eryaman atış poligonu / Login • Instagram

Eryaman Atış Poligonu

eryaman atış poligonu

Eryaman Havalı Silahlar Poligonu, Yenimahalle, nerede, Otobüs veya Metro ile nasıl gidilir?

Yenimahalle şehrinde Eryaman Havalı Silahlar Poligonu konumuna Toplu Taşıma

Yenimahalle, Türkiye'deki Eryaman Havalı Silahlar Poligonu adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Eryaman Havalı Silahlar Poligonu adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Eryaman Havalı Silahlar Poligonu adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Eryaman Havalı Silahlar Poligonu için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: - Hastane Giriş; - Hastane Giriş; - Nöroloji Ve Ortopedi; - Ankara Şehir Hastanesi; Tarım Bakanlığı - Danıştay.

OtobüsMetro:M1-M2-M3

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Eryaman Havalı Silahlar Poligonu için yol tarifi alın.

Eryaman Havalı Silahlar Poligonu adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Yenimahalle konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Eryaman Havalı Silahlar Poligonu için Otobüs ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Yenimahalle, Ankara

Ankara&#;da düzenlenen Havalı Silahlar Atıcılık Türkiye Şampiyonası müsabakaları sona ermiştir.

Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkezi&#;ndeki atış poligonunda gerçekleştirilen ve 70 sporcunun katıldığı şampiyonada atışlar 10 metre tabanca ve tüfek kategorilerinde yapıldı. 

Havalı Silahlar Atıcılık Türkiye Şampiyonası&#;nda sporcularımızdan ;

Savaş Üstün  10 metre havalı tüfek (R1)  ve Karışık 10 metre havalı tüfek yatarak karışık (R3) atışlarında 1. olmuştur.

10 metre havalı tabanca (P2) atışlarında Ayşegül Pehlivanlar 1.olmuştur.

10 metre havalı tüfek (R2)  atışlarında Çağla Atakal 1. olmuştur.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir