nadixa jel / Nadixa Krem Ne İşe Yarar?

Nadixa Jel

nadixa jel

ReklamlarYeni Ümit Moda Akademisi

Nadixa krem genel olarak çeşitli deri hastalıklarını tedavi eden bir üründür. Peki Nadixa krem nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

UYARI! İlaç Satışı İnternet Sitelerinden Yapılamaz. İlaçlar Sadece Eczanede Satılır.

Nadixa Krem Nedir?

Bu krem akne vulgarisin tedavisi için topikal bir florokinolon antibiyotiktir. Ayrıca bakteriyel cilt enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılır. Akne, sivilce ve siyah nokta gibi komodonların iyileştirilmesi, giderilmesi ve önlenmesi için uygulanan bir kremdir.

Reklamlar

Nadixa Krem Eşdeğeri

Aknefloks krem, Magnis krem, Nabifeks krem ve Nadacne krem bu ilacın eşdeğeri ürünlerdir.

Nadixa Krem

Nadixa Kremi Fiyatı

Bu kremin güncel fiyatı TL&#;dir.

Nadixa Krem Etken Maddesi

Bu kremin aktif maddesi nadifloksasin isminde bir bileşendir.

Nadixa Krem İçindekiler

Bu kremin aktif maddesi nadifloksasin adlı maddedir. Yardımcı maddeleri ise beyaz yumuşak parafın, hafif sıvı parafın, stearil alkol, setil alkol, polioksietilen 5 setil eter, polioksietilen 20 setil eter, sodyum hidroksit, dietanolamin, disodyum edetat, gliserin, benzalkonyum klorür ve saf sudur.

Reklamlar

Nadixa Krem Muadili

Aknefloks krem, Magnis krem, Nabifeks krem ve Nadacne krem bu ilacın muadili ürünlerdir.

Nadixa Krem

Nadixa Krem Ne İşe Yarar?

Bu krem, akne vulgaris için reçete edilen topikal bir antibiyotiktir. Bu krem, akneler, sivilceler ve siyah noktaların iyileştirilmesi için kullanılır. Bakteri replikasyonunda yer alan enzim DNA girazı inhibe eder. Bu ilaç akne vulgaris için reçete edilen topikal bir antibiyotiktir. Bakteri replikasyonunda yer alan enzim DNA girazı inhibe eder.

Nadixa Krem Cilde Faydaları

Bu krem akne vulgarisin tedavisi için topikal bir florokinolon antibiyotiktir. Ayrıca bakteriyel cilt enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılır. Akne ajanları, hücre uyarıcılar ve proliferantlar grubuna giren bir ilaçtır. Akne vulgaris&#;in hafif veya orta derecede inflamatuar formlarının yani papulopustüler aknelerin topikal tedavisi için uygulanan bir üründür.

Nadixa Krem Nerelerde Kullanılır?

Bu krem omuzlar, sırt, boyun, yüz bölgesi, dekolte bölgesi, kollar, bacaklar, eller ve ayaklarda kullanılabilir.

Nadixa Krem

Nadixa Krem Kullanmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu kremin aktif maddesine ya da yardımcı maddelerine karşı bir alerjiniz varsa bu kremi kesinlikle kullanmamalısınız.
  • Bu kremin gözler, kulaklar, burun ve ağız bölgesi ile temasından kaçının. Sistematik olarak uygulanan diğer kinolonlarla tedavi edilen hastalarda ışığa duyarlılık reaksiyonları ortaya çıkabilir. Yapay ultraviyole radyasyona (ultraviyole lambalar, güneş yatakları, solaryum) maruz kalmaktan kaçının ve mümkün olduğunda güneş ışığına maruz kalmaktan kaçının. 
  • Ciltte bulunan kesikler, sıyrıkların üzerine bu krem uygulanmamalıdır. 
  • Bu krem hasarlı cilde uygulanmamalıdır.
  • Bu krem hamilelik döneminde kesinlikle kullanılmamalıdır.
  • Bu krem gebelik döneminde kesinlikle kullanılmamalıdır.
  • Bu kremi kullanırken genel olarak soyma maddeleri, büzücüler ve aromatik maddeler ve alkoller olarak tahriş edici madde içeren ürünler kesinlikle kullanılmamalıdır.
Nadixa Krem

Nadixa Krem Kullanımı Nasıldır?

Bu kremi doktorunuzun talimatlarına göre kullanmanız önemlidir. Bu kremi uygulamadan önce mutlaka ellerinizi sabunla ve suyla temizleyin. Etkilenen bölgeyi suyla temizleyin ve temiz bir havluyla kurulayın. Daha sonra bu kremi ince bir film tabakası şekilde sürün ve hafifçe ovalayın. Bu bölgeyi doktorunuz söylemediği sürece bandajlamayın, kapatmayın veya sarmayın.

Bu kremi doktorunuzun belirttiği dozdan fazla ya da çok uzun süre kullanmayın. Bu durum hastalığınızın hemen iyileşmesini sağlamaz aksine yan etki riskini artırabilir.

Nadixa Krem Yan Etkileri

Bu kremin yan etkileri arasında kaşıntı, tahriş, kızarıklık, kızarma, papül, sıcaklık hissi, artan terleme, kontakt dermatit ve cildin kuruluğu vardır.

Youtube kanalına abone olun, birbirinden güzel videoları kaçırmayın funduszeue.info

Reklamlar

Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı

Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı

Cildin yüzeyinde olan tüm sivilcelerin geçmesini deri altında olanları da yüzeye çıkararak iyileşmesini sağlayan Nadixa krem hakkında merak ettiğiniz tüm soruları yanıtladık. Sadece uzman doktorların reçete ettiği Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı nedir? Öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Günümüzde adını sıkça duyduğumuz Nadixa kremin etken maddesi Nadifloksasin'dir. Kullanılmaya başlandığından itibaren bakterilerin cilt üzerinde gelişip çoğalmalarını engelleyerek, bakterilerin neden olduğu iltihabi cilt bozukluklarını düzenleyen bu krem, antibiyotiktir. Çoğunlukla ergenlik dönemindeki gençlerde görülen sivilceler (akneler), alna ya da enseye yakın kıl köklerinde, erkeklerde sakal ve bıyık bölgesi, genital bölge, sırt gibi kir ve yağın yoğun olduğu yerlerdeki bakterilerin etkinliği sonucu oluşan içi irin dolu kabartılar ve pembe-kırmızı kabartılarla belirgin sivilcelerin (akne vulgaris) giderilmesi için reçete ediliyor. Kesinlikle uzman doktora danışılmadan kullanılmaması gereken Nadixa kremin içerisinde bulunan etken maddesine karşı alerjiniz varsa ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. 

Nadixa kremi kullanmaya başladığınızda sürdüğünüz bölgelerde sarı lekeler olabilir. Bunları sabunlu suyla geçirebilirsiniz. Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise; ilacı sürdükten sonra  güneşe çıkmamaya özen gösteriniz.  Bu tür ilaçlar cildinizi güneş ışınlarına karşı daha duyarlı hale getirebilir.

NADİXA KREM NASIL KULLANILIR?

Nadixa kremi uzman doktorunuz nasıl reçete ettiyse kesinlikle o şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz. Fazla kullanıldığı takdirde hastalığınızda  bir iyileşme sağlanmaz, aksine sağlığınıza ciddi zararlar verebilir. İlacı sürmeden önce sivilceli yerleri su ile arındırıp, temiz bir havlu ile kurulayın. Sivilcelerin olduğu cilde sürüp, hafif hareketlerle masaj yaparak yedirilmesini sağlayın.

NADİXA KREM FİYATI NEDİR?

Eczaneden reçete ile alabileceğiniz Nadixa kremin fiyatı TL​'dir. 

nadixa

9. sivilcelere çabucak baş verdiren sivilce kremi.

artık tek tük sivilcem çıktığı ve hava çok sıcak olduğu için yüzüme sürmüyorum direkt, sürdüğümde de sabaha kadar her yere bulaşıyor. minicik bir parça peçeteye bolca nadixa sıkıp peçeteyi resmen nadixa&#;ya doyuruyorum. ve sivilcenin üzerine yapıştırıyorum.

böylelikle kocaman olup üstüne yatınca patlayacağını bildiğim sivilcem gece yastığıma yüzüme bulaşmak yerine peçetenin içinde kaldı ve yayılmasını engellemiş oldum.

edit: girdiyi tost makinasından yazmışım galiba, gramerime ne olmuş girişte başka son cümmlede başka zaman kullanmışım.

artisbrush
cinsiyet:kadın
cilt alt tonu:nötr
alerjik cilt:evet
saç rengi:kestane
saç kalınlığı:normal
kepekli saç:evet
ten rengi:beyaz tenli
cilt tipi:kuru
göz rengi:koyu kahverengi
saç şekli:kıvırcık
saç tipi:kuru
30 haziran ocak

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası