google neredesin / Kolların partide, sen neredesin? - Mahmure

Google Neredesin

google neredesin

Kolların partide, sen neredesin?

Kolaymış değil mi? Ama işin incelikleri de yok değil. Neyle neyi birleştirmek gerek, renk uyumu, materyal uyumu derken konu git gide derinleşiyor.

Kolların partide, sen neredesin

Bu girişten sonra şununla şu takılmaz, bunu taktıysanız şundan aman ha uzak durun gibi tavsiyeler vereceğimi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü adı üstünde kollarınız partide, partide kural, sınır olur mu hiç? Olmaz! O yüzden arm party trendini uygularken en önemli şey kural, sınır tanımamak ve kolları doyasıya donatmanın keyfini sürmek!

Kolların partide, sen neredesin

Eskiler gümüşle altın birlikte takılmaz derdi, illa da ikisinden birini seçeceksin. Bunu artık günümüzde yıkılası moda kurallarının içine gönül rahatlığıyla koyabiliriz çünkü gayet de gümüş, altın hatta pembe altın karıştırıp karıştırıp takılıyor, hatta çok da şık duruyor. Bu konuda herhangi bir seçim yapmanıza gerek de kalmıyor.

Kolların partide, sen neredesin

Saatler arm paty / kol partisi trendinin baş tacı, olmazsa olmazı. Saat zaten başlı başına kolda muhteşem duran bir aksesuar. Bir de düşünün birbirinden cici bilekliklerle birleşince nasıl tatlı oluyor. Baksanıza bu trendle saatler artık yalnız değil, kendine bir sürü bilezik arkadaş edinmiş.

Kolların partide, sen neredesin

Eğer elinizden geliyorsa, bu trend DIY (do it yourself) yani kendin yap için gelmiş geçmiş en uygun trend olabilir. Ne olsa bir sürü bilekliği aynı anda kolumuza doluyoruz, birkaç tanesi de sizin elinizden çıksa fena mı olur? Alın önünüze boncukları, zincirleri ve bir an önce denemelere başlayın!

Kolların partide, sen neredesin

Kişisel olarak bu trendi en çok bileğe yapışan bileklikler ve renkli aksesuarlarla birlikte seviyorum. Boncuklar, metaller, deriler hepsi bir araya gelmiş, kolunuzda bir festival havası Artık üzerinize basic beyaz bir tişört ve jean geçirip çıksanız bile gayet fark yaratmış ve şık olmanın keyfini sürebilirsiniz. Haydi bakalım, şimdi biraz parti zamanı!

False

Google Asistan

Bu uygulama hakkında

Google Asistan, yalnızca sesini kullanarak telefonunu ve uygulamalarını kolayca kullanabilmeni sağlar
Ellerini kullanmadan yardım almak için Google Asistan'ı edinebilirsin. Asistan, hatırlatıcı ayarlama, alarm kurma, programını yönetme, sorularının yanıtını bulma, evde değilken akıllı ev cihazlarını yönlendirip kontrol etme* ve daha pek çok konuda sana yardımcı olabilir.

*Uyumlu cihazlar kullanılmalıdır

Telefonunu ve uygulamalarını kullanmanın kolay yolu
Favori uygulamanı hızlıca açabilir, telefonunda gezinebilir ve telefonunun ayarlarını kolayca yönetebilirsin. Rahatsız Etmeyin modunu etkinleştirmek, Bluetooth ve uçak modu ayarlarını düzenlemek ya da el fenerini mi açmak istiyorsun? Tüm bunlar için sesini kullanman yeterli.

"YouTube'u aç"
"Hawaii fotoğraflarımı göster"
"El fenerini aç"

Ellerini kullanmadan telefon edip kısa mesaj ve e-posta gönderip alarak çevrenle iletişimde kalabilirsin
En çok önem verdiğin kişilerle iletişimini sürdürebilirsin. Kişilerine telefon edebilir, kısa mesaj gönderebilir ve onlardan gelen e-postalara bakabilirsin.

"Pınar'ı ara"
"Samet'e "Geliyorum" diye mesaj at"

Hareket halindeyken de verimli olabilirsin
Hareket halindeyken sesini kullanarak işlerini halledebilirsin. Örneğin, hatırlatıcı ayarlayabilir, alarm kurabilir, programını ve görevlerini yönetebilirsin. Sorularının yanıtlarını öğrenebilir, yol tarifi ve yerel bilgiler konusunda yardım alabilirsin.

"Bana akşam 7'de süt almayı hatırlat"
"Sabah 7'ye alarm kur"
"5 dakikalık zamanlayıcı ayarla"
"Alışveriş listeme yumurta ekle"
"Yarınki ilk toplantım ne?"
"çevremdeki benzin istasyonları"
"Eve gidiş yolunu göster"

Her zaman bir adım önde olmana yardımcı olur
Proaktif bilgiler ve bağlama uygun hatırlatıcılar sayesinde ihtiyaç duyduğun yardımı tam zamanında alabilirsin. Düzenli olarak yaptığın şeyler mi var? Otomatik rutinler oluşturarak gününü daha da düzene koyabilirsin.

"Günaydın"

Evde değilken bile akıllı evini kontrol edebilirsin
Telefonun, akıllı evinin uzaktan kumandası. Evde değilken bile sıcaklığı ve ışıkları ayarlayabilir, akıllı cihazları kontrol edebilirsin.

"Işıkları kapat"
"'Klimayı aç"

*Uyumlu cihazlar kullanılmalıdır

Güncellenme tarihi

15 Eyl

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası