gsb temizlikçi kura sonuçları 2022 isim listesi / GSB kura sonuçları açıklandı, isim listesi bakanlık sayfasında - Son dakika haberleri – Sözcü

Gsb Temizlikçi Kura Sonuçları 2022 Isim Listesi

gsb temizlikçi kura sonuçları 2022 isim listesi

GSB kura sonuçları açıklandı, isim listesi bakanlık sayfasında

GSB kura sonuçları isim listesi halinde açıklandı. Adaylar GSB kura sonuçlarını öğrenmek için monash.pw sayfasını ziyaret ediyor ancak yoğunluk nedeniyle ulaşmakta güçlük yaşanabiliyor. GSB kura sonuçları içerisinde ismi yer alan güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi adayları sözlü sınav için 27 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında gerekli belgeleri teslim edecek. İşte GSB kura sonuçları isim listesi

Yayınlanma: - 18 Eylül Güncellenme:

GSB kura sonuçları açıklandı, isim listesi bakanlık sayfasında

GSB kura sonuçları, monash.pwt sayfasında açıklandı. GSB kura sonuçları yoğunluğa neden oldu, isim listesinin yer aldığı sayfa çöktü. Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere güvenlik görevlisi meslek kolunda ( Erkek, Kadın) ve temizlik görevlisi meslek kolunda ( Erkek, Kadın) olmak üzere toplam sürekli işçi alımı yapılacak.

GSB KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

GSB KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“ sayılı İş Kanunu, 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere güvenlik görevlisi meslek kolunda ( Erkek, Kadın) ve temizlik görevlisi meslek kolunda ( Erkek, Kadın) olmak üzere toplam sürekli işçi kadrolarına Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12’nci maddesi gereği Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adaylar için 15 Eylül tarihinde noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilmiştir.

GSB TEMİZLİK GÖREVLİSİ VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ BELGE TESLİMİ

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin İşe Göndermede Öncelikli Olanlar başlıklı 5 inci maddesi kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından öncelik hakkı olduğu bildirilen adaylardan açık iş sayısının dört katından fazla başvuru olan temizlik görevlisi – erkek – Ankara, Diyarbakır ve Kırıkkale illerinde öncelikliler arasında kura çekimi gerçekleştirilmiş olup asil ve yedek olarak belirlenen adaylar temizlik görevlisi – erkek kura çekimi sonuçları listesinde yer almaktadır. Ayrıca bu kapsamda öncelik hakkı olduğu bildirilen ve diğer meslek kolu – cinsiyet – iller için başvuru yapan adaylar (öncelikli aday sayısı açık iş sayısının dört katını geçmediği için) doğrudan belge teslim etmeye hak kazanmıştır.

Kura çekimi sonucu asıl olarak belirlenen adaylar ile öncelik hakkı bulunan ve doğrudan belge teslim etmeye hak kazanan adaylar 27 Eylül – 01 Ekim tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde başvuru yapmış oldukları Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde yer alan Sınav Kurullarına belgelerini teslim edeceklerdir.

GSB PERSONEL ALIMI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Güvenlik görevlisi meslek kolu için teslim edilmesi gereken belgeler;

a) En az Ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olduğunu gösterir diploma veya e-Devlet üzerinden alınmış doğrulama kodu bulunan mezuniyet belgesi,

b) Başvurunun son günü (27 Ağustos ) itibarıyla geçerlilik süresi bulunan silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı,

c) Beyan formu (Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerince belge teslimi esnasında temin edilecektir.)

Temizlik görevlisi meslek kolu için teslim edilmesi gereken belgeler;

a) En az Ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olduğunu gösterir diploma veya e-Devlet üzerinden alınmış doğrulama kodu bulunan mezuniyet belgesi,

b) Beyan formu (Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerince belge teslimi esnasında temin edilecektir.)

Kura çekimi sonucu asıl olarak belirlenen adaylar ile öncelik hakkı bulunan ve doğrudan belge teslim etmeye hak kazanan adaylardan belgeleri geçerli olmayan veya süresi içerisinde belge teslimi yapmayan adayların yerine yedek listede yer alan adaylardan sırasıyla 04 – 08 Ekim tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından belge teslimi çağrısı yapılacaktır. Belirlenen süreler içerisinde talep edilen belgeleri doğru ve eksiksiz teslim etmeyen adaylar sözlü sınava katılma haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

İl Müdürlüğü Sınav Kurulu tarafından teslim alınan belgeler incelendikten sonra belirlenen şartları taşıdığı tespit edilen ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri Bakanlığımız (monash.pw) internet sitesinde daha sonra ilan edilecektir. Sürekli işçi alımına ilişkin her aşamada Bakanlığımız internet sitesinde yapılacak duyurular tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.”

AnkaraDiyarbakıre-devletGençlik ve Spor BakanlığıinternetKadınKırıkkalenotersınavTürkiye

GSB kura sonu&#;ları isim listesi Gen&#;lik ve Spor Bakanlığı evrak teslim tarihi ve istenilen belgeler!

Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı kura çekimi sonuçları listesi binlerce vatandaşın gündeminde yer alıyor. Bakanlığın taşra teşkilatında temizlik görevlisi meslek kolunda ’ü engelli, ’sı eski hükümlü statüsünde olmak üzere toplam sürekli işçi alımı için 12 Ağustos'ta sona eren başvuruların ardından, dün kura çekimi gerçekleşti. Kura çekiminin sona ermesinin ardından adaylar GSB işçi alımı kura sonucu isim listelerini Bakanlığın internet adresinden ve İŞKUR hesabından sorgulayabilecekler.

GSB KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI AÇIKLANDI

GSB kura çekimi 31 Ağustos Çarşamba günü saat ’da Bakanlığımız Merkez Binası Konferans Salonu’nda (Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No Altındağ/ANKARA) gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı noter huzurunda gerçekleştirilen kura sonuçları isim listeleri monash.pw internet adresinden yayınlandı. 

GSB KURA SONUÇLARI, GEREKLİ EVRAKLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN!

GSB EVRAK TESLİM TARİHLERİ NE ZAMAN?

Adaylar asil ve yedek isim listelerini Bakanlığın internet adresinden öğrenebilecek. Belge teslim etmeye hak kazanan adaylar 12 - 14 Eylül tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde evraklarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine götürebilecekler. 

Kura çekimi sonucu asıl olarak belirlenen adaylar ile öncelik hakkı bulunan ve doğrudan belge teslim etmeye hak kazanan adaylardan belgeleri geçerli olmayan veya süresi içerisinde belge teslimi yapmayan adayların yerine yedek listede yer alan adaylardan sırasıyla 15 – 16 Eylül tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından belge teslimi çağrısı yapılacaktır. Belirlenen süre içerisinde talep edilen belgeleri doğru ve eksiksiz teslim etmeyen adaylar sözlü sınava katılma haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

GSB TESLİM EDİLECEK BELGELER NELER?

a) En az Ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olduğunu gösterir diploma veya e-Devlet üzerinden alınmış doğrulama kodu bulunan mezuniyet belgesi,

b) Beyan formu (Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerince belge teslimi esnasında temin edilecektir.)

GSB SÖZLÜ SINAVLARI NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından teslim alınan belgeler incelendikten sonra belirlenen şartları taşıdığı tespit edilen ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri Bakanlığımız (monash.pw) internet sitesinde daha sonra ilan edilecektir. Sürekli işçi alımına ilişkin her aşamada Bakanlığımız internet sitesinde yapılacak duyurular tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Gen&#;lik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonu&#;ları! GSB İŞKUR temizlik iş&#;isi alımı kura sonucu isim listesi a&#;ıklandı mı?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından müjdesi verilen temizlik işçisi alımı için kura çekimi bugün gerçekleşiyor. Bakan Kasapoğlu Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek işçi alımının engelli ve eski hükümlü vatandaşları da kapsayacağını kaydetmişti. Peki, GSB İŞKUR işçi alımıisim listesi açıklandı mı? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçlarına dair ayrıntılar…

GSB SÜREKLİ TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMANDI?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada eski hükümlü, engelli ile temizlik işçisi olmak üzere toplamda GSB için sürekli temizlik işçisi alımı yapılacağını duyurmuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli temizlik işçisi alımı için başvurular Ağustos tarihleri arasında "monash.pw" internet adresi üzerinden yapıldı.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekiminin Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 31 Ağustos saat itibariyle yapılmaya başlanacağı bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları GSB İŞKUR temizlik işçisi alımı kura sonucu isim listesi açıklandı mı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın internet sitesinden yapılan duyuru şu şekilde;

" sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatında temizlik görevlisi meslek kolunda ’ü engelli, ’sı eski hükümlü statüsünde olmak üzere toplam sürekli işçi kadrolarına yapılacak alımlara ilişkin aday listelerinin belirlenmesi amacıyla Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 12’nci maddesi gereği Türkiye İş Kurumu tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adaylar arasından noter huzurunda kura çekilecektir.

Kura çekimi 31 Ağustos Çarşamba günü saat ’da Bakanlığımız Merkez Binası Konferans Salonu’nda (Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No Altındağ/ANKARA) gerçekleştirilecektir.

Kura çekimini izlemek isteyen adaylar, salon kapasitesi doğrultusunda izleyici olarak katılım sağlayabilecektir." ifadeleri yer aldı.

GSB İŞKUR İŞÇİ ALIMI İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen GSB personel alımı kura çekimi dün tamamlandı. Sonuçların kısa süre içerisinde sonuçların kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

GSB PERSONEL ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI İÇİN TIKLAKLAYIN

 GSB TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN 

GSB işçi alımı sonuçları

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır