca kişi güvenle reverse osmosis sistem kullanmaktadır. Örneğin; Amerika Birleşik Devletleri’nde yılda ortalama - bin aralığında arıtma cihazı satılmaktadır.

Rainwater su arıtma sistemleri berrak, kötü koku ve tat içermeyen, klor kokmayan, dengeli mineral yapısına sahip, mikroplardan arındırılmış pH değeri yüksek ideal içme suyu sağlar.

EPA, DIN, USA, TS içme suları tüzüğüne uygun pH seviyesi yüksek su sağlar.

1. ADIM Partiküllerin Temizlenmesi için Tortu Filtresi

Şebeke suyu, yapılan bağlantıyla önce gözenekleri 5 mikron olan ön filtreye gelir. Bu yüksek teknolojili filtrenin görevi, sudaki kaba kirleri, yani toz, kum, yosun, böcek gibi tortuları 5 mikron kadar temizlemesidir. 5 mikrondan büyük, su içinde asılı partiküllerin ve bakterilerin tutulduğu sediment filtre ile iyice berraklaşan suda, hala bazı mikroorganizmalar, erimiş kimyasallar ve mineraller bulunabilmektedir.

2. ADIM Klor ve Organik Maddelerin Temizlenmesi İçin Ön Karbon Filtre

Su, blok karbon filtreye gelir. Blok karbon filtrenin görevi, kötü tat, koku ve renge neden olan organik maddeler ile suda bulunan kloru ve varsa gazal kokuları temizlemektir.

3. ADIM İleri Arıtım İçin Hiper Filtrasyon

Yarı temizlenmiş su, sistemin kalbi olan hiper filtrasyona kartuşuna gelir. Hiper filtrasyon yarı geçirgen bir zar yapısına sahiptir. En az atmosfer basınç ile çalışır. Gözenekleri agstron arasındadır. Hiper filtrasyon üzerinde; milimetrenin milyonda biri kadar gözenekler olan, yarı geçirgen zardan, suyun içinde çözünmüş olarak bulunabilen kurşun, cıva, nitrat, arsenik, bakır gibi ağır metallerin, bakteri ve kireç gibi farklı kimyasallar ya da kirleticilerin geçebilme şansı yoktur. Hiper filtrasyon, moleküllerinin geçişine izin verirken, erimiş kimyasalların, mikro organizmaların ve zararlı minerallerin kusursuzca filtrelenmesi gerçekleştirir. Sadece su molekkülleri ve insan sağlığı için faydalı anyon ve katyonlar bu filtreden geçer. Hiper filtrasyondan çıkan su gerçek sağlıklı içme suyudur. Hiper filtrasyonun günlük su verimi litre civarındadır. Membrandan elde edilen sağlılı içme suyu 8 litrelik paslanmaz çelik tanka gelir ve burada depolanır.

4. ADIM Seramik Alkali Filtre / Ph ve Mineral miktarını arttırarak koku gidermek ve Suyun Tadını İyileştirmek İçin

Tanktan musluğa giden su lezzet kazanmak üzere son olarak alkali filtreye gelir. Bu filtrenin görevi kokuya neden olan maddeleri temizleyerek, mikroorganizmaların oluşmasını önlemek, içme suyu ph'ını yükseltmektedir. Su bu filtrede; tadı iyileştirilir, ph seviyesi yükseltilir ve mineraller bakımından zenginleşir. Son aşamada su musluğa gelir. Böylece sağlıklı ve taze Rainwater suyu güvenle içilmeye hazırdır.

 

WATER QUALITY ASSOCIATION - ALTIN MÜHÜR

The Water Quality Assoction Gold Seal programı ’dan beri belirlediği standartlar ve testler sonucunda içme suyu konusunda ürünleri sertifikalandırmaktadır. WQA su arıtma sektöründe bağımsız sertifikalandırma konusunda dünyanın en saygın ve güvenilir kurumudur.

NSF

Kurulduğu yılından beri toplumsal sağlık ve güvenlik konusunda sertifikasyon, eğitim ve risk yönetimi yapan, kar amacı gütmeyen,bağımsız bir kurumdur. NSF standartları su, gıda, ic mekanlarda hava ve cevre konusunda dünya genelinde 80 ülkede üreticiler ve tüketiciler tarafından en saygın referans olarak kabul edilir. Dünya Sağlık örgütü NSF'i işbirliği yaptığı kurumlar arasına kabul etmiştir.

FDA

Amerika Birleşik Devletleri’nin Sağlık Bakanlığı’na bağlı; gıda, diyet eklentileri, ilaç, biyolojik medikal ürünler, kan ürünleri, medikal araçlar, radyasyon yayan aletlerden sorumlu bürosudur. FDA kısaltmasının açılımı US. Food and Drug Administration olup, Türkçe “Amerikan Gıda ve İla. Dairesi” olarak ifade edilebilir.

CE

CE belgesi, Avrupa Birliği'nin, teknik mevzuat uyumu çerçevesinde yılında benimsediği Yeni Yaklaşım Politikası kapsamında hazırlanan Yeni Yaklasım Direktifleri icerisinde yer alan ürünlerle ilgili olup. ürünlerin AB'nin ilgili direktiflerine uygun olduğunu ve gerekli bütün uygunluk değerlendirme faaliyetlerinden geçtiğini gösterir.

TÜV CERT ISO

Uluslararası bir çevre yönetim sistemi olan ISO l'e göre yönetilmektedir.

TÜV CERT ISO

Uluslararası bir çevre yönetim sistemi olan ISO 'e göre yönetilmektedir.

DÜZEN NORWEST

Laboratuarımız yılında DIN EN ISO/IEC lS Standartlarına uygun olarak Alman Akreditasyon Kuruluşu DAP tarafından akredite edilmis olup, Su, Atıksu, Toprak, Gübre, Sediman ve Atık çamur dahil olmak üzere toplam parametrede akredilıedir. Akreditasyon belge ve bilgilerimize funduszeue.info web adresinden ulaşabilirsiniz.

OPSİYON

REDDOT TASARIM ÖDÜLLÜ AKILLI VE ESTETİK ARMATÜR SEÇENEKLERİ

Mutfağınızın dekorasyon konseptine uygun led ışık aydınlatmalı şık armatür alternatiflerinden birini seçebilirsiniz.

Yeni jenerasyon LED göstergeli antibakteriyel seramik kaplı musluklar. Filtrenizin değişim zamanını size bildirir.
 
OPSİYON

 

OPSİYONEL BASINÇ ARTTIRICI POMPA

Sistemimize opsiyonel olarak pompa takılabilmektedir.

Şebeke basıncının yetmediği veya daha yüksek kapasiteli tank kullanım durumlarında isteğinize bağlı olarak sistemimize yandaki şemada olduğu gibi pompa takılabilmektedir.

V elektrik prizine adaptörlü bağlantı imkanı ile 24V motor sistemi sessiz ve stabil çalışır.

OPSİYON
OPSİYONEL FARKLI BOYUTLARDA TANK SEÇENEKLERİ

 

Sistemimize opsiyonel olarak yüksek ve düşük kapasiteli tank takılabilmektedir.

Yerinizin uygun olmama durumunda 8 litrelik tank tercihi yapabileceğiniz gibi, kullanım yoğunluğu yüksek olan yerlerde de daha yüksek kapasiteli tanklarımızdan tercih edebilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletlerinde üretilen C2-Lite CAD serisi tanklar hafif ve kompozit malzemeden üretilmiş ve patentli "kontrollü hareketli diyafram" özelliği ile tasarlanmıştır. 60 ~ lt arasında farklı boyutları bulunmaktadır.

OPSİYON

OPSİYONEL TEZGAH ALTI SU SOĞUTMA SİSTEMİ

Opsiyonel tezgah altı su soğutma sistemini sisteminize bağlatarak dilediğiniz anda musluğunuzdan buz gibi soğuk su alma imkanı sağlar.

TANKIN FARKLI BİR YERE MONTAJ İMKANI

Tank montajı için tezgah altınızda yeterli yer yoksa ya da tezgah altı dolabınızı kalabalıklaştırmak istemediğiniz durumlarda tankı farklı bir yere montaj imkanınız bulunmaktadır.

Rainwater içme suyu arıtma sistemlerinde kullanılan tüm tertibat malzemeleri PARKER - LIQUIFIT - LEGRIS marka olup, Amerikan Gıda ve İlaç Yönetmelikleri FDA, CFR21 ve NSF ile uyumludur.

 

İdeal Kilitlenme
  • Kalite kontrolü ve tarihli kodlama
  • Otomatik Kilitlenme: Uygun kavrama tasarımı sayesinde, hem statik hem de dinamik pozisyonlarda, boru ile D mühürü arasında mükemmel uyum mevcuttur.

 

 

Rainwater Su Arıtma Sistemi Nasıl Çalışır?

Suyu Nasıl Arıtır?

RAINWATER LED’Lİ SU ARITMA MUSLUĞU

Yeni jenerasyon LED göstergeli musluklar, filtrenizin değişim zamanını size bildirir.

  • Mavi Işık: Sağlıklı içme suyu olduğunu gösterir.
  • Kırmızı Işık: Filtre değişim zamanının geldiğini gösterir.

 

Rainwater Su Arıtma Montaj Şeması
Rainwater Led Göstergeli Musluk

NASA TEKNOLOJİSİ REVERSE OSMOS SİSTEMİ

Ters osmos teknolojisi, ilk olarak Nasa tarafından, donanmaya temiz içme suyu temin etmek amacıyla geliştirilen önemli bir buluştur. Ters osmos işlemi, farklı iyon konsantrasyonuna sahip olan ve aralarında yarı geçirgen bir membran bulunan iki çözeltinin iyon konsantrasyonlarının eşitlenmesi prensibine dayanır.

Ozmotik basınç ile doğal olarak gelişen bu olaya, bir pompa veya şebeke hattı basıncı ile ozmotik basınçtan daha yüksek bir basınç uygulandığında, işlem ters osmos adını alır ve yarı geçirgen membran, sadece temiz suyu geçirerek suyun içerisindeki eriyik halde bulunan organik ve inorganik maddeler, tuzlar, ağır metaller, virüslerve bakterilerden arındırır.

Yüksek teknolojinin insanlığa armağanı olan RO; Ters Ozmoz sistemi, yaşam kaynağı suyun vucuttaki biyolojik yararlanımını maksimum seviyeye taşımaktadır. Bu teknoloji NASA tarafından geliştirilmiştir.

Rainwater Su Arıtma Sistemleri, RO teknolojisi ile arıttığı sağlıklı ve temiz suyu, beklemeden, kuşku duymadan tüketmenizi garanti altına alır. Damacana su ile uğraşmadan, pH seviyesi yüksek değeri ile lezzetli suya dilediğiniz her an mutfağınızdan yada ofisinizden ulaşım imkanına sahip olursunuz.

Biz su’yuz. Bedenimizin %70’i sudan oluşmaktadır. Vücudun günlük ,5 litre suya ihtiyacı vardır. Baş ağrısı, yorgunluk, konsantrasyon eksikliği, böbrek enfeksiyonları, su açlığının en temel belirtileridir. Ve içtiğimiz sıvılar asla suyun yerini tutamaz.

 

%70'E VARAN SU VE ENERJİ TASARRUFU

Rainwater; çevreyi korumayı ilke edinmiş bir kuruluştur. Aynı zamanda bu bütçenize de olumlu yönde yansımaktadır.

Tüm ürünlerimizde %70'e varan atık su tasarrufu sağlayabilir, arıtılan suyu güvenle içebilirsiniz.

Elektrik ile çalışan modellerimizde ise gerek ECO Modu, gerek düşük voltaj çalışma prensipleri ile %50 ye varan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

 

KOLAY FİLTRE DEĞİŞİM İMKANI

Twist filtre sisitemi sayesinde filtrelerinizi kendiniz bile değiştirebilirsiniz!

Tek yapmanız gereken videoda gösterildiği gibi filtreyi konnektördeki yuvarına oturtarak çevirmek.

LED IŞIKLI MUSLUK

Led ışıklı musluk sayesinde filtre değişim zamanını kendiniz takip edebileceksiniz!

Mavi ışık suyunuzun temiz ve sağlıklı aktığını gösterirken, kırmızı ışık filtre değişim zamanının geldiğini belirtir.

 

BUZDOLABI BAĞLANTISI

Buzdolabınızda sebil özelliği var ise arıtma sistemimizden buzdolabıba hat çekilebilir!

Bu sayede buzdolabınızdan arıtılmış soğuk su ve buz kullanımını gerçekleştirebilirsiniz.

SEBİL DÖNÜŞTÜRÜCÜ

Hangi marka, model olursa olsun evinizdeki sebile bağlantı imkanı!

Rainwater sebil dönüştürücü aparat ile damacanalı modellerde bile arıtma sistemimizden arıtılmış suyu sebilinizden alabilirsiniz.

 

Rainwater arıtmasız sebiller ile bağlantı imkanı!

Dilediğiniz yere, dilediğiniz şekilde montaj imkanı!

Soğutucu sistem ile musluğunuzdan soğuk su imkanı!

 

10 YIL GARANTİ PRENSİBİ
Rainwater aldığınız tüm arıtma sistemlerine 2+8 yıl garanti vererek kalitesini ön plana çıkarıyor.

 

10 YIL FİYAT GARANTİSİ PRENSİBİ
Rainwater su arıtma cihazlarının teknik servis ve filtre ücretleri için 10 yıl boyunca yılda $'ı aşmama garantisi vermektedir.

 

10 YIL SİGORTA PRENSİBİ
Rainwater montaj yaptığı her evi montajdan ve cihazdan kaynaklanan su basma riskine karşı 10 yıl sigortalıyor.

 

7/24 ÇAĞRI PRENSİBİ
Rainwater'a her türlü soru veya sorunlarınız ile ilgili 7 gün 24 saat boyunca telefon ile ulaşabilir, destek alabilirsiniz.

 

EN İYİ FİYAT PRENSİBİ
Rainwater bünyesinde bulunan tüm arıtma cihazları ve sebiller için sizlere en iyi fiyat garantisini sunar.

 

GÜN İADE PRENSİBİ
Aldığınız ürünü herhangi bir koşul belirtmeksizin sistemimizi gün içerisinde iade edebilirsiniz.

 

30 GÜN DENEME PRENSİBİ
Sistemlerimizi evinizde 30 gün boyunca hiç bir ücret ödemeden deneyebilirsiniz.

 

3 SAATTE SERVİS PRENSİBİ
Rainwater arıza yaşanması durumunda 3 saatte servis garantisini sunabilen tek firma!

 

 

 

 

Teknik Özellikler

MARKARainwater
MODELSUPERİOR
VOLTAJELEKTRİKSİZ
EBATLAR(G) 85(D) (Y) MM TANK: (G) (D) (Y) MM
EXTRA ÖZELLİKLEROPSİYONEL POMPALI (BKNZ. OPSİYON )
SU DEPOLAMA TANKI8 LT (BKNZ. OPSİYONEL )
ARITMA KAPASİTESİ LT / GÜN
SERVİS DURUMU10 YIL GARANTİ
KULLANIM ALANLARIGÜNLÜK İÇME SUYU KULLANIMI, EV, OFİS
DİSTRİBÜTÖRRainwater Inc.

etiket 'ün En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Haberler

Vitrin

Ev Yaşam

'ün En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Ev ya da iş yerlerinde yaşanan içme suyu sorunun en mantıklı çözümlerinden birisi şüphesiz su arıtma cihazları. Su arıtma cihazları fiyatları çok çeşitlilik gösterse de marka ve kalitesine göre incelendiğinde, size uygun bir su arıtma cihazı mutlaka karşınıza çıkacaktır. İsterseniz aşağıda tüm özelliklerini detaylı olarak incelediğimiz en iyi su arıtma cihazları listemize hemen bakalım ve size en uygun su arıtma cihazını birlikte seçelim.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Bu içerik tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

1. HİDROTEK Hidrojen Aaa Ph 9,5 Su Arıtma Cihazı

1. HİDROTEK Hidrojen Aaa Ph 9,5 Su Arıtma Cihazı

2. Sumosu 13 Aşamalı Tezgâh Altı Su Arıtma Cihazı

2. Sumosu 13 Aşamalı Tezgâh Altı Su Arıtma Cihazı

3. DreamWater R/O Black Su Arıtma Cihazı

3. DreamWater R/O Black Su Arıtma Cihazı

4. Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı

4. Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı

5. Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

5. Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

6. Thomas Ph 8 Plus Su Arıtma Cihazı

6. Thomas Ph 8 Plus Su Arıtma Cihazı

7. Rainwater Superior Alkali Su Arıtma Sistemi

7. Rainwater Superior Alkali Su Arıtma Sistemi

8. Amway eSpring Su Arıtma Cihazı

8. Amway eSpring Su Arıtma Cihazı

9. AQUA BELLA Lg Membranlı Stylus Su Arıtma Cihazı

9. AQUA BELLA Lg Membranlı Stylus Su Arıtma Cihazı

Hypnos 12 Aşamalı Lg Membranlı Pompasız Su Arıtma Cihazı

 Hypnos 12 Aşamalı Lg Membranlı Pompasız Su Arıtma Cihazı

Bianchi Water Purifier Pompalı Su Arıtma Cihazı

 Bianchi Water Purifier Pompalı Su Arıtma Cihazı

AO Smith Daisy Su Arıtma Cihazı

 AO Smith Daisy Su Arıtma Cihazı

Brita On Tap Musluk Üstü Filtreleme Sistemi

 Brita On Tap Musluk Üstü Filtreleme Sistemi

Suzuki Technology Alpha 5 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

 Suzuki Technology Alpha 5 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası