kadıköy rocknrolla / Rock N Rolla Kadıköy, Kadıköy, İstanbul - funduszeue.info | Eğlence, Kültür veyahut da Sanat

Kadıköy Rocknrolla

kadıköy rocknrolla

Rock N Rolla, Kadıköy

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Yok, Alkol Var, Fiyat (₺)

rocknrolla kadıköy

  • başlığın açılmamasını yazarlarımızın tembelliğine veriyorum.

    yamulmuyorsam itibarıyla kadıköy'deki şubesi açılmıştır.

    gin fizz olmak üzere kokteylleri olduuukça başarılı; mutfağı da bir bara göre oldukça zengin ve başarılı olan bardır. domuz etli menüsünün olması da ayrıca takdire şayandır.

    tek aması ise personelin biraz gergin, soğuk olması olabilir.

    ortam ve kitleye gelince taksim dorock'taki gibi canlı performans için sahnesi ve salaş bir ortamı yok. görece kurumsallamış ortamıyla her telden insan mevcut.

  • (bkz: rock n rolla rock bar)

  • ortamın güzel ama fıçı biraların su kıvamında olduğu yer. sırf fıçı birası kötü diye kendimize başka mekan seçtik.

  • akşamları giremediğim mekan. senelerdir deniyorum kapıdan içeri hızlıca girmeye çalışıyorum. kapıdaki eleman beni dışarı çıkarıyor damsız almıyoruz diye. üşenmiyorum her hafta deniyorum belki alır içeri diye. içerde bişey olduğundan da değil iş inada bindi. halbuki içeri alsalar çok iyi hesap bırakıcam. bir de ayı denen mekan var oraya da giremedim hiç.

  • soytarı personellere sahip saygısız boktan bir bar.

  • müşteri dövmekle suçlanan yer. kadın minyon tipli bir akademisyen, ben tanımıyorum, olayı da bilmiyorum ama ne olursa olsun müşteri dövmek bir daha bu mekana değil gitmek önünden geçmem. olay yeni olmuş storisinde gördüm.
    funduszeue.info
    kadını densiz olabilir, suçlu olabilir, sarhoş olabilir, olabilir oğlu olabilir ne olursa olsun dayak olmamalıydı, illa ağzından yüzünden kan falan mı gelmeliydi morarmış işte sağı solu, sorun çıkardıysa dışarı atsalarmış, parayla alakalıysa sorun polis çağırsalarmış, normal bir ülkede dayak diye bir olasılık olamaz.

  • mekan süper, çalışanları çok güler yüzlü ve anlayışlı. hatta la casa de papel'deki profesöre benzeyen bir çalışanları da var selam olsun :) severek gittiğim, müdavimi olduğum, kaburga hamburgeri ve tacosu mükemmel olan mekan.

  • bu gün gittiğim çok güzel mekan barmenine düştüm sarışın dövmeli burnunda piercing olan lütfen instasını atın ya

  • garsonlar sürekli 1 2 bira fazladan geçirme derdinde ayrıca haftasonu dam muhabbeti yapmaya başladılar artık tipe göremi yoksa tamamen dama göremi bıkmıyorum hatta komik birsekilde rezervasyonu almıyoruz diyorlar pub lan burası ne damı amk , yani bok gibi bi mekan

  • çoluk çocuğun çalışıp, başında bir müdürün ya da patronun olmadığı mekan. çoluk çocuk çalıştığı için olgun, olması gerektiği gibi davranışlar ile karşılaşmayabilirsiniz. müzikleri ve konseptini sevdiğim için sürekli gelirim. fakat dün garsonlar arasında geçen diyaloğu aktarayım. garson diğerine anlatıyor. baktım x garsona artistlik yapıyor bir uçan tekme koydum sonra x de girdi y de girdi herifi yerlerde sürüdük. çok eğlenceliydi beni bi görmeliydin tarzı devam etti. bu tiplerin ülkeden arınması lazım komple.

  • Bar, Dünya, Restoran

    Çalışma Saatleri

    Pazartesi:

    Salı:

    Çarşamba:

    Perşembe:

    Cuma:

    Cumartesi:

    Pazar:

    (Şu Anda Kapalı)

    Bilgilerde Hata mı Var?

    Yorum Yaz

    Yorumlar

    Rock N Rolla hakkında yorumlar ve incelemeler. tane yorumdan oluşturulmuştur.


    Avatarsız

    Snt yemek 4 puan vermiş.


    Avatarsız

    Sezginler 5 puan vermiş.


    Avatarsız

    brskblack 5 puan vermiş.


    Rock N Rolla'nı Paylaş

    Rock N Rolla, Kadıköy'ün adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

    Listeme Ekle
    Listeme
    Ekle
    Facebook Paylaşımı
    Facede
    Paylaş
    Twitter Paylaşımı
    Twitterda
    Paylaş
    Konumu Paylaş
    Lokasyonu
    Gönder

    Reytingi

    Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler Ocak ayı başlamıştır.


    Haziran 3

    Mayıs 6

    Nisan 5

    Kaç Kişi Buradaydı?

    Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 09 Haziran

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası