müge ilhan / Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı İlhan İletmiş ne karar verecek? İzle

Müge Ilhan

müge ilhan

Müge Anlı&#;da 4 çocuklu kadın tarafından kaçırıldığı iddia edilen adama şok sözler: "Madem o kadar erkek değildin"

Müge Anl&#; ile Tatl&#; Sert program&#;nda dikkat çeken bir konu ele al&#;nd&#;. Evli ve 3 çocuk babas&#; &#;lhan &#;letmi&#;'ten 52 gün haber alamayan yak&#;nlar&#;, onun; evli ve 4 çocuk annesi i&#; arkada&#;&#; Asl&#; K&#;z&#;lkaya taraf&#;ndan kaç&#;r&#;ld&#;&#;&#;n&#; iddia etti. Birinin 3 çocu&#;u, di&#;erinin ise 4 çocu&#;u oldu&#;una dikkat çeken Müge Anl&#;, "Arkalar&#;nda 7 çocu&#;u b&#;rak&#;p ortadan gittiler" dedi. Melek Han&#;m, Müge Anl&#;'n&#;n sözleri üzerine olay&#;n ayr&#;nt&#;lar&#;n&#; aktard&#;.

ARKALARINDA 7 ÇOCUK BIRAKIP KAYIPLARA KARI&#;TILAR

Melek Han&#;m yapt&#;&#;&#; aç&#;klamada "&#;lhan, Asl&#;'y&#; ald&#;; &#;stanbul'a bizim eve getirdi. Ama kad&#;n sürekli onu bask&#; alt&#;nda tutuyordu. Ayr&#;lmak istedi&#;ini söyledi. Ama kad&#;n onu kaç&#;rd&#;. Evine geri dönemiyor. Asl&#;, &#;lhan'&#; serbest b&#;raks&#;n" ifadelerini kulland&#;. A&#;abey'inin babas&#;yla konu&#;tu&#;unu ve "Baba beni kurtar. Ne dersen yapaca&#;&#;m" dedi&#;ini söyleyen Melek Han&#;m, &#;lhan Bey'in Asl&#; Han&#;m'a "Seni istemiyorum. Ailemin yan&#;na gitmek istiyorum" dedi&#;ini de öne sürdü. Kad&#;n ve erkek taraf&#;nda suçlamalar pe&#; pe&#;e gelince ve anla&#;mazl&#;klar ortaya ç&#;k&#;nca, 2 taraf Müge Anl&#; canl&#; yay&#;nda kar&#;&#; kar&#;&#;ya geldi.

01

&#;lhan &#;letmi&#;'in yak&#;nlar&#; ile Asl&#; K&#;z&#;lkaya'n&#;n ailesi birbirlerini suçlad&#;. Canl&#; yay&#;nda sesler yükselirken Müge Anl&#; dikkat çeken bir aç&#;klamada bulundu.

MÜGE

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA SON DAK&#;KA GEL&#;&#;MES&#;

Müge Anl&#; son dakika geli&#;mesini &#;u sözlerle aktard&#;.

&#;kilinin bulundu&#;unu ve &#;u an polisle olduklar&#;n&#; söyleyen Müge Anl&#;, &#;lhan Bey'in ailesinin sand&#;&#;&#; gibi bir durum olmad&#;&#;&#;n&#; belirtti.

m3

A&#;IKLARIN B&#;RL&#;KTE KAÇTIKLARI ORTAYA ÇIKTI

&#;lhan Bey ile Asl&#; Han&#;m'&#;n birlikte kaçt&#;klar&#; ortaya ç&#;k&#;nca sinirlerine hakim olamayan Melek Han&#;m, a&#;abeyine a&#;&#;r sözler sarf etti:

"Beni dinlesin sadece! Öldü&#;ünden &#;üpheleniyordum. E&#;er &#;u an yay&#;nda telefonun ucundaysa, &#;eref ve namuslu ise; gururlu ve erkekse buraya kar&#;&#;ma gelsin. Yan&#;ma gelip 'Beni kurtar' dedi. Madem o kadar erkek de&#;ildi bir kad&#;n&#; kaç&#;rmayacakt&#;."

56

"BEN&#;M ERKEKL&#;&#;&#;M&#; SORGULAYAMAZSIN"

&#;lhan Bey, k&#;z karde&#;i Melek Han&#;m'a "Sen benim erkekli&#;imi sorgulayamazs&#;n tamam m&#;? Bunu bir akl&#;na sok!" diyerek k&#;zd&#;.

"HEP&#;N&#;Z SÜTTEN ÇIKMA AK KA&#;IKSINIZ ZATEN"

Herkesin kusursuz ama kendilerinin problemliymi&#; gibi gösterildiklerini ifade eden &#;lhan Bey, "Hepiniz sütten ç&#;kma ak ka&#;&#;ks&#;n&#;z, sadece lekeli olan biziz" diyerek Melek'i azarlad&#;.

Melek Han&#;m a&#;abeyine "Ben lekeli olabilirim en az&#;nda senin gibi arkamda 3 çocuk, di&#;eri gibi 4 çocuk b&#;rakmad&#;m" dedi.

y

"YA&#;ARKEN ÖLÜYORUM BEN"

3 çocuk babas&#; &#;lhan Yetmi&#; "Ailem böyle yap&#;yor ya ya&#;arken ölüyorum ben" dedi.

"BU SAATTEN SONRA BENDEN HAYIR BEKLEME"

&#;lhan Bey'in e&#;i canl&#; yay&#;na görüntülü ba&#;lanarak "Ben seni istiyorum. Çocuklar&#;na ve bana geri dön." dese de genç adam, "Sen bu saatten sonra benden hay&#;r bekleme" dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına, İlhan İletmiş'in kararı damga vurdu. İlhan Bey'in yasak aşk yaşadığı 4 çocuk annesi Aslı Hanım ile kaçtığı ortaya çıkınca aynı konu bugün de ele alındı. Eşinin 'Ailene dön' çağrısı üzerine stüdyoya gelen İlhan Bey çocuklarına sarıldı. Müge Anlı, "İlhan sen sonuç itibarıyla karına mı dönmeye karar verdin?" dedi. İlhan'a yuvasına dönüp dönmeyeceğine yönelik kararını sorunca ortam bir anda gerildi.

İlhan Bey'in "Aileme döndüm" yanıtı sonrası stüdyoda alkış sesleri yükseldi. Müge Anlı bunun üzerine "Aslı ne olacak?" diye sordu.

 SENİN VEBALİN BENİM ÜZERİMDE"
İlhan Bey açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ben Aslı'ya karşı çok büyük hatalar yaptım. Ona yanlış yaptım. Ama bu karara beni zorlayan taraf Aslı oldu. Yine söylüyorum. Tek taraflı suçlamıyorum. Yine iftira atmıyorum. Senin vebalin benim üzerimde çok büyük"


Alacak verecek mevzuları açılınca İlhan Bey'in eşi, kocasının Aslı'ya hiçbir şey vermemesi gerektiğini belirtip Aslı'yı işaret ederek "O bana verecek, o benim yuvamı yıkıyordu" dedi.

MÜGE ANLI'DAN ALDATILAN KADINA ÇARPICI SÖZLER: "SENİN YUVANI YIKAN KOCAN!"
Müge Anlı seslerin yükselmesi üzerine İlhan Bey'in eşine sert çıktı:

"Sen o yuvayı İlhan'la kurdun. Senin yuvanı yıkan İlhan. Sen nikah masasına o kadın ile gitmedin. Sen, İlhan'la nikah masasına gidip yemin ettin. Kocan seni mağdur etti."


İlhan Bey, Müge Anlı'nın "Aslı için ne yapmayı düşünüyorsun?" sorusuna "Aslı'nın can güvenliğinden endişeli olduğum için kaçtım. Ona hiç zarar gelmesin" yanıtını verdi.

MÜGE ANLI SON NOKTAYI KOYDU: "HANIMLAR BÖYLE ADAMLARLA OLMAZ"
Müge Anlı yaşananlar üzerine "Kadınlara da ders olsun diye söylüyorum: 'Hanımlar! Hepiniz mutlu olun ama böyle adamlarla olmaz.' Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin yerinde olsam bu adamı nikahımda tutmam. Senin kocanı kim çekerse oraya gidiyor. Sen delikanlı bir kadınsın. Çocukların için çok saygı duyuyorum sana. Melek de öyle. Kusura bakmayın. 2 gün sonra onu başkası çeker kolunda, bu sefer de ona gider.

"YOK MU SENİN BİR ERKEK OLARAK DURUŞUN?"
"Erkek dediğin Yok mu senin bir erkek olarak duruşun ya? Kim çekerse ona gidiyorsun. Hani ipleri tutarlarda güç savaşı yaparlar ya, onun gibi"

"KOCAMIZLA HER KAVGA EDİŞİMİZDE SEN GELİP KOCAMIZI MUTLU MU EDECEKSİN?"
Aslı'nın İlhan Bey'in eşiyle sürekli kavga ettiğini belirtip mutluluğu kendisinde bulduğunu vurgulaması üzerine Müge Anlı şu şu açıklamayı yaptı:

"Aslı kocamızla her kavga ettiğimizde sen gelip bizim kocamızı mutlu mu edeceksin. Sana ne?"

NE OLMUŞTU?
Evli ve 3 çocuk babası İlhan İletmiş'ten 52 gün haber alamayan yakınları, onun; evli ve 4 çocuk annesi iş arkadaşı Aslı Kızılkaya tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Melek Hanım yaptığı açıklamada "İlhan, Aslı'yı aldı; İstanbul'a bizim eve getirdi. Ama kadın sürekli onu baskı altında tutuyordu. Ayrılmak istediğini söyledi. Ama kadın onu kaçırdı. Evine geri dönemiyor. Aslı, İlhan'ı serbest bıraksın" ifadelerini kullandı.

 Birinin 3 çocuğu, diğerinin ise 4 çocuğu olduğuna dikkat çeken Müge Anlı, İlhan Bey'i buldu. İlhan Bey'in Aslı Hanım'la birlikte kaçtığı ortaya çıktı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası