turkcell altyapı sorgulama / İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom

Turkcell Altyapı Sorgulama

turkcell altyapı sorgulama

İnternet Altyapı Sorgulama

İnternet hızı, aslında sizin internet hizmetiniz ile yapmayı planladığınız kullanımla doğru orantılı olarak düşünülmelidir. Günümüzde ideal internet hızı; 16 Mbps – 50 Mbps hızı arasındaki paketlerdir. Diğer paketleri inceleyelim.

Mbps arası paketler; tek başınıza ya da az kişi ile birlikte yaşıyorsanız, genellikle e-posta gönderiyor ve sosyal medya platformlarında vakit geçiriyorsanız, çeşitli platformlardan normal çözünürlükte video izliyorsanız, ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Mbps arası paketler; genellikle HD ve 4K video izliyorsanız, en az 24 Mbps'lik internet hızına ihtiyacınız olduğunu gösterir. Bağlantınızı sizden başka birileri de paylaşacaksa, 35 Mbps ya da daha fazla hıza ihtiyacınız olacaktır.

Mbps arası paketler; aynı anda birden fazla HD ve 4K video izleyen varsa, birden fazla kişi görüntülü görüşme yapıyorsa, çevrimiçi oyun oynanıyor ve bulutta büyük miktarda veriyi yedeklemeyi ya da veri indirmeyi seven kişilerle birlikte kullanıyorsanız, en az 50'Mbps ve daha fazlasına ihtiyacınız olacak demektir.

Kesintisiz oyun deneyiminizi Fiber hızıyla güçlendirin!

Hemen Başvur

Yeni gelene, 12 ay sözüne. Kampanyalar Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından sunulmaktadır.

Online'a özel fiber hızı
avantajlı fiyatlarla!

Hemen Başvur

Yeni gelene, 12 ay sözüne. Kampanyalar Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından sunulmaktadır.

Fiber hızı ile TV+ paketleri
TL’den başlayan fiyatlarla!

Hemen Başvur

Yeni gelene, 12 sözüne. Superonline tarafından sunulmaktadır.

Turkcell Superonline fiberde taahhüt yok,
avantajlı fiyatlar var!

Hemen Başvur

* TL/ay, 25 Mbps hız için geçerlidir. Yeni bireysel fiber müşterilerinedir. GB kotalıdır.

" "

Turkcell Superonline evde internetle tanışmanın tam zamanı!

Yeni müşterilerimize özel kampanyalar için hemen başvurun

Superonline'lı Ol

Fiber ve TV+ Kampanyalarımız

Online'a Özel Fiber Mbps

BCE-ACA2D9ADEBD1

Online'a Özel TV+ Evde Sinema 25 Mbps

Modem&TV+ Kutusu

Fiyata Dahil

E1DCCEBEAD4FC6

Online'a Özel TV+ Ekstra Mbps Kampanyası

Modem&TV+ Kutusu

Fiyata Dahil

AD7C47BFADE9DB15

Online'a Özel Fiber 50 Mbps

AEDAEAF6D-EB31F1F2D3C4

Online'a Özel Fiber 25 Mbps

BDB51FA

Mbps Fiber Kampanyası

AEEF-DC0CB4AA34F0

Mbps Fiber Kampanyası

CA73DFCFA-E3EC22B53

Online'a Özel TV+ Aile 25 Mbps Kampanyası

Modem&TV+ Kutusu

Fiyata Dahil

5FFF-2CDB5-ADDD

Online'a Özel TV+ Ekstra 50 Mbps Kampanyası

Modem&TV+ Kutusu

Fiyata Dahil

9A8F4F9C-0E3B-4FE0FAF6E84D02

Mbps TV+ ve Fiber Kampanyası

Modem&TV+ Kutusu

Fiyata Dahil

F4DA-4D7FFBADD0D1

Mbps TV+ ve Fiber Kampanyası

Modem&TV+ Kutusu

Fiyata Dahil

46BFFCCFC-A91F2ED4A45C

Taahhütsüz Fiber 25 Mbps

Kurulum & Aktivasyon

30 TL x 12 Ay

AB8EB-1FBBAF1-BACA9

Taahhütsüz Fiber 50 Mbps

Kurulum & Aktivasyon

30 TL x 12 Ay

DE51ABBCBADF

Taahhütsüz Fiber Mbps

Superonline Vdsl Altyapı Sorgulama

Superonline Vdsl Altyapı Sorgulama

Superonline internet kullanan aboneler veya Superonline internet başvurusu yapmak isteyenlerin dikkat ettiği konulardan birisi de binanın altyapısıdır. İnternet bağatmak isteyen aboneler altyapısının ne kadar hız desteklediğini bilmek isterler. Bu yazımızda nasıl altyapı sorgulayabileceğinizi, Adsl, Vdsl veya hangi altyapının binanızda bulunduğunu öğrenebileceksiniz.

İnternet kullanımı yapan veya yapacak müşteriler kullanacakları hızı tespit etmek istemektedirler. Günümüz ihtiyaçları arasında bulunan internet kullanımının yanı sıra, İnternet hızımızda büyük önem taşıyor. Her geçen gün çıkan ve güncellenen uygulamalar, Oyunlar, Dizi Film ve Video içeriklerinin kalitesi arttıkça internet hızının önemi artmaktadır. Bu bağlamda Superonline Fiber altyapısı bulunmayan aboneler binalarında hangi altyapının ve ne kadar hız alabileceklerini öğrenmek istemektedirler.

Turkcell Superonline Altyapı sorgulamak


Turkcell Superonline geliştirdiği sistemleri sayesinde ev ve iş yerlerinde hangi firmaların internet hizmeti verebildiğini ve ne kadar hız sağlayabildiğini görebilmektedir. Bunun yanında Turkcell Superonline her firmanın altyapısından hizmet verebilmekte ve altyapı bulunmayan binalar için Superbox Cihazını önermektedir. ADSL ve VDSL altyapılarında Boş Port olup olmadığını görebilmekte ve portlar dolu ise port takibi için sisteme başvurunuzu girebilmektedir.

Hızlı internet kullanmak isteyen aboneler Fiber altyapı bulunmayan bölgelerde VDSL altyapısına yönelmektedir. Aynı zamanda mevcut ADSL kullanan Superonline Müşterileri de VDSL altyapısına geçmek için binasının uyumlu olup olmadığını söyleyebilmektedir. Bunun sebebi ADSL altyapısı maksimum 16 MBPS'e kadar hız sağlarken VDSL Altyapısı MBPS'e kadar hız sağlayabilmektedir.

Superonline Vdsl Altyapı Sorgulama Nasıl Yapılır?

VDSL altyapısı sorgulamak için müşteri temsilcimize bağlanarak açık adresinizi söylemeniz yeterlidir. Temsilcimiz Turkcell sistemlerinden adresinizi sorgulayarak hangi altyapıların olduğunu ne kadar hız alabileceğinizin bilgisini verecektir. Altyapınız yoksa bile Superbox Kampanyaları hakkında bilgi alarak Superbox İnternet kullanımı için başvuru yapabilirsiniz. Adresinizde bulunan altyapıda Port olup olmadığını da kontrol ederek sizlerle paylaşacaktır. VDSL altyapısı sorgulama yapmak için mobilden ziyaret eden müşterilerimiz, sol altta bulunan arama düğmesinden müşteri temsilcimie bağlanabilir yada sağ altta bulunan whatsapp düğmesinden iletişime geçebilirsiniz. Aranmak istiyorsanız aşağıda bulunan ''Şimdi Başvur'' butonuna tıklayarak formu doldurabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası