if sokak menü / RESTORAN HAFTASI BAŞLIYOR!

If Sokak Menü

if sokak menü

RESTORAN HAFTASI BAŞLIYOR!

Türkiye’nin ilk gastronomi festivali olan Restoran Haftası, Dude Table tarafından kez düzenleniyor. Etkinlik Haziran tarihlerinde İstanbul, İzmir ve Ankara’da gerçekleştirilecek. “Paylaşacak Çok Şey Var” sloganıyla “paylaşmak” temasını sahiplenen Restoran Haftası, lezzet tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Gastronomiyle sosyal yaşamın tüm dinamiklerini bir araya getiren Restoran Haftası, bu yıl “Paylaşacak Çok Şey Var” sloganıyla “paylaşma” temasını sahipleniyor. Restoran Haftası süresince Türkiye’nin önde gelen restoranları, etkinliğe özel olarak oluşturdukları “paylaşmak” temalı menülerini uygun fiyatlarla lezzet severlere sunacak.

Atığı azaltılmış, bitki bazlı menüler Restoran Haftası ’ü aşkın restoran katılıyor. Etkinlikte TL’lik bireysel menülere ek olarak, TL’lik paylaşımlı menüler de var. Katılımcı markalar menülerini “paylaşmak” teması kapsamında atıksız mutfak disiplinine uygun ve bitki bazlı farklı alternatifler ile hazırlıyor.

DEKK’te Restoran Haftası’na merhaba! Yeme içme ve eğlence merkezi DEKK, Restoran Haftası’nın açılış etkinliğinin ev sahibi. Antakyalı restoranlar, Haziran’da DEKK’te Antakya sokak lezzetlerini sunacak. Deprem bölgesindeki üreticilerden tedarik edilen kahvaltılık zahter, kömbe, kabak tatlısı gibi ürünler etkinlikte Güvenilir Ürün Platformu iş birliğinde yer alacak. Ürünlerin satışından elde edilen gelir doğrudan üreticilere aktarılacak.

Antakyalı restoranlar İstanbul’da Restoran Haftası, deprem bölgesindeki yeme içme sektörünün ayağa kalkmasına destek olmak için Antakya’dan dört restoranı, pop up konseptiyle İstanbul’da ağırlayacak. Restoranlar Haziran’da Restoran Haftası noktalarında menülerini sunacak. Ayrıca DEKK’in kendi restoranları da Restoran Haftası menülerini hazırlayacak. Salah Kebap, Beeves Grill & Brasserie’nin Ataşehir şubesinde; Humusçu Nedim Usta, Banko Burger’in Erenköy şubesinde; Çınaraltı Künefe Yusuf Usta, Alaf Kuruçeşme’de, Ayda İçli Köfte ise Snob Street Food Bağdat Caddesi şubesinde olacak.

Şef atölyeleri Restoran Haftası ana sponsoru Hellmann’s ile etkinliğe katılan şef restoranlarında, atölyeler düzenlenecek. Restoran Haftası için menü geliştiren üç şef, atölyelerde menülerini misafirlere açık mutfaklarında deneyimleterek hazırlayacak. Şef Ali Ronay ile Ronay’s Deli’de, Şef Bora Bozankaya ile Banko Burger Erenköy şubesinde ve Şef Hazer Amani ile FireRoom Ataşehir şubesinde gerçekleşecek atölyeleri rezervasyon yaptıran 20 katılımcı deneyimleyebilecek. Atölyelerin tarihleri ve rezervasyon numaraları @ restoranhaftasi Instagram hesabında duyurulacak.

Bahar Akıncı ve Oğuz Yenihayat ile söyleşiler YouTube kanalı Ayaküstü Lezzetler’in içerik üreticisi Oğuz Yenihayat ile seyahat ve yaşam kültürü yazarı Bahar Akıncı, Restoran Haftası etkinliklerinde yer alacak. Yenihayat, Ronay’s Deli’deki mutfak atölyesinde Şef Ali Ronay ile katılımcılarla Restoran Haftası menüsü ve teması hakkında sohbet edecek. Akıncı ise BigChefs’te, restoranın mutfak koordinatörü Murat Aslan ile Restoran Haftası için hazırladığı özel menü hakkında sohbet edecek. Katılım detaylarına Restoran Haftası’nın web sitesinden ve @restoranhaftasi Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

Restoran Haftası, Ankara ve İzmir’de! Restoran Haftası’nın İzmir açılış etkinliği, 10 Haziran’da DatDat’ta gerçekleşecek. Banko Burger Şefi Bora Bozankaya ve Unilever Food Solutions Şefleri Hellmann’s soslarıyla atığı azaltılmış ve bitki bazlı lezzetleri, Restoran Haftası misafirleri için hazırlayacak. Açılış partisine DatDat’ta bulunan Babongo, Banko Burger, Box of Pasta, Coni&Co ve Zemin Restoran Haftası menüleriyle katılacak. Restoran Haftası’nın Ankara açılış etkinliği ise 10 Haziran’da IF Sokak’ta gerçekleşecek. IF Sokak ve Unilever Food Solutions şefleri Hellmann’s soslarıyla dünya mutfağından paylaşımlı lezzetler hazırlayacak.

Hangi restoranlar var? Restoran Haftası’na bireysel ve paylaşımlı menülerle katılan restoranlar şöyle: İstanbul’da; Alaf 2tek, Alter Cadde, Banko Burger, Bansan, Beeves Grill &å Brasserie, BigChefs, Boter, Broger, Chili’s Tex Mex, Chop’t, Crazy Burger, Cro&Cups, Dem Moda, Draft Pub, Fireroom, Gram, Green Box, Helga, House of B., Hungry Vegan (Bundle Kitchen), İnkase, Just BBQ, Madera, Namp Burger, Need Coffee, Newcastle, Nove Garden, Pizza il Forno, Rebel, Rita Deli, Ronay’s Deli, Slices of the World Pizza, Snob Street Food, Tacoroll, Thales Cafe, Timboo Cafe, Zapata Bakery, Zapata Burger. İzmir’de; Babongo, Banko Burger, BigChefs, Box of Pasta, Buenas Bistro Lounge, Coni&Co, Die Reform, Mandolin Cafe, Mengoli Burgers Steak Fries, Recis RCS Cafe & Restaurant, Shebo’s Burger, Slices of the World Pizza, Zemin. Ankara’da; B’eat Cafe & Bistro, BigChefs, Burgerdinho, EtManyak, IF Sokak, Irish Town Pub, Kırk Fırın, Liva, Newcastle, Pawn Burger & Hotdog, Pizza il Forno, Timboo Cafe.

Söz, Ronay’s Deli kurucu şefi Ali Ronay’da “Değerli misafirlerimiz için hazırladığımız menü, Restoran Haftası teması olan paylaşım ruhunu yansıtacak Deli’nin kendine özgü lezzetlerini içeren bir seçki sunmaktadır. Yemeklerimiz, gündelik hayatımızda paylaşarak keyifli bir şekilde yiyebileceğimiz öğeleri barındırmaktadır. Restoran Haftası’nın yılı dolayısıyla sektöre katkılarından dolayı organizasyonu kutluyoruz. Etkinlik ana sponsorumuz Hellmann’s, Unilever Food Solutions markasının bir parçasıdır ve sektöre sağladığı desteklerle bizlere güç katmaktadır. Misafirlerimize unutulmaz yemek deneyimleri sunarak sektöre katkı sağlamayı hedefliyoruz. Siz değerli misafirlerimizi, en güzel yemekleri paylaşmak ve keyifli bir zaman geçirmek için Ronay’s Deli’ye davet ediyoruz.

12’nci Restoran Haftası Başlıyor

Türkiye&#x;nin ilk gastronomi festivali olan Restoran Haftas&#x;&#x;n&#x;n 12&#x;ncisi 1 Haziran&#x;da başl&#x;yor! Şehrin gelenekselleşen ve merakla beklenen bu lezzet buluşmas&#x; bu sene de çok lezzetli bir deneyim sunacak.

Restoran Haftas&#x;, bu y&#x;l Paylaşacak Çok Şey Var slogan&#x;yla paylaşmak temas&#x;n&#x; sahipleniyor. Hellmann&#x;s ana sponsorluğunda ve Dude Table taraf&#x;ndan gerçekleştirilen etkinlik 25 Haziran&#x;a kadar sürecek. 1 Haziran&#x;da &#x;stanbul başlayacak Restoran Haftas&#x; 10 Haziran&#x;da &#x;zmir ve Ankara&#x;da lezzet severlerle buluşacak.

Menüler

Restoran Haftas&#x; süresince Türkiye&#x;nin önde gelen seçili kat&#x;l&#x;mc&#x; restoranlar&#x;, etkinliğe özel olarak menüler oluşturdular. Restoranlarda TL&#x;lik bireysel menüler ve TL&#x;lik paylaş&#x;ml&#x; menüler bulunuyor. Bu menüler de bitki bazl&#x; menüler ve at&#x;ğ&#x; azalt&#x;lm&#x;ş menüler olmak üzere 2 farkl&#x; menü deneyimi sunuyor. Hangi menüyü seçerseniz seçin paylaşmak temas&#x; kapsam&#x;nda haz&#x;rlanm&#x;ş uygun fiyatl&#x; bir menünün tad&#x;n&#x; ç&#x;kartacaks&#x;n&#x;z. Bu y&#x;l Restoran Haftas&#x; menülerinin temas&#x;; Hellmann&#x;s g&#x;da prensipleri ve Unilever Food Solutions taraf&#x;ndan haz&#x;rlanan Geleceğin Menüleri global raporunda yer alan trendlerle de örtüşüyor.

Etkinlikler

&#x;den fazla restoran&#x;n özel menüleriyle kat&#x;ld&#x;ğ&#x; Restoran Haftas&#x;&#x;nda ayn&#x; zamanda birbirinden farkl&#x; etkinlikler de gerçekleştirilecek. &#x;&#x;Pop- up&#x;lar&#x;&#x;, &#x;&#x;Şef Atölyeleri&#x;&#x;, &#x;&#x;Aç&#x;l&#x;ş Etkinlikleri&#x;&#x;, &#x;&#x;Hellmann&#x;s ile Paylaşacak Çok Şey Var Etkinlikleri&#x;&#x;&#x; Ayn&#x; zamanda restoranlarda ve partner iş birlikleri ile ünlü şef buluşmalar&#x;, konu uzmanlar&#x; ile sohbetler, gastronomi üzerine yeni deneyimler yaşayacağ&#x;n&#x;z etkinlikler sizleri bekliyor olacak.

12&#x;nci Restoran Haftas&#x; Başl&#x;yor

Etkinlikler, &#x;stanbul Dekk&#x;te Yaza ve Restoran Haftas&#x;&#x;na Merhaba partisi ile başl&#x;yor. Haziran&#x;da gerçekleşecek parti herkese aç&#x;k olacak ve keyifli müzikler eşliğinde farkl&#x; lezzetler deneyimleyebilecek. Etkinlik kapsam&#x;ndaki pop up&#x;larda Antakyal&#x; restoranlar&#x;n lezzetlerinin de tad&#x;na bak&#x;labilecek. Deprem bölgesindeki yeme içme sektörünün yeniden ayağa kalkabilmesi amac&#x;yla davet edilen restoranlar&#x;n aras&#x;nda; Salah Kebap, Humusçu Nedim Usta, Ç&#x;naralt&#x; Künefe Yusuf Usta ve Ayda &#x;çli Köfte yer alacak.

Şef atölyelerinde şeflerin lezzetleriyle birlikte hoş sohbetlerini de paylaşacaks&#x;n&#x;z. Paylaşacak Çok Şey Var slogan&#x;yla Restoran Haftas&#x; için menü geliştiren 3 ünlü şef, restoranlar&#x;nda gerçekleştirecekleri atölyede Restoran Haftas&#x; menülerini misafirlere aç&#x;k mutfaklar&#x;nda deneyimleyerek haz&#x;rlayacak. Şef Ali Ronay ile Ronay&#x;s Deli&#x;de, Şef Bora Bozankaya ile Banko Burger Erenköy şubesinde ve Şef Hazer Amani ile FireRoom Ataşehir şubesinde bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

YouTube yemek kanal&#x; olan Ayaküstü Lezzetler&#x;in içerik üreticisi Oğuz Yenihayat, Ronay&#x;s Deli&#x;de gerçekleşecek mutfak atölyesinde Şef Ali Ronay ile kat&#x;l&#x;mc&#x;larla Restoran Haftas&#x; menüsü ve temas&#x; hakk&#x;nda sohbet edecek. Seyahat ve Yaşam Kültürü Yazar&#x; Bahar Ak&#x;nc&#x; ise BigChefs&#x;te, restoran&#x;n mutfak koordinatörü Murat Aslan ile Restoran Haftas&#x; için haz&#x;rlad&#x;ğ&#x; özel menü hakk&#x;nda sohbet edecek. Bu keyifli ve lezzete dair sohbetler kaç&#x;r&#x;lmamas&#x; gerekenlerde.

&#x;zmir&#x;de ise 10 Haziran&#x;da DatDat&#x;ta aç&#x;l&#x;ş etkinliği gerçekleşecek. Banko Burger Şefi Bora Bozankaya ve Unilever Food Solutions Şefleri Hellmann&#x;s soslar&#x; ile at&#x;ğ&#x; azalt&#x;lm&#x;ş ve bitki bazl&#x; lezzetleri, Restoran Haftas&#x; misafirleri için haz&#x;rlayacak. Gün boyu müziğin de eşlik edeceği aç&#x;l&#x;ş partisine DatDat&#x;ta bulunan; Babongo, Banko Burger, Box of Pasta, Coni&Co ve Zemin Restoran Haftas&#x; menüleri ile kat&#x;lacak. &#x;zmir ile eş zamanl&#x; olarak Ankara&#x;da Restoran Haftas&#x;&#x;n&#x;n aç&#x;l&#x;ş etkinliği IF Sokak&#x;ta gerçekleşecek. IF Sokak ve Unilever Food Solutions şefleri Hellmann&#x;s soslar&#x; ile dünya mutfağ&#x;ndan paylaş&#x;ml&#x; lezzetler haz&#x;rlayacak. Herkese aç&#x;k olan etkinlik alan&#x;nda sunulacak lezzetler ücretleri karş&#x;l&#x;ğ&#x;nda gün boyu müzik eşliğinde deneyimlenebilecek.

Etkinliklerin detaylar&#x;n&#x; incelemek için t&#x;klay&#x;n

Pop Up&#x;lar

Restoran Haftas&#x; bu sene deprem yaşanan illerimizden, Hatay&#x;dan 4 restoran&#x; ağ&#x;rl&#x;yor. Restoranlar Dekk&#x;te gerçekleşecek a ç&#x;l&#x;ş etkinliğinde bölge lezzetlerini sunduktan sonra seçili Restoran Haftas&#x; noktalar&#x;nda 1 hafta boyunca pop-up olarak hizmet verecekler. Bu 4 özel restorandan Salah Kebap, Haziran tarihleri aras&#x;nda Ataşehir&#x;deki Beeves Grill & Brasserie&#x;de taze etle çekilen Z&#x;rh Kebab&#x;n&#x; ve mezelerini haz&#x;rlayacak. Bir diğer restoran Humusçu Nedim Usta, ayn&#x; şekilde Haziran tarihleri aras&#x;nda Banko Burger Erenköy&#x;de olacak ve Antakya&#x;n&#x;n en meşhur yerel lezzetlerinden biri olan humusu haz&#x;rlayacak. Ç&#x;naralt&#x; Künefe Yusuf Usta ve Antakya&#x;ya özel peyniriyle haz&#x;rlanacak künefesi olmazsa olmaz. Haziran tarihleri aras&#x;nda Alaf Kuruçeşme&#x;yi ziyaret ederek Ç&#x;naralt&#x; Künefe Yusuf Usta&#x;n&#x;n haz&#x;rlayacağ&#x; lezzetlerin tad&#x;na varabilirsiniz. Son Hatay restoran&#x; ise Ayda &#x;çli Köfte. Haziran tarihleri aras&#x;nda Snob Street Food Bağdat Caddesi&#x;nde yerel malzemeler kullanarak içli köfte haz&#x;rlayacak. Antakya&#x;dan gelen özel restoranlar&#x;n benzersiz lezzetlerini kaç&#x;rmay&#x;n!

Restoranlar

Her y&#x;l tutkunlar&#x;n&#x;n merakla beklediği Restoran Haftas&#x;&#x;na Paylaşacak Çok Şey Var diyerek oluşturduklar&#x; bireysel ve paylaş&#x;ml&#x; menülerle kat&#x;lan restoranlar ise şöyle: &#x;stanbul&#x;da; Alaf 2tek, Alter Cadde, Banko Burger, Bansan, Beeves Grill & Brasserie, BigChefs, Boter, Broger, Chili&#x;s Tex Mex, Chop&#x;t, Coni&Co, Crazy Burger, Cro&Cups, Dem Moda, Draft Pub, Fireroom, Gram, Green Box, Helga, House of B., Hungry Vegan (Bundle Kitchen), &#x;nkase, Just BBQ, Madera, Namp Burger, Need Coffee, Newcastle, Nove Garden, Pizza il Forno, Rebel, Rita Deli, Ronay&#x;s Deli, Slices of the World Pizza, Snob Street Food, Tacoroll, Thales Cafe, Timboo Cafe, Zapata Bakery, Zapata Burger. &#x;zmir&#x;de; Babongo, Banko Burger, BigChefs, Box of Pasta, Buenas Bistro Lounge, Burger Republic, Coni&Co, Die Reform, Mandolin Cafe, Mengoli Burgers Steak Fries, Recis RCS Cafe & Restaurant, Shebo&#x;s Burger, Slices of the World Pizza, Zemin. Ankara&#x;da; B&#x;eat Cafe & Bistro, BigChefs, Burgerdinho, EtManyak, IF Sokak, Irish Town Pub, K&#x;rk F&#x;r&#x;n, Liva, Newcastle, Pawn Burger & Hotdog, Pizza il Forno, Timboo Cafe.

Menülerin detaylar&#x;n&#x; incelemek için t&#x;klay&#x;n

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası