kastamonu işkur iş ilanları yeni / Kastamonu İş İlanları & Eleman Arayan Firmalar | funduszeue.info

Kastamonu Işkur Iş Ilanları Yeni

kastamonu işkur iş ilanları yeni

Kastamonu İŞKUR İş Kulübü

Değerli Öğrencilerimiz,

Kastamonu İŞKUR koordinasyonunda düzenlenen İş Kulübü’ne davetlisiniz. 

İş kulübü eğitimleri Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri  İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte (Zemin Kat) binasında verilecek olup eğitim tamamen ücretsizdir.  

İŞKUR katılımcılarına ayrıca onaylı sertifika da verecektir. İş kulübü ile ilgili detaylar için ekte bulunan afiş ve broşürlerden yararlanabilirsiniz. 

İş kulübü eğitimine katılacak olan öğrencilerimiz randevu için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

İŞKUR Kampüs İrtibat Noktası: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Zemin (Giriş) Kat                                 

İş Kulübü İrtibat E-posta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

NOT: İş kulübü eğitimi Kuzeykent kampüsünde verileceğinden ilçede eğitim gören öğrencilerimiz kendi imkânları ile ulaşım sağlayıp katılım sağlayabilirler.

Kastamonu İş İlanları

Kastamonu İş İlanları

Karadeniz bölgesinde yer alan ve Türkiye’nin en önemli merkez şehirlerinden biri olan Kastamonu, sahip olduğu sosyal ve ekonomik koşulları sebebiyle ön plana çıkar. İçerisinde tarihi müzeleri barındıran Kastamonu çeşitli camileri, antik çağdan kalan pek çok tarihi eserleri ile de ön plana çıkar. Pek çok farklı medeniyete ev sahipliği yapmış olan Kastamonu’nun karasal iklimi de oldukça meşhurdur. Sahip olduğu bitki örtüsü ve içerisinde bulunan çeşitli spor aktiviteleri ile ön plana çıkan Kastamonu’da pek çok farklı iş ilanlarına erişim sağlayabilirsin. Kastamonu’da yayınlanan Kastamonu iş ilanlarıarasından satış destek elemanı, aktif satış danışmanı, tezgâhtarlık ya da ön muhasebe görevlisi gibi işlere başvuru yapabilirsin. Kastamonu’nun merkezinde ya da çevre ilçelerinde yer alan çeşitli kurumlarda çalışma imkânı bulabilirsin. Sahip olduğun bilgi ve birikiminle birlikte buralardaki iş ilanlarına başvuru yaparak mesleğini icra etmeye başlayabilirsin. Başvuru yapacağın ilanların senden hangi nitelikleri ve deneyimleri beklediğini de göz önünde bulundurarak bu iş ilanlarında ön plana çıkmanı sağlayabilirsin. Bu sayede başvuru yapmış olduğun Kastamonu iş ilanları yeni ilanlarla birlikte ön görüşmeye çağrılma konusunda bir adım öne geçebilirsin.

Kastamonu’da İş Olanakları

Ekonomi, turizm ve gelişmişlik bakımından oldukça öne çıkan Kastamonu’da pek çok farklı iş olanağı bulunur. 

  • Kastamonu’da teknoloji üzerine, sağlık üzerine ya da gıda sektörü üzerine pek çok farklı işlerde çalışma imkânı bulabilirsin. 
  • Bunların yanı sıra inşaat sektöründe, teknoloji sektöründe ya da medikal tıp merkezlerinde de iş bulma imkânına sahip olabilirsin. 
  • Kastamonu’da bulunan Kastamonu iş başvurusu sahip olduğun bilgi birikimine bağlı olarak da değişkenlik gösterir. Hangi alana yoğunlaşmak istiyorsan o alanda yapacağın başvuru senin diğer adaylardan ön plana çıkmana olanak sağlar. 
  • Mezun olduğun ya da bilgi birikimini gösterebileceğin sektörlerde çalışma imkânına sahip olabileceğin Kastamonu’da pek çok farklı meslek grubu ön plana çıkar. 
  • Oldukça geniş bir meslek yelpazesine sahip olan Kastamonu eleman arayan yerlere başvuru yaparak pek çok farklı iş olanağı yakalayabilirsin. 
  • Halkla ilişkiler elemanlığı, araçlı kuryelik, garsonluk, estetisyenlik, montaj elemanları gibi işlerin yanı sıra aynı zamanda ofis sorumlusu, ofis görevlisi olarak da çalışma imkânı bulabilirsin. 
  • Bunların yanı sıra oyunculuk üzerine eğitim almışsan pek çok farklı ajanslarda da proje bazlı çalışma imkânı yakalayabilirsin.

Kastamonu’da Öne Çıkan Sektörler Nelerdir?

Kastamonu’da öne çıkan pek çok farklı sektör bulunur. Bu sektörler arasında gelişen teknoloji ile birlikte teknoloji merkezlerindeki satış destek elemanlığı ya da aktif satış danışmanlığı yer alır. Çeşitli teknoloji sektörlerinde hizmet veren işyerlerinde ikna kabiliyeti yüksek ve teknolojik ürünler hakkında bilgi sahibi olan satış personelleri alımı yapılır. Bunların yanı sıra Kastamonu’da inşaat sektörü ve Kastamonu Tosya iş ilanları da oldukça gelişmiştir. İnşaat sektöründe çalışacak olan teknisyenlere ihtiyaç duyulur. Ayrıca iletişim merkezlerinde aktif satış elemanı da oldukça revaçtadır. Bunların yanı sıra estetisyenlik, montaj elemanları, ofis sorumlusu, kuaför kalfası ya da anketörlük gibi meslekler de ön plana çıkar. Ayrıca Kastamonu’da çalıştırılmak üzere saha satış personeli, internet pazarlama danışmanlığı, komilik, oyunculuk, sorumlu garsonluk da ön plana çıkar. İnşaat mühendisi ve inşaat teknikeri de Kastamonu’da ön plana çıkan sektörler arasında dikkat çeker. Kastamonu iş ilanlarına başvuru yaparak bu meslek grupları arasından bilgi birikimin ve deneyim dahilinde bir iş ilanını tercih edebilir ve Kastamonu'da eleman arayan şirketlere başvuru yaparak görüşmeye çağrıldığın takdirde çalışma imkânına sahip olabilirsin.

Kastamonu İş İlanlarına Başvururken Hangi Detaylara Dikkat Edilmeli?

Kastamonu'da iş ilanlarınabaşvuru yaparken dikkat etmen gereken detaylar, başvuru sırasında ön plana çıkman ve bunun seni diğer adaylardan daha aktif konuma sokması açısından son derece önem arz eder. Bu sebeple Kastamonu iş ilanlarına başvuru yaparken birtakım detaylara dikkat etmen gerekir. Kastamonu iş ilanlarına başvuru yaparken iş ilanı yayınlayan şirketlerin hangi meslek grubu altında iş ilanı yayınladığına öncelikle dikkat etmen gerekir. Deneyimlerin ve çalışmak istediğin meslek grubu dahilinde bu iş ilanlarından birisine başvuru yapabilirsin. Bunun yanı sıra ilanın yayınlanma tarihi, çalışma türü, başvuru türü gibi detaylara da dikkat edebilirsin. Bu detaylar dahilinde ilana kolaylıkla başvurabilirsin. İlana başvuru yapacağın iş yerinin ayrıca konumu da ön plana çıkar. Konum olarak sana yakın olan ya da çalışmak istediğin bölgedeki ilanlara başvuru yapman işe gidip gelmen açısından da önemlidir.

Kastamonu’da Nasıl İş Bulabilirim?

Kastamonu şoför iş ilanları bugün başvuru yaparak kolayca iş bulmak istiyorsan öncelikle yayınlanan ilanlardaki akıllı sıralamalara dikkat edebilirsin. Öncelikle yaşadığın yere yakın bir bölümde iş imkânı bulmak istiyorsan konuma göre "evime yakın" seçeneğine tıklayarak bu seçenekler dahilindeki ilanlara başvuru yapabilirsin. Ayrıca çalışma türünü, başvuru türünü ve meslek grubunu da yazarak bu olasılıklar dahilinde iş imkânı yakalayabilirsin. Kastamonu’da bulacağın iş ilanlarında inşaat alanında çalışmak istiyorsan arama butonuna "inşaat" yazarak iş bulma seçeneğini tıklayabilir ve çıkan seçenekler arasından kolaylıkla iş imkânı bulabilirsin. Bunların yanı sıra yeni yayınlanan ilanlara erişim sağlamak istiyorsan "yayınlanma tarihi" butonundan bugün ya da bu hafta yayınlanan güncel Kastamonu iş ilanlarınabaşvuru yaparak kolaylıkla filtreleme yapabilir ve karşına çıkan ilanlar arasından dilediğin ilana başvurunu yapabilirsin. Sahip olduğu imkânlar dahilinde Kastamonu’da tecrüben ve bilgi birikimin doğrultusunda iş bulma imkânına sahip olabilirsin.

Kastamonu’da en çok hangi alanda iş ilanı bulunur?

Kastamonu’da ön plana çıkan meslek grupları arasında ofis görevlisi, ofis sorumlusu, saha satış personeli ya da anketörlük gibi işler bulunur. Bunların yanı sıra güzellik merkezinde ön plana çıkan meslek grupları arasında estetisyenlik de ön plandadır. Ayrıca estetisyen yardımcılığı, internet pazarlama danışmanlığı ya da Kastamonu şoför iş ilanları arasından motorlu kurye gibi pek çok farklı alanda iş ilanı bulman mümkündür.

Kastamonu’da kafeler için hangi iş ilanları mevcut?

Kastamonu’da bulunan kafelerde çalışmak istiyorsan pek çok farklı iş ilanlarına başvuru yapabilirsin. Kastamonu’da bulunan kafelerde mutfak elemanı, tezgâhtar, dağıtım şoförü ya da Kastamonu garson iş ilanlarınabaşvuru yapabilirsin. Bunların yanı sıra kafelerde çalışabileceğin bulaşıkçılık ya da motorlu kurye gibi iş ilanları da mevcuttur. Sahip olduğun deneyimler dahilinde bu iş ilanları arasından çalışmak istediğin iş ilanına başvuru yapabilirsin.

Kastamonu’da otelde çalışma imkânı bulunur mu?

Kastamonu’da bulunan otellerde senin için bulunan pek çok farklı iş ilanları bulunur. Otel ya da motellerde eczane elemanı olarak çalışabilirsin. Ayrıca otelin tanıtımını yapmak amacıyla anketör olarak da çalışma imkânı bulabilirsin. Bunların yanı sıra satış temsilciliği ya da kat görevliliği de yapabilirsin. Tüm bunlar dahilinde Kastamonu’da bulunan otellerde tam zamanlı, yarı zamanlı ya da dönemsel olarak iş imkânı bulabilirsin.

Kastamonu iş ilanlarında freelance iş bulunur mu?

Zamanın değişimi ile birlikte tam zamanlı iş ilanlarının yanı sıra freelance iş imkânları da oldukça gelişmiştir. Bağlı olan meslek grubuna göre freelance olarak çalışabileceğin pek çok farklı iş imkânı bulunur. Bu iş imkânları arasında Kastamonu kurye iş ilanları, internet pazarlama danışmanlığı, oyunculuk gibi meslek grupları bulunur. Ayrıca anketörlük ya da dönemsel bazda gelişen projelere bağlı olarak grafikerlik, yazarlık gibi meslek grupları da Kastamonu iş ilanları arasında ön plana çıkar.

KASTAMONU İŞ İLANLARI

İş ve Kurs'da toplam 22 Kastamonu İş İlanı (2 Sayfa) bulundu. İşkur Açık İş İlanları'nı İŞKUR E-Şube'de bulabilirsiniz.

Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek

AKTİF İŞ İLANIKastamonu

İş Açıklaması Kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına

AKTİF İŞ İLANIKastamonu

Genel Nitelikler: En az Lise Mezunu, Operasyonel süreçleri yürütme ye

AKTİF İŞ İLANIKastamonu

İşin Özeti 1. Misafirlerin giriş ve çıkış işlemlerinin yapılması. Soru

AKTİF İŞ İLANIKastamonu

İşin Özeti Tesislerin bakım ve onarımının yapılması. Sorumluluk AlanıO

AKTİF İŞ İLANIKastamonu

Gazzella Hakkında; Türkiye'de ileri ütüleme sistemlerinin mucidi SİL

AKTİF İŞ İLANIKastamonu

Türk Kağıt ve Karton Sektörü’nün lideri, Orta doğu ve Balkanlar'ın en

AKTİF İŞ İLANIKastamonu



KASTAMONU GENELİ İLANLAR

  • ABANA
  • AĞLI
  • ARAÇ
  • AZDAVAY
  • BOZKURT
  • CİDE
  • ÇATALZEYTİN
  • DADAY
  • DEVREKANİ
  • DOĞANYURT
  • HANÖNÜ
  • İHSANGAZİ
  • İNEBOLU
  • KÜRE
  • MERKEZ
  • PINARBAŞI
  • SEYDİLER
  • ŞENPAZAR
  • TAŞKÖPRÜ
  • TOSYA

KASTAMONU İŞKUR KURSLARI

Kastamonu'da Haziran ve Temmuz aylarında açılan yada açılacak olan İşkur Meslek Edindirme Kursları lisetesi.

Güncel İşkur kurslarını, E-Şube İşkur'dan takip edebilirsiniz.

KASTAMONU İŞKUR İLETİŞİM

KASTAMONU ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ
Telefon Numarası: 0() 64 29
Adresi: MERKEZ KASTAMONU
Faks: 0() 64 48
E-posta: [email protected]

Ayrıca İŞKUR'a Türkiye'nin her yerinden 75 87 telefon numarası ile ulaşabilirsiniz.

İŞKUR'a KAYIT ÖNEMLİDİR!

İşkur açık iş ilanlarına ve kurslarına başvuru yapabilmeniz için; İŞKUR'a (funduszeue.info) üzerinden İŞ ARAYAN olarak kayıtlı olmanız gerekmektedir. Aşağıda, sözkonusu kaydı yapacağınız bağlantı adresi verilmiştir.
İŞKUR KAYIT ve GİRİŞ

Kastamonu, Kastamonu Merkez Yemek temizlik için bayan eleman iş ilanları

Danışma Elemanı

Aranılan Nitelikler: Firmamız için Danışma Elemanı AlınacakÇalışma Koşulları: asgari ücret + primGörevler: Danışmanlığını Yaptığımız Firmalar İçin ekip arladaşları ArıyoruzEtkin iletişim kurabilen,Takım çalışmasına yatkın,Esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek 

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

 bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı 19 yaş üzeri karma Engelli bakım merkezimizde görev alacak ''Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı'' aramaktayız. Çalışma saatleri*Lojman ve tüm sosyal haklar mevcuttur. Aranan 

Ön Muhasebe Elemanı

Firmamızda çalışmak üzere ön muhasebe elemanı alınacaktır. Banka kayıtlarına vakıf,eft,havale v.s.. Personel giriş çıkışlarının takibi,dosya özlük işleri takibi E fatura e irsaliye işlemlerine vakıf, Çek giriş-çıkış işlemleri, Mc office programına hakim, Tercihen 

Kastamonu'da Ev Yardımcısı Arıyorum

 içi 'de gelip 2 çocuğumun kahvaltısını hazırlayacak, daha sonra evimize yürüme mesafesindeki kurslarına bırakacak ,evde günlük temizlik , yemek yapacak daha sonrada benim eve geliş saatime yakın çocukları kurstan alacak ev yardımcısı arıyorum 

Mutfak Komisi

 olunması Bölümündeki ürünlerin takviye edilmesi, mutfak ve depo arası transferlerin yapılması Mutfak gereç ve alanlarının genel temizlik, hijyen ve sanitasyonunun sağlanması ARANAN NITELIKLER En az lise mezunu En az 1 yıl mutfak tecrübesine sahip 

ULUSLARARASI GEMİLERE ELEKTRİK - ELEKTRONİK PERSONELLERİ

 sosyal haklarla çalışacak, Seyahat engeli olmayan, Denizcilik sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen, uzun vadeli çalışabileceğimiz bay- bayan deneyimli veya alanında yetiştirilmek üzere adaylar alınacaktır. NOT: GEMİ ADAMI CÜZDANI ZORUNLUDUR. GEMİ ADAMI CÜZDANI OLMAYAN 

Personel ve İdari İşler Müdürü

 sahibi olmak, - İşletmenin fabrika ve üretim alanlarında özellikle üretim elemanlarının yönetimi,personel ve özlük işlerinin takibi,yemek,personel servisi,günübirlik sarf malzemelerinin temini,İş sağlığı ve İş güvenliği konusunda gerekli tedbirleri almak,fabrika 

Kastamonu Merkez'de Hasta Bakıcısı Arıyorum

Saraçlar mahallesinde Alzheimer hastası babaanneme 15 gün sure ile gündüz bakim desteği verebilecek, yatalak hasta ile ilgilenebilecek bayan hasta bakıcı arıyorum

Muhaberat / Kastamonu

Kastamonu'nda bulunan projemizde değerlendirmek üzere Muhaberat elemanı alınacaktır. Yüksekokul veya lisans mezunu, Tercihen ilgili pozisyonda deneyimli, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen, Kurum prensip ve kurallarına uyum sağlayabilecek, Sorumluluk 

Proje Mühendisi

 , Müşteri ile evrak sürecini takip ederek uygulama sürecini yönetebilecek, Proje yazımı esnasında müşterilerin beklentilerine yönelik görüşmeleri gerçekleştirerek müşteriyi doğru şekilde yönlendirebilecek, Proje Mühendisi mesleğinde bay  eleman alınacaktır 

Kastamonu'da 2 Yaşındaki Çocuğum İçin Bebek - Çocuk Bakıcısı Arıyoruz

 çocuğumla ilgilenebilecek, güler yüzlü, şefkatli, çocuklarla arası iyi, sevecen, çocuk bakımı konusunda tecrübeli, sabırlı, hafif ev temizliği yapabilmeli vb. kriterlere sahip Bebek - Çocuk Bakıcısı arıyoruz. Sizi tanıtan kısa bir ön yazı ile başvuru yaparsanız 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası