özel doruk hastanesi yıldırım / Özel Doruk Yıldırım Hastanesi İş İlanları - Kariyer.net

Özel Doruk Hastanesi Yıldırım

özel doruk hastanesi yıldırım

Doruk Yıldırım Hastanesi, nerede, Otobüs, Metro veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Doruk Yıldırım Hastanesi konumuna Toplu Taşıma

Türkiye'deki Doruk Yıldırım Hastanesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Doruk Yıldırım Hastanesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Doruk Yıldırım Hastanesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Doruk Yıldırım Hastanesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Mimar Sinan / Btü; Davutdede.

Otobüs:21/C9191/GS/1S/2Metro:12

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Doruk Yıldırım Hastanesi için yol tarifi alın.

Doruk Yıldırım Hastanesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Yıldırım konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Doruk Yıldırım Hastanesi için Otobüs, Metro ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Doruk Yıldırım Hastanesi adres: Yıldırım Duaçınarı Mah. Ankara Yolu Cad. No:221 Sokağı

Özel Doruk Tıp Merkezi

Özel Doruk Tıp Merkezi, Bursa ili Yıldırım ilçesinde tıp merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Doruk Tıp Merkezi 1998 yılında Bursa'nın Yıldırım bölgesinde ihtisas kavşağında hizmete girdi. Bugün 23 branşta 60 uzman doktor ile üst standartta hizmet veren kurumumuz multidisipliner bir anlayışla çalışmaktadır.

4 ameliyathanede modern tıbbın gerektirdiği tüm ameliyatlar yapılabilmektedir. Bu ameliyatlardan bazıları şunlardır: Kapalı safrakesesi ameliyatı, menisküste artroskopi ameliyatı, prostat büyümelerinde kapalı yöntem greenlight laser, katarakt olgularında FAKO ameliyatı… Bunların yanı sıra ürodinami, nörofizyoloji ve uyku laboratuarları; ayrıca bilgisayarlı tomografi, horlamada radyofrekans ve 4 boyutlu ultrasonografi uygulamalarımızdan sadece bazıları.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Doruk Tıp Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Branşlar (SGK Anlaşmalı)

  • Dermatoloji (Cildiye)
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Gastroenteroloji
  • Nöroloji
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Psikiyatri
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Kardiyoloji
  • Göğüs Hastalıkları
  • Genel Cerrahi
  • Çocuk Cerrahisi
  • Göz Hastalıkları
  • Üroloji
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Biyokimya
  • Radyoloji
  • Acil
  • Sitogenetik
  • Moleküler Genetik
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon

Özel Doruk Yıldırım Hastanesi

Özel Doruk Yıldırım Hastanesi

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Beyin ve sinir cerrahı, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Kardiyolog, Göz doktoru, Genel cerrah, Ürolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Nörolog, Çocuk cerrahı, Biyokimya uzmanı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı daha fazla

162 görüş Yıldırım, Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221

Profilinizin kontrolünü alın

Özel Doruk Yıldırım Hastanesi

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Beyin ve sinir cerrahı, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Kardiyolog, Göz doktoru, Genel cerrah, Ürolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Nörolog, Çocuk cerrahı, Biyokimya uzmanı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı daha fazla

162 görüş Yıldırım, Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221

Profilinizin kontrolünü alın

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (162)

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Reşat Şaya • Diğer

    28 haftalık hamileyken doktorumun başka hastaneye gitmesi sebebiyle Reşat beye randevu aldım. Erken doğum riski olduğu için tedaviye başladı. Kontrollerimi aksatmadim.30.haftada sancı sebebiyle tekrar gittim.Sancilar arasındaki sürenin kısalığını, sayısının sıkılaştığını söyledim. Nst istedi. Nst sancı gördüğünü fakat eve gitmemde sakınca olmadığını söyledi. Bende güvenerek içim rahat Bi şekilde eve gittim. Fakat sancılarım şiddetlenerek attı ve o gün doğum yaptım.
    oğlum 37 gün kuvezde kaldı.

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Tuğberk Güçlü • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

    Hamileliğimin yarı dönemini Tuğberk Hocamızın kontrolü ile geçirmiştik. Her muayene de detaylı anlatımı; her sorduğumuz soruya ilgili, anlayışlı sabırlı, nazik ve ayrıntılı bir şekilde cevaplaması bizi çok memnun etmişti.

    H

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Tuğberk Güçlü • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

    Hayatım da gördüğüm en iyi doktordu. Tüm süreci titizlikle takibini sağlıyor. İlgili ve sizi tatmin edecek açıklamalarda bulunuyor. Normal doğum diye başladık. Birden suyun azlaması yüzünden sezeryana girdim çok korkuyordum ama Tuğberk bey güven verdi çok kolay bir süreç geçirdim. Teşekkürler. Çok çok tavsiye ederim

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Elif Şahin • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

    18. Haftamdayım ilk muayenem olmasına rağmen güler yüzle karşıladı tavsiyeler verdi inşallah doğumum sizinle gerçekleşecek herşey için teşekkürler

    A

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Ali Gioventikli • İç Hastalıkları Randevusu

    Hiçbir doktora yorum yazmam üşenirim gerek de duymam. Fakat rahatsızlığımdan dolayı nefes dahi alamaz noktaya geldiğimde, bütün doktorlar tahliller ellerinde olmasına rağmen doğru tanıyı yapamazken, Ali hoca doğru muayene ve doğru tahliller sonrası viral enfeksiyon olduğunu tespit edip doğru yönlendirmelerle doğru tedavi almamı sağladı. O günler aklımda hala çok acı doludur. İlginiz bilginiz ve çabanız için çok teşekkür ederim Ali hocam. En kısa zamanda ziyaretinize geleceğim. Sizin gibi doktorların sayısının artması gerek.

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Ediz Tevfik Özgan • Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi

    Dr. Ediz bey gerçekten hastalarıyla çok ilgili,ayrıntılarıyla çözümleri anlatan,cokta güler yüzlü bir doktor.Ben safra kesesi ameliyatı oldum ve cok basarılıydı.Doktor beye ilgi alakasından ve güler yüzlülüğünden ötürü teşekkür ederim,kesinlikle tavsiye ederim.

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Gökhan Aktürk • Diğer

    Doktoruma 2016 yılında Bursa Devlet Hastanesi’nde ameliyat olmuştum. Burnumdan sürekli su gibi sıvı akıyordu. Ameliyat oldum ve rahatsızlığımdan kurtuldum. 13.02.2023 tarihinde dil kökümde şişme nedeniyle gittim. Hiçbir problem olmadığını ve alerjim olduğu bilgisini verdi. Gerekli muayene yaptı ve reçete verdi. Öyle iyi doktor ki, hem hekimlik bilgisi hem insanlı yönünden hakkı ödenmeyecek doktor. Teşekkür ederim

    A

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Tuğrul Türker • Böbrek Taşı

    Yaklaşık 3 ay boyunca böbrek ağrısı yaşadım. Ağrılarım dayanılmaz haldeydi sonrasında Tuğrul bey ile tanıştım kapalı böbrek taşı ameliyatı oldum iyikide olmuşum böbrek ağrılarım bitti. Doktor beye ilgisinden alakasından tedavisinden dolayı teşekkür ederim allah başımızdan eksik etmesin sizin gibi doktorları sizinle yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Kemal Köroğlu • Diğer

    18 ocakta açık miyom ameliyatımı yaptı gözüm kapalı güvenirim kemal beye 3. Günüm bugün herşey normal ilgili güler yüzlü işinin ehli bir doktor garanticidir 66 yaşında maşallahı var hocamın tecrübesine güvenebilirsiniz hiç başka doktor araştırmayın derim canım doktorum Allah kendisine uzun ömürler versin

    Z

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Kemal Köroğlu • Diğer

    Canım doktorum tüm korkularımı sayesinde yendim kendisine miyom amaliyatı oldum onun ilgisi samimiyeti babacan merhameti tek kelime ile muhteşem ötesi işini aşk ile yapan bursada profosyenel bir doktor herkese tereddütsüz tavsiye ederim emeğine sağlık canım hocam RABBIM kendisine uzun sağlıklı ömürler versin iyiki ameliyatımı kemal beye oldum kendisi ve tüm ekip hemşirelerine teşekkürlerimi iletiyorum

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221, Yıldırım 16270 Google Haritalar'da göster

Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, ... HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Şeker Sigorta, Neova Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, PTT, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Doğa Sigorta Kooperatifi, Ethica Sigorta, Katılım Emeklilik Ve Hayat, NN Hayat Ve Emeklilik, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Mapfre Sigorta, Diğer (İade), Halkbank Mensupları, PTT Sigorta Tüm sigortaları göster

Özel Doruk Yıldırım Hastanesi

Yeni Çağın Teknolojik Hastanesi Doruk Yıldırım Hastanesi

Doruk Sağlık Grubu, 14 yıl önce dünyaya geldiği noktada, Bursa’ya yeni bir hastane daha kazandırdı. Teknolojik alt yapısı, sosyal donatılarıyla Doruk Sağlık Grubu’nın yeni hastane konseptinin ilk adımı olan Doruk Yıldırım Hastanesi, 5 bin metrekarelik kapalı alanıyla iddialı bir büyüklüğe sahip. Her katta ayrı bir planlama oluşturularak, poliklinik birimleri özerk hale getirilmiş. Yüzyılın trendi olan akıllı bina mantığı ile inşaa edilen Doruk Yıldırım Hastanesi’nde, tam streil iklimlendirmeden otopark hizmetlerine, yangın güvenliğinden hasta odalarına kadar her birimde otomasyon teknolojileri kullanılıyor. 107 yatak kapasitesi bulunan Doruk Yıldırım Hastanesi, 6 salondan oluşan ameliyathane katıyla da dikkat çekiyor.
Yaklaşık bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Doruk Yıldırım Hastanesi, grubun yeni hastane konseptinin ilk yatırımı... Doruk markasının doğduğu kavşakta sıfırdan inşaa edilen bina, sağlık kurumu beklentilerine uygun olarak projelendirildi. 1.000 m2’lik alan üzerine oturan bina, 5 bin m2’lik iddialı bir büyüklüğe sahip. Kapalı otoparklara araç naklinin asansörlerle yapıldığı hastane binasının en üst katı ameliyathane salonlarına ayrılmış. 6 salondan oluşan ameliaytahane katında yoğun bakım ünitesi de mevcut. Minimalistik formlardan oluşan dekorasyon uygulamalarında hasta konforunu ön planda tutan detaylar gözden kaçmıyor. Renk seçiminde ise ahşap ve doğal malzemelerle bütünlük sağlayacak açık tonlara ağırlık verilmiş. Hastane genelinde özellikle de operasyonel katların zeminlerinde toz tutmayan, anti bakteriyel –anti-fungal doğal malzeneler kullanılmış.

Poliklinikler ve Acil Ünitesi
Sağlık Bakanlığı’nın şart koştuğu, modern ülkelerin dünya standardı olan detaylar, Doruk Yıldırım Hastanesi’nin, Acil Servisi’ne güven veren, ayrıca gergin ve kritik zaman aralıklarında hem hekimin hem de hastanın işini kolaylaştıran bir kimlik kazandırmış. Gerektiğinde ambulans, acil servis katının içine kadar girebilecek biçimde tasarlanmış. Acil serviste hasta transferlerinin sağlıklı ve maksimum güvenle yapılabilmesi adına hidrolik ve korkuluklu sedyeler kullanılmış. Hastaya müdahalede yararlanılacak tüm ekipmanlar, servis için özel olarak konumlandırılmış.
Özel Bekleme Üniteleri ve Tam Zamanlı Muayene
Kalite standartlarının hizmet unsurlarını belirlediği Doruk Yıldırım Hastanesi’nde, poliklinik hizmetleri -1 ve 1.katlarda veriliyor. Hastaların kendilerini rahat hissedebilmeleri, muayene saatlerini beklerken geçirecekleri 1-2 dakikanın keyifli olması için oturma gruplarından, lcd ekranlara her ayrıntı özenle planlanmış. Tetkik ve numunelerin labaratuvar ortamına transferi için vakum transfer kanalları ağı oluşturulmuş. Böylece hastanın katlar arasında gidip gelmesine gerek kalmıyor. Muayene ünitleri ise hem hasta mahremiyetini korumak, hem de hastanın kendini iyi hissetmesi için modern bir anlayış ve gelişmiş teknolojik cihazlarla donatılmış.
Hasta Odaları
107 yatak kapasiteli Doruk Yıldırım Hastanesi’nde tüm odalarda şık bir dekorasyon ve hastanın ihtiyaçlarını karşılayabileceği ayrıntılar unutulmamış. Tüm odalara tuvalet ve banyo da yerleştirilmiş. Konfor bakımından 5 yıldızlı otel standardı hemen fark ediliyor. Refaketçiler için de benzer seçkinlik var. 100 odanın 5’i süit oda standartlarında kurgulanmış.
Yoğun Bakım Birimleri
Teknolojinin yoğun olarak kullanıldığı Doruk Yıldırm Hastanesi ile Doruk Sağlık Grubu Bursa’ya aynı zamanda modern örnekleri ile eşdeğer bir yoğun bakım ünitesi de kazandırdı. Sadece “yeni doğan yoğun bakım” için 54 kuvözlük, dijital ortamda da takip edilen yoğun bakım ünitesi oluşturulmuş. Ortamda bulunan kameralar sayesinde bebek sahiplerinin ya da yakınlarının güvenle bebeklerini izlemelerine olanak sağlanıyor. Doruk Yıldırım Hastanesi’nin amleiyathane ve yoğun bakım katında erişkinler için 40 yoğun bakım yatağı hizmet verecek.
Çağdaş Ameliyathaneler
Doruk Yıldırım Hastanesi aynı anda büyük ya da orta ölçekli 6 farklı opresyonun yapılabileceği 6 salondan oluşuyor. Çağın teknolojik donanımlarıyla yapılandırılan salonlarda iklimlendirme ve havalandırma, dış ortamdan enfeksiyon girişine izin vermeyen özel havalandırma ve iklimlendirme sistemleriyle gerçekleştiriliyor. Operasyon ekibinin rahat çalışabilmeleri için her donanım, tavandan sarkıtılmış özel hidrolik kollarla hareket ettiriliyor.

Hakkımızda / Tarihçe

Dorukta sağlık, yaşamda ayrıcalık
Doruk Sağlık Grubu, ilk olarak 1998 yılında küçük bir tıp merkezi ile Bursalılar’a hizmet vermeye başladı. Açıldığı günden bu yana kendi alanında deneyimli ve uzman hekimlerle bugünlere geldi. “Doruk’ta sağlık, yaşamda ayrıcalık” sloganı ile yaşamı sizin için ayrıcalıklı kılmaya çalıştı, can yoldaşı oldu. Binlerce bebek Doruk’ta “hayata merhaba” dedi. Onbinlerce hastamıza şifa verirken onlara yol arkadaşı olduk.
Sağlıkta bir Bursa markası Doruk Sağlık Grubu
Yerel bir sağlık markası olarak “Bursa’nın Hastanesi” konseptini ön plana çıkarıyor. Bursa’da hizmet veren sağlık grubumuz, bünyesine dahil ettiği Özel Bursa Hastanesi ile Bursalılar’la duygusal bir bağ kurmuştur. Zira, Bursa’nın ilk hastanesi, Bursa’nın sağlık grubunda “doruk noktası” olmuştur. 1982 yılında faliyete geçen Bursa’nın köklü sağlık merkezlerinden olan Setbaşı Tıp Merkezi’ni 2018 Aralık Ayı’nda bünyesine alarak hizmet ağını genişletmiştir. Doruk Sağlık Grubu, hasta odaklı anlayışını, doruk hizmet kalitesi ile bütünleştiren kurumumuz yarınlara umutla bakmaktadır.

Misyonumuz
Uzmanlaştığımız sağlık hizmetlerinde, tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygılı, gelişmiş sağlık teknolojisi ile topluma Kaliteli Sağlık Hizmeti vermek.

Vizyonumuz
Kaliteli sağlık hizmeti sunumunda ulusal ve uluslararası platformda Doruk Sağlık Grubu olarak tanınmak.

Değerlerimiz
Sağlıkta Güven
Hasta Ve Çalışan Odaklı Hizmet
Sürekli Gelişim
Sağlıklı Toplum İçin Hizmet
Etik Değerlere Bağlılık

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır