hoover 13 kg yıkama 8 kg kurutma / Hoover HDP AMBC/1-S 14 Kg Yıkama 9 Kg Kurutma Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi - A

Hoover 13 Kg Yıkama 8 Kg Kurutma

hoover 13 kg yıkama 8 kg kurutma

Hoover Çamaşır Makinesi

Kirli çamaşırların çaba harcamadan etkili bir şekilde temizlenmesi için çamaşır makinelerine ihtiyaç duyulur. Elde yıkamaya oranla elektrik ve su tüketimi daha düşük olan çamaşır makineleri önemli beyaz eşya çeşitlerindendir. Hoover markası tarafından farklı kapasite ve fonksiyonlarda tasarlanan modeller işlevsel özellikleri ile dikkat çeker. Hoover çamaşır makinesi, akıllı teknolojiler ve yenilikçi yaklaşımlar ile müşteri ihtiyaçlarına cevap veren çeşitli modellerde tasarlanır. Kirlileri yıkarken kullanılan çamaşır makineleri, enerji tüketimi açısından tasarruf sağlayan birçok modele sahiptir. Hoover 7 kg, 8 kg, 9 kg çamaşır makinesi seçenekleri arasından ihtiyaç duyduğunuz kapasiteye sahip olan ürünü tercih edebilirsiniz. Markanın, küçük aileler ve yalnız yaşayanlar yada geniş aileler için özel olarak tasarlanan orta ve büyük kapasiteli ürün seçenekleri mevcuttur. Çamaşır makinesi tercihinde kapasitesinin yanı sıra sahip olduğu program sayısı ve program özellikleri de önem taşır. Hoover Dynamic Next çamaşır makinesi serisinde işlevsel programlar arasından en ideal programı belirleyerek zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. Üründe 40 dereceye kadar düşük sıcaklıklarda giysilerin kurutulmasına izin veren bir ısı pompası mevcuttur. Verimlilik ve kapasite açısından yüksek performans sağlayan ürünler müşteri istek ve beklentileri göz önünde bulundurularak özel olarak dizayn edilir. Hoover marka çamaşır makinesi, ekstra bir temizlik programı olan ön yıkama programını bulunduran modelleri ile yüksek hijyen ve işlevsellik sunar. Ürünlerin uzun yıllar kullanılmasına olanak tanıyan kaliteli yapıları sayesinde müşteri memnuniyeti sağlanır. Hoover çamaşır makinesi kullananlar ürünler hakkında beğenilerini dile getirir. Trendyol üzerinden tüm modelleri detaylı inceleyebilirsiniz.

Enerji Tasarrufu Sağlayan Hoover Çamaşır Makinesi Modelleri

Enerji Tasarrufu Sağlayan Hoover Çamaşır Makinesi Modelleri

Günlük hayatta kirlenen kıyafet ve diğer eşyaların temizlenmesi için sıklıkla çalıştırılan çamaşır makinelerinin enerji tüketimleri önemli bir konudur. Doğru ürün seçimi sayesinde enerji tasarrufu sağlamak mümkündür. Gereğinden fazla su ve elektrik tüketimine sebep olan elektronik aletler yerine enerji tasarrufu sağlayan ürünler tercih edilmelidir. Hoover Green Ray çamaşır makinesi, sürdürülebilir ekolojiyi desteklediği için çevre dostu bir modeldir. Otomatik çamaşır makinelerinde enerji ekonomisi sağlamak amacıyla A+, A++, A+++ sınıfından ürünler tercih edilebilir. Yüksek enerji tasarrufu sağlayan bir ürün, aile bütçesine olumlu katkıda bulunur. Hem yıkama hem kurutma imkanı veren Hoover tam kurutmalı çamaşır makinesi modelleri çok amaçlı kullanımı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Hoover yıkamalı kurutmalı çamaşır makinesi hem yıkama hem kurutma işlemlerini tek seferde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Çok işlevli kullanım sağlayan ürün, zaman tasarrufu için oldukça gereklidir. Kıyafetlerin bakımları için işlevsel yıkama programı seçenekleri ile giysileri korumak üzere özenle tasarlanan ürünler arasından ihtiyacınıza en uygun olan modeli seçebilirsiniz. Hoover çamaşır makinesi özellikleri bakımında müşterilere birçok seçenek sunar. Hem program çeşitliliği hem tasarımları ile dikkat çeken ürünler, yenilikçi teknolojiler kullanılarak tasarlanır. Cep telefonu ile bağlanarak program yükleyip çıkarma imkanı tanıyan akıllı teknolojilere sahip modeller ilgi çekicidir. Hoover Axi çamaşır makinesi, otomatik deterjan dozaj sistemi ve buharlı yıkama fonksiyonu ile ön plana çıkan teknolojik bir üründür. Akıllı dokunmatik ekranı sayesinde yıkama parametrelerini hızlı ve kolay bir şekilde seçmenize olanak sağlarken, sesli asistan sistemi ile konuşarak işlem yapmanıza yardımcı olur. Gürültü seviyesi yüksek olan modeller kullanım zorluğuna sebep olur. Hoover inverter çamaşır makinesi çalışırken fazla ses çıkarmayan bir model olarak karşınıza çıkar. Fazla gürültü istenmeyen ortamlar için bu ürün rahatlıkla tercih edilebilir. Farklı dış görünüşleri ile dikkat çeken ürünlerin konumlandırıldığı alan dekorasyonuna uyum sağlaması önemlidir. Hoover markasının tasarladığı farklı renk ve dizayna sahip birçok modeli Trendyol’da bulabilirsiniz.

Yenilikçi Teknolojileri ile Hoover Çamaşır Makineleri

Yenilikçi Teknolojileri ile Hoover Çamaşır Makineleri

Çamaşır makinesi tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken konulardan biri de devir sayısıdır. Devir, sıkma programında dakikada kaç kez döneceğini ifade eden terimdir ve yüksek devirli modeller giysilerin hızlı kuruması için önemlidir. Makine ne kadar hızlı dönerse, eşya üzerindeki ıslaklık o derece kurur. Hoover kurutmalı çamaşır makinesi modelleri sağladığı yüksek devir sayısı ile kıyafetlerinizin hızlı bir şekilde kuruyarak giymeye hazır hale gelmesine olanak tanır. Ev kullanımının yanı sıra otel, öğrenci yurdu, restoran gibi işletmelerin personel ve konuk kıyafetleri için yüksek kapasiteli ve çok programlı modeller uygundur. Kısa programlara sahip olan modeller hızlı yıkanması gerekli olan giysilerin kısa sürede temizlenmesine olanak sağlar. Aynı zamanda kurutma özellikli modeller sayesinde kıyafetlerin kuruması için asılmasına ve uzun saatler beklenmesine gerek kalmaz. Hoover One Touch kurutma makinesi ıslak giysilerin kısa sürede kuruması için tercih edilen fonksiyonel bir üründür. Hoover marka makineler farklı kapasitelerde tasarlanır. Hoover 8 kg çamaşır makinesi ortalama bir ailenin kullanımı için yeterlidir. Otel ve yurt gibi büyük ağırlıklı eşyaların yıkanması için yüksek kapasiteli Hoover 10 kg, 13 kg, 14 kg çamaşır makinesi modelleri tercih edilebilir. Çamaşır makinelerinde çok sayıda gelişmiş program bulunur. Bunlar arasında hassas çamaşırlar için özel olarak tasarlanan programlar dikkat çekicidir. Yıkanacak çamaşır çeşidine göre etkili yıkama sağlayan programlar bulunur. Yünlüler, pamuklular, sentetik giysiler için farklı programlar tercih edilir. Farklı ihtiyaçlara hitap eden çeşitli modeller mevcuttur. Giysileri ve diğer kirli eşyaları güvenli bir şekilde temizlemek için dayanıklı ürünlere ihtiyaç duyulur. Ayrıca fazla ses yapmayan modeller, bu özellikleri sayesinde beğeni toplar.

Uygun Hoover Çamaşır Makinesi Fiyatları

Uygun Hoover Çamaşır Makinesi Fiyatları

Hoover çamaşır makinesi fiyatları modellerin çeşitliliği göz önünde bulundurulduğunda geniş bir aralığa sahiptir. Birçok modelde tasarlanan çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan fonksiyonel modeller arasından seçim yaparken kullanılacak alan genişliği ve kullanım alışkanlıkları göz önünde bulundurulabilir. Ayrıca program çeşitliliği, ürünün görsel dizaynı, kazan kapasitesi ve devir sayısı önemli kriterler arasındadır. Hoover Vision Hd çamaşır makinesi sahip olduğu dijital ekran ile kullanım kolaylığı sunan yüksek teknolojik özelliklere sahip bir üründür. Birbirinden farklı ve şık stillerde tasarlanan modeller ile beyaz eşyalarınız arasına estetik ve kullanışlı bir ürün katabilirsiniz. Çalışma şekli ve kullanılan malzeme çeşitleri sayesinde birçok model alternatifine sahip olan ürünlerden ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Kıyafetleri yıkama ve kurutma işlemleri için gerekli olan ürünler enerji ve zaman tasarrufu konularında büyük rol oynar. Hoover buharlı çamaşır makinesi, buharlı yıkama fonksiyonu ile oldukça gelişmiş bir modeldir. Yüksek verimlilik ile çalışan ürünler etkileyici tasarımları ile her alana uyum sağlar. Ürünlere ait yedek parça ihtiyaçları belirli durumlarda önem taşır. Gerekli olan parçalara ulaşmak ürün bakımında önemli bir faktördür. Hoover çamaşır makinesi parçaları teknik aksaklıklar ve bakım işlemlerinde kullanılmak üzere rahatlıkla bulunabilir. Birçok model arasından seçim yaparken Hoover çamaşır makinesi tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Müşteri ihtiyaçları dikkate alınarak istenilen özellikte tasarlanan ürünler kullanışlı ve fonksiyonel kullanım imkanının yanı sıra estetik görünümleri ile memnuniyet sağlar. Hoover çamaşır makinesi yorumları sayesinde ürünleri deneyimleyen müşteriler tarafından yapılan değerlendirmeler ile modeller hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Trendyol’un avantajlı fiyat seçenekleri ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanız mümkündür.

Hoover WDMT AH/1-S Kurutmalı Çamaşır Makinesi

 

Hoover WDMT AH/1-S Kurutmal&#; Çama&#;&#;r Makinesi Garanti ve Kurulum Hakk&#;nda

Firmam&#;z Hoover Yetkili Bayisi olup, Sitemizde sat&#;lan tüm Hover markal&#; ankastre ürünler, Hoover taraf&#;ndan 3 y&#;l standart garantiye sahiptir. Ayr&#;ca +4 y&#;l garanti uzatma imkan&#; mevcuttur. Hoover, Türkiye'nin tüm illerinde yetkili teknik servis noktalar&#;yla hizmet vermektedir. Sitemizden alm&#;&#; oldu&#;unuz ürünlerin kurulumunu, bulundu&#;unuz ildeki Hoover yetkili servisleri arac&#;l&#;&#;&#;yla ücretsiz olarak yapt&#;rabilirsiniz. Kurulum Randevusu almak için 0 numaral&#; Hoover Destek Hatt&#; ile ileti&#;im kurabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve bulundu&#;unuz ildeki yetkili servis noktalar&#; ile ileti&#;im kurmak için funduszeue.info adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hoover DWOL AHC3/1-S A +++ Sınıfı 13 Kg Yıkama Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları


(Hoover DWOL AHC3/1-S A +++ Sınıfı 13 Kg Yıkama Devir Çamaşır Makinesi Beyaz)

Urun güzel

Hepsiburada aracılığıyla

Tavsiye ederim 26 aralık günü kargoya verilip bu gün belgi serviste aynı şekilde bu gün geldi makina güzel yıkıyor

Tolga Güngör (21)

Harika Kapasite Güzel Makine

Hepsiburada aracılığıyla

Makineyi alalı nerdeyse 1 yıl oldu. Su terazisi ile ayarlamak, böylesi bir dev için çok önemli imiş, hala ilk günkü yaptığım ayarda, saat gibi çalışıyor. Firma babamın oğlu değil. Ben de Ankara'da müşteriyim. Yine diyorum ki fiyat performans konusunda bir numara bu cihaz. Kilolarca çamaşırı tepe tepe, gayet temiz yıkıyor, wi fi ile kontrolü, ileri saat ayarı, hızlı yıkaması vs. ayaklarını doğru ayarlarsanız aslan gibi işte, daha ne olsun. Fiyatların bu kadar farkedeceğini bilsem, biradere de alırdım. Bütçenizi düşünüyorsanız, gözünüz kapalı alın. Denge ayarını, su terazisi ile siz yapın, gerisini makineye bırakın.

ALİ OSMAN ÇELİK (38)

Mükemmel

Hepsiburada aracılığıyla

Herşeyden önce şunu belirteyim ürün kurulumunun çok iyi yapılaması gerekiyor bu gelen servis alel acele bağlantılarını yapıp gittiğinde maalesef mümkün olmuyor. Ben bu sorunu yaşasım 10 dakikada kurup gittiler ben daha sonra su terazisi ile tekrar makinanın ayaklarından denge ayarı yaptım neden mi çünkü sıkma işlemi çok gürültülü ve sık sık E08 hatası veriyordu ama denge ayarını yaptıktan sonra bu sorunlar bitti. Ayrıca wi fi bağlantısı içinde hiç uğraşmadılar dediğim gibi ambalajı açıp yerine ittirdiler su ve elektrik bağlantısını yapıp gittiler. Kullanma klavuzundan bakarak wi fi bağlantısını kendim yaptım yaklaşık 2 dakikamı aldı.Bazen eşim ayarlama konusunda sıkıntı yaşadığında şehir dışında bile olsam telefondan programlama yapıp çalıştırabiliyorum. Ayrıca her durumda makina telefona mesaj gönderiyor. Yapamadığını söyleyen arkadaşlar evinizde mutlaka wi fi ağı olması şfunduszeue.info dışında makinanın tek sorunu kendi üzerinde sabit programlar mevcut bunlara fazla müdahale edemiyorsunuz ama telefon üzerinden istediğiniz ayarlamaları yapmanıza olanak sağlıyor. Birde içini doldurmak için epey bir çamaşır birikmesi gerekiyor :)

METİN AKKAYA (48)

harika

Hepsiburada aracılığıyla

Kampanyadan harika bir fiyata aldık. Mükemmel şekilde ve sessiz çalışıyor. Akıllı telefonum ile, makinesinin WiFi özelliği sayesinde çalıştırabiliyorz. Hepsiburada ailesine yaptığı kampanya ve sorunsuz bir şekilde ürün gönderdiği için teşekkür ediyoruz..

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

bir hafta oldu. gayet şık bir makina . şuan için iyiki almışım diyorum. uzaktan bağlantı özelliği çok kullanışlı

kubilay başköy (27)

Başarılı

Hepsiburada aracılığıyla

Ürünü alalı 1 yıl oldu. Sadece teslimatta sıkıntı vardı. Uygun fiyata alınabilecek en iyi ürün. Marka takıntınız yoksa gözü kapalı alın. Ben çok memnunum. Servise kolay ulaşabiliyorsunuz. Daha ne olsun. Ben bu markanın kurutma makinasını da aldım. Her ikiside sorunsuz. Teşekkürler hepsi buradaya

uzak durun

Hepsiburada aracılığıyla

uzak durun. makine bozuluyor ve sesli çalıyor. paranızla rezil olmayın derim. para kolay kazanılmıyor. servisi zaten ayrı bir sıkıntı. umursuz insanları toplamışlar servis diye..

Fiyatın göre çok iyi

Hepsiburada aracılığıyla

sessiz. Çok geniş. özelliklleri güzel kullanışlı. iyiki almışım.

Fatih KOCABUĞA (38)

Gayet başarılı

Hepsiburada aracılığıyla

Ürünü kampanyadan uygun fiyata aldık. Yıkanacak çamaşırın cinsine göre 4 ile 12 kg arasında yıkama yapıyor. Makina iyi sabitlenirse neredeyse hiç ses yok denebilir. Ayrıca karışık çamaşır koyulursa su emmesine göre balans yapıp ses yapabiliyor. Ayrıca fazlaca akıllı pek ayrıntı kullanmıyoruz.

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

çok hızlı teslimat yapıldı ertesi günede servis gelip kurulumunu yaptı. hepsiburada satıcısına çok tesekkür ediyorum. wifi bağlantısını bi türlü yapAMADIK SERVİSTE YAPAMADI ONUN DIŞINDA ŞUAN İÇİN Bİ SIKINTI YOK.

Selvi Bucak

Beş Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün. Daha önce kullandığımız makineye göre çok sessiz çalışıyor, yorumlarda sıkarken makine yürüyor yazmışlar fakat ayaklarını tam yere basacak şekilde ayarladığınızda hiç bir sorun olmuyor. Çok çamaşır alıyor olması büyük rahatlık. Bir kaç haftadır kullanıyoruz, sonradan sorun yaşamazsak şuanda çok iyi beğendik. Not : Wifi bağlantı özelliğini çalıştıramadık çokta önemli değil fakat bilgi olarak yazayım.

Bir Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Beğenmedim sıkarken yürüyor aşırı derecede gürültülü bildiginiz teneke dısı

ebru çiftci

İNANMAYINNN!!!

Hepsiburada aracılığıyla

Burada 5 yıldız verilerek yapılan yorumların hepsi Firma tarafından oluşturulmuş yorumlar. Bir teneke parçasına bu para verilerek alınmaz, yıkamadan sonra çöpe atarsınız ( belki o kadar bile sürmez)


Memnun kaldım

Hepsiburada aracılığıyla

Araştırdım. İtalyan marka. Çinde üretiliyor. Çok sessiz. Yıkaması iyi enerji ve su tasarrufu iyi. Bebek kıyafeti yıkama özelliği güzel. Fiyatı makul.

Fatih KOCABUĞA (38)

10 numara 5 yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Uzun araştırmalarım sonucu, fiyat/performans ürünü olarak bu makineye karar verdim, aldık ve 3 haftadır kullanıyoruz. Kapasitesi yüksek arayanlar, gözünüz kapalı alın. İnternette dolanan yorumlara bakarsanız hata edersiniz. Tabi ki alacağınız cihaz biraz da şans işi ama, "Bu fiyata hatta daha pahalıya neden daha az kg alayım?" diye biraz da riske girerek aldık, çok memnun kaldık. Kullanımı kolay, gece gündüz pratik ve söylenenlerin tam aksine sessiz, hatta devasa tamburuna göre çok sessiz. Yalnız çok önemli bir nokta, servis istediği kadar ayar yapsın, siz mutlaka bir su terazisi ile her kenardan dengesini ayarlayın cihazın. Denge bir kaç mm bile düzgün olmazsa sarsıntı çok farkediyor, ee dile kolay 80LT tambur var. Yeter ki dengeyi tam ayarlayın, zımba gibi oluyor, sıktığını farketmiyorsunuz bile. Yıkaması, rekor kapasitesi, sıkması, telefondan kontrolü, vs. her şeyi ile harika. İyi ki saçma ve taraflı yorumları değil de bunu seçmişiz.

ALİ OSMAN ÇELİK

yutupta hover almayın diye yaygara yapanlar iiyi okusun

Hepsiburada aracılığıyla

Bu makineyi aldıktan sonra nasıl kullanılıyor diye yutuptan bakayım dedim. Aman Allah'ım ortalık yıkılıyor. Hover almayın şöyle titriyor böyle patlıyor amanin patladı patlıcak!!! Kullanmaya başladım ki bu kadar sessiz bu kadar dengeli bu kadar ekonomik ve geleceğe dair izler taşıyan (whiless bağlantısı) bir makine bulmanız mümkün değil. Üstelik 13 kg yıkıyor. Amma içine girecek su ile birlikte 13 kg. Yani gırtlak dolu çalıştırman bozulmasına neden olacaktır.

erhan ahmet yavuz (45)

güzel teknolojik bir makine

Hepsiburada aracılığıyla

fiyatına göre tam bir funduszeue.info panel üzerindeki kelimeler funduszeue.info bilerek alınmasında fayda var

mehmet KARADUMAN (39)

İDEAL MAKİNE

Hepsiburada aracılığıyla

kg kapasitesi yüksek alacaksanız hoover 13 kg işinizi çok rahat görüfunduszeue.infoşka markalara çok para vermenin anlamı funduszeue.infoılmaz ses yalıtımı var.Görünüşüde güzel.

Dört Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Siparişimizden 3 gün sonra elimize ulaştı . Horoz Lojistikle ilgili pek çok olumsuz yorum okumama rağmen sağ salim teslim edildi. Servis kurulum ve tanıtımı gerçekleştirdi, ancak içinden türkçe kullanma klavuzu çıkmadı . Yetkili arkadaş talep edip mail olarak göndereceğini söyledi. Makine gerçekten sessiz . Yani gerçek anlamıyla sessiz. Yıkama esnasında sadece içindeki çamaşırların çıkardığı ses dışında herhangi bir motor sesi duyulmuyor. Seçilen moda göre yıkama zamanında kendisi ayarlama yapabiliyor. Tuş kilidi vs varmış ama daha öğrenemedik. yıl sonu ürünü olduğu için direk ithal geldiği söyledi servis ve makine üzerindeki yazılar İngilizce. Yeni yıl ürünleri Türkçe olarak geliyor vs dedi . sadete gelirsek şimdilik iyi görünüyor. Bütün ürünleri Siemens olan biri olarak ilk defa farklı bir marka ürün aldık. Hanımın 13 kg ısrarı samsung yada lg yi işaret ediyordu ama pahalı ürünler. Fiyat yönlü tercihimiz bu ürün oldu. Umarım yanılmamışızdır.

Hoover DWOL AHC3/1-S A+++ 13 kg Devir Çamaşır Makinesi


Hoover DWOT AHC3/1-S A+++ 13 kg Devir Çamaşır Makinesi, 11 yıkama programı ile çamaşırları kumaş ve rengine göre özelleştiriyor. All in one, hızlı yıkama, yünlüler, ipekler, narinler, pamuklular ve daha pek çok seçenek ile favori kıyafetlerinizi temizliyor. Farklı kumaşları yıkamak için sıcaklık değiştiriyor ve mükemmel yıkamayı seçmenize yardımcı oluyor.

Güçlü Yıkama, Yumuşak Dokunuş

  • Hoover DWOT 13 kg çamaşır makinesi, ihtiyaçlarınıza uygun hızlı yıkama seçenekleri sunuyor. Üç hızlı yıkama programı ile 14 dakika, 30 dakika ve 44 dakika seçenekleri ile zamandan tasarruf yapmanıza olanak sağlıyor.
  • Active Steam Buharlı Kırışık Önleme teknolojisi sayesinde giysileriniz daha az kırışıyor ve ütülenmesi kolay hale geliyor.
  • One-Fi donanımlı yenilikçi ürün, ihtiyaçlarınıza uygun çözümleri nerede olursanız olun bulmanıza fırsat tanıyor. Cihaza Wi-Fi üzerinden bağlanılabiliyor ve cihazla uzaktan sürekli iletişim kurulabiliyor.
  • Sessiz ve sarsıntısız Invertor Motor özelliği ile gürültüyü en aza indiriyor, minimum titreşim sağlıyor.
  • All in one (Hepsi bir arada) teknolojisi sayesinde farklı renklerdeki ve kumaşlardaki kıyafetleriniz hızlı yıkama ve düşük sıcaklıklarda yıkanabiliyor.
  • Sunulan 11 programın yanı sıra; hijyen +, ekstra durulama, soğuk yıkama, ön yıkama, gece ve gündüz, favori program seçenekleri ile kolaylık sunuyor.

Akıllı Teknik Özellikler

  • Yıkama Kapasitesi: 13 kg
  • Enerji Sınıfı: A+++
  • Devir Hızı:
  • Ürün Boyutları (YxGxD): x x 59 cm
  • Yıllık Enerji Tüketimi: kWh
  • Yıllık Su Tüketimi: Lt
  • Yıkama/Sıkma Ses Seviyesi: 52 / 80 dB

Yeni Nesil Yıkama

Güç ve rahatlığın mükemmel birleşimi olan Hoover Aktif Buhar ve One-Fi çamaşır makinesi, akıllı özellikleri sayesinde kullanımı kolaylaştırıyor. Fonksiyonlarını kolay ve görüntülenebilir hale getiren büyük ve zarif, dokunmatik bir LED dijital ekrana sahip olan makine, ilerlemeyi kontrol etmenize olanak veriyor. One-Fi özelliği akıllı telefonunuza veya tabletinize indirebileceğiniz uygulaması aracılığıyla yer ve zaman gözetmeksizin makinenize erişim sağlıyor. Siz hareket halindeyken, yoldayken yıkama programlarınızı kontrol edebilir, sık kullanılan programlara erişebilir, yeni yıkama döngüleri indirebilirsiniz. Ayrıca her yerden girebileceğiniz uygulama enerji tüketiminiz hakkında bilgi veriyor, arıza kontrolü teşhislerini çalıştırıyor ve hatta kullanışlı ipuçlarına erişmek için akıllı ses aktivasyon özelliği sunuyor. Çamaşır makinenizi etkinleştirmek için telefonunuzun kontrol paneline dokunabilir veya kullanışlı sesli yardım işlevinden leke çıkarma konusunda en yeni tavsiyeleri alabilirsiniz.

Güvenli ve Kolay Kullanım

Gecikmeli başlatma özelliği sayesinde başlatmak istediğiniz yıkama programını serbestçe belirleyebilirsiniz. Program başlangıçları 24 saate kadar önceden programlanabiliyor. Hoover 13 kg çamaşır makinesi, köpük önleme sistemi ile fazla köpükleri otomatik olarak arındırarak durulama evresine geçiyor. AquaStop su emniyet sistemi ve AquaProtect su girişi emniyet sistemi su hasarlarına karşı koruma sağlar.

Ürün kutusu; kullanma kılavuzu, garanti belgesi, enerji verimliliği sınıfı etiketinin yanı sıra; yedek kablo, destek hortum kanca gibi bazı yedek parçaları içeriyor.

Zamanının Ötesinde Bir Marka: Hoover

Yüksek performanslı ürünleri, uzaktan kumandalı devrim niteliğindeki cihazları ile lider marka olan Hoover, Ohio, Amerika’da kurulmuştur. İlk olarak elektrik süpürgesi şirketi olan marka, daha sonraları yıkama-kurutma, pişirme ve ısıtma-soğutma kategorilerindeki ürünleriyle piyasada yerini korumaya devam ediyor.

Modern Tasarım ve Düşük Tüketim

Özel donanımlarla tasarlanmış Hoover DWOT AHC3/1-S A+++ Çamaşır Makinesi, en iyi teknoloji ile mükemmel yıkama sağlıyor. 13 kg kapasitesi, Wi-Fi bağlantı imkanı, daha az tüketim ve son derece sessiz olması sayesinde maksimum performans gösterek kullanıcılara mutluluk veriyor. Aktif Buharlı Kırışık Önleme sistemi ile kırışıkları azaltıyor, kumaşların dokusunu yeniliyor.


DWOT AHC3/1-S Wi-Fi

13 kg Yıkama Kapasitesi

A+++ (-%40) Enerji Verimlilik Sınıfı

Hoover One-Fi (Wi-Fi & NFC) Teknolojisi

Tam Dokunmatik Kontrol

Inverter Motor İle Sessiz Çalışma

All In One (Hepsi Bir Arada) Teknolojisi

Active Steam Buharlı Kırışık Önleme Teknolojisi

Kg Modu

devir/dk. Sıkma Hızı

Dokunmatik LED Ekran

24 Saate Kadar Gecikmeli Başlatma

Beyaz Gövde, Krom Kapak

Paslanmaz Çelik Tambur

Elektronik Denge Kontrolü

Köpük Önleme Sistemi

Aquastop Su Emniyet Sistemi

Aquaprotect Su Girişi Emniyet Sistemi

11 Program:

• All in One 20⁰C • All in One Hijyen • All in One 59‘ • Hızlı Yıkama 14''‘ • Yünlüler & İpekler • Narinler  • Pamuklular • Karışık ve Renkliler • Durulama • Su Boşaltma & Sıkma • One-Fi Extra

Seçenekler :

• Hijyen + • Extra Durulama • Soğuk Yıkama • Ön Yıkama • Favori Programlar • Gece & Gündüz

ÖZELLİKLER

YÜK KAPASİTESİ KG

ENERJİ SINIFI:A+++

SU TÜKETİMİ,09

ENERJİ TÜKETİMİ,6kWh

DEVİR/GÜÇ

EKRAN TİPİ:LCD EKRAN

RENK:GÜMÜŞ

Hoover DWOL AHC3/1-S Çamaşır Makinesi Özellikleri

GENEL ÖZELLİKLER

  • Kullanım Tipi Solo
  • Tambur Hacmi 80 lt
  • Yıkama Kapasitesi 13 kg
  • Maksimum Sıkma Devri Devir

TASARIM

  • Renk Beyaz
  • Yükseklik mm
  • Genişlik mm
  • Derinlik mm
  • Ağırlık 78 kg

PERFORMANS

  • Enerji Sınıfı A+++
  • Enerji Tüketimi kWh
  • Yıkama Sesi 52 dB
  • Sıkma Sesi 80 dB

PROGRAMLAR

  • Program Sayısı 12
  • Zaman ErtelemeVar
  • Hızlı YıkamaVar
  • Hızlı Yıkama Süresi 44 dakika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası