eskişehir uşak otobüs fiyatları / Usak noktasından Eskisehir noktasına minibüsler TRY Haz ✅

Eskişehir Uşak Otobüs Fiyatları

eskişehir uşak otobüs fiyatları

Usak konumundan Eskisehir konumuna Bus Programı

Usak şehrinden Eskisehir şehrine otobüs hakkında bilgiler

En ucuz Otobüs$6
En hızlı Otobüs2s 45d
Erken erken Otobüs AM
En son Otobüs PM
Günlük Otobüs Rotaları16
Mesafe kilometre
Otobüs ŞirketleriAnadolu Ulasim, Buzlu Turizm, Pamukkale Turizm

Popüler Rotalar

Türkiye Konumunda Popüler Rotalar

Otobüs ile Usak şehrinden Eskisehir şehrine nasıl gidilir

Usak şehrinden Eskisehir şehrine gitmek için otobüse binmek, bu rotada seyahat etmek için güvenli, konforlu ve daha ucuz bir alternatiftir. Popüler destinasyonlara otobüs şirketleri, genellikle dakikalık aralıklarla günün her saati birden fazla sefer düzenler. Daha az seyahat edilen yerlere, günde yalnızca 1 tarifeli sefer olabilir. En yaygın otobüs türleri klimasız, klimalı ve premium otobüslerdir.

Biletlerinizi seyahat tarihinizden en az birkaç gün önce rezerve etmek en iyisidir. Eskisehir - Eskisehir arası bilet sunan çevrimiçi rezervasyon için uygun otobüs şirketleri listemize göz atın. Hafta sonları ve tatillerde seyahat ederken, hem tatilcilerin hem de taşradaki evlerine dönen şehirli işçilerin sayısının artması nedeniyle biletleri çok daha erken ayırmanız önerilir.

Usak ile Eskisehir arasındaki mesafe ne kadar?

Otobüsle seyahat ederken Usak ile Eskisehir arasındaki mesafe, kullanılan rotaya bağlıdır. Çoğu otobüs şirketi, otoyollar veya paralı yollar üzerinden seyahat eder. Bu en kısa rota olmayabilir ama normalde daha az trafik olduğundan ve trafik ışığı olmadığından en hızlı rotadır.

Anakaraya bir köprü ile bağlı olmayan belirli ada destinasyonlarına ulaşmak için otobüsler büyük arabalı feribotlara biner. Yolculardan genellikle otobüsten inmeleri istenir ancak bagajınızı otobüsten almanıza gerek yoktur. Limandan limana seyahat mesafesi toplam mesafeye eklenir.

Usak şehrinden Eskisehir şehrine otobüsle gitmek ne kadar sürüyor?

Usak ile Eskisehir arasındaki tahmini seyahat süresi yaklaşık 2s 45d. Otobüsle seyahat etmenin, kendi arabanızı sürmeye veya taksiye binmeye kıyasla daha yavaş olduğunu unutmayın. Kalkış saatine bağlı olarak Usak ve Eskisehir arasındaki trafik sıkışıklığı büyük farklılık gösterebilir Hafta içi günlerde, hafta sonlarına göre genellikle sabahtan öğleden sonraya kadar daha fazla trafik vardır.

Seyahat süresini etkileyebilecek bir diğer önemli faktör de otobüsün türüdür. Premium veya VIP otobüsler, otoyolları kullandıklarından ve yol boyunca (varsa) daha az otobüs istasyonuna uğradıkları için genellikle daha hızlıdır. Otobüsler normalde birkaç saatlik sürekli yolculuktan sonra yolcuların banyoları kullanmasına, yiyecek stoklamasına ve otobüs görevlileri ile sürücünün dinlenmesine izin vermek için dakikalık kısa molalar verir.

Bazı premium otobüslerde yerleşik tuvaletler ve ikinci sürücü bulunur. Bununla birlikte, genellikle hızlı bir öğle yemeği veya yakıt ikmali için yolda dururlar.

Usak şehrinden Eskisehir şehrine otobüsle gitmenin maliyeti nedir?

Usak - Eskisehir arası bilet fiyatı, seçtiğiniz otobüs tipine göre değişebilir. Daha ucuz bir bilet için klimasız veya normal otobüsleri düşünün. Premium veya lüks otobüsler daha pahalıdır ancak daha fazla konfor ve telefon şarj girişleri, kişisel eğlence sistemi ekranları ve tuvaletler gibi bazı ek hizmetler bekleyebilirsiniz.

Usak - Eskisehir arası zaman çizelgesi

Yolculuğunuzu planlamanıza yardımcı olmak için Usak - Eskisehir arası otobüs kalkış ve varış saatlerini burada bulabilirsiniz.

Bu Rota için En Çok Oy Alan Şirketler

Otobüs firmaları sundukları hizmet ve kalite bakımından oldukça farklılık göstermektedir. Seyahatleriniz için bir otobüs şirketi seçerken, biletlerinizi almadan önce bazı temel araştırmalar yapın.

Güvenlik, dikkate alınması gereken en önemli hususlardan biridir. Ayrıca bu güzergahta hizmet veren otobüs firmalarının genel hizmet kaliteleri ile ilgili incelemelerine de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Hizmetimiz yalnızca güvenilir ve güvenli otobüs şirketleriyle ortaktır. Size her rotada mevcut olan en iyi şirketlerden birini seçmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Eskişehir - Uşak Otobüs Bileti Ara

Çok sayıda öğrenciye ev sahipliği yapan Eskişehir, aynı zamanda Türkiye’de otobüs yolculuğunun en sık tercih edildiği kentler arasında. Şehir merkezinde yer alan Eskişehir Otobüs Terminali’ne tramvay hattını kullanarak pek çok noktadan direkt ulaşabilirsiniz. 6 bin metrekare alan üzerine kurulan terminale ayrıca seyahat firmalarının servisleri, şehir içi otobüs, minibüs ve taksi gibi alternatif taşıtlarla da yolculuk mümkün. 

Tramvay 

Eskişehir’in büyük kısmını dolaşan tramvaylarla otobüs terminaline doğrudan ulaşılabiliyor. Tramvayın son durağında indiğinizde yürüyerek birkaç dakika içinde terminale giriş yapabilirsiniz. Seferleri gün boyunca devam eden tramvay, aynı zamanda Eskişehir Otobüs Terminali’ne ulaşımda son derece pratik bir seçenek. 

Yolcu Servisleri  

Eskişehir’e sefer düzenleyen firmaların pek çoğunun yolcuları için ücretsiz servis olanağı mevcut. Servislerin kent içinde kalkış noktaları ve güzergahları tercih edilen şirkete göre değişiklik gösterebiliyor. En yakın hareket noktasını ve saatini ilgili firmadan öğrenerek servis rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. 

Otobüs  

Eskişehir’de hizmet veren şehir içi otobüslerle de terminale seyahat edilebiliyor. 9,18, 51 ve numaralı otobüslere bindiğinizde aktarmaya gerek kalmadan terminalin önüne kadar gelebilirsiniz. 

Taksi  

Tramvay veya otobüsleri tercih etmeyen yolcular için taksi seçeneği öne çıkıyor. Toplu taşıma araçlarına göre çok daha hızlı olan taksilerle Eskişehir’in her noktasından direkt terminale erişmek mümkün. Eskişehir’de taksi ücretleri genel olarak yüksek sayılmaz. Ancak yine de uzak mesafeler arasında taksinin biraz maliyetli olabileceğini hatırlatalım. 

Minibüs 

Şehrin farklı bölgelerinden Eskişehir Otobüs Terminali’ne ulaşmak isteyen yolcular için bir başka toplu taşıma alternatifi ise minibüsler. Uygun fiyatları sayesinde pek çok yolcunun tercihi haline gelen minibüslerden servis güzergahı üzerinde olmayan noktalardan terminale gelirken de yararlanabilirsiniz. 

Özel Servisler  

Özel servisler, Eskişehir’e grup halinde seyahat eden ziyaretçiler arasında hayli popüler. Evinizin veya otelinizin önünden binebileceğiniz özel servisler sayesinde ağır bavullarınızı da rahatlıkla terminale kadar taşıyabilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası