eskihisar topçular feribot / Topçular İDO Bileti - seafoodplus.info

Eskihisar Topçular Feribot

eskihisar topçular feribot

Share

Share

Share

Email

Eskihisar Topçular Feribot Saatleri

Eskihisar Topçular Feribot Saatleri ’da her saat başı ve kesintisiz olarak 24 saat boyunca yapılmaktadır. Topcular Yalova Feribot Ücreti
Eskihisar Topçular Feribot Ücreti

Eskihisar Topçular Feribot Fiyatları

Topçular feribot diğer adıyla arabalı vapur ücretleri şu şekildedir:

Eskihisar Topçular arabalı vapur tek yön fiyatları şu şekildedir.

• Motorsiklet 55 TL,

• Otomobil-Minivan-Jeep TL,

• Minibüs-Midibüs-Kamyonet TL,

• Kamyon-Otobüs TL,

• Dorseli Çekiciler ve Akslı Tırlar TL&#;dir.

Eskihisar Topçular arabalı vapur gidiş dönüş fiyatları şu şekildedir.

• Motorsiklet TL

• Otomobil-Minivan-Jeep TL

• Minibüs-Midibüs-Kamyonet TL

• Kamyon-Otobüs TL

• Dorseli Çekiciler ve Akslı Tırlar TL&#;dir.

24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler dakikada bir gerçekleşmektedir. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

  • Bir Geçiş : 16,00 TL
  • Tam Akbil veya İSTANBULKART : 9,00 TL
  • İnd. İSTANBULKART: 6,00 TL
  • Araç içindeki yolculardan ücret ALINMAMAKTADIR.

Topçular İDO İskelesi [Dikkat: Topcular Biletleri Sadece İskeleden Satılmaktadır. Internetten Satışı Yoktur!]

Hiç feribot bilmeyenlerin bile adını bir yerlerden bulduğu Topçular, İDO iskelesi ile de hizmet veren bir deniz yolu duraklarından biridir.

Arabalı vapur hatları olarak bilinen ve 24 saat kesintisiz bir şekilde sefer yapan bu ulaşım araçları Eskihisar Topçular olarak hizmet vermektedir. Denizçalı mahallesi, Yalova’da bulunan iskele, 44 36 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Oldukça büyük bir alan olan bu iskelede, Cafe Nero, Mc Donalds, Büfe ve kafeler gibi birçok yeme içme alanı bulunmaktadır. Feribotun yaklaşması beklenirken bu alanlarda yeme içme ihtiyacı karşılanabilir. Banka ATM’leri, tuvaletler ve taksi durağı bulunan bölge, Yalova’nın kuzey doğusunda kalmaktadır.

İzmit Yalova yolu üzerinden ulaşabileceğiniz feribot iskelesi, özellikle yaz mevsiminde çok uzun kuyruklarla Yalova’dan Gebze’ye pratik bir şekilde ulaşım imkanı sağlıyor.

Detaylı bilgiler ve tüm sorularınız için 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezine 44 36 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Topçular Eskihisar feribotunda ücretsiz açık büfe yiyecek ve çocuk oyun odası gibi alanlar yaratılmıştır ve müşterilere eksiksiz bir hizmet sunmak için farklı etkinlikler düzenlenmektedir. Ücretsiz masaj koltuğu ve sürpriz etkinliklerle birçok markanın yolcuk dahilinde ücretsiz aktiviteleri ortaya çıkmıştır.

Negmar Eskihisar Tavşanlı Sefer Saatleri Ve Ücretleri

ARAÇ SINIFI TEK YÖN ÇİFT YÖN

OTOMOBİL ₺ / ₺

JEEP ₺ / ₺

MİNİBÜS ₺ / ₺

OTOBÜS ₺ / ₺

KAMYONET ₺ / ₺

KAMYON ₺ / ₺

TIR ₺ / ₺

MOTOSİKLET 50 ₺ / 90 ₺

YOLCU 10 ₺/

ÖĞRENCİ 5 ₺/

LOWBED ₺/

Haftanın her günü 24 saat hizmet veren Negmar, her 20 dakikada bir yeni sefer düzenlemektedir.

Gebze &#; Eskihisar ve Yalova &#; Tavşanlı iskelelerimiz arasında 7/24 çalışma prensibiyle son teknolojiyle donatılmış 4 feribotumuzla hizmet vermekteyiz. Feribotlarımız bekleme olmaksızın haftanın 7 günü 24 saat karşılıklı sefer yapmaktadır. İskelelerimizden yükleme ve tahliye işlemleri de dahil olmak üzere ortalama her 15 ila 20 dakikada bir sefer yapılmaktadır. Feribotlarımızın sefer süreleri yaklaşık 25 dakikadır.

Post Views

İlgili

Eskihisar arabalı vapur, Eskihisar arabalı vapur , Eskihisar feribot Bilet al, Eskihisar feribot Bilet al , eskihisar feribot fiyatları , eskihisar feribot fiyatları , eskihisar feribot fiyatları , eskihisar feribot fiyatları , eskihisar feribot saatleri , eskihisar feribot saatleri , eskihisar feribot saatleri , eskihisar feribot saatleri , Eskihisar feribot seferleri, Eskihisar feribot seferleri , Eskihisar Tavşanlı Yaya Yolcu Ücreti, eskihisar topçular arabalı vapur, Eskihisar Topçular arabalı vapur gidiş dönüş fiyatları, eskihisar topçular feribot firmaları, eskihisar topçular feribot fiyatları , eskihisar topçular feribot fiyatları , eskihisar topçular feribot fiyatları , eskihisar topçular feribot fiyatları , Eskihisar Topçular Feribot Saatleri , Eskihisar Topçular Feribot Saatleri , Eskihisar Topçular feribot seferleri, Eskihisar Topçular feribot seferleri , eskihisar topçular feribot seferleri iptal mi , eskihisar topçular feribot seferleri iptal mi , eskihisar topçular feribot seferleri iptal mi , eskihisar topçular feribot seferleri iptal mi , Eskihisar Topçular feribot ücreti, Eskihisar Topçular feribot ücreti , Eskihisar Topçular feribot ücreti , Eskihisar Topçular Feribot Ücreti , Eskihisar Topçular feribot ücreti , Eskihisar Topcular Feribot Vapur Seferleri , eskihisar topçular feribot yol tarifi, eskihisar topçular fiyat , eskihisar topçular fiyat , eskihisar topçular fiyat , eskihisar topçular fiyat , Eskihisar Yalova feribot, Eskihisar Yalova feribot , Gebze - Eskihisar ve Yalova - Tavşanlı, gebze feribot seferleri, gebze feribot seferleri saatleri, Gebze Yalova feribot saatleri, gestaş eskihisar topçular fiyat , gestaş eskihisar topçular fiyat , istanbullines eskihisar topçular fiyat , istanbullines eskihisar topçular fiyat , istanbullines eskihisar topçular fiyat , istanbullines eskihisar topçular fiyat , Negmar Eskihisar Tavşanlı Sefer Saatleri Ve Ücretleri, negmar eskihisar topçular fiyat , negmar eskihisar topçular fiyat , negmar eskihisar topçular fiyat , negmar eskihisar topçular fiyat , Negmar Feribot fiyatları , PENDİK YALOVA FERİBOT FİYATLARI , pendik yalova feribot fiyatları , pendik yalova feribot fiyatları , Topçular İDO, topcular yalova feribot ücreti , Topcular Yalova Feribot Ücreti , Topcular Yalova Feribot Ücreti , yalova feribot araç fiyatları, Yalova Topçular feribot, Yalova Topçular feribot

İDO Eskihisar (Gebze) - Topçular (Yalova) Arabalı Vapur Seferleri Saatleri

Deniz Ulaşımı e yaşam rehberi

İdo Araba Vapuru Kış Tarifesi

Eskihisar (Gebze) - Topçular (Yalova) Arabalı Vapur Saatleri

 

eskihisar popçular arabalı vapur saatleri

Eskihisar Topçular Eskihisar arabalı vapur seferleri hergün 24 saat kesintisiz olarak yapılır. İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır. İstanbul yönünden E-5 üzerinden gelirken Gebze'ye varmadan önce tabelalar sizi sağa Eskihisar'a yönlendirecektir. Bu yol ayrımı ile İdo Eskihisar Arabalı Vapur İskelesine inilir. Yalova'nın Tavşanlı Beldesinde bulunan Topçular Feribot İskelesi Yalova Merkeze 14,5 km uzaklıktadır. İskeleden çıkışta sağa doru gidilirse Yalova yönüne sola doğru gidilir ise İstanbul Bursa İzmir Otobanına girilir.

İdo Ek Seferler ve İptal Seferler >>

Eskihisar Topçular (Feribot) Arabalı Vapur Fiyatları

eskihisar topçular arabalı vapur fiyatları

Eskihisar Topçular arabalı vapur yolcu ve araç fiyatları, araç içi yolcular ücretsiz, yaya yolcular için tam Akbil veya İstanbulkart 9,00 TL, indirimli İstanbulkart ise 6,00 TL'dir. Araçlarda ise fiyatlar otomobil, minivan ve jip ,00 TL, Minibüs, Midibüs ve Kamyonet ,00 TL, kamyon, otobüs ,00 TL, dorseli çekiciler ,00 TL, motosiklet ise 55,00 TL dir. Eskihisar- Topçular hattında araçlı yolcular için kredi kartı ile ödeme, nakit ödeme ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ile geçiş yapılmaktadır. Yaya yolcular, indirimli İstanbul kartlarını kullanarak geçişlerini yapabilmektedir.

Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Yolcu Ücretleri

Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferleri Hakkında

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferleri sayesinde Marmara Denizi üzerinden İzmit/Gebze-Yalova arasında seyahat etmek daha kısa sürede ve rahat yapılabilmektedir. Böylece denizyolu ile iki il arası mesafeyi kısaltarak trafik kalabalığına takılmadan ve daha kısa sürede iki il arasında seyahat edebilirsiniz.

Eskihisar ve Topçular güzergahları arasında karşılıklı olarak arabalı feribot seferleri her saat başında yapılmaktadır. Yolculuk süresi ortalama 35 dakikadır. İDO Eskihisar iskelesine taksi, ve toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür. Topçular iskelesinden de Yalova şehir merkezine ve popüler konumdaki yerlere ulaşmak için taksi, dolmuş ve otobüsler hizmet vermektedir. yılı İDO vapur seferleri kış tarifesi bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Her gün Eskihisar-Topçular arasında karşılıklı feribot seferleri yapılmakta olup güncel vapur saatleri ve vapur bilet fiyatları sayfamızda yer almaktadır.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart,

Eskihisar - Topçular Araba Vapuru Seferleri Canlı Yayın Haritası >>

Kullanım Şartları:

Bu sayfalarda bilgi amaçlı yayınlanan feribot ve deniz otobüsü sefer bilgileri ilgili denizcilik firmalarına aittir. Sorumluluk ilgili denizcilik işletmecisi firmalara ve kurumlara ait olup, seafoodplus.info, bu sitede yayımlanan ve yanlış veya eksik olduğu ortaya çıkan sefer bilgilerine göre hareket edilmesi sonucu maruz kalınan herhangi bir kayıp veya hasara yönelik sorumluluk kabul etmemektedir. Sefer bilgilerini İDO web sitesinden de teyid ediniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir