becanlar / BECANLAR ÖZEL KIZ ÖĞRENCİ YURDU | Özel Yurt, Apart, Öğrenci Evi, KYK Yurdu, vb

Becanlar

becanlar

Özel Becanlar Kız Öğrenci Yurdu

Özel Becanlar Kız Öğrenci Yurdu

Becanlar Ltd. Şti. 30 yıldır devam eden tecrübesi ile bünyesine Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdunu katarak sunduğu hizmet ve kalitesine devam edecektir. Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel bir yurttur.

Yurt kapılarını yılında açtığı deprem yönetmeliğine uygun binası ile hizmet vermekte olup, yurt sektöründe kız öğrencilerin ve velilerin memnuniyeti yurdumuzun birinci ve öncelikli hedefidir. Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu, anlayışlı bir yönetim ve deneyimli personeli ile Yalova'da öğrenim gören kız öğrencilere en iyi hizmeti vermektedir. Öğrencilerin başarısı ve onları kendi evlerinde hissetmelerini sağlayacak imkanları hazırlayan Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu , herkes tarafından tanınan ve tercih edilen bir yurt olarak varlığını sürdürmektedir. Geleceğe hazırlanan genç kızlarımızın öğrenim hayatlarında "yaşam yuvaları "Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu olacaktır

Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu, yeni binası ve kız öğrencilere sunduğu imkanlarıyla Yalova'daki başarı ve güven adresinizdir.

Misyonumuz: Müşteri ve çalışanlarımızın mutluluğunu ön planda tutarak her zaman kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet vererek profesyonel çözümler sunmak.

Vizyonumuz: Müşteri ve kalite odaklı ekip çalışmasını, teknoloji ile destekleyerek kurumsal bir yapıya geçiş sağlamaktır.

Kalite Politikamız: Uzun bir geçmişe dayanan tecrübemiz ve geleneklerimiz ile kurumsal kültür ve etik değerlerimiz; saygın ve güvenilir markamız ile Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalarak, toplumsal katkı sağlayarak uzun dönemde kalıcılığımızı sağlamaktır.

Yurt Hizmetlerimiz
» 1, 2, 3 ve 4 Kişilik Oda Seçenekleriyle Geniş, Ferah, Konforlu ve Manzaralı Odalar
» Yalova Üniversitesi’nin Tüm Yerleşkelerine Ücretsiz Servis
» Profesyonel Tecrübeli Kat Görevlileri
» Yurt Bahçesinde, Yeşillikler Arasında Stresten Uzak Doğal Ortam Kamelya’mız

Bina İçi & Bina Dışı Hizmet Alanları
» Ortak Kullanımlı Kantin - Market Hizmetleri
» Ücretsiz Çamaşır Yıkama, Kurutma ve Ütü
» Spor, Etüt, Sinema ve Bilgisayar Salonları
» Kütüphane, Hobby, Dinlenme, Valiz, TV Odaları ve Lobi
» Geniş Kullanımlı Bahçe, Dış Kafeterya ve Ücretsiz Bisiklet

Her Odada
» Lüks Banyo & WC
» Mini Buzdolabı, LCD TV
» Anti Bakteriyel Özellikli 1. Sınıf Kilit Mekanizmalı Sandıklı Baza
» İki Kapaklı, Geniş Hacimli ve Kilitli Giysi Dolabı
» Kişiye Özel Çalışma Masası, Kitaplık, Sandalyesi ve Komodin

Tüm Binada
» 7/24 Merkezi Isıtma Sistemi
» 24 Saat Sıcak Su
» Sınırsız Fiber İnternet
» Asansör
» Jeneratör ve Su Deposu

Güvenlik
» 24 Saat Özel Güvenlik
» Parmak Okuyucu Sensörlü Giriş
» Kamera Takip Sistemi
» Her Odada Duman Sensörü ve Yangın Söndürme Spriti
» Gaz Erken Uyarı Sistemi

Yalova Özel Becanlar Kız Yurdu

Yaşam yuvanız sloganıyla &#;te açılan Becanlar Kız Öğrenci Yurdu Yalova&#;da MEB&#;e bağlı özel yurt statüsünde faaliyetlerine devam etmektedir. Sayfanın üst kısmında yer alan Google Street özelliğiyle kız yurdunun bulunduğu sokakta sanal gezinti yapabilir ° çevreyi görüntüleyebilirsiniz.

Oda özellikleri
Göze hitap eden modern tasarımlı odalarda mini buzdolabı, LCD TV, sandıklı baza, çift kapılı ve kilitli elbise dolabı, kişiye özel çalışma masası, kitaplık ve komidin bulunmaktadır. Oda içindeki bölmede tuvalet/banyo vardır. Bu özelliğiyle daha hijyenik bir ortamda barınabilme imkanına sahip olacaksınız.

Güvenlik hizmetleri
* 24 saat özel güvenlik
* Parmak okuyucu sensörlü giriş
* Kamera takip sistemi
* Her odada duman sensörü ve yangın söndürme spriti
* Gaz erken uyarı sistemi

Yurt imkanları
* kişilik geniş odalar
* Yalova Üniversitesi kampüslerine ücretsiz servis
*  Yurt bahçesindeki kamelyada vakit geçirebilme olanağı
* Ücretsiz çamaşır yıkama, kurutma ve ütü
* Spor salonu, etüd odası, sinema ve bilgisayar salonu
* Kütüphane, hobi, dinlenme ve TV odası
* Ücretsiz bisiklet
* Asansör, jeneratör, su deposu
* Fiber internet
* Doğalgazlı ısınma sistemi / sıcak su

Özel Becanlar Kız Öğrenci Yurdu

Becanlar Ltd. Şti. 30 yıldır devam eden tecrübesi ile bünyesine Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdunu katarak sunduğu hizmet ve kalitesine devam edecektir. Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel bir yurttur. Yurt kapılarını yılında açtığı deprem yönetmeliğine uygun binası ile hizmet vermekte olup, yurt sektöründe kız öğrencilerin ve velilerin memnuniyeti yurdumuzun birinci ve öncelikli hedefidir. Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu, anlayışlı bir yönetim ve deneyimli personeli ile Yalova'da öğrenim gören kız öğrencilere en iyi hizmeti vermektedir. Öğrencilerin başarısı ve onları kendi evlerinde hissetmelerini sağlayacak imkanları hazırlayan Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu , herkes tarafından tanınan ve tercih edilen bir yurt olarak varlığını sürdürmektedir. Geleceğe hazırlanan genç kızlarımızın öğrenim hayatlarında "yaşam yuvaları "Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu olacaktır Becanlar Özel Kız Öğrenci Yurdu, yeni binası ve kız öğrencilere sunduğu imkanlarıyla Yalova'daki başarı ve güven adresinizdir. Misyonumuz: Müşteri Ve Çalışanlarımızın Mutluluğunu Ön Planda Tutarak Her Zaman Kaliteli, Hızlı Ve Güvenilir Hizmet Vererek Profesyonel Çözümler Sunmak. Vizyonumuz: Müşteri Ve Kalite Odaklı Ekip Çalışmasını, Teknoloji Ile Destekleyerek Kurumsal Bir Yapıya Geçiş Sağlamaktır. Kalite Politikamız: Uzun Bir Geçmişe Dayanan Tecrübemiz Ve Geleneklerimiz Ile Kurumsal Kültür Ve Etik Değerlerimiz; Saygın Ve Güvenilir Markamız Ile Atatürk Ilke Ve Devrimlerine Bağlı Kalarak, Toplumsal Katkı Sağlayarak Uzun Dönemde Kalıcılığımızı Sağlamaktır.    

Yurt Türü: Özel

Yurt Tipi: Kız

Telefon: - -

GSM: -
WEB: funduszeue.info

Adnan Menderes Mah. Rahmi Üstel Cad. No Yalova

Yetkili Kişi: Dilara Becan Oğuz
Kapasite: 0 /
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Oda Özellikleri

Hizmetler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası