vestel venüs z10 telefonum açılmıyor / Vestel Venüs Z10 | GSM TURKEY

Vestel Venüs Z10 Telefonum Açılmıyor

vestel venüs z10 telefonum açılmıyor

Vestel Venus Z10 Gelen Arama Ekranı Görünmüyor

Vestel Venus Z10 gelen arama ekranı bazen gözükmüyor. Yani sizi birisi aradığında telefon çalıyor ama arayan kişi veya numara ekranda gözükmüyor, ekranda gelen arama görünmüyor. Böyle bir durumda sizi kimin aradığını görmek için Vestel Venus Z10 telefonunuzdaki &#;Telefon&#; uygulamasına girmeniz ve &#;Çağrıya geri dön&#; seçeneğine dokunmanız gerekir. Bu durumu düzeltmek için ayarlardan bu engellemeyi kaldırmalısınız.

Vestel Venus Z10 gelen arama ekranı gösterme

Vestel Venus Z10 Telefon Çalıyor Ama Ekran Yok Hatası Çözümü

1 &#; İlk olarak Vestel Venus Z10 telefonunuzun menüden &#;Ayarlar&#; bölümüne girin.

Vestel gelen arama ekranı gösterme

2 &#; Daha sonra &#;Uygulamalar&#; bölümüne girin.

Vestel gelen arama ekranı gösterme

3 &#; Karşınıza çıkan uygulamalar arasından &#;Telefon&#; uygulamasına girin.

Vestel gelen arama ekranı gösterme

4 &#; Bir sonraki ekranda &#;Bildirimler&#; seçeneğine dokunun.

Vestel gelen arama ekranı gösterme

5 &#; Bu ekrandaki engellemeleri iptal edin.

Vestel gelen arama ekranı gösterme

6 &#; Yani ayarları aşağıdaki gibi yapın.

Vestel gelen arama ekranı gösterme

Artık Vestel Venus Z10 telefonunuzu birisi aradığında ekranda gelen aramayı görebileceksiniz.

Bu yazımızda;

1 &#; Vestel Venus Z10 biri aradığında ekran açılmıyor

2 &#; Vestel Venus Z10 gelen arama ekranda görünmüyor

3 &#; Vestel Venus Z10 gelen arama ekranı görünmüyor

4 &#; Vestel Venus Z10 birisi arayınca ekranda gözükmüyor

5 &#; Vestel Venus Z10 telefon çalıyor ekran yok

v.b. sorunların ortak çözümünü aktardık.

Mobil Uzman

Cep telefonunuzun açılmamasının bir çok sebebi olabilir. Bunların başında Vestel anakart arızası gelmektedir. Anakartınızın mümkünse tamiri eğer mümkün değilse değişmesi gerekmektedir. Arızanın net olarak tespiti için Karaman Vestel servisimize telefonunuzu göndererek ücretsiz arıza tespiti hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Vestel telefonlar bataryanın ömrünü bitirmesi ya da yan sanayi batarya kullanımı sonrası yoğun kullanımda aşırı ısınma yapmaktadır. Batarya ısınması sorunu çözümü bataryanın orijinali ile değiştirilmesidir.

Cep telefonları teknolojinin getirdikleri ile hayatımızın vazgeçilmezleri olmuştur. Eklenen yeni özellikler ile elimizden düşmeyen Vestel telefonlarımızın bataryaları bu yoğun kullanıma ve şarj edilme sayısına bağlı olarak miadını doldurmakta ve değişimi gerekmektedir.

Vestel telefonlar kurulan üçüncü parti uygulamalar ve aşırı yükleme sonucu kasılmalar ve donmalar yapmaktadır. Bu problemler çoğu zaman telefonların fabrika ayarlarına döndürülmesi sonucu düzelmektedir. Format ile çözüm bulunamayan zamanlarda yazılım tamiri için Karaman Vestel servisimize göndermeniz gerekmektedir.

Karaman Vestel teknik servisimize Wifi onarımı, dokunmatik ekran donuyor/çalışmıyor ( kırık-çatlak mevcut değil) arızası, Ekran (LCD) Donuyor/Leke var/Pixel hatası, Sıvı Teması, Hafıza Kartı Sorunu, Titreşim Sorunu, Sim Kart Sorunu, Panellerde Soyulma, Bluetooth problemi, Kablosuz ağa bağlanamıyor, Reset yapılamıyor, Şebeke gidip geliyor, Servis yok/arama yapmıyor, Kendiliğinden kapanıyor, Kendiliğinden açılıp kapanıyor, Cihaz kapanmıyor, Cihaz açılmıyor, Yan buton çalışmıyor, Ses tuşu sorunu, Kilit tuşu arızalı, Home buton çalışmıyor, Video ses problemi, Video görüntü problemi, Arka kamera sorunlu/çalışmıyor, Ön kamera sorunlu/çalışmıyor, Kulaklık sorunu, Ses problemi/cızırtı, Ses gitmiyor, Ses kesik kesik geliyor, Ses gelmiyor, Pil şarj olmuyor, Şarj soketi arızalı, Pil değişim talebi, Işık sensörü sorunu ve diğer sorunlar için ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası