kalem oyası yapımı / Çiçekli Kalem Oyası Yapımı | Renkli Hobi

Kalem Oyası Yapımı

kalem oyası yapımı

KALEM OYASI YAPIMI



0 Yorum8, Görüntülenme30 Ocak

Kalem Oyası Yapımı

Merhaba bayanlar, değişik ve güzel görünen bir oya modeliyle birlikteyiz, sizlerle Kalem Oyası Yapımını paylaşıyorum, oya modelimizin isminden anlaşılacağı gibi, kalem kullanılarak yapılıyor, dondurma çubuğu kullanılarak da yapılabilir, çok harika bir oya modeli olmuş.

Kalem Oyası Modeli

Kalem Oyası Modeli, iki renk ip kullanılarak yapılıyor, öncelikle her zaman olduğu gibi yazmamızın tığ battısını yapıyoruz, daha sonra kalem veya dondurma çubuğu kullanarak modelimizin motifli kısımlarını yapıyoruz, en son olarak en üst kısmını yapıyoruz. Kolay bir modele benziyor, tığ işi biliyorsanız Oya ve Dantel Dünyasının detaylı anlatımıyla yapabilirsiniz. Oya modelimizi yazma kenarlarına yapabileceğiniz gibi, fular kenarlarına da yapabilirsiniz, yapacağınız yazmanın rengine göre, renklerle uyumlu yaparsanız daha güzel olacaktır. Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin, iyi ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Kış günlerinde ayağınızı sıcacık tutacak, Favori Bot Yapımına bir bakın derim.

Bebeklerinizi sıcak tutacak, hiç üşütmeyecek, Boyunluklu Bebek Beresi Yapımına bakmadan geçmeyin derim.

Dondurma Çubuğuyla Oya

Oya ve Dantel Dünyasına Kalem Oyası Yapımı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz.

Tığ İşi Kalem Oyası Nasıl Yapılır

Kalem Oyası Yapımı Video

İlk Yorum Yapan Siz Olun.
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright

KALEM OYASI MODELİ YAPIMI TÜRKÇE VİDEOLU



0 Yorum14, Görüntülenme21 Nisan

Kalem Oyası Modeli Yapımı Türkçe Videolu

Hanımlar tığı elimize aldığımız zaman yapamayacağımız bir model yoktur, tığ ile birlikte değişik araçlar kullanarak harikalar çıkarabiliriz, Kalem Oyası Modeli de bunlardan bir tanesi.

Kalem Oyası Yapılışı

Çok güzel tane tane duran Kalem Oyası Modeli yazma kenarında kim bilir ne kadar hoş duracaktır, sizlerde bu güzel oya modelini yazma rengine göre yapabilirsiniz, bir kere ütülendiği zaman kırışmayacak bir oya modeline benziyor, yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Çeyizinizde değişik parçalar istiyorsanız Çeyizlik Dantel Çay Bardağı Kılıfı güzel bir seçenek olabilir.

Güzel görünümlü Boncuklu Mevlit Örtüsü Modeli Yapımına bir göz atın derim.

Kalem Oyası Örneği

Oya ve Dantel Dünyasına Kalem Oyası Modeli Yapımı Anlatımlı Türkçe Videosu için teşekkür ederiz.

Kalem Oyası Modeli Yapımı Video

İlk Yorum Yapan Siz Olun.
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.
Copyright

Merhaba!

Sizlere bugün kalem ve tığ ile yapabileceğiniz, yapımı kolay ve zevkli, bir o kadar gösterişli oya tarifi vereceğiz.

Hemen örmeye başlayalım!

Malzemeler

  • Altınbaşak Maxi 10/3 dantel ipleri;
    Ebruli () renk ip
    Mavi () renk ip
    Pembe () renk ip
  • 2 mm tığ
  • Kurşun kalem
  • Yazma/tülbent

Yapılışı

Mavi ip ile örüyoruz.

1. Sihirli halka yapıp ilk ilmeği sabitliyoruz. Bir ilmek çekip ilmeği kaleme geçiriyoruz. Tığ ile sihirli halkadan bir ilmek daha alıp tekrar bir zincir çekip sabitliyoruz, yeniden bir zincir çekip ilmeği kaleme geçirip bırakıyoruz, bu şekilde kaleme 25 ilmek geçiriyoruz.

2. Kalemden ilmeklerin sırasını ve yönünü bozmadan çıkarıp sihirli halkamızı daraltıyoruz. Bu şekilde çiçek kısımlarını hazırlıyoruz. İstersek iki renk, istersek tek renk çiçek kullanabiliriz.

Mavi ile işimiz bitti.

Yeşil ip ile örüyoruz.

3. Tığbattıya ipi sabitliyoruz. Beş tane ikili trabzan yapıp üç zincir çekiyoruz, hemen dibindeki tığbattıya beş tane ikili trabzan yapıyoruz. Üç zincir çekip hemen dibindeki tığbattıya beş tane ikili trabzan yapıp bir örümcek yapıyoruz, ilmeği sabitleyip kalem ile yaptığımız motifi bir ilmekle birleştiriyoruz, bir örümcek yapıp 3 tığbattı boş bırakıp sonraki tığbattıya beş ikili trabzan yapıyoruz. Üç zincir çekip bir sonraki tığbattıya beş ikili trabzan yapıyoruz ve bu şekilde işlemi devam ettiriyoruz.

Bu şekilde tüm yazmanın çevresini bitiriyoruz.

kalem-oyasi-yapimi

Yapacak olanlara şimdiden kolay gelsin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.