devlet bahçeli son dakika sağlık durumu / Erdoğan'ın yeni kabinesi için kimlerin ismi geçiyor? | Euronews

Devlet Bahçeli Son Dakika Sağlık Durumu

devlet bahçeli son dakika sağlık durumu

Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli (d. 1 Ocak , Osmaniye),[2]Türkakademisyen,[3]ekonomist ve siyasetçidir. Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Genel Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı'dır. Ülkü Ocaklarının kurucularından olan Bahçeli, 6 Temmuz tarihinden beri MHP Genel Başkanlığı görevini sürdürmektedir. yılları arasında Bülent Ecevit tarafından kurulan ANASOL-M Koalisyon Hükûmetinde Başbakan Yardımcısı olarak yer aldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi21'inci, 23'üncü, 24'üncü, 25'inci, 26'ıncı, 27'inci dönem ve 28'inci dönem Osmaniye Milletvekili olarak Meclis'e girdi.

Politikaya girmeden önce Türkiye ve dünya ekonomisi, Türk tarihi ve dış politika konularıyla ilgilenen ve bu alanlarda çalışmalar yapan Bahçeli, Alparslan Türkeş'in ölümünün ardından yapılan ilk kongrede MHP Genel Başkanı seçildi. İlk defa Türkiye genel seçimlerinde MHP'den Osmaniye Milletvekili olarak Meclis'e girdi. Türkiye genel seçimlerinde partisi %10'luk seçim barajının altında kalınca genel başkanlık görevinden istifa etti fakat yılında yapılan kongrede yeniden genel başkanlığa seçildi.

MHP'nin Kasım Türkiye genel seçimlerinde %4,39 oranında oy kaybederek %11,90 oy almasının ardından delege, parti yönetiminden olağanüstü kurultay talep etti fakat Bahçeli kurultay çağrılarını reddetti. Muhalifler partinin olağanüstü kurultaya götürülmesi talebiyle Ankara Sulh Hukuk Mahkemesi'nde iptal davası açtı, 19 Haziran tarihinde bir kurultay yapıldı ve parti tüzüğündeki olağanüstü kurultaylarda genel başkan seçimi yapılmasını engelleyen madde değiştirildi. Fakat Yargıtay'ın kararıyla yapılan bu değişiklikler durduruldu.

Bahçeli, ve yıllarında yapılan kongrelerde MHP Genel Başkanlığı'na tekrar seçildi.[4][5] MHP, yılında AK Parti ile "Cumhur İttifakı" adında bir seçim ittifakı kurdu. Seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren MHP, Türkiye genel seçimlerinde Meclis'e 49 milletvekili soktu, Türkiye yerel seçimlerinde de bu ittifakı sürdürdü.[6][7]

Bahçeli, 11 Aralık tarihinde Alparslan Türkeş'in fikir ve hizmetlerinin doğru anlaşılması ve anlatılmasını sağlamak amacıyla Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfının (TATSAV) kurulduğunu duyurdu.[8]'te de Cumhur İttifakı'nı devam ettiren Bahçeli ve genel başkanı olduğu MHP, TBMM'de 50 vekil ile temsiliyet kazanmıştır.

Hayatı[değiştir

Devlet Bah&#;eli

Devlet Bah&#;eli

Son dakika Devlet Bahçeli haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Devlet Bahçeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Devlet Bahçeli haber sayfamızda

Daha Fazla

Devlet Bah&#;eli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam devlet bahceli haberi bulunmuştur.

Bah&#;eli: Yeni bir anayasa hazırlanmalı ve AYM'ye şekil verilmeli

Bah&#;eli: Yeni bir anayasa hazırlanmalı ve AYM'ye şekil verilmeliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 'HDP'nin Hazine yardımına bloke konulması' talebini reddetmesiyle ilgili, "Anlaşılıyor ki Anayasa Mahkemesi başkanı ve kurul üyeleri söylediklerimizi hiç kale almıyor, HDP'nin istekleri doğrultusunda hareket etmeyi Türkiye'ye tercih ediyor. Bu durumdan kurtulması için mutlak suretle yeni bir anayasa hazırlanmalı ve Anayasa Mahkemesi'ne şekil verilmelidir" dedi.

Politika

Silifke'de develi, davullu zurnalı il olma talebi

Silifke'de develi, davullu zurnalı il olma talebiMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partisinin grup toplantısında yaptığı 'Yeni yüzyılda, il, ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür' açıklaması il olmaya aday ilçelerden biri olan bin nüfuslu Mersin'in Silifke ilçesinde, il olma talebi develi, davul ve zurnalı etkinlikle duyuruldu.

Video

Silifke'de develi, davullu zurnalı il olma talebi

Silifke'de develi, davullu zurnalı il olma talebiMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, partisinin grup toplantısında yaptığı 'Yeni yüzyılda, il, ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür' açıklaması il olmaya aday ilçelerden biri olan bin nüfuslu Mersin'in Silifke ilçesinde, il olma talebi develi, davul ve zurnalı etkinlikle duyuruldu.

Gündem

Bah&#;eli: maddelik anayasa teklifimiz m&#;zakereye hazır

Bah&#;eli: maddelik anayasa teklifimiz m&#;zakereye hazırMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP yeni anayasa konusunda sık sık dile getirdiği çalışmalarını Allah'a şükürler olsun ki; 4 Mayıs tarihinde bitirmiş ve metin yazımı sonuçlanmıştır. Cumhuriyetin 'üncü yılında, maddelik yeni anayasa teklif metnimiz, müzakere edilmek için hazırdır" dedi.

Politika

MKE’nin roket ve patlayıcı madde fabrikasında patlama: 5 iş&#;i şehit

MKE’nin roket ve patlayıcı madde fabrikasında patlama: 5 iş&#;i şehitAnkara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda meydana gelen patlamada 5 işçi hayatını kaybetti. Ankara Valisi Vasip Şahin, "İlk değerlendirmeye göre kimyasal tepkimeden kaynaklanan bir patlama meydana geldi" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakan Güler'i telefonla arayarak bilgi aldığı kaydedildi.

Gündem

Ocak Partisi kuruldu, ilk ziyaret Bilecik'e yapıldı

Ocak Partisi kuruldu, ilk ziyaret Bilecik'e yapıldıOSMANLI Ocakları Teşkilatı bünyesinde kurulan Ocak Partisi, ilk ziyaretini Bilecik’in Söğüt ilçesindeki Ertuğrul Gazi Türbesi’ne yaptı. Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamada, “Milletin iradesine saygı duyacağız. Siyasi partilerin hiçbirini kötülemeyeceğiz, yargılamayacağız. Biz başka bir duruş sergileyecek ve örnek olacağız” dedi.

Politika

TBMM'de 28'inci D&#;nem başladı

TBMM'de 28'inci D&#;nem başladıTürkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. Milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi.

Politika

kaynağı değiştir]

Yeni anayasa ve Başkanlık sistemi[değiştir

Son Dakika Devlet Bahçeli Haberleri

  • MHP Genel Başkanı Bahçeli, Rabia Kadir'in Türkiye'ye ziyaretine hazır olduklarını açıkladıMHP Genel Başkanı Bahçeli, Rabia Kadir'in Türkiye'ye ziyaretine hazır olduklarını açıkladı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Rabia Kadir'in Türkiye'ye ziyaretinin önündeki engellerin kaldırılması ve milletiyle özlem gidermesi için hazır olduklarını açıkladı. Bahçeli, insan hak ve hürriyetinin evrensel ve ilkesel niteliklere sahip olduğunu belirterek, Doğu Türkistan'da baskı ve dayatmalara maruz kalan kardeşlerinin yanında olduklarını vurguladı.

  • Haz Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya'daki evinde görüştü. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü ve Bahçeli, Erdoğan'ı kapıya kadar uğurladı. İki lider, gazetecileri selamladıktan sonra ayrıldılar.

  • Haz Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya'daki evinde görüştü. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü ve Bahçeli, Erdoğan'ı kapıya kadar uğurladı. İki lider, gazetecileri selamladıktan sonra ayrıldı.

  • Haz Erciş'te il olma heyecanıErciş'te il olma heyecanı

    MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 'Cumhuriyetin yılında il' açıklaması, yıllardır il olma özlemi çeken Van'ın Erciş ilçesinde sevince neden oldu. Erciş'in Osmanlı, Selçuklu, Urartu ve Perslere dayanan tarihi yapısı ve önemli konumu, il olma hayallerini destekliyor. Ercişli işletme sahipleri ve STK başkanları, il olma kriterlerini sağladıklarını düşünüyor ve heyecanla bekliyorlar.

  • Haz Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

  • Haz Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Bir Araya GeldiCumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Bir Araya Geldi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti.

  • Haz Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret ettiCumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ankara'daki evinde ziyaret etti. Görüşmede siyasetteki son gelişmeler ele alındı. Ziyaret, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından duyuruldu.

  • Haz Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşecekCumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşecek

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek.

  • Haz Kahta residents excited about the possibility of becoming a province in the th year of the RepublicKahta residents excited about the possibility of becoming a province in the th year of the Republic

    The residents of Kahta district in Adıyaman were excited about the possibility of becoming a province in the th year of the Republic, following the recent announcement of new provinces. They are hoping to separate from Adıyaman, which currently has provinces, and become a province themselves. Kahta has hosted many civilizations throughout history and is home to the world-famous Nemrut Mountain, which attracts tens of thousands of visitors every year. The residents believe that becoming a province would help unlock the tourism potential of the region. They also hope that their province's license plate number will be

  • Haz Kozanlılar il olmak için yürüyecekKozanlılar il olmak için yürüyecek

    Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan öncülüğünde, il olma heyecanı yaşanan Kozan'da bulunan tüm STK temsilcileri, eğitimciler, muhtarlar bir araya gelerek Kozan'ın il olması için tek yürek oldular. Yapılan toplantıda, Kozan'ın konumu ve eğitim alanındaki gelişmişlik verileri göz önünde bulundurularak, il olacak 19 ilçe arasında yer alması gerektiğine dikkat çekildi. Kozanlıların il olma taleplerini Ankara'ya taşımak için 26 Haziran Pazartesi günü Kozan meydanında toplanma kararı alındı.

  • Haz İmamoğlu: Değişim olmak zorunda, yanlışlar yüzünden seçim kaybediyoruzİmamoğlu: Değişim olmak zorunda, yanlışlar yüzünden seçim kaybediyoruz

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metrosu protokol imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, değişim olmak zorunda olduğunu ve yanlışlar yüzünden seçim kaybettiklerini belirtti. Ayrıca, CHP genel başkanlığı ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları hakkında da konuşan İmamoğlu, ittifak sürecinin devam ettiğini ve muhalefet ittifaklarının genişleyerek milletin ihtiyaçlarını karşılayacak hedefleri koyan bir yapıya sahip olması gerektiğini vurguladı.

  • Haz Bandırma, il olabilmek için toplandıBandırma, il olabilmek için toplandı

    MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ' il' açıklamasının ardından Bandırma'da iş dünyası özel bir toplantı gerçekleştirdi. Bandırma'nın il olması özelinde kentin tüm paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirilen ikinci toplantıda izlenecek yol haritası ile ilgili fikir birliğine varılırken, 'Bandırma ailesi il olmaya hazır' mesajı verildi.

  • Haz MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Türkiye'nin ekonomik istikrarı elde etmesi için alınması gereken kısa dönemli tedbirler vardır'MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Türkiye'nin ekonomik istikrarı elde etmesi için alınması gereken kısa dönemli tedbirler vardır"

    MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Türkiye'nin ekonomik istikrarı elde etmesi için alınması gereken kısa dönemli tedbirler vardır" "Uygur Türklerine terörist demek haksızlıktır, bühtandır, günahtır, cinayettir, rezalettir, melanettir" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,

  • Haz Demirel'in cekete imza atıp 'il oldu' dediği Elbistan'ın yıllık heyecanı tazelendiDemirel'in cekete imza atıp 'il oldu' dediği Elbistan'ın yıllık heyecanı tazelendi

    Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il' çağrısıyla birlikte il olma hayalini tazeledi. Osmanlı döneminde bile il olması için kanun teklifi verilen Elbistan, Türkiye'nin en hazır şehirlerinden biri olarak görülüyor. Elbistanlılar, il olmanın kendilerine ekonomik ve sosyal açıdan büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

  • Haz Merkez'in kararı öncesi MHP lideri Bahçeli'den çok konuşulacak 'faiz' yorumuMerkez'in kararı öncesi MHP lideri Bahçeli'den çok konuşulacak "faiz" yorumu

    Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın 22 Haziran Perşembe günü açıklayacağı faiz kararına çevrilirken, partisinin grup toplantısına çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den konuya ilişkin dikkat çeken bir yorum geldi. Bahçeli, "MHP'nin faize bakışı değişmemiştir. Faiz artışı üretim çarkına çomak sokan politik bir tercihtir. Ancak Türkiye'nin ekonomik refahı için kısa dönemli ve bazen de can yakan tedbirler vardır" ifadesini kullandı.

  • Haz Bahçeli'den üniversite çıkışı: Sınavları kaldıracağımız günler çok uzak değilBahçeli'den üniversite çıkışı: Sınavları kaldıracağımız günler çok uzak değil

    MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Öğrencileri yakından ilgilendiren bir çıkışta bulunan Bahçeli, "Ümit ediyorum ki üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler çok uzak değiller" dedi.

  • Haz Ahlat Belediye Başkanı: Türkiye'deki il sayısının 'e çıkması ilçede heyecan yarattıAhlat Belediye Başkanı: Türkiye'deki il sayısının 'e çıkması ilçede heyecan yarattı

    Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Türkiye'deki il sayısının 'e çıkacağı yönünde oluşan görüşlerin ilçede heyecan yarattığını belirtti. Çoban, Ahlat'ın kadim tarihiyle önemli bir merkez olduğunu ifade ederek, yeni yüzyılda Ahlat'ın ciddi katkı sunacağını söyledi. Vatandaşlar da Ahlat'ın il olmasını talep ediyor.

  • Haz Ahlat Belediye Başkanı: Türkiye'deki il sayısının 'e çıkması ilçede heyecan yarattıAhlat Belediye Başkanı: Türkiye'deki il sayısının 'e çıkması ilçede heyecan yarattı

    Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Türkiye'deki il sayısının 'e çıkacağı yönünde oluşan görüşlerin ilçede heyecan yarattığını belirtti. Çoban, Ahlat'ın kadim tarihiyle önemli bir merkez olduğunu ifade ederek, yeni yüzyılda Ahlat'ın ciddi katkı sunacağını söyledi. Vatandaşlar da Ahlat'ın il olmasını talep ediyor.

  • Haz MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklaması sonrası Silifke ilçesi il olma talebini develi, davul ve zurnalı etkinlikle duyurduMHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklaması sonrası Silifke ilçesi il olma talebini develi, davul ve zurnalı etkinlikle duyurdu

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il' önerisi sonrası il olmaya aday ilçelerden biri olan Mersin'in Silifke ilçesi, il olma talebini develi, davul ve zurnalı etkinlikle duyurdu. Belediye Başkanı Sadık Altunok, tarihi, denizi, doğası, tarım ürünleri, sanayisi ve limanıyla il haklarının geri verilmesi gerektiğini belirtti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, ihracat rakamlarının önünde olduklarını, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur ise tarımı, turizmi ve sanayisiyle Silifke'nin artık kabuğuna sığmadığını söyledi.

  • Haz MHP'de MYK ve MDK toplantısıMHP'de MYK ve MDK toplantısı

    p>MHP'de MYK ve MDK toplantısıMHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK), Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı.

  • Haz MHP'de MYK ve MDK toplantısıMHP'de MYK ve MDK toplantısı

    MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK), Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı.

  • Haz Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Bahçeli'nin ' il' mesajına tepki gösterdiYer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Bahçeli'nin ' il' mesajına tepki gösterdi

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ' il' mesajı, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ü kızdırdı. Görür, depremde daha fazla can kaybına neden olabileceğini belirterek, 'Tüm kentlerimizin deprem dirençli olmasını istiyoruz' çağrısı yaptı.

  • Haz Anadolu'nun ilk başkenti Ahlat, il içinde olmayı bekliyorAnadolu'nun ilk başkenti Ahlat, il içinde olmayı bekliyor

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Cumhuriyetin yılında il ilçe" önerisinin ardından, Selçuklular döneminin ilk başkenti olan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış tarihi bir şehir olan Bitlis'in Ahlat ilçesini de il olma heyecanı sardı.

  • Haz Yörükler deve üzerinde Silifke'nin il olma isteğini davul ve zurna ile duyurduYörükler deve üzerinde Silifke'nin il olma isteğini davul ve zurna ile duyurdu

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il' önerisiyle gözlerin çevrildiği Mersin'in Silifke ilçesi de il olma heyecanı içerisine girdi. Yörükler deve üzerinde Silifke'nin il olma isteğini davul ve zurna ile duyurdu. Silifkeliler ve Yörükler dünyaca ünlü Cennet ve Cehennem mağaralarının bulunduğu yerde toplanarak deve üzerinde tur atıp davul ve zurna eşliğinde il olma isteğini duyurdu.

  • Haz Silifke il olma heyecanı yaşadıSilifke il olma heyecanı yaşadı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il' önerisiyle gözlerin çevrildiği Mersin'in Silifke ilçesi, il olma heyecanı yaşadı. Yörükler, deve üzerinde davul ve zurna eşliğinde il olma isteğini duyurdu. Silifkeliler, tarihi, denizi, sanayisi ve limanı ile geçmişte elinden alınan il'lik haklarının geri verilmesini istiyor. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke'nin 40 şehri geçen ihracat rakamlarının olduğunu belirtirken, 88 mahalle muhtarı da Silifke'nin il olmasını istiyor.

  • Haz Sivereklileri il olma heyecanı sardıSivereklileri il olma heyecanı sardı

    Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Cumhuriyetin yılında il" açıklaması Sivereklileri heyecanlandırdı.

  • Haz Tarsus ilçesi il olmayı bekliyorTarsus ilçesi il olmayı bekliyor

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin il, ilçe hedefiyle il olmaya aday ilçelerde heyecan yarattı. Tarsus ilçesi de il olmak için gereken kriterleri karşıladığına inanıyor ve ilçe girişlerine 'İlimize hoş geldiniz' yazılı tabelalar yerleştirdi. İlçe sakinleri de il olma hakkını hak ettiklerini düşünüyor.

  • Haz Bahçeli, il başkanlarıyla toplantı yaptıBahçeli, il başkanlarıyla toplantı yaptı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da partisinin il başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda seçim sonuçları ve güncel siyasi gelişmeler değerlendirildi.

  • Haz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il başkanlarıyla toplantı yaptıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il başkanlarıyla toplantı yaptı

    MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nden sonra ilk kez il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda seçim sonuçları ve güncel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

  • Haz Yüksekova'nın il olması vatandaşları sevince boğduYüksekova'nın il olması vatandaşları sevince boğdu

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 19 ilçenin il statüsüne alınacağı açıklaması, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde heyecana neden oldu. Yüksekova'nın il olması için yıllardır çalışmalar yapan vatandaşlar, bu kararın bölge ekonomisine can suyu olacağını belirtti. Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova'nın coğrafyası ile il olmayı hak etmiş bir ilçe olduğunu söyledi.

  • Haz Polatlılar İl Olmak İstiyorPolatlılar İl Olmak İstiyor

    MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il' önerisiyle gözlerin çevrildiği Ankara'nın Polatlı ilçesi il olma heyecanı içerisinde. Polatlı'da oturan vatandaşlar, il olması halinde iş alanlarının artacağını belirtirken, bazıları ise kendini daha da geliştirmesi gerektiğini düşünüyor. Polatlı'da bini aşkın vatandaş ikamet ediyor.

  • Haz Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il' çağrısı bir ilçeyi ikiye böldü! İsteyen de var istemeyen deBahçeli'nin "Yeni yüzyılda il" çağrısı bir ilçeyi ikiye böldü! İsteyen de var istemeyen de

    MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il' önerisiyle gözlerin çevrildiği Ankara'nın Polatlı ilçesi il olma heyecanı içerisinde. Polatlı'da oturan vatandaşlar, il olmanın iş alanlarını artıracağını ve gençlere daha güzel iş alanları sağlayacağını belirtirken, bazıları ise il olabilmesi için kendini daha çok geliştirmesi gerektiğini ifade etti. Polatlı'da bini aşkın vatandaş ikamet ediyor.

  • Haz CHP Adana Milletvekili Şevkin: İlçelerin il yapılması önemli ama Büyükşehir Yasası yeniden düzenlenmeliCHP Adana Milletvekili Şevkin: İlçelerin il yapılması önemli ama Büyükşehir Yasası yeniden düzenlenmeli

    CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 19 ilçenin il yapılması önerisiyle ilgili 'İlçelerin il yapılması elbette önemli ama kangren haline dönmüş bu Büyükşehir Yasası'nın bir an önce toplumun tamamına hizmet verecek şekilde yeniden düzenlenmesi gerekmektedir. Popülist yaklaşımlarla seçime tam 9 ay kala bunun ortaya atılması hiç samimi davranış değildir. Eğer yapacaksak bu illeri, öncelikle buradaki bütün sorunları çözelim, Büyükşehir Yasası'nı sağlıklı şekilde çıkaralım' dedi.

  • Haz İskenderun, il olma heyecanıyla sardıİskenderun, il olma heyecanıyla sardı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il, bin ilçe' açıklaması, Hatay'ın İskenderun ilçesinde de heyecanla karşılandı. İskenderun, demirçelik fabrikaları, otoban bağlantı yolları, Amanos Dağları, limanı, Merkez Bankası şubesi ve il olma statüsünü bünyesinde barındırabilecek birçok özelliği ile bin nüfuslu İskenderun da il olabilecek ilçeler arasında yer alıyor. Vatandaşlar, İskenderun'un il olmasının çok geciktirilmiş bir hak olduğunu belirttiler.

  • Haz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il, bin ilçe' açıklaması İskenderun'da heyecanla karşılandıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Yeni yüzyılda il, bin ilçe' açıklaması İskenderun'da heyecanla karşılandı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Cumhuriyet'in yılında il' açıklaması, Hatay'ın İskenderun ilçesinde sevinçle karşılandı. İskenderun, demirçelik fabrikaları, otoban bağlantı yolları, Amanos Dağları, limanı, Merkez Bankası şubesi ve il olma statüsünü bünyesinde barındırabilecek birçok özelliği ile il olabilecek ilçeler arasında yer alıyor. Vatandaşlar, İskenderun'un il olmasının çok geciktirilmiş bir hak olduğunu belirttiler.

  • Haz  bin nüfuslu Tarsus'ta il olma heyecanı bin nüfuslu Tarsus'ta il olma heyecanı

    MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamasından sonra binden fazla nüfusa sahip Tarsus'ta il olmayı bekleyen vatandaşlar, tarih, turizmi ve ilkleriyle il olmayı hak ettiklerini belirtiyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan da Tarsus'un tarih, tarım, turizm, sanayi ve lojistik açısından il olmayı hak eden bir kent olduğunu söylüyor.

  • Haz Tarsus, MHP lideri Bahçeli'nin açıklamasından sonra il olmayı bekliyorTarsus, MHP lideri Bahçeli'nin açıklamasından sonra il olmayı bekliyor

    MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamasından sonra binden fazla nüfusa sahip Tarsus, il olmayı bekliyor. Tarsus, Türkiye'nin ilkler şehri olarak biliniyor ve tarih, turizmi ile il olmayı hak eden ilçelerin başında geliyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'un il olmayı hak ettiğini belirtti ve kentin tarihi, turizmi, tarımı, sanayisi ve lojistik merkezi olması gibi özellikleriyle il olmayı hak ettiğini söyledi.

  • Haz MHP Leader's ' Provinces, Districts' Statement Excites Cizre Residents for Becoming a ProvinceMHP Leader's ' Provinces, Districts' Statement Excites Cizre Residents for Becoming a Province

    After the Nationalist Movement Party (MHP) leader Devlet Bahçeli's statement of ' provinces, districts' in his party's group meeting, Cizre residents are excited about becoming a province. The hope of Cizre becoming a province, which was previously decided but still remains a district with a population of ,, has been revived after the positive response of the AK Party to Bahçeli's message. Cizre residents believe that becoming a province will bring job opportunities and economic, social, and cultural development to the region.

  • Haz Cizre'nin il olma umudu yeniden yeşerdiCizre'nin il olma umudu yeniden yeşerdi

    MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ' il, ilçe' açıklamasının ardından Cizre'nin il olma umudu yeniden yeşerdi. Daha önce il olacağı kararı alınan ancak hala ilçe konumunda bulunan Cizre'de, il olmanın gençlere iş imkanları sağlayacağı, ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişmeyi sağlayacağı ifade edildi. Cizre'nin tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan köklü ve kadim bir şehir olduğu, İpekyolu'nun tarih boyunca buradan geçmesinden dolayı önemli bir ticaret merkezi olarak karşılarına çıktığı belirtildi.

  • Haz AK Parti, il ve ilçe konusunda çalışma yapıyorAK Parti, il ve ilçe konusunda çalışma yapıyor

    MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı " il, ilçe" mesajı, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) da ele alındı. Düzenleme için kriterlerin belirlenmesi konusunda çalışma yapılması ancak il ve ilçe olmak isteyen bölgelerin küstürülmemesi adına süreç planlamasının yerel seçimlerden sonraya bırakılmasının daha uygun olacağı konuşuluyor.

  • Haz AK Parti, MHP'nin ' il, bin ilçe' açıklamasını ele aldıAK Parti, MHP'nin ' il, bin ilçe' açıklamasını ele aldı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ' il, bin ilçe' açıklaması, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) da ele alındı. Yeni il ve ilçe konusunda kriterlerin belirlenmesi için çalışma yapılması ancak süreç planlamasının yerel seçimlerden sonraya bırakılmasının daha uygun olacağı konuşuluyor.

  • Haz Bandırma, il olma heyecanı yaşıyorBandırma, il olma heyecanı yaşıyor

    MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında il müjdesi vermesi, aralarında Bandırma'nın da bulunduğu 19 ilçenin umutlanmasına sebep oldu. Bandırma, üniversitesi, limanı, hava üssü, treni ve lojistik açıdan güçlü konumu ile il olmayı hak eden ilçelerden biri olarak öne çıkıyor. Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, il olmalarının kaçınılmaz olduğunu düşünüyor ve Bandırma'nın ülkeye ciddi katkılar sağlayacağını belirtiyor. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ise Bandırma'nın il olmayı hak ettiğini vurguluyor.

  • Haz MHP Lideri Bahçeli'nin il müjdesi Bandırma'yı heyecanlandırdıMHP Lideri Bahçeli'nin il müjdesi Bandırma'yı heyecanlandırdı

    MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhuriyetin yılında il ve ilçe olması gerektiğini söyledi. Bu müjde arasında Bandırma'nın da bulunduğu 19 ilçeyi heyecanlandırdı. Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma'nın il olmasının kaçınılmaz olduğunu düşündüğünü belirtirken, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat da Bandırma'nın il olmayı hak eden bir ilçe olduğunu ifade etti.

  • Haz MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'Cumhuriyet'in yılında il' açıklaması Kozan'da heyecan yarattıMHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'Cumhuriyet'in yılında il' açıklaması Kozan'da heyecan yarattı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Cumhuriyet'in yılında il' açıklaması, Adana'nın Kozan ilçesinde büyük heyecana neden oldu. Esnaflar Bahçeli'nin açıklamasını davul zurna eşliğinde iş yerlerine Türk bayrağı asarak coşkuyla karşıladı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 'da ilçeye dönüştürülen tarihi kentin vilayet hakkının geri verilmesini istediklerini belirtti.

  • Haz Kozan, il olma heyecanı yaşıyorKozan, il olma heyecanı yaşıyor

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yıl açıklamasıyla il olmaya aday ilçeler arasında yer alan Kozan'da esnaflar ve vatandaşlar büyük heyecana neden oldu. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, tarihi kentin daha önce il olduğunu ve bu açıklamayla vilayet hakkının geri verilmesi için ilçede büyük bir heyecanlı bekleyişin başladığını kaydetti. Kozan'ın tarih, turizm, tarım, sanayisi ile bölgenin gelişen büyüyen büyük bir merkez olma potansiyeli olduğunu belirten Özgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gereken desteği vereceğine inandıklarını ifade etti.

  • Haz Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi ziyaret ettiTürkiye Kamu-Sen Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi ziyaret etti

    Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ziyarette, çalışma hayatına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Kahveci, en düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltildikten sonra toplu sözleşme gereği yapılması gereken yüzde 6 zam ve enflasyon farkının bu artışın üzerine ilave edilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca birinci dereceye ulaşmış bütün kamu görevlilerinin ek gösterge rakamlarının 'e yükseltilmesine ve ağustos ayında yapılacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine yönelik görüşler de aktarıldı. Kahveci ve Yönetim Kurulu üyeleri, memurlara verdiği desteklerden dolayı MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye teşekkür etti.

  • Haz Bahçeli sinyali verdi! İşte il olması beklenen ilçelerBahçeli sinyali verdi! İşte il olması beklenen ilçeler

    Bugün partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli il mesajı verdi. Bahçeli'nin sözlerinin ardından hangi ilçelerin düzenlemeden yararlanacağı merak konusu oldu. İşte il olması beklenen iller..

  • Haz Bahçeli grup toplantısında ' il' mesajı verdi, 19 ilçede büyük heyecan yarattıBahçeli grup toplantısında " il" mesajı verdi, 19 ilçede büyük heyecan yarattı

    Bugün partisinin yeni yasama dönemi ilk grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, maddelik anayasa teklifinin müzakere için hazır olduğunu belirterek, "Yeni yüzyılda il ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür" dedi. Bahçeli'nin " il" mesajı aralarında Fethiye ve İskenderun'un da yer aldığı 19 ilçede büyük heyecan yarattı.

  • Haz Bahçeli: maddelik anayasa teklifimiz müzakereye hazırBahçeli: maddelik anayasa teklifimiz müzakereye hazır

    Bahçeli: maddelik anayasa teklifimiz müzakereye hazırMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP yeni anayasa konusunda sık sık dile getirdiği çalışmalarını Allah'a şükürler olsun ki; 4 Mayıs tarihinde bitirmiş ve metin yazımı sonuçlanmıştır.

  • Haz Bahçeli'den Davutoğlu ve Babacan'ı kızdıracak çıkış: Kılıçdaroğlu'nu uyarmıştımBahçeli'den Davutoğlu ve Babacan'ı kızdıracak çıkış: Kılıçdaroğlu'nu uyarmıştım

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerin ardından partisinin ilk grup toplantısında konuştu. CHP'nin ortak listesinden meclise girdikten sonra kendi partilerine dönen Gelecek ve DEVA Partili milletvekillerine gönderme yapan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nu defalarca uyardım. Güvenme dostuna saman doldurur postuna dedim. CHP üzerinden 40'a yakın milletvekilini kapan, doğruca kendi evine gitti" ifadelerini kullandı.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

    © 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.