asv yaşam hastanesi muayene ücreti / Yaşam Hastaneler Grubu

Asv Yaşam Hastanesi Muayene Ücreti

asv yaşam hastanesi muayene ücreti

Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)

Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Göz doktoru, Romatolog, Diyetisyen (beslenme uzmanı), Beyin ve sinir cerrahı, Psikolog, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Psikiyatrist, Nefrolog, Göğüs cerrahı, Ağız ve diş sağlığı, Fizik tedavi uzmanı daha fazla

26 görüş Muratpaşa, Gebizli Mahallesi Sokak No:4

Profilinizin kontrolünü alın

Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Göz doktoru, Romatolog, Diyetisyen (beslenme uzmanı), Beyin ve sinir cerrahı, Psikolog, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Psikiyatrist, Nefrolog, Göğüs cerrahı, Ağız ve diş sağlığı, Fizik tedavi uzmanı daha fazla

26 görüş Muratpaşa, Gebizli Mahallesi Sokak No:4

Profilinizin kontrolünü alın

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (26)

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Erdem Can Yardımcı • Diğer

    Öncelikle tarihinde yani cuma günü tüp mide ameliyatı oldum çok yoğun ve ısrarlarımla anca o tarihte boş yer buldu ilgi mükemmel hemşirelerde dahil vakıf yaşam hastanesine teşekkür ederim ve doktoruma gelicek olursak tüm dürüstlügümle söylüyorum başta tedirgindim ama ameliyat sürecini herseyi bana çok iyi anlattı ve çok ilgiliydi 3 gün kaldım pazar günü dahi hastaneye geldi akşam 10da nöbetçi olmamasına rağmen geldi çok ilgili ve çok profesyonel sorunu sormadan herseyi anlatıyor aklında soru işareti bırakmıyor teşekkür ederim erdem hocam

    Ş

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Kl. Psk. Merve Ersöz • Randevu

    Kendisiyle tanışmaya pskologa gittim demesin gerçekten kaynolan benliğimi bulmamda en büyük rolü Merve hanım aldı. Bana yeniden umut aşıladı o kadar çok güven veriyorki bunu anlatsam mi aceba dediğim hiç bir konu olmadı ve sonuna kadar beni sabırla dinledi. Hayatım boyunca dualarimda olacak. İyiki Merve hanımı secmisim. Hem yüz yzue randevu ile hem online olarak yardımcı oldumKim konuşmaya ve kendini bulmaya ihtiyaç duyarsa hiç düşünmeden Merve hanıma gitsin gözü kapali SİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

    F

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Hakan Aycan • Diğer

    ay önce kalça çatlağı ve kolda çatlak vakası ile aynı hastanede çalışan 36 yıllık arkadaşımın refresi ile tanıştığımız funduszeue.info Aycan bey'in Dinamik kalça vidası adında son teknoloji medikal malzemesi ile çok başarılı bir ameliyat ile annemin yeniden yürümesini sağladı sürecin başından sonuna kadar destek,moral ve motivasyon konusundaki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunduğumuz doktorunmuzun ameliyat anından bugüne kadar annemin ağrısız bir süreç geçirmesi dolayısı ile minnet ve sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz Allah muafakiyetlerinin devamında yardımcısı olsun inşallah

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Birsen Ünsal Koyuncu • Diğer

    Kronik troid rahatsızlığın var. Birsen Hanım'a İlk randevunuzdu. Detaylı muayene ve detaylı açıklamaları tatminkardı. Kontrol için geldiğimde önceden hazırlık yapıp notlar almış olması ziyadesiyle mutlu etti ve güven verdi. Tedavi sürecine artık doktorumuzla devam edeceğim.

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. İsmail Semih Şahin • Diğer

    Semih hocamla 3. Çocuğumuzda tanıştık. İlk 2 çocuk doğumundan itibaren birer aya yakın yeni doğan yoğun bakımda kaldı. 3. Çocuğumuzda çok tereddüt yaşıyorduk ama Semih hoca bu tereddütleri bertaraf ederek gerek bizimle ilgilenmesi, gerek cesaret vermesi, gerek mesleki bilgisi ve en önemlisi güler yüzü ve o kibarlığı ile çok yardımcı oldu. 3. Çocuğumuzu sorunsuzca elimize teslim etti. Bize çok büyük bir mutluluk yaşattı bu sebepten dolayı hocama çoookkk teşekkür ederim ve saygılamızı sunarız. Gerçekten tercih ederseniz gönlünüz rahat olabilir. Deneyin ve görün derim.

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Hakan Aycan • Diğer

    DR Hakan hat die abgerissene Haut meines Fingers wieder angenäfunduszeue.info Haut war vollständig vomm Finger funduszeue.info 6 Wochen ist der Finger funduszeue.info Meisterleistung!!

    C

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. İsmail Semih Şahin • Diğer

    Semih Bey ile gebeliğimin Haftasında tanıştım ve doğumumu kendisi gerçekleştirdi. Doktorum hakkında ne söylesem az kalır. Gerçekten hastasıyla çok güzel iletişim kurup özenle ilgilenen birisi, sayesinde çok güzel bir doğum süreci geçirdim. Doğumdan sonra hastanede yattığım süre boyunca sürekli beni görmeye geldi. Gerçekten işini severek yapan bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim iyi ki böyle güzel doktorlar var

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Hakan Aycan • Diğer

    Aşil tendonu kopması sonucu yollarımızın kesiştiği Hakan bey yalnızca alanında uzman bir doktor değil aynı zamanda güleryüzü ve samimiyeti ile size ailenizin doktoru izlenimi veriyor. Ne ameliyat esnasında ne sonrasında hiçbir ağrı sızı olmadan sağlığıma kavuşmasına vesile olduğu için kendisine sonsuz teşekkürlerimi funduszeue.info ki varsınız Hakan bey.

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. İsmail Semih Şahin • Diğer

    İsmail hocam ilk bebeğimde bana çok güven verdi korkularımı herşeyimi yendim ve çok ilgiliydi çok teşekkür funduszeue.info bebeğime hamile kaldığımda yine ondan vazgeçmedim iyi ki de vazgeçmemişim iyiki dediğim bır insan sayesinde belkide hayatım kurtuldu gebeligimde bebeğimin gelisimindeki aksaklıkları hepsini fark etmesi daha sonraki aşamada diğer perinatoloji doktorlarınin dediği doktorunuza dua edin gerçekten bı mucize sizin için dediler. Hocam herşeyi diyemedi çocuklar siz bı gidin bana dönüş yapın dedi bizi perinatolojiye yönlendirdi ama üzülmeyin diye teselli etmesi bı bakalım yine diye cabalamasi değerli hissettiriyor. olumsuzlukla sonuclansada gebeliğim onun yanına döndüğümde bana baba gibi kucak açıp bizimle beraber sarılıp o duyguyu paylaşması eşim ve benim ağzından çıkacak tek cümleye bile değer verdiğimiz en kıymetli hocamız..işinin hakkını veren enerjisi ve ilgisi bambaşka kesinlikle tavsiye ediyorum ..

    F

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Hıdır Özer • Diğer

    Ağustosta annem beyin kanaması geçirdi yaşama şansının çok düşük olduğu söfunduszeue.infoHıdır ÖZER hocamız YAŞAM Hastanesinde çok başarılı bir ameliyat ve tedavi süreci gerçekleştirdi önce Allah sonra Hıdır hocamız bize annemizi bağışladı.Şuan eskisi gibi ayakta annem. Çok hayırlı,çok dürüst,bütün iyi duyguları barındıran mükkemmel bir funduszeue.info başımızdan eksik etmesin.Çok değerli,hastasını çok iyi şekilde eksiksiz takip eden,Hekimliğinden 1 sn bile şüphe duymadığımız bir hekim funduszeue.infoikle herkese öfunduszeue.info işini rast getirsin.

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) dahilinde sağlık güvenceleri olan kişiler devlet hastanelerinde olduğu gibi anlaşmalı özel hastanelerde de SGK’nın sunduğu imkanlardan yararlanabilirler. Hastalar belirli fark ücretleri ödeyerek SGK anlaşmalı hastanelerde gerekli tedavileri görebilir.

SGK Anlaşmalı Özel Hastaneler Nelerdir?

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa illeri bazında SGK ile anlaşmalı özel hastanelerden bazıları aşağıdaki tabloda verilmiştir.

İstanbul SGK Anlaşmalı Özel Hastaneler

Ankara SGK Anlaşmalı Özel Hastaneler

İzmir SGK Anlaşmalı Özel Hastaneler

Antalya SGK Anlaşmalı Özel Hastaneler

Bursa SGK Anlaşmalı Özel Hastaneler

Acıbadem Hastanesi

Medicana International Ankara Hastanesi

Özel Gazi Hastanesi

Özel Akdeniz Şifa Hastanesi

Özel Cihangir Hastanesi

Memorial Hastanesi

Çankaya Yaşam Hastanesi

Özel İzmir Hastanesi

Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (Asv) Yaşam Hastanesi

Özel Ceylan International Hospital

Florence Nightingale

Özel Eryaman Hastanesi

Özel Karataş Hastanesi

Özel Anadolu Hastanesi

Özel Esentepe Hastanesi

Medical Park

Özel Ankara Magnet Hastanesi

Çınarlı Hastanesi

Özel Akdeniz Hastanesi

Özel Doruk Yıldırım Hastanesi

Alman Hastanesi

Özel Koru Ankara Hastanesi

Atakalp Özel Kalp Hastanesi

Özel Alanya Anadolu Hastanesi

Özel Medicabil Yıldırım Hastanesi

International Hospital

Özel Lokman Hekim Hastanesi

Özel Tınaztepe Hastanesi

Özel Alanya Yaşam Hastanesi

Özel Medicana Bursa Hastanesi

Ersoy Hastanesi

Özel Ankara Umut Hastanesi

Batı Anadolu Central Hospital Hastanesi

Özel Antalya Yaşam Hastanesi

Özel Jimer Hastanesi

Delta Hospital

Özel Ortadoğu Hastanesi

Gazikent Tıp Merkezi

Özel Aspendos Anadolu Hastanesi

Özel Hayat Hastanesi

İstanbul Medipol Hastanesi 

Özel VM Medical Park Hastanesi

Özel Özen Tıp Merkezi

Özel Memorial Antalya Hastanesi

Özel Esentepe Hastanesi

Özel İstanbul Tıp Merkezi

Özel Ankara Memorial Hastanesi

Buca Tıp Merkezi

Özel Medicalpark Antalya Hastane Kompleksi

Özel Aritmi İnegöl Hastanesi

SGK Anlaşmalı Özel Hastaneler Nasıl Öğrenilir?

SGK ile anlaşmalı özel hastaneleri istediğiniz ile göre internet üzerinden hızlıca öğrenebilirsiniz. 

SGK ile anlaşmalı olan özel hastaneleri öğrenmek için Sosyal Güvenlik Kurumunun Sağlık Hizmet Sunucuları sayfasını kullanabilirsiniz. Buradaki hastane arama bölümünden ilgili il ve hastane türünü seçtikten sonra o şehirdeki SGK anlaşmalı özel hastaneleri görebilirsiniz.  Ayrıca yine aynı sayfayı kullanarak hastanelerin SGK ile anlaşmalı olan bölümlerini de listeleyebilirsiniz. 

SGK Özel Hastane Ameliyat Masraflarını Karşılar Mı?

Özel hastanelerin kendilerine ait fiyat politikaları bulunur. Ameliyat masrafları da bu fiyat politikasına dahildir. 

SGK, kendisi ile anlaşmalı özel hastanelerde gerçekleştirilen ameliyat masraflarının belli bir kısmını karşılar. Fiyatlandırmalar her özel hastane için farklı olacağından, SGK’nın ödeyeceği miktar da farklılık gösterir.

Eğer tamamlayıcı sağlık sigortanız varsa sigorta şirketinizin anlaşmalı olduğu özel sağlık kurumlarındaki ameliyat masraflarınızdan doğan fark ücretleri, tamamlayıcı sağlık sigortanız tarafından karşılanır.

SGK Özel Hastane Masraflarını Karşılar Mı?

Özel hastanelerde alınan hizmet karşılığı oluşan masrafların önemli bir kısmının bazı istisnai durumlar haricinde hasta tarafından ödenmesi beklenir. SGK bu gibi durumlarda sadece belli oranlarda katkı payı ödemesi yapar geri kalan miktarı hasta kendisi öder. 

Bahsedilen istisnai durumlar ise başka bir hastaneden sevk veya Acil Servis tarafından hastaneye getirilmeyi kapsar. İstisnai durumlarda ortaya çıkan bütün masraflar SGK tarafından karşılanır. 

Hastalar, SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde ne kadar fark ücreti ödeyeceklerini merak etmektedir. 

Fark ücretini sorgulama aşağıdaki şekilde yapılır:

  • İnternet üzerinden Sosyal Güvenlik Kurumunun Genel Sağlık Sigortası (GSS) adlı internet sayfasına girin.

  • İl seçimini yapın.

  • Gideceğiniz özel hastanenin adını, tedavi dalını ve güvenlik kodunu girin.

  • İstenilen bilgiler girdikten sonra tedavi için ödemeniz gereken ücreti görebilirsiniz. 

yılında özel hastanelerin SGK fark ücretleri aşağıdaki gibidir:

İlgili Poliklinik

SGK’nın Hastaneye Ödediği Tutar

En Fazla Alınabilecek İlave Ücret Tutarı

En fazla Alınabilecek İlave Ücret Oranı (%)

Göz Hastalıkları

42,12 Türk lirası

84,24 Türk lirası

%

Tıbbi Onkoloji

42,12 Türk lirası

84,24 Türk lirası

%

Ortopedi

43,20 Türk lirası

86,40 Türk lirası

%

Göğüs Hastalıkları

47,52 Türk lirası

95,04 Türk lirası

%

Plastik Cerrahi

47,52 Türk lirası

95,04 Türk lirası

%

Fizik Tedavi

46,44 Türk lirası

92,88 Türk lirası

%

Dermatoloji

46,44 Türk lirası

92,88 Türk lirası

%

Üroloji

47,52 Türk lirası

95,04 Türk lirası

%

Beyin Cerrahi

50,76 Türk lirası

,52 Türk lirası

%

Genel Cerrahi

51,84 Türk lirası

,68 Türk lirası

%

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

55,08 Türk lirası

,16 Türk lirası

%

Kardiyoloji

62,24 Türk lirası

,28 Türk lirası

%

SGK Muayene Katılım Payı Nedir, Ne Kadardır?

Muayene katılım payı, sigortalı çalışanların veya emeklilerin alacakları sağlık hizmetleri için devlete ödedikleri vergiyi ifade eder. Özel hastaneler için de katılım payı uygulanır. 

yılı için özel hastanelerde uygulanmakta olan muayene katılım payı 15 Türk lirasıdır. Özel hastanelerde muayene olmak isteyen kişilerin 15 Türk lirası muayene katılım payı ücreti ödemesi gerekir. 

Tamamlayıcı sağlık sigortası bulunan kişiler sadece katılım payı ödeyerek ücretsiz muayene olabilmelerinin yanında sigorta şirketlerinin anlaşmalı olduğu hastanelerdeki masrafları ve ameliyat ücretleri için fazladan ücret ödemezler. Gerekli masrafları SGK ve sigorta şirketleri karşılar. 

Tamamlayıcı sağlık sigortası (TSS) sayesinde kaza veya hastalık gibi durumlarda SGK ile anlaşması bulunan özel hastanelerde, ek ücret ödemeden hem ayakta hem de yatarak tedavi olabilmek mümkündür.

Siz de funduszeue.info’dan tamamlayıcı sağlık sigortası teklifi alın, 20’den fazla sigorta şirketinin tekliflerini karşılaştırarak tamamlayıcı sağlık sigortanızı yaptırın.

Antalya özel hastaneler hangileridir, sizlere aktarıyoruz. Antalya merkez özel hastaneler ve Antalya en iyi özel hastane hangisi gelin birlikte inceleyelim.

Antalya özel hastaneler hangileridir sorusuna sıkça cevap aranıyor. Antalya ilinin farklı ilçelerinde sayısız özel hastane yer alıyor. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından listelenen özel hastane isimleri şu şekildedir;

  • Özel Alanya Anadolu Hastanesi &#; 9
  • Özel Alanya Yaşam Hastanesi &#; () 05 55
  • Özel Anadolu Hastanesi (Kemer) &#; 9
  • Özel Kemer Yaşam Hastanesi &#; () 04 44
  • Özel Akdeniz Şifa Hastanesi &#; 7
  • Özel Dünya Göz Hastanesi Antalya &#; () 79 62
  • Özel Memorial Antalya Hastanesi &#; () 66 66
  • Özel OFM Antalya Hastanesi &#; 5
  • Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Hastanesi &#; () 28 28
  • Özel Olimpus Hastanesi &#; () 09 09
  • Özel Uncali Meydan Hatsanesi &#; () 03 03
  • Özel Medi Yaşam Hastanesi &#; () 40 03
  • Özel Medikum Hastanesi &#; () 22 10
  • Özel Akdeniz Hastanesi &#; () 37 37 &#; Manavgat
  • Özel Manavgat Yaşam Hastanesi &#; () 08 88 &#; Manavgat
  • Side Özel Anadolu Hastanesi &#; 9
  • Antalya Özel Anadolu Hastanesi &#; 9
  • Özel ASV Yaşam Hastanesi &#; () 07 77 &#; Muratpaşa
  • Özel Antalya Yaşam Hastanesi &#; () 02 12 &#; Muratpaşa
  • Özel Lara Anadolu Hastanesi &#; 9 &#; Muratpaşa
  • Özel MedikalPark Antalya Hastane Kompleksi &#; 4 &#; Muratpaşa
  • Özel Medstar Antalya Hastanesi &#; () 92 92 &#; Muratpaşa
  • Özel Medstar Topçular Hastanesi &#; 2 &#; Muratpaşa
  • Özel Opera Yaşam Hastanesi &#; () 06 66 &#; Muratpaşa
  • Özel Rich Hospital Hastanesi &#; 9 &#; Muratpaşa
  • Özel Aspendos Anadolu Hastanesi &#; () 53 53 &#; Serik

Antalya Özel Hastaneler Muayene Ücretleri

Antalya özel hastane muayene ücretleri

Antalya özel hastaneler muayene ücretleri bölüme göre farklılık gösteriyor. Bölümlerine göre özel hastane ücret politikası şu şekildedir;

  • Dahiliye Bölümü &#; TL
  • Genel Cerrahi Bölümü – TL
  • Göğüs Hastalıkları Bölümü – TL
  • Kulak Burun Boğaz Bölümü &#; TL
  • Kardiyoloji Bölümü &#; TL
  • Göz Hastalıkları Bölümü &#; TL
  • Beyin Cerrahi Bölümü &#; TL

Bu ücretler özel sağlık sigortası ve benzeri unsurlara göre değişkenlik gösterebilir.


Daha fazla ilgili içerik;


Konyaaltı özel hastaneler

Konyaaltı özel hastaneler

Konyaaltı özel hastaneler hangileridir sorusu da yine sıkça merak edilenler arasında yer alıyor. Bu ilçedeki özel hastaneler şu şekildedir;

  • Özel Uncalı Meydan Hastanesi &#; () 03 03
  • Özel Olimpus Hastanesi &#; () 09 09
  • Özel Medstar Hastanesi &#; () 92 92
  • Özel Talya Tıp Merkezi &#; () 78 78

Antalya merkez Özel Hastaneler

Antalya merkez özel hastaneler hangileridir sorusunu da hızlıca merak edenler için yanıtlayalım;

  • Özel Muratpaşa Tıp Merkezi &#; () 65 40
  • Özel Opera Yaşam Merkezi &#; () 06 66
  • Özel Medstar Yaşam Hastanesi &#; () 92 92
  • Özel Çocuk Tıp Merkezi &#; () 22 09
  • Özel Antalya Yaşam Hastanesi &#; () 02 12
  • Özel Belek Anadolu Hastanesi &#; 9
  • Özel Antalya Meydan Tıp Merkezi &#; () 10 03
  • Özel Lara Anadolu Hastanesi &#; () 40 40

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası