havaş otopark ücretleri / İstanbul Havalimanı Otopark – Fiyatlar ve Otopark Hizmetleri

Havaş Otopark Ücretleri

havaş otopark ücretleri

Katlı Otopark

Terminalimizde 4 adet CIP Lounge bulunmaktadır:

THY İç Hatlar CIP Lounge: THY First ve Business Class yolcularının ağırlandığı 24 saat hizmet verilen salonda, BTA Catering Services tarafından servis edilen hafif aperatif yiyecekler ve lezzetli içecekler sunulmaktadır. Geleneksel Türk çinilerinin dekorasyona zenginlik kattığı THY CIP Lounge, yolculuk öncesinde dinlenebileceğiniz sakin bir mekândır.
Tel: 0 01 00 /
Faks: 0 03 90

Dış Hatlar İş Bankası Millennium Lounge: Terminal binamızda dış hatlar giden yolcu katı arındırılmış salon asma katta bulunmaktadır. Anlaşmalı havayolu firmalarının first ve business class yolcuları, TAV Passport Kart üyeleri , İş Bankası kredi kartı sahipleri ve "primeclass CIP Servis konuklarının ağırlandığı, 7/24 saat hizmet verilen bir salondur. Günlük hazırlanan aperatif yiyecekler, alkollü ve alkolsüz içecekler, taze meyve ve sandviç çeşitleri bulunan Millennium Lounge'ta ayrıca faks, internet, telefon gibi hizmetler de sunuluyor. Tel: 0 30 00 /

Anadolujet Prime Class Lounge : Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar’da bulunan Anadolujet “primeclass” Lounge, Anadolujet yolcuları, TAV Passport, Airport Angels, Priority Pass, ING Özel Bankacılık Kart, belirlenen TEB kartları THY yolcuları ve “primeclass” CIP Servis konuklarına hizmet vermektedir. Ayrıca münferit giriş ücretini ödeyen her yolcu Lounge’dan yararlanabilir. Seçkin lezzetlerin, sıcak ve soğuk içecek alternatiflerinin bulunduğu açık büfe, playstation, internet, TV, gazete ve dergiler, çocuk oyun odası, uçuş pisti manzarası ve sakin ortamı ile 7 gün/24 saat hizmet veren salon, TAV “primeclass” CIP Servis tarafından işletilmektedir.

Comfort Lounge: “Primeclass” CIP Servis tarafından işletilen dış hatlardaki salon,"primeclass" CIP Servis konuklarına ve giriş ücretini ödeyen misafirlere hizmet vermektedir. Ayrıca Lufthansa, Pegasus, Azerbaycan Havayolları’nın yolcuları , Esenboğa Havalimanı otopark fişini ya da Duty Free alışveriş fişini ibraz eden yolcular kendilerine özel indirimden faydalanarak Lounge’a giriş yapabilmektedir. 7 gün/24 saat açık olan salon, yolcuları ferah dekorasyonuyla rahatlatırken, farklı gazete ve dergi alternatifleri, internet ve TV izleme imkanı, tablet bilgisayar kullanımı, playstation, duş kullanımı, masaj koltuğu, self-servis aperatif büfe gibi hizmetlerle misafirlerine keyifli bir atmosfer sunuyor.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı - Ulaşım, Yol Tarifi, Havaş Saatleri Ve Otopark &#;cretleri

Haberin Devamı

Yol Tarifi

 İzmir Adnan Menderes Havalimanına belediye otobüsü ile Havaş ile İzban ya da özel araç ile ulaşım sağlamak mümkündür. İzmir ve çevresinden düzenli olarak Havaş seferleri vardır ve sefer saatleri değişse de buna güncel olarak internetten ulaşmak mümkündür. Genellikle 24 saat boyunda Havaş ile havalimanına ulaşım sağlamak mümkündür.

 İzban trenlerinin Adnan Menderes Havalimanına durağı olduğundan herhangi bir istasyondan İzbana binerek havalimanına gelebilirsiniz. İzbana binmek için 35 kart ya da İzmirim kart kullanmak gerekir. Özel araç ile ulaşmak isteyenlerin Gaziemir, Menderes güzergahında ilerlemeleri gerekir. İzmir-Aydın otoyolu veya Karabağlar otoyolunu kullanarak da havalimanına gelebilirsiniz. 

Havaş Saatleri

 İzmir Adnan Menderes Havalimanına Havaş ile ulaşmak mümkündür. İzmir merkezden ve çevre illerden Havaş otobüsleri ile İzmir Adnan Menderes Havalimanına düzenli şekilde seferler yapılır. Şehir merkezinden havalimanına ve havalimanından şehir merkezine seferler gerçekleştiren Havaş Mavişehir, Karşıyaka, Bostancı, Gaziemir ve Karabağlardan seferler vardır.

Haberin Devamı

Havaş otobüsler ile Aydın-Nazilli, Çeşme-Alaçatı ve Kuşadası-Söke otobüsleriyle de ulaşım mevcuttur. Havaş sefer saatleri ve tüm bilgiler için 04 87 numaralı telefonu aramak ve Havaş ile ilgili bilgi almak mümkündür. Havaş seferleri ile ilgili tüm bilgilere dokuz eylül, Adnan Menderes havaalanı, Gaziemir adresinden de ulaşmak mümkündür.

 Ücretlerin de kalkış ve varış noktalarına göre değiştiği bilinir. Şehir fiyatlarının 45 TL ile TL arasında değişiklik gösterdiğini söylemek mümkündür. Havaş için otogar bulunmadığından otogara en yakın yer olarak Alsancak'ı tercih etmek mümkündür. 

Otopark Ücretleri

 İzmir Adnan Menderes Havalimanının otopark ücretleri de birçok kişi tarafından merak edilen konular arasındadır. Havalimanının otopark ücretleri her sene değiştiği için güncel olarak ücretleri takip etmek gerekir. saat aralığı araçlar için 31 TL, otobüsler için 36 TL, motosiklet için de 15 TL'dir.

  saat aralığı araçlar için 43 TL, otobüs için 55 TL, motosiklet için de 21 TL'dir. saat araçlar için 64 TL, otobüsler için 68i motosiklet için de 30 TL'dir. saat için araçlar TL, otobüsler TL, motosikletler ise 50 TL öder.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır