rivada pansiyon fiyatları / Riva Pansiyon, En Uygun Riva Pansiyon Fiyatları - Neredekal

Rivada Pansiyon Fiyatları

rivada pansiyon fiyatları

Riva Otelleri

Riva Tatili

Riva Gezilecek ve Görülecek Yerler 

Riva OtelleriRiva Otelleri

Plajlar ve Koylar: İstanbul’un huzur veren doğası ve temiz denizi ile dikkat çeken noktalarından Riva, hafta sonu kaçamakları için şehir sakinlerinin ilk duraklarından biridir. Riva plajları arasında Riva Halk Plajı, Elmasburnu Plajı ve Koy Plajı yer almaktadır.

Müzeler: Riva’ya yakın konumda, Beykoz ilçe sınırları içerisinde gezebileceğiniz pek çok müze yer almaktadır. Riva tatiliniz sırasında kısa bir yolculuğun ardından ulaşabileceğiniz müzeler arasında Anadolu Hisarı Müzesi ile Deniz ve Su Ürünleri Müzesi yer almaktadır. 

Tarihi Yapılar: Riva’da doğa ile iç içe yapacağınız tatilinize keyifli bir tarih gezisi katmak isterseniz Riva Kalesi’ni gezi listenize dahil edebilirsiniz. Eğer Riva sınırlarına yakın konumda ve Beykoz ilçesini de kapsayan bir gezi planı yapıyorsanız, Yoros Kalesi, Anadolu Feneri, Beykoz Kasrı gibi özel noktaları da görebilirsiniz. 

Doğal Güzellikler: Riva tatiliniz sırasında doğa ile iç içe yürüyüşler yapmak ya da kamp yapmak için tercih edebileceğiniz ve yeşilin her tonuna tanık olacağınız Elmasburnu Tabiat Parkı Riva'nın doğal güzelliklerinden biridir.

Riva’da Yapılacak Aktiviteler

  • Yaz aylarında Riva’yı ziyaret ediyorsanız, köyün plajlarında denize girebilir ve güneşlenebilirsiniz. 
  • Riva Deresi kıyısında huzur veren su sesi eşliğinde birkaç saat geçirerek, hem ruhen hem de bedenen dinlenebilir, kıyıda yer alan tesis, restoran ya da piknik alanlarını tercih edebilirsiniz. 
  • Riva Deresi kıyısında balık tutabilir ya da teknelerle gezintiye çıkabilirsiniz. 
  • Orman içerisinde düzenlenen trekking ya da motor sporları turlarını inceleyerek, tercihinizi bir tanesinden yana yapıp hem doğa ile iç içe hem yenilikler keşfedeceğiniz hem de adrenalin dolu bir gün geçirebilirsiniz. 
  • Riva koylarında deneyimli eğitmenler eşliğinde dalış deneyimi yaşayabilirsiniz. 
  • Elmasburnu Koyu mevkiinde kamp yapabilirsiniz. 
  • 22 km mesafede yer alan Beykoz ilçe merkezine geçerek, Anadolu Hisarı Kalesi, Hidiv Kasrı, Mihrabat Korusu, Otağtepe gibi şehrin en güzel noktalarında hem tarihe hem de eşsiz boğaz manzarasına tanıklık edebilirsiniz. Yine yaklaşık 22 km mesafede yer alan Polonezköy’e geçerek, yemyeşil alanların içerisinde huzur dolu bir gün geçirebilir, meşhur Polonezköy kahvaltılarına katılabilirsiniz. 

Riva Festivalleri

Riva’da her yıl düzenli olarak yapılmamakla birlikte, dönem dönem birkaç yıl üst üste yapılan festivaller bulunmaktadır. Riva Düş Köyü Uluslararası Festivali ve Geleneksel Riva Festivali köyün popüler organizasyonları arasında yer alırken, Riva’da konaklamayı düşündüğünüz dönemde bu festivallerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini önceden kontrol etmeniz önerilmektedir. 

Riva’da Neler Yenilir?

Karadeniz kıyısında yer alması nedeni ile Riva’da her mevsim taze balık ve diğer deniz ürünleri en çok tüketilen lezzetler arasında yer almaktadır. Deniz ürünlerinin yanı sıra et ürünleri tadabileceğiniz şık restoranlar ve gözleme çeşitlerini tadabileceğiniz otantik mekanlar bulunmaktadır. 

Riva’dan Ne Alınabilir?

Riva tatiliniz sırasında yerli halkın kurduğu tezgahlardan ev yapımı ekmekler ile taze meyve sebze satın alabilirsiniz. Riva’ya özgü bir tekstil ürünü ya da takı çeşidi bulunmamakla birlikte, açılan tezgahlardan, anı olması için çeşitli ürünler arasından seçiminizi yaparak, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

Riva’ya Nasıl Gidilir?

Riva’ya İstanbul içerisinden ulaşım sağlayacak yolcuları için özel aracın haricinde İETT otobüsleri ile ulaşım olanağı sunulmaktadır. İETT otobüsleri ise Beykoz’dan hareket etmektedir. İstanbul şehir merkezinden özel aracı ile Riva’ya seyahat edecek yolcuların kat edeceği mesafe ise ortalama 55 km’dir. Farklı şehirlerden Riva’ya seyahat edecek yolcuların öncelikle İstanbul’a ulaşım sağlamaları gerekmektedir. İstanbul’a havayolu ile ulaşımı tercih eden yolcular için Sabiha Gökçen Havalimanı - Riva arası mesafe 50 km’dir. İstanbul Havalimanı Riva arası mesafe ise 49 km’dir. Şehirlerarası otobüs firmaları İstanbul varış noktalarını genellikle kendi terminalleri olarak belirlese de Harem Otogarı’na inmeniz durumunda mesafe 45 km, Esenler Otogarı Riva arası mesafe ise 48 km’dir. Özel aracı ile Riva’ya seyahat edecek yolcular için Ankara – Riva arası mesafe km, İzmir – Riva arası mesafe ise km’dir. 

Riva Otel ve Konaklama Seçenekleri

İstanbul Beykoz'a bağlı Karadeniz'e kıyısı olan Riva doğal güzellikleri, sakin ve huzurlu atmosferi ile hafta sonu kaçamakların adresi olmaktadır. Sahip olduğu yemyeşil alanları, plajları ve bol oksijenli havası ile şehrin karmaşasından uzak huzurlu bir tatilin kapılarını aralayan Riva otelleri sizleri konforlu konaklama imkanları ile ağırlamaktadır.

Riva oteller açısından her kesime hitap eden seçenekleri de barındırıyor. En uygun konaklama imkanına sahip Riva pansiyonları aileniz ve sevdiklerinizle güvenli ve hesaplı bir tatil için tüm yıl sizleri beklemektedir. Sadece oda konsepti ile hizmet veren Riva pansiyon ve apart otellerde dinlenip tüm gününüzü farklı yerler keşfederek geçirebilirsiniz. Ayrıca plajlara yürüme mesafesinde yer alan Riva otelleri arasında havuzlu olarak hizmet veren butik oteller de bulunmaktadır.

Riva gezilecek yerler açısından da birçok tarihi ve doğal güzellikleri barındırarak her gününüzde farklı bir yer keşfetmeniz olanak sunuyor. Sizler de Karadeniz Bölgesi'nin yeşilliğini aratmayacak atmosfer sunan Riva'da stres ve gürültüden uzakta bir nefes almak isterseniz hemen Riva otelleri sayfasından erken rezervasyon fırsatlarını inceleyebilirsiniz.

Riva Otelleri Ara

En uygun Riva otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Riva otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula

Şehir, ilçe, tema, otel adı ara

Giriş ve Çıkış Tarihi

Giriş ve çıkış tarihini seçin

Village Park Resort Spa
Village Park Resort Spa

Doğal güzelliğiyle ve huzurlu ortamıyla ünlü Polonezköy’de güzel bir konumda bulunan Village Park Resort Spa, ahşap tasarımlı 40 odası ile hizmet veriyor. Villalar da sunan otel, doğanın içinde lüks bir tatil deneyimi yaşatıyor. Açık ve kapalı iki tane havuzu bulunan otelde özel dekorasyonlu ve deneyimli şeflerin Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunduğu bir de restoran

Park Polonezköy Hotel
Park Polonezköy Hotel

Hem İstanbul'a yakın hem de şehrin sesi ve gürültüsünden uzak bir konumda, çam ormanları içinde hizmet veren Park Polonezköy Hotel, hafta sonu tatilleri için de tercih edebileceğiniz şık bir tesis. 7 villa ve toplam 60 odası ile konuklarını ağırlayan otel, Polonezköy otelleri arasında en büyük arazilerden birine sahip. Rahat bir tatil yapmanız için özenle tasarlamış otel

Riva`s Club Butik Hotel
Riva`s Club Butik Hotel

Riva Çekmeköy'de Avcıkoru Tabiat Parkı, Alemdağ Ormanı ve plaja kısa bir yürüyüş mesafesinde huzurlu bir tatil yaşatan Riva`s Club Butik Hotel, 19 tane orman ve havuz manzaralı lüks odasıyla misafirlerini ağırlıyor. Müstakil villalarda bulunan özenle tasarlanmış odalarında gün batımı, havuz ve bahçe manzaralı teras, büyük ekran LCD TV, ücretsiz internet, elektronik kasa,

Legend Hotel Riva
Legend Hotel Riva

İstanbul'a sadece 25 km uzaklıktaki tatil cenneti Riva’da, Karadeniz ve çam ormanları ile çevrili güzel bir konumda şehrin stresinden uzak bir tatil yapabileceğiniz Legend Hotel Riva, hem balayı çiftleri hem de çocuklu aileler için ideal bir tesis. Superior, dubleks ve suit odaların yanı sıra müstakil villa ve bungalov seçenekleriyle de hizmet veren tesisin her konaklama biriminde

Riva Özet Bilgi

Konaklama 7 Tesis
Popüler Otel Village Park Resort Spa
Gecelik Başlangıç Fiyat 96 TL
Havalimanı Cengiz Topel Havalimanı
Popüler Ziyaret Noktası Yuşa Tepesi

Riva Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.
Onkel Rada Apart Hotel
Onkel Rada Apart Hotel

Onkel Rada Apart Hotel

Liman, Konyaalti, Antalya
Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz dairelede; klima, LCD TV, uydu yayını, mutfak, oturma alanı, buzdolabı ve çamaşırmakinası gibi olanaklar yer alıyor. Bronzlaşmak isteyen misafirler havuz çevresindeki şezlonglarda tüm gün dinlenebilirler.
Rüya Pansiyon
Rüya Pansiyon

Rüya Pansiyon

Çıralı, Kemer, Antalya
Plaja m. mesafede olup tesise özel gölgelik,şemsiye ve şezlong bulunmaktadır. Bebek yatağımız mevcuttur. Bahçe içerisinde hamaklar, salıncaklar ve köşkler bulunmaktadır. Zengin bir kütüphanemiz ve ücretsiz Wi-Fi bağlantımız vardır.
Kampüs Garden
Kampüs Garden

Kampüs Garden

Fethiye Merkez, Fethiye, Muğla
Eğlence, ulaşım ve alışveriş merkezleri'ne yakın mesafede bulunan Kampüs Garden; sunduğu olanaklar ile misafirlerine keyifli bir Ege tatili vaat ediyor.
My Suite
My Suite

My Suite

Merkez, Yalova
My Suite Yalova'nın kalbinde yer almakta olup, merkezi konumundan dolayı araca ihtiyaç duymadan çevre yerlere kolayca ulaşma imkanı sunaktadır.
Katapa Stone House
Katapa Stone House

Katapa Stone House

Kapadokya, Nevşehir
Katapa Stone House unutulmaz anılarınız arasına girecek bir Kapadokya tatili için siz değerli misafirlerine kapılarını açmaktadır.
Selenes Pansiyon Bafa
Selenes Pansiyon Bafa

Selenes Pansiyon Bafa

Bafa, Milas, Muğla
Selenes Pansiyon; Türkiye nin en güzel yöresinde güzel, özgün, kalıp dışı, kitlesel tatilden uzak duran, huzura lezzete önem veren otantik bir aile otelidir. Aile olarak işlettiğimiz Selenes'de kendinizi evinizde hissedeceksiniz.
Mavi Melek Hotel
Mavi Melek Hotel

Mavi Melek Hotel

Selimiye, Marmaris, Muğla
Mavi Melek Pansiyon Selimiye'de konumlanmaktadır. Konforlu odaları ile ön plana çıkan işletmede kafe bar bulunur.
Gypsy Hill Sarigerme
Gypsy Hill Sarigerme

Gypsy Hill Sarigerme

Sarıgerme, Muğla
Gypsy Hill Sarıgerme, huzuru arayan ve hoş bir tatil geçirmek isteyen kişiler için ideal bir aile tesisidir. Tesis bünyesinde toplamda 3 adet konaklama alanımız vardır.
Utopia Lodge Otel
Utopia Lodge Otel

Utopia Lodge Otel

Kayaköy, Fethiye, Muğla
Utopia Lodge Otel, Ege ve Akdeniz' in tam ortasında bulunmaktadır. Bu konum sayesinde güzel bir havaya ve bitki örtüsüne sahiptir. Köyümüzün sakinliği ve huzuru eşsizdir.
Yarımada Tatil Evi
Yarımada Tatil Evi

Yarımada Tatil Evi

Selimiye, Marmaris, Muğla
Selimiye'nin merkezinde yeşilin içinde sakin ve huzurlu bir tatil geçirebileceğiniz Yarımada Tatil Evi'nde her biri farklı çiçek isimleriyle adlandırılmış 8 odamız bulunmaktadır.
Elia Selimiye
Elia Selimiye

Elia Selimiye

Selimiye, Marmaris, Muğla
Tesisimiz 2,5 dönüm arazi, toplam on odadan oluşmaktadır.
Kiana Kaleiçi
Kiana Kaleiçi

Kiana Kaleiçi

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Otelimiz, Kaleiçi’nin kalbinde bulunan yılında inşa edilmiş bir konaktır. yılında detaylı bir şekilde restore edilip Kiana Otel halini almıştır. Doğayla uyumlu, dört elementi sahiplenen bir konsepte sahiptir.
Tarihi Sarı Konak
Tarihi Sarı Konak

Tarihi Sarı Konak

Kaleiçi, Muratpaşa, Antalya
Tarihi Sarı Konak, 6 odası ile hizmet vermektedir.
Martı Butik Otel
Martı Butik Otel

Martı Butik Otel

Ören, Milas, Muğla
Helenistik çağlardan günümüze uzanan, eşsiz sahili ve mavinin tüm tonlarının dans ettiği denizine sahip Ören’imizde ilk pansiyon işletmeciliğine ’lerde başlayanlardan günümüze gelen tek pansiyon işletmemiz Martı Pansiyon, Ören’in turizm tarihçesine v
Meşe Hotel
Meşe Hotel

Meşe Hotel

Merkez, Kemer, Antalya
Meşe Otel'in, misafirleri için 1 adet açık havuzu, bahçesi ve keyifli müziklerin eşlik ettiği kafe/barı bulunmaktadır. Otelde, oda kahvaltı konaklamalarda, sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir.
Garden Prizma Pansiyon
Garden Prizma Pansiyon

Garden Prizma Pansiyon

Merkez, Kemer, Antalya
Tesisin sade bir anlayış ile tasarlanmış olan odalarında; klima, televizyon ve uydu yayını bulunuyor. Resepsiyonun 24 saat hizmet verdiği tesiste ücretsiz özel otopark mevcut.
Gemicihan Bungalow
Gemicihan Bungalow

Gemicihan Bungalow

Adrasan, Kumluca, Antalya
Adrasan Antalya'nın batısında yeşilin ve mavinin büyüsünün bozulmadığı huzurun ve doğanın başkentidir, burada sabah huzurla doğayla çam kokusuyla deniz kokusuyla kuş cıvıltısıyla uyanırsınız.
Bahar Pansiyon
Bahar Pansiyon

Bahar Pansiyon

Kas, Antalya
Bahar Pansiyon renkli odalari, resimli duvarlari ve güler yüzlü personelleriyle Kas’ta hizmet veriyor. Bahar Pansiyon’un ev sicakligindaki sevimli odalarinda kendini masal kahramani gibi hissedeceksiniz.
Cundahan Otel
Cundahan Otel

Cundahan Otel

Cunda Adası, Ayvalik, Balikesir
Serinlemek için otel havuzumuz da veya yine yürüme mesafesin de deniz ve plaja yakın olan şirin otelimiz de oda kahvaltı konseptin de zengin çeşidimizle sizlere hizmet vermekteyiz.Çıkın çıkın gelin.
Cunda Pera Otel
Cunda Pera Otel

Cunda Pera Otel

Cunda Adası, Ayvalık, Balıkesir
yılında inşa edilmiş olan Cunda Pera Otel toplam 5 odası ile misafirlerine hizmet vermektedir.
Barış Otel
Barış Otel

Barış Otel

Cunda Adası, Ayvalık, Balıkesir
Cunda Adası’na gelmek için yola çıktığınızda sizi ilk önce Ayvalık karşılar. Arnavut kaldırımlı dar sokakları, deniz kokulu insanları ve tarih barındıran tüm detayları ile sizi Cunda’ya hazırlamaya başlar.
Cunda Moshinos Otel
Cunda Moshinos Otel

Cunda Moshinos Otel

Cunda Adası, Ayvalik, Balikesir
Cunda'nın tarihi dokusu üzerinde kurulmuş Cunda Moshinos Otel, Rum dokusu esas alınarak tasarlanmıştır. Sadeliğin ön planda olduğu tesisimizde hem kalabalıktan uzak, hem de çarşıya çok yakın konumuyla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız.
İsinda Pansiyon
İsinda Pansiyon

İsinda Pansiyon

Kaş, Antalya
Kaş ‘ta nesillerdir devam eden Pansiyonculuk kültürünü yaşatmayı ilke edinen İsinda Pansiyon; farklı dekorasyon tarzı ve yeni nesil, modern Pansiyonculuk anlayışıyla siz değerli misafirlerimize, evinizdeymiş gibi rahat bir tatil keyfi sunuyor.
Nergis Suit
Nergis Suit

Nergis Suit

Kaş, Antalya
Nergis Pansiyon Kaş 5 odası ile hizmet vermektedir.
Riva Pansiyonları için ön ödemesiz rezervasyon, taksit seçenekleri ve ucuz pansiyon fiyatları monash.pw'da. Hemen rezervasyon yapın, pansiyonda ödeyin!
kirmizi-logo
Seyahatlerinizi rezerve edip yönetmenin en kolay yolu
otelz-loader

Riva Pansiyonları:

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Filtreler

Fiyat Aralığı

Konsept/Tema

Tümünü gör

Tesis Türü

Tümünü gör

Konaklama Tipi

Spa & Sağlık

Tümünü gör

Olanaklar

Ücretsiz Havalimanı Servisi

Tümünü gör

Riva yakınında 25 tesis listelendi.

Bize yapılan ödemeler sıralamayı nasıl etkiler?

En Çok Tavsiye Ettiklerimiz

  • Tarlam Bahçe Butik Otel
  • Tarlam Bahçe Butik Otel
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel

(1 yorum)

Cumhuriyet Mah, Beykoz, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

  • Green House Garden Park
  • Green House Garden Park
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(10 yorum)

Cumhuriyet Mah, Beykoz, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

monash.pw

%4 Tasarruf

Yarım Pansiyon

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

monash.pw

TL

  • Polonezköy Country Club
  • Polonezköy Country Club
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Polonezköy, Beykoz, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Etstur

Oda-Kahvaltı

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

Etstur

TL

  • Park Polenezköy Hotel
  • Park Polenezköy Hotel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(8 yorum)

Polonezköy, Beykoz, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Tam Pansiyon

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

monash.pw

TL

  • Hbs Boutique Hotel Restaurant
  • Hbs Boutique Hotel Restaurant

Etstur

Yarım Pansiyon

TL
  • Santa Roza Butik Otel
  • Santa Roza Butik Otel
Neredekal Değerlendirme/5 Çok İyi

(10 yorum)

Polonezköy, Beykoz, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Etstur

Oda-Kahvaltı

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

Etstur

TL

  • Erzurumlu Otel
  • Erzurumlu Otel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(10 yorum)

Kilyos, Sarıyer, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

monash.pw

Oda-Kahvaltı

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

monash.pw

TL

  • Kilya Hotel
  • Kilya Hotel
Neredekal Değerlendirme4/5 Mükemmel

(10 yorum)

Kilyos, Sarıyer, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

monash.pw

Oda-Kahvaltı

TL
  • Six Senses Kocataş Mansions
  • Six Senses Kocataş Mansions
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Sarıyer Merkez Mah, Sarıyer, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

monash.pw

Sadece Konaklama

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

monash.pw

TL

  • Bilek Boutique Hotel Kavacık
  • Bilek Boutique Hotel Kavacık

monash.pw

%20 Tasarruf

Sadece Konaklama

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

monash.pw

TL

  • Kilyos Kale Hotel
  • Kilyos Kale Hotel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(10 yorum)

Kilyos, Sarıyer, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Etstur

Oda-Kahvaltı

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

Etstur

TL

  • Park Inn By Radisson İstanbul Asia Kavacık
  • Park Inn By Radisson İstanbul Asia Kavacık

monash.pw

Sadece Konaklama

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

monash.pw

TL

  • My Finest Bosphorus Hotel
  • My Finest Bosphorus Hotel
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel

(1 yorum)

Tarabya, Sarıyer, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Odamax

Sadece Konaklama

TL
  • Tarabya Palas Suit
  • Tarabya Palas Suit
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Tarabya, Sarıyer, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Odamax

Sadece Konaklama

TL
  • Maslak Aparts
  • Maslak Aparts
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Maslak, Sarıyer, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

monash.pw

Sadece Konaklama

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

monash.pw

TL

  • Limak Eurasia Luxury Hotel
  • Limak Eurasia Luxury Hotel
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel

(4 yorum)

Çubuklu, Beykoz, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Sadece Konaklama

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

Etstur

TL

  • Emirganlı Suites Hotel
  • Emirganlı Suites Hotel
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Emirgan, Sarıyer, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Sadece Konaklama

TL
  • A'jia Hotel
  • A'jia Hotel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(4 yorum)

Anadoluhisarı, Beykoz, İstanbul

Riva merkezine km uzaklıkta

Oda-Kahvaltı

TL

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır