sabah elinde kınayla uyanmak / Sabah uyandığımda elimde kına renginde leke vardı ve kokusu aynı kına gibi bu ne demek?

Sabah Elinde Kınayla Uyanmak

sabah elinde kınayla uyanmak

Hocam sabah uyandığımda ellerim kınalı uyanıyorum neden olabilir?

Atv ekranlarında, izleyiciyle buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayınına telefon ile bağlanan bir kadının sorusu güne damgasını vurdu. Sabah uyundığımda ellerim kanalı olarak görüyorum bu çocuklarımada oluyor bunun nedeni nedir şeklinde sorusuna Nihat Hatipoğlu şu şekilde yanıt verdi ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'na ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor. 

"SABAH ELLERİM KINALI UYANIYORUM"

Programa telefonla bağlanan kadın izleyici Hatipoğlu'na "Bazı sabahlar uyandığımda ellerim kınalıydı. Çocuklarımda da benzer olaylar oldu. Bunun nedeni ne olabilir?" sorusunu yöneltti.

SOĞUKKANLILIĞINI KORUDU

Kadın izleyicinin bu sorusu karşısında soğukkanlılığını koruyan Nihat Hatipoğlu, gece uyurken insan ruhunun beden ayrılarak farklı alemlere gitmesiyle ilişkilendirdi.

 

Rüyada Ayağa Kına Yakmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Ayağa Kına Yakmanın Anlamı ve Hayırlı Rüya Tabiri

Rüyada ayağa kına yakmanın anlamı, rüyadaki diğer detaylara göre değişiklik gösterir. Evlenen çiftlerin ve tüm misafirlerin kına yakması, gerçekleşecek olan evliliği kutsaması anlamına da gelir. Rüyasında ayağına kına yaktığını gören kişiler, bu rüyayı detayları ile rüya alimleri ağzından dinlemek istiyor. Peki ya, rüyada ayağa kına yakmanın anlamları nelerdir?

Rüyada Ayağa Kına Yakmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada ayağına kına yakmak, rüya sahibinin kendisine denecek bir takım yalanları ortaya çıkaracağına, rahat yaşamının sonlanacağına, çok fazla kırılacağına, yaşanan iyi günlerin beklenmeyen bazı olayların gerçekleşmesiyle beraber biteceğine, hanesi içerisinde bereket ve bolluk olacağına, emeklerinin kendisine kazanç sağlayacağına ve de kişinin yapacak şeylerinin olmamasına rağmen kendisini suçlayabileceği şeklinde tabir edilmiştir. Ayrıca bazı yorumculara göre ise rüyada ayağa kına yakmak rüya sahibinin edilen dualarının Allah katında kabul görüleceğine, çok yüksek yerlerde bir takım işlerde imzasının olacağına, tecrübeli birinin hemen yanında işe gireceğine ve bu kişinin yardımlarıyla kısa vakitte büyük deneyim sahibi olacağına, sahip olacağı zaferler ve de başarılar ile isminden bahsedilmeyi ve ün kazanmayı başaracağına, mesleki yaşamı için sarf edilen emeklerin gelir sağlayacağına, gelirinin ise çok katlanacağına delalet edilmektedir.

Rüyada Ayağa Kına Yakmanın Anlamı

Rüyada ayağa kına yakmanın anlamları arasında; hane içerisindeki ortamın çok huzurlu olacağı, rüyayı gören kişinin işlerinde çok başarılı olacağı, çok hayırlı bir kimseyle hayırlı bir evlilik gerçekleşeceği, hayali kurulan tüm şeylerin gerçekleşeceği, mesleki anlamda birçok kapının açılacağı, her zamankinden çok mal ve mülk elde edileceği, çok fazla kazanç getirecek işlere imza atılacağı gibi anlamlar bulunmaktadır. Ayrıca bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada ayağa kına yakıldığını görmek verilecek bazı kararların hatalı olması sebebiyle mevcut işlerin çok olumsuz yönde ilerleyeceği ifade edilmiştir. Hayırlı olmayan bu tabir dışında ise bazı alimler bu rüyanın, problemli insanlar ile araya bir çizgi ve duvar çizileceğine, problem yaşanılan insanlar ile arayı düzeltmek için bu rüyanın vesile olacağına, ayrılık yaşayan kimselerin kavuşmasına, ekonomik açıdan çok ileriye gidileceğine ve hane içerisinde mutluluğun artacağına delalet olduğunu ifade etmişlerdir.

Ellerimde kına ile uyanmak

Merhabalar başıma gelen ve beni biraz korkutan bir olayı anlatmak istiyorum bundan 1 kaç ay önce sabah uyandım yüzümü yıkadım geldim ellerimin içinde kına renginde izler vardı böyle sürülmüş sağ elime sanki her yeri kına renginde şekiller vardı parmağımda falan aynıda kına kokuyordu abartmıyorum bildiğiniz kına kokusu korktum açıkcası 2 güne geçti ama doktora gidemedim geçmeseydi gidecektim Bu arada şaka yapmıştır birisi demeyin evde öyle şaka yapabilecek bir kardeşim yok ayrıca bir şey bulaşmıştır da demeyin sabah uyandığımda gördüm etrafa her yere baktım bulaşabilecek hiç bir şey yoktu.

Netten araştırdım ettim kimi tıbbı şeyler yazmış kimiside dinle alakalı yorumlamış melekler kına yakarmış işte yok iyi cinler kına gecelerine götürürlermiş orada kına yakarlarmış falan değişik yorumlar Annemin bir arkadaşıda kızın gelin olacak ona işaret demiş Ki zaten kısmetse var böyle bir şey. Öyle işte resim yok üstünden zaman geçti ama hala aklımda doğrusu bugün de rüyamda karanfil gördüm küçük çocuklar karanfil dağıtıyordu ölücemmi napıcam valla :KKkorkuyorum artık öyle işte böyle bir şey yaşayan var mı aranızda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası