özdilek bursa geçit avm / Login • Instagram

Özdilek Bursa Geçit Avm

özdilek bursa geçit avm

Bursa Geçit Alışveriş Merkezi

ÇALIŞMA SAATLERİ
  • Market - Mağaza -
  • Kafe Safahat -
  • Safahat Lokantası -
  • Lavandi -
  • Game Factory -

Bu alışveriş merkezimizi değerlendiriniz.

90 90

Bursa Geçit Alışveriş Merkezi  Etkinlikler

TÜMÜ

  • Ramazanın Bereketini Özdilek Hediye Kartlarla Paylaşın!

    Ramazanın Bereketini Özdilek Hediye Kartlarla Paylaşın!
  • ÇANAKKALE RUHU ÖZDİLEKLERDE…

    ÇANAKKALE RUHU ÖZDİLEKLERDE…
  • YILIN EN İTİBARLI MARKASI ÖZDİLEK EV TEKSTİLİ

    YILIN EN İTİBARLI MARKASI ÖZDİLEK EV TEKSTİLİ
  • ÖZDİLEK MOBİL UYGULAMASI YENİ YILDA HER AN YANINIZDA

    ÖZDİLEK MOBİL UYGULAMASI YENİ YILDA HER AN YANINIZDA

Bursa Geçit Alışveriş Merkezi Haberler

TÜMÜ

  • ANNELER İÇİN EN GÜZEL HEDİYE

    ANNELER İÇİN EN GÜZEL HEDİYE
  • Ramazanın Bereketini Özdilek Hediye Kartlarla Paylaşın!

    Ramazanın Bereketini Özdilek Hediye Kartlarla Paylaşın!
  • ÇANAKKALE RUHU ÖZDİLEKLERDE…

    ÇANAKKALE RUHU ÖZDİLEKLERDE…
  • EN GÜZEL HAYALLERLE SÜSLENEN YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN ÖZDİLEK RUBY ÇEYİZ SETİ

    EN GÜZEL HAYALLERLE SÜSLENEN YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN ÖZDİLEK RUBY ÇEYİZ SETİ
  • ÖZDİLEK DÜNYANIN BİR NUMARALI PERAKENDE TİCARET FUARINDA

    ÖZDİLEK DÜNYANIN BİR NUMARALI PERAKENDE TİCARET FUARINDA
  • MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HATTI 44 16
  • MEMNUNİYET ANKETİ
    Müşteri en iyi müfettiştir.
  • SOSYAL MEDYA

Özdilek Geçit Alışveriş Merkezi

Adres: Geçit Mahallesi, Nilüfer Cd. No:6, Mudanya/Osmangazi/Bursa

Çalışma saatleri: Bugün açık · –

Telefon: () 90 90

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi

Özdilek Geçit Alışveriş Merkezi

Mudanya Yolu 6. km Bursa Mudanya Yolu üzerinde bulunan Özdilek Bursa Geçit Alışveriş Merkezi, hem Bursa ve çevresindeki yerleşim birimleri için hem de Mudanya feribotunu ve Bursa çevre yolunu kullananlar için keyifli bir alışveriş ve dinlenme merkezi olma özelliği taşıyor. Özdilek Bursa Geçit Alışveriş Merkezi&#;nde; departman mağaza, hipermarket, kafe &#; restoran ve kuru temizleme, çocuklar için çocuk eğlence merkezi ve uzman personelimiz tarafından hizmet verilen ücretsiz çocuk oyun odası ve çocuk bakım odası bulunuyor. 1 aralık &#;de açılan AVM, m2 toplam kapalı alana sahip.

  • KURU TEMİZLEME NEDİR?

    Kuru temizleme, ismine rağmen kuru olarak yapılan bir işlem değildir. Yapılan temizleme işleminin kuru olarak tanımlanması işlem sırasında kullanılan sıvıların neredeyse hiç su içermemesinden kaynaklanır. Kuru temizleme solventi kumaşa su gibi nüfuz etmez, aynı zamanda çok iyi bir yağ çözücüsüdür. Bu sebeple kuru temizlemenin avantajı, kumaşa su gibi zarar vermeden, suyun gideremediği yağlı kirleri temizlemesidir.

    Kuru temizleme işlemi, özel temizleme ilaçları kullanılarak leke ve kirlere ilk müdahalenin yapılmasıyla başlar. Daha sonra ürünler, kuru temizleme makinelerine konur ve solvent içinde temizlenir.

  • KURU TEMİZLEMENİN FAYDALARI

    Kumaşın aşınmasına neden olan kiri çıkararak giysilerin ömrünü uzatır.

    Kumaşta oluşan oksitlenme ve sararmaya yol açan lekelerin çıkarılmasını sağlar.

    Elde ve makinede yıkama sonucu oluşacak deformeleri ortadan kaldırır.

    Giysilerin ve tekstil ürünlerinin çekmemesine, renk kaybına uğramamasına, doku ve apre değişikliği yaşamamasına yardımcı olur.

  • KURU TEMİZLEME AŞAMALARI

    Kuru temizleme için gelen tekstil ürünleri ve giysiler müşteriden teslim alınmadan önce dikkatlice incelenir. Belirlenen lekelerle ilgili müşteriden bilgi alınırken varsa kumaştaki deformasyonlarla ilgili müşteriye bilgi verilir.

    Temizleme işlemleri, etiket talimatına göre yapıldığından, ürün üzerinde bulunan bakım sembolleri incelenerek yapılacak en uygun temizleme işlemine karar verilir.

    Daha sonra ürünler renklerine göre gruplandırılır.

    Profesyonel leke çıkarıcılar kullanılarak ön leke çıkarma işlemiyle gerekli müdahaleler yapılır.

  • KURU TEMİZLEME AŞAMALARI

    Yapılan müdahaleden sonra ürünün kuru temizleme için müsait olup olmadığını anlamak için son kontrolden geçirilir.

    İlaçlı işlemden sonra su ve buhar işlemi yapılarak leke uzaklaştırılır. Kıyafet bekletilmeden kuru temizleme makinesine atılır.

    Makinedeki temizleme aşamaları tamamlandıktan sonra ürün, ütü işlemine uygunsa ütü işlemi yapılarak teslim edilmek üzere hazır hale getirilir.

    Ürünler ütü yapıldıktan sonra son kontrolleri yapılarak jelatinlenir.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası