samsung s6 edge duvar kağıtları / Samsung Galaxy S6 Duvar Kağıtları

Samsung S6 Edge Duvar Kağıtları

samsung s6 edge duvar kağıtları

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge&#;in en güzel duvar kağıtları - İndir


Daha önceki söylentilerde Samsung’un Touchwiz arayzünün yeni Galaxy S6 modelleri ile birlikte revizyondan geçece&#;i ve sadele&#;tirilerek telefona verdi&#;i yükün hafifletece&#;i söylenmi&#;ti. Hatta S-Voice, S-Note gibi uygulamalar&#;n iste&#;e göre sonradan telefona yüklenebilece&#;i söylenmi&#;ti. Ancak bu beklentiler gerçek olmad&#; ve yeni Touchwiz yine &#;i&#;irilmi&#; bol yaz&#;l&#;m ile kullan&#;c&#;lara sunuldu. Bu bahsi geçen uygulamalar ise yine önceden yüklü olarak telefonlarda yerini ald&#;.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge yeni özelliklerin yan&#; s&#;ra yepyeni duvar ka&#;&#;tlar&#; ile kullan&#;c&#;larla bulu&#;acak. &#;imdiye kadar bu duvar ka&#;&#;tlar&#;n&#;n birkaç tanesini sizlere sunmu&#;tuk ama bugün tüm duvar ka&#;&#;tlar&#;n&#; bir arada bulabilece&#;iniz bir liste haz&#;rlad&#;k.

A&#;a&#;&#;da ve sonraki sayfalarda Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge duvar ka&#;&#;tlar&#;n&#; inceleyip orijinal boyutunda indirebilirsiniz.

_funduszeue.info


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg

Orijinal boyutuna buradan ula&#;abilirsiniz


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg

Orijinal boyutuna buradan ula&#;abilirsiniz


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg

Orijinal boyutuna buradan ula&#;abilirsiniz


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg


_galaxy-s6-and-s6-edge-wallpapersjpg

Orijinal boyutuna buradan ula&#;abilirsiniz

Samsung Galaxy S6 Edge'inizdeki duvar kağıdı nasıl değiştirilir

Bu alıntıda, size nasıl kolayca yapabileceğinizi göstereceğiz. Samsung Galaxy S6 Edge'inizin duvar kağıdını değiştirin. Halihazırda Samsung Galaxy S6 Edge cihazınızda bulunan bir varsayılan duvar kağıdının yanı sıra galeri fotoğraflarınızdan birini de seçebilirsiniz. Ayrıca, şunları da yapabilirsiniz: İnternetten ücretsiz arka plan resimleri indirin.

Bunu yapmanın güvenli ve kolay bir yolu kullanmaktır. özel bir uygulama. özellikle tavsiye ediyoruz günlük duvar kağıdı değiştiriciler ve yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları.

Bunun tam olarak nasıl çalıştığı aşağıda gösterilmiştir.

Arka plan resmini değiştir

Ekranınızın arka planı farklı şekillerde değiştirilebilir:

Yöntem 1:

  • Telefonunuzun menüsüne gidin, ardından “Ayarlar”a gidin.
  • "Duvar Kağıdı" üzerine tıklayın.
  • Ardından, aralarında seçim yapabileceğiniz birkaç seçenek göreceksiniz: "Ana ekran", "Kilit ekranı" ve "Ana ekran ve kilit ekranı".
  • Seçmek istediğiniz seçeneğe tıklayın. Bir pencere açılacak ve Galerinizden bir fotoğraf, varsayılan bir görüntü veya hareketli bir duvar kağıdı seçebilirsiniz.
  • Kendi fotoğraflarınızdan birini seçmek istiyorsanız, “Galeri” ye tıklayın ve birini seçin.

Yöntem 2:

  • Ekrana basın ve birkaç saniye basılı tutun.
  • Bir pencere açılacaktır. “Duvar kağıdını ayarla”ya tıklayın.
  • Daha önce bahsedilen üç seçenek arasından seçim yapabilirsiniz.
  • Birini seçin ve üzerine tıklayın. Standart resimler, galeri ve hareketli duvar kağıtları arasında tekrar seçim yapabilirsiniz.

Yöntem 3:

  • Akıllı telefonunuzun menüsüne gidin, ardından “Galeri”ye gidin.
  • Daha sonra tüm fotoğraflarınızı kamerada görebilirsiniz. Klasörlerden birine tıklayın.
  • Şimdi bir fotoğraf seçin, menüye tekrar tıklayın, ardından “Farklı ayarla”ya tıklayın.
  • Bazı seçenekler göreceksiniz. Bu sefer “Kişi fotoğrafı” ve “WhatsApp profil fotoğrafı” arasından da seçim yapabilirsiniz.
  • Seçeneklerden birini seçin. Fotoğrafınızın boyutuna bağlı olarak, resmi duvar kağıdı olarak ayarlamak için kırpmanız gerekebilir.

Duvar kağıdınızı otomatik olarak nasıl değiştirirsiniz?

Otomatik olarak değiştirmek için bir uygulama da kullanabilirsiniz. duvar kağıdı Samsung Galaxy S6 Edge cihazınızda.

Ücretsiz uygulamayı öneriyoruz Wallpaper ChangerGoogle Play'den kolayca indirebileceğiniz .

Bu uygulama, ekran arka planınızı otomatik olarak değiştirir. Bunun belirli bir zaman aralığından sonra mı, her tıklamayla mı yoksa ekranın her kilidi açıldıktan sonra mı olacağına kendiniz karar verebilirsiniz.

Ayrıca, kendi fotoğraflarınızı kolayca seçip yükleyebilirsiniz.

Sonuç olarak, farklı adımların ve seçeneklerin adlarının bir modelden diğerine biraz farklılık gösterebileceğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz:


Fazlasına ihtiyacın var? Uzman ve tutkulu ekibimiz size yardımcı olabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası