onur sermik çocuklar duymasın / Onur Sermik kimdir? Onur Sermik kaç yaşında, nereli? Onur Sermik hangi dizilerde oynadı? - Haberler

Onur Sermik Çocuklar Duymasın

onur sermik çocuklar duymasın

Onur Sermik Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Onur Sermik Hangi Dizilerde ve Filmlerde Rol Aldı?

Haberler

Yaşam

Biyografi

Onur Sermik Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Onur Sermik Hangi Dizilerde ve Filmlerde Rol Aldı?

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Onur Sermik, küçük yaşta futbola merak saldı. Ancak sakatlık yaşadıktan sonra, oyunculuk eğitimi aldı. Onur Seramik, aynı zamanda oyun yazarlığı da yapıyor. Sosyal medyayı da sık kullanan oyuncu, tanınan tiktokerlardan biri. Özellikle son zamanlarda sosyal medyadan para kazanıyor. Peki Onur Sermik kimdir, kaç yaşında, nereli? Onur Sermik hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte detaylar

Onur Sermik Kimdir?

Onur Sermik

Onur Sermik Hangi Dizilerde ve Filmlerde Rol Aldı?

Onur Sermik Şeref Sözü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çocuklar Duymasın'ın oyuncusu Onur Sermik'e silahlı saldırı!

Çocuklar Duymasın&#;ın oyuncusu Onur Sermik&#;e silahlı saldırı!

Çocuklar duymasın'da oynayan genç oyuncu Onur Sermik'e sokak ortasında kurşun yağdı. Sermik, İstanbul Göktürk'teki bir benzinliğe sığınarak canını kurtardı. Ünlü oyuncuya kurşunları sıkan kişinin ise sosyal medya fenomeni Murat Avcı olduğu ileri sürüldü.

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni olarak tanınan Onur Sermik, Doksanlar, Kolej Rüyası ve Çocuklar Duymasınlar gibi birçok yapımda yer aldı. İstanbul Göktürk'te ikamet eden Sermik, kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan arkadaşı Murat Avcı'nın silahlı saldırısıyla karşı karşıya kaldı.

onur sermik silahlı saldırı

onur sermik silahlı saldırı

KURŞUNU ARKADAŞI SIKTI

Arkadaşı Murat Avcı ile henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı aralarının bozuk olduğu oyuncu Onur Sermik, Avcı tarafından kurşunların hedefi oldu. Aracıyla evinden çıkan oyuncu, başka bir aracın kendini takip ettiğini fark etti. Hızlanan araç fenomenin kullandığı aracın önünü kesti ve oyuncuya hedef alarak ateş açtı. Oyuncu aracıyla yol güzergahındaki bir benzinliğe sığınarak kurşunların hedefinden kurtuldu.

murat avcı

murat avcı

"HESABINI VERECEKSİN"

Ünlü fenomen yaşadığı dehşet anından kurtulduktan sonra kendisini öldürmeye teşebbüs eden arkadaşı Avcı'dan şikayetçi oldu. Murat Avcı'nın silahlı saldırı girişiminden sonra kendisine 'Hesabını vereceksin' şeklinde tehdit mesajları savurduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

onur sermik

onur sermik

"SADECE ZAMANI ALABİLİRSİNİZ"

Saldırılardan sonra "Şişli Emniyet Müdürlüğü'nde"  konum paylaşan Onur Sermik, "Sadece zamanı alabilirsiniz neşemi asla" notunu düşerek sosyal medyadan fotoğraf paylaştı.

onur sermik murat avcı

onur sermik murat avcı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Yıldırım'ın en mutlu günü! Eşine doğum günü hediyesi

Çocuklar Duymasın&#;a katılan iki karakter kim?

Çocuklar Duymasın’da bu hafta Haluk ve Meltem’i büyük bir sürpriz bekliyor! Haluk ve Meltem’in yeni komşuları Şekersiz Erkek Mert ve eşi Cansu, bu hafta hem Çocuklar Duymasın isimli dizinin izleyicilerine, hem de Haluk
ve Meltem’e büyük bir sürpriz olacak.

Çocuklar Duymasın&#;a katılan iki karakter kim? 7

Onur Akay Medya’nın edindiği bilgiye göre, Folkart Academy oyunculuk bölümü mezunu Yağmur Çokgenç, Cansu karakterine hayat verirken, Şekersiz Erkek Mert karakterine ise,‘Doksanlar’ ve ‘Beni Böyle Sev’ dizilerinden aşina olduğumuz Onur Sermik hayat verecek.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan’ın başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın’ın, birbirinden ilginç gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümü, Pazar akşamı saat ’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası