kahve falında kavak ağacı / Kahve falında kavak yaprağı görülmesi - FALCI TEYZE

Kahve Falında Kavak Ağacı

kahve falında kavak ağacı

Falcı BacıKahve fincanının ve tabağının fotoğraflarını çekin, gönderin,
Falcı Bacı ve arkadaşları kahve falınızı size özel yorumlasın,
falınız telefonunuza veya eposta adresinize gelsin.

Falınızı ister saklayın, ister Facebook’ta, Twitter'da paylaşın.

Cep telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza uygun uygulamayı hemen tıklayın.

iPhone, iPad ve iPod ile kahve falı baktırmak için
Kahve falı baktırmak için iPhone uygulaması
Android (Samsung, HTC) ile kahve falı baktırmak için
Kahve falı baktırmak için Android uygulaması
Bilgisayardan kahve falı baktırmak için
Kahve falı baktırmak için web uygulaması

Falda Kavak Ağacı Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kavak Görmek Ne Demektir?

Falda kavak görmek umut demektir. Umut dolu günler göreceğinize yorumlanır. Usta falcılara göre falında kavak ağacı gören kimse sıkıntılarını geride bırakır. Yeni günler onun için umut doludur. Falcıların bazısı ise falda çıkan kavak için çevrenizdekiler tarafından gelecek iyilikler olarak yorum yaparlar. Etrafınızdaki dostlarınız ve tanıdıklarınız sizi yarı yolda bırakmayacak ve ihtiyacınız olduğunda kapılarını size her zaman açacaklardır.

Kimi falcı için kahve falında kavak ağacı görmek çevrenizdekilerin mutlu olması demektir. Bu mutluluk sizi de mutlu edecektir. Bu falcılar etrafınızda yer alan sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kimselerin yaşadığı olaylar ya da aldığı haberler sonucu mutlu olması demektir. Onların mutlu halini görünce siz de sevinecek ve onların mutluluğunu paylaşacaksınız denir.

Bazı kahve falı yorumcularına göre ise falda kavak ağacı çıkması demek öne çıkmak demiştir. Kavak ağaçları uzun boyları ve hızlı büyümeleriyle tam olarak sizi tarif ediyordur. Bulunduğunuz çevrede öne çıkacak ve ünleneceksiniz derler. Aynı yorumcular çalışan kimselerin de iş hayatında hızlı bir yükseliş yakalayacağını ve ünvan atlayacaklarını belirtirler.

funduszeue.info / Özel Haber

Kahve Falı Klişeleri

  • Osmanlı zamanında cariyelerin birbirlerine söylemek istedikleri fakat söylemekten çekindikleri şeyleri kahve telvesine bakarak söylemeye başlamışlardır. Dedikodu amacıyla başlayan fakat sonrasında geleceğe dair yorumların yapıldığı, Türklere özgü bir fal olarak günümüze kadar gelmiştir.

  • "3 vakte kadar bir yola gideceksin."

    Kahve falının olmazsa olmazlarındandır. Her kahve falında mutlaka 3 vakte kadar gidilecek bir yol vardır. 

  • "Sana bir yerden para gelecek."

    Nereden geleceği belli olmayan bir para mutlaka vardır. Anneden, babadan, işten, lotodan gelecek olan para hep vardır

  • "Mutluluk gözyaşı dökeceksin."

    Fincanın kıyısında köşesinde mutlaka bir gözyaşı vardır. Fakat o gözyaşı hiçbir zaman üzüntüden dolayı değildir. Tüm gözyaşları mutluluktan akar. Zaten herkes çok mutlu olduğu için fal baktırır :)

  • "Senin yüreğin kabarmış."

    Fincan açılır açılmaz söylenen ilk klişe cümlerdendir. Muhtemelen kahvesi çok gelmiştir

  • "Deve çıkmış, zengin bir kısmetin var."

    Beyaz atlı prenslerin yerini artık beyaz BMW'li kısmetler aldı. Kahve falına bakılan kişi bekar ise o kısmet mutlaka fincanın kıyısında köşesinde vardır.

  • "Senin için çok kararmış."

    Fala bakan kişinin kaçış noktalarından biridir. Üzerine ağırlık çöktüğünü söyler ve falı bitirmek için bahaneler arar. 

  • "İki kişi ağız ağıza vermiş senin hakkında konuşuyor."

    Mahallesinden, iş yerinden ve okulundan çekemeyen birileri hep vardır. Şüphesiz ki bu cümle karşısında  "Ayy! Vallahi bildi kız." diyecek veya duyacaksınız. 

  • "Ayy bu fala bakılmaz."

    Daha fala bakmadan kaçış yolu arayanların bir numaralı cümlesidir. Falınız zor açılıyorsa dileğinizin kabul olacağı söylenir ve fala ısrarla bakılmaz.

  • "Devlet kapısında bir işin hallolacak."

    İstisnasız söylenen klişelerden biridir. Öğrenci, memur, işçi, ev hanımı, emekli, çoluk çoçuk herkesin devletle alakalı bir kurumda mutlaka bir işi çıkar. 

  • "Hanenize ay doğmuş."

    Falın başlangıç cümlelerindendir. Fincanın dibindeki telve yarıya kadar kaymış ve dökülmüşse haneniz şenlenecek demektir. Ayrıca fal bakarken "ev" demek yerine "hane" denir.

  • "Bir kalabalık çıkmış. Düğün var."

    Kanbersiz düğün olmaz tabi.. Özellikle yaz aylarındaysanız bu cümleyi duymadan fal bitti zannetmeyin. 

  • "Seni gizli gizli izleyen biri var."

    Kahve fallarına göre sizi platonik seven ve sizi gözetleyen biri veya birileri mutlaka vardır.

Kahve falında kavak ağaç

Kahve falında kavak ağaç kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sevdikleri ile aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalet ettiğine inanılır.

Kahve falı bakılan kişinin aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Eğer fincan tabağa yapıştıysa kahve falında kavak ağaç sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, çevresinin hep kalabalık olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacak adımlar atılacağına yorumlanır.

Eğer fincan tabağa yapışmadıysa kahve falında kavak ağaç kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hoşlandığı kişinin iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet ettiğine inanılır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası