kurtköy diş polikliniği nerede / Kurtköy Semt Polikliniği

Kurtköy Diş Polikliniği Nerede

kurtköy diş polikliniği nerede

Kurtköy Semt Polikliniği, Pendik, nerede, Otobüs, Metro veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Pendik şehrinde Kurtköy Semt Polikliniği konumuna Toplu Taşıma

Pendik, Türkiye'deki Kurtköy Semt Polikliniği adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Kurtköy Semt Polikliniği adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Kurtköy Semt Polikliniği adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Kurtköy Semt Polikliniği için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Kurtköy Semt Polikliniği - Pendik Yönü; Havaalani Kavşaği - Tepeören Yönü; Engin Sitesi - Kadiköy Yönü; Teknopark Bulvari - Yenisehir Yönü; Harmandere; Dedepaşa Caddesi.

OtobüsDHPGP16SEKM18KM27UM73Metro:M4

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Kurtköy Semt Polikliniği için yol tarifi alın.

Kurtköy Semt Polikliniği adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Pendik konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Kurtköy Semt Polikliniği için Otobüs, Metro ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Kurtköy Semt Polikliniği adres: Pendik Yenişehir Mh., Kurtköy Pendik Bağlantısı, Istanbul Sokağı

Pendik Devlet Hastanesi Kurtköy Semt Polikliniği

Nöroloji , Psikiyatri , Kardiyoloji , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Dermatoloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Aile Hekimliği , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Ağız ve Diş Sağlığı , Kulak Burun Boğaz , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Pratisyen , Çocuk Cerrahisi Daha fazla göster

Pendik Devlet Hastanesi Kurtköy Semt Polikliniği Hakkında

Adres:

Millet Caddesi, Uydukent / İstanbul

Yol tarifi, adresi nerede?

Kurtköy Semt Polikliniği Pendik Devlet Hastanesi'ne bağlı bir polikliniktir ve kadrosunda 1 aile hekimi uzmanı, 1 genel cerrahi uzmanı, 2 göz hastalıkları uzmanı görev yapmaktadır. Ayrıca 1 üroloji uzmanı da poliklinik bünyesinde çalışmaktadır. Pendik Devlet Hastanesi Kurtköy Semt Polikliniği bünyesinde çalışmakta olan hekimlerden randevu almak için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden ve iletişim numaralarından bilgi almak mümkündür.

Pendik Devlet Hastanesi E5 karayoluna yakın bir konumda bulunmaktadır ve 50 kadrolu 35 fiili yatakta hizmet vermektedir. Hastane kapasitesinin çevre halkına hizmet vermekte yetersiz olması sebebiyle arazi Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından ihalede olarak ek hizmet binasına taşınmıştır. yılında Pendik Belediyesi tarafından yapılmış olan kadın hastalıkları ve doğum hastanesi binası Sağlık Bakanlığı’na devredilmiştir. Aynı yıl içinde Pendik Devlet Hastanesi yılının Mart ayında istasyon klinikleri adı altında hizmet vermeye başlamıştır. Ayrıca merkez bina dışında Kaynarca Semt Polikliniği, Kurtköy mevkiinde bulunan Kurtköy Semt Polikliniği hizmete açılmıştır. Kurtköy Semt Polikliniği Pendik Devlet Hastanesi'ne bağlı sağlık kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Son Teknoloji

Estetikte devrim yarattık, çünkü en son tıbbi keşifleri sürekli araştırıyoruz.

VIP Hizmet

Tüm misafirlerimizin konforunu önemsiyor ve onlara VIP hizmetler sunuyoruz.

% Memnuniyet

Hastalarımızın memnuniyeti birinci önceliğimizdir, bu nedenle 7/24 çalıştığımız kaliteli hizmet.

Otel Konaklama

Tedavi süresince hastalarımıza en lüks otellerde otel rezervasyonu sunuyoruz.

Tercüman Danışmanı

İngilizce, Fransızca ve Arapça bilen deneyimli danışman ekip arkadaşlarımızdan 7/24 destek alabilirsiniz.

Diş Beyazlatma

Diş beyazlatma, diğer bir adıyla bleaching, ülkede en yaygın olarak uygulanan kozmetik diş hekimliği prosedürüdür. Marketten satın alınan bir kit ile beyazlatmaya göre çok daha etkili, daha güvenli, daha uygun, daha rahat ve daha az uğraştırıcıdır. Dişleriniz lekelenmişse ve görünüşlerinden rahatsızlık duyuyorsanız, Albadent diş hekimliği kliniğimize iletişim kanallarımızdan ulaşıp diş beyazlatma seçeneklerini ve fiyatlar hakkında kolayca bilgi alabilirsiniz.

Devamını Oku

Porselen Kaplama

Porselen kaplama size daha sıcak bir gülümseme sunar. Gülüşünüz başkalarının size ait olarak gördüğü ilk şeydir. Dişlerinize veya dişlerinizin rengine güvenmiyorsanız, istediğiniz şekilde gülümseyemeyebilirsiniz. Bunun sonucu olarak kendinizi tam anlamıyla istediğiniz şekilde dışa vuramayabilir ve olduğunuzdan daha az mutlu veya daha az sempatik görünebilirsiniz. Lamine diş kaplamaları, onlarca yıl sürebilen kalıcılığı ile gülüşünüzün ve dişlerinizin görünümünü tamamen değiştirir.

Devamını Oku

Kanal Tedavisi

Kanal tedavisi, ciddi olarak hasar görmüş veya enfekte olmuş bir dişi onarmak ve korumak amacıyla uygulanan endodontik bir tedavidir. “Endo” kelimesi Yunancada “içeriden” anlamına gelir, yani prosedür bir diş hekiminin bakterileri, hasarlı veya ölmüş dokuyu dişin içinden çıkarmasına denir.

Devamını Oku

İmplant

Diş implantı, çene kemiğine yerleştirilen uzun ömürlü ve yaşam boyu kullanılabilen yapay diş kökleridir. Halk arasında çakma diş, geçirmeli diş, gömme diş, protez diş veya vidalı diş olarak da ifade edilen implant, eksik dişlerin fonksiyon ve estetiğini tekrar sağlamak amacıyla takılır ve doku dostu bir madde olan titanyumdan yapılan vidaya benzer şekle sahip yapay diş köküdür.

Devamını Oku

Diş Çekimi

Kabaca, diş çekimi ağızdan bir dişin çıkarılmasıdır. Diş çekimi, genellikle bir dişin dış etmenlerle zarar görmesi(kırılma vs), çürümesi, ya da kanal tedavisi ile kurtarılamaması durumunda başvurulan bir operasyondur. Ardından isteğe göre diş implantı yerleştirilecekse yer hazırlamak için yapılır. Diş sağlıklı olsa da bazı durumlarda gelişmiş diş eti hastalığı diş çekimine sebep olan başka bir faktör olabilir.

Devamını Oku

Diş Dolgusu

Diş dolgusu, diş sağlığını yeniden kazandırmak adına uygulanan tedavi yöntemlerinden biridir. Çatlak dişlerin kapatılması, çürüklerin ve kırıkların onarılıp estetik bir görünümün de sağlanması amacıyla dolgu işlemi uygulanabilir. Diş dolgu işlemi kısa bir sürede uygulanabilen bir işlemdir. Diş temizliği yapılıp, dolgu malzemesinin yerleştirilmesiyle işlem tamamlanır.

Devamını Oku

Ağız & Çene Cerrahisi

Ağız ve çene cerrahi diş hekimliğinin ağız ve çene bölgelerindeki sert ve yumuşak dokuların hem fonksiyonel hem estetik yönlerini ilgilendiren hastalıkların, yaralanmaların ve bozuklukların tedavisini kapsar.

Devamını Oku

Pedodonti

Çocukların da yetişkinler bireyler kadar diş bakımına ihtiyacı vardır. Çocuğunuza olumlu ve nazik bir yaklaşım sağlayan bir pediatrik diş hekimi bulmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.
Albadent’te, genç hastalarımızın güvenini geliştirmeye ve her ziyarete geldiklerinde eğlenceli vakit geçirdiklerinden emin olmaya odaklanıyoruz. Çocuğunuzu diş hekimine ilk kez götürüyorsanız veya özel bakım arıyorsanız, asla endişelenmenize gerek yok. Uzman pediatrik diş hekimimiz bebeklerin, küçük çocukların, ve özel çocuklarımızın ağız sağlığının tedavisi ve bakımı için eğitimler almıştır.

Devamını Oku

Bugün Senin Günün. Aklına Takılan Her Şeyi Sormanı İstiyoruz.

Hastalarımızın Albadent kliniklerinden herhangi birini ziyaret ettiklerinde kendilerini iyi karşılamak ve iyi hissettirmek için elimizden geleni yapıyoruz. İster Kurtköy’de ister Kavakpınar’da olsun, ister yeni bir diş hekimi arıyor olun, ilk ziyaretinizde ve tüm randevularınızda sizleri rahat hissettireceğimize dair söz veriyoruz.

Alba Dent

Değerli Yorumlarınız

Albadent

tarihinde resmi gazetede yayınlanmış olan “Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında sağlık amaçlı yurtdışından ülkemize geçici bir süreliğine gelen, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan veya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmakla birlikte yurtdışında ikamet eden Gerçek kişilere verilen her türlü sağlık hizmetlerinde Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesine sahip olunması gerekliliği getirildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası