denizli baron bar / Baron Club Denizli - Denizli, Turquia

Denizli Baron Bar

denizli baron bar

Denizli’nin Gece Hayatı

Denizli, Ege Bölgesi’nin 4. büyük şehridir. Nüfusun kalabalık ile turistik yapısı gece hayatını olumlu etkilemiştir. Ancak bu olumluluk çok gelişmiş bir gece hayatı anlamında değildir. Şehirde üniversitenin ve aktif genç nüfusun bulunması da gece hayatını ileriye götüren etkenlerden biridir.

Denizli’de eğlence mekanları genellikle Çamlık’tadır. Bölgede bulunan birçok kafe, bar ve restoran gece hayatının aktif olarak yaşandığı yerlerdir. Çamlık’ta gece vakti sokakların hareketli oluşu gece hayatının göstergesidir. Her zevke uygun eğlence mekanı şehir bünyesinde bulunmaktadır.

Denizli'de gece kulüplerine yakın ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek oteller için Denizli bölgesi otelleri sayfamızı ziyaret edin.


Pasha Club

Pasha Club, Denizli’de en kaliteli gece hizmeti sağlayan mekanlardan biridir. Grup olarak gelenlerin sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilme imkanına eriştiği yerler arasındadır. Sınırsız eğlence tutkunlarının vazgeçilmez adresidir. 

Öğrenci ve gençler için uygun fiyata sahiptir. Pasha Club’ın, samimi ve canlı bir atmosferi vardır.

Adres: Pamukkale (Atatürk) Denizli Türkiye

Denizli'de eski tarihi yapılardan tutun görkemli ve nefes kesen yerler için Denizli'de gezilecek yerler yazımızı ziyaret edin.


Marina Clup

Marina Club, uygun fiyata hizmet sağlayan gece mekanlarından biridir. Kaliteli hizmet ve hesaplı menüsü ile gençlerin tercih ettiği adrestir. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin devam ettiği mekanda samimi ve kalabalık bir ortam akimdir.

Adres: Pamuk Mahallesi No (Turgut Özal Caddesi) Pamukkale Türkiye

Denizli'de antik kent gezileri, gece hayatı ve yol gezilerinden daha fazlası için Denizli gezi rehberine göz gezdirebilirsiniz.


Imagine Cafe & Bar

Denizli’deki en profesyonel teknik ekibe sahip olan işletme, gece eğlencesi için gelenlere hizmet vermek veren mekanlardan biridir. Mekanda bazı geceler düzenlenen organizasyonlar ile ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlamaktadır.

İşletmede güler yüzlü ve samimi bir hizmet verilmektedir. Hızlı servis ve eğlenceli müzik ile farklı atmosfere sahip yerlerden biridir. En güzel oturma yeri ise bahçesidir. Konser olduğunda dinlemek istemeyen ziyaretçiler bahçe bölümünde ferah bir atmosferde ağırlanmaktadır. 

Alkollü içeceklerde belirli saat aralıklarında kampanyalar yapılmakta olup, içecek ücretleri ortalama 10 - 20 TL’dir. 

Adres: Siteler Mah. Doğan Demircioğlu Cad. No (Ulus Caddesi) Denizli Türkiye

Gümüşhane'de gezilecek yerlere yakın uygun fiyatlı konaklama seçenekleri için Denizli apart oteller sayfasından bir tercih yapabilirsiniz.


Baron Gece Kulübü

Baron Gece Kulübü, konserleri ile ün salmış mekanlardan biridir. Gece vakti eğlenmek isteyenlerin uğrak noktası olan adres müzikli içkili yerlerdendir. 

Alt katında birbirinden değerli solist ve müzisyenler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceyi devam ettirmektedir. Deli dolu ve gençlere hitap edebiliyor olması genellikle hafta sonu kalabalığına neden olmaktadır.

Adres: Kınıklı Cad. (Çamlık Girişi) Denizli Türkiye

Denizli'de merkezi noktalarda yakın, havuzlu ve jakuzili otellerin listesini Denizli havuzlu oteller sayfamızda bulabilirsiniz.


Similar places nearby

  • km
    Saint Tropez
    Saint Tropez

    çamlar altı mahallesi kınıklı caddesi No eski green plaza kat 1, Denizli, , Turkey

    Bar, Parque temático e de diversões, Tapas Bar & Restaurante
  • km
    TREN Denizli
    TREN Denizli

    Çamlaraltı Mah funduszeue.info, Denizli, , Turkey

  • km
    Denizli Lunapark
    Denizli Lunapark

    Lunapark, Denizli, , Turkey

    Parque temático e de diversões
  • km
    Denizli Yılmazlar Lunapark
    Denizli Yılmazlar Lunapark

    Denizli, , Turkey

    Parque temático e de diversões
  • km
    ANI CLUP & BAR
    ANI CLUP & BAR

    Pamukkale Ani HOTEL, Denizli, , Turkey

  • km
    Denizli Üçgen
    Denizli Üçgen

    deliktaş mah. sk., Denizli, , Turkey

    Parque temático e de diversões, Local religioso de devoção
  • km
    Mavi Köşk Gazinosu
    Mavi Köşk Gazinosu

    Bahçeli Mh. Denizli Cad. No, Bekilli, , Turkey

    Danceteria, Bar, Serviço de entretenimento adulto
  • km
    Medusa Night Club
    Medusa Night Club

    barlar sokağı, Nazilli, , Turkey

    Danceteria, Serviço de entretenimento adulto
  • km
    Grand Rene Maison Bar
    Grand Rene Maison Bar

    Nazilli, , Turkey

    Bar, Danceteria, Restaurante Fast-food
  • km
    Alaşehir Pırlanta
    Alaşehir Pırlanta

    Alasehir, , Turkey

    Danceteria, Joias/relógios
  • km
    TREN Muğla
    TREN Muğla

    Merkez, Mugla, , Turkey

  • km
    Arma Locca
    Arma Locca

    Mugla, Mugla, , Turkey

  • km
    Muğla Rota Dans ve Spor Kulübü
    Muğla Rota Dans ve Spor Kulübü

    Sıtkı Koçman Cad. Ateş Döner Üstü, Mugla, , Turkey

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası