gazapizm konser 2019 / Gazapizm // 16 Şubat // İzmir Arena - izmirmag

Gazapizm Konser 2019

gazapizm konser 2019

Etkinlikler

Amerikalı rapçi ve Grammy Ödüllü Navyadius DeMun Wilburn sahne adı ile Future 26 Haziran’da KüçükÇiftlik Park İstanbul’da.

Amerikalı rapçi ve Grammy Ödüllü Navyadius DeMun Wilburn sahne adı ile Future, ve yıllarında rapçi Rocko’nun A1 Recordings plak şirketi aracılığıyla peş peşe çıkardığı mixtape’lerle müzik piyasasına adım attı.

İlk stüdyo albümü Pluto ile kendini müzik piyasasında adını duyurdu. Albümden çıkan beş single’ın her biri Amerikan Billboard Hot listesinde farklı başarılar elde etti. DS2 adlı albümü ile Billboard listesine bir numaradan girmeyi başardı.

“Mask Off”, “Zoom”, “High Demand” gibi şarkılarla müzik dünyasını alt üst etmiş, milyonların sevgilisi olmuştur. Bu efsane konserde Future’ın yanı sıra Sagopa Kajmer, Gazapizm, Şehinşah, Anıl Piyancı, İstanbul Trip, Keişan ve Nihayet’in de olacağını unutma! İstanbul’un bu efsane konserini kaçırma!

Program
Kapı Açılış 

IMP3RI4L
Nihayet 
Keişan
İstanbul Trip
Anıl Piyancı
Şehinşah
Gazapizm
Sagopa Kajmer
FUTURE


*Localar Detaylı Bilgi İçin: 00 00 / 01 15 / 0 08 38

 

 Gazapizm Konser Biletleri Maximiles Black Kart'ınıza %20 İndirimli!

Başlangıç - Bitiş Tarihi -

Gazapizm, BKM Yaz Etkinlikleri kapsamında bir kez daha Maximum Uniq Açıkhava’da müzikseverlerle buluşuyor, %20 indirim fırsatı Maximiles Black Kart’ınızda sizi bekliyor. İndirim, funduszeue.info web sayfasından kampanya Tipi “Maximiles Black kartlarına %20 indirim” seçilerek yapılan bilet alımlarında geçerlidir. Maximum Uniq ana gişeden yapacağınız bilet alımlarında ise indirim gişe görevlisi tarafından yapılacaktır. Üstelik etkinlik alanında yer alan büfelerden Maximiles Black Kart’ınızla yapacağınız alışverişler de %10 indirimli! İndirimden yararlanmak için alt veya üst ödeme sınırı bulunmamaktadır. Alışveriş slibiniz, faturanız ve kredi kartı hesap özetinizde indirimli tutar yer alacaktır. Kampanyaya dâhil olan kartlar: Maximiles Black ve Privia Black asıl ve ek kredi kartlar Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: MaxiMil ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır. Türkiye İş Bankası A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Başlangıç - Bitiş Tarihi -

Tüm Kampanyalar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası