bandırma fitness salonları / Balikesir Bandirma bölgesindeki Fitness Merkezleri Ve Spor Salonlari - Kacyildiz

Bandırma Fitness Salonları

bandırma fitness salonları

Erdek Belediyesi  Erdekspor'a Spor Salonu Açtı 

Erdek Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve Erdekspor’a devredilen Fitness Spor Salonu açılırken halkın da yararlanabileceği Spor salonunda haremlik selamlık günleri uygulaması eleştirilere neden oldu.

Halkın hizmetine açılacak olan Fitness Spor Salonu hafta içi her gün saat saatleri arasında hizmet verecek.
Erdek Belediyesi tarafından Erdek'te daha çok insanın spor yapmasını sağlamak amacıyla yenileniş hali ile hayata geçirilen Spor Salonundan amatör sporcular, öğrenciler ve sporsever halk yararlanabilecek.
Hazırlanan programa göre salon; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri erkekler, Salı ve Perşembe günleri ve saatleri arasında KADINLARA hizmet verecek.
Spor salonuna başvurular için Erdekspor Müdürü Ertan Horoz ( ) ve Erdek Belediyesi Spor İşleri personeli Elçin Kaya Önal ( )'dan kayıt formlarını temin edebilirler.
Ayrıca sauna hizmeti de verecek olan spor salonunda pazartesi Erkekler ve Perşembe günü de Bayanlar bu hizmetten yararlanabilecekler.

Cansu Aydoğan-Bandırma Gerçek

MASAJ ODALARI

MASAJ & VÜCUT BAKIMLARI

Otelimizde 7 adet masaj salonu bulunmakta olup konusunda eğitimli ve uzman personelden masaj hizmeti alabilirsiniz. Masaj Hizmeti ekstra ücrete tabi olup rezervasyon yaptırılarak kullanılabilmektedir.

Masaj Çeşitleri
SAUNA

SAUNA

Bütün bir haftanın yorgunluğunu atmak, stresinizden kurtulmak için yapmanız gereken tek şey; 15’er dakikalık 2 seanstan oluşan sıcak bir ahşap odada oturarak sonrasında alacağınız buz gibi bir şok duş
Saunamız - saatleri arasında ücretsiz olarak siz değerli misafirlerimizin hizmetindedir

TÜRK HAMAMI

TÜRK HAMAMI

Kültürümüzün çok önemli bir parçası olan hamamlar, SPA merkezimizin vazgeçilmezleri arasındadır. Bay ve bayanlara ait olmak üzere iki ayrı hamamımız bulunmaktadır. Gelin Hamamı’ndan Damat Hamamı’na, Kese Köpük Masajından, Bali Adası’nın bir uygulaması olan Lulur Masajına, birçok amaç için Türk Hamamını kullanabilirsiniz.

FITNESS CENTER

FITNESS CENTER

Güncel fitness ekipmanları ile donatılmış olan fitness salonumuz güne zinde başlamak için siz değerli misafirlerimize – saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet vermektedir.


Spa Üyelik Fiyatları
BUHAR ODASI

BUHAR ODASI

SPA merkezimizin en gözde kısımlarından biri olan buhar odasının kullanımı genel olarak 15’er dakikalık 2 sauna seansından sonra 10 dakikalık bir buhar banyosu şeklinde kullanılmaktadır. Daha sağlıklı bir görünüşe sahip olmak için – saatleri arasında ücretsiz siz değerli misafirlerimizin kullanımına sunulmuştur.

TUZ ODASI

TUZ ODASI

Spa Merkezimizde astım ve bronşit rahatsızlıklarına iyi gelen nefes açma özelliğine sahip 1 adet Tuz Odası bulunmakta olup misafirlerin kullanımına ücretsiz olarak sunulmaktadır.

  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
  • Grand Salus Spa Center
YUKARI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası