meryem dizisi başrol / Meryem dizisi oyuncuları kimdir? İşte dizinin konusu

Meryem Dizisi Başrol

meryem dizisi başrol

Meryem

En Yeni Dizi Haberleri

Modern Tarikatlar ve Spiritüalizm Konulu 7 Dizi
Temmuz&#;da Netflix: Aşk Taktikleri 2, The Witcher, Bird Box Barcelona
"Simpsons" Titanic Enkazında Kaybolan Denizaltını da Bildi!
Disney+&#;tan Sürpriz Karar!
Matthew McConaughey Başrollü "Yellowstone" Spin-Off&#;undan İlk Detaylar
"Nine Perfect Strangers" Geri Dönüyor: Nicole Kidman&#;a Aras Aydın Eşlik Edecek!
Tüm dizi haberleri

Meryem dizisi konusu ve oyuncu kadrosu: Sezon mu, yaz mı?

2 A&#;ustos Çar&#;amba günü ilk bölümü ile seyirciyle bulu&#;acak olan “Meryem” dizisi ilk fragman&#;n yay&#;nlanmas&#;yla meraklar&#; daha da art&#;rd&#;. Sadece konusu vb detaylar&#; de&#;il, dizinin sezonda devam edip etmeyece&#;i de merak ediliyor. Çünkü genel olarak yaz dizileri ortalama 3. Veya 4. Bölümlerini bitirdiler ve art&#;k ortalar&#;na do&#;ru geliyorlar. Görünü&#;e göre Kanal D, Meryem dizisini &#;imdilik yaz dizisi olarak geli&#;tirdi, akibeti daha sonra reytinglere göre belli olacak.

Meryem dizisinin yönetmenli&#;ini Mustafa &#;evki Do&#;an’&#;n üstlendi&#;i dizi TMC yap&#;m&#; ile ekranlara gelecek. Dizinin senaryosu Meryem Gültabak ve &#;lke Gürsoy’a emanet. Ço&#;unlu&#;u yetenekli genç oyuncular&#;n olu&#;turdu&#;u oyuncu kadrosunda; Furkan And&#;ç, Cemal Tokta&#;, Ayça Ay&#;in Turan, Açelya Topalo&#;lu gibi yeni isimler var.

Meryem dizisinin ilk bölüm fragman&#;:

MERYEM D&#;Z&#;S&#; B&#;R KORE D&#;Z&#;S&#;: D&#;Z&#;N&#;N KONUSU NE?

Ekranlar&#;n yeni dizisi Meryem de bir Kore uyarlamas&#; olarak kar&#;&#;m&#;za ç&#;k&#;yor. Meryem’in uyarland&#;&#;&#; dizi olan Secrets (Secret Love) Kore’de 13 bölüm oynam&#;&#; ve Kore’de büyük ilgi gördü. Bu sezon, ana ak&#;m medyada çokça bu &#;ekilde uzak do&#;u dizilerini görmeye ba&#;lad&#;k.

Meryem dizisi oyuncular&#;na bakmadan önce dizinin konusuna bakal&#;m: Dizinin konusu ise özetle &#;u &#;ekilde; Ya&#;murlu gecede bir kaza ya&#;an&#;r ve bu kaza dört insan&#;n hayat&#;n&#; de&#;i&#;tirecektir. Ba&#;rollerden biri Sava&#; bu kazada sevdi&#;i kad&#;n&#; kaybeder. Kazay&#; h&#;rs&#;yla her &#;eyi feda edebilecek olan Savc&#; Oktay yapm&#;&#;t&#;r. Ancak onu seven fedakar Meryem suçu üstlenecektir. &#;ntikamla gözü dönen Sava&#; ve Meryem’in mücadelesi seyirciyi ekranlara kilitleyece&#;e benziyor.

D&#;Z&#;N&#;N OYUNCU KADROSU ve KAST EK&#;B&#;

Furkan And&#;ç (Sava&#;),

Ayça Ay&#;in Turan (Meryem),

Cemal Tokta&#; (Oktay),

Açelya Topalo&#;lu (Derin),

Bestemsu Özdemir (Beliz),

U&#;ur Çavu&#;o&#;lu (Yurdal),

Serenay Akta&#; (Burcu),

Kenan Acar (Güçlü),

Sema Öztürk (Tülin),

Ayten Uncuo&#;lu (Nurten),

Beste Kanar (Naz Sargun) ,

U&#;ur Demirpehlivan (Gülümser),

Necmi Yap&#;c&#; (Ertan Komser),

Gülden Av&#;aro&#;lu (Selma),

Tekin Temel (Turan),

Efsane Oda&#; (Zeli&#;),

Y&#;ld&#;r&#;m Beyaz&#;t (Orhan),

Sonat Dursun (R&#;za),

Aydan Kaya (Elif),

Mutlu Güney (Arif Akça)

Dizi karakterleri:

Sava&#; Sargun (Furkan And&#;ç)

Sargun ailesinin veliahd&#; olan Sava&#;, ya&#;anan kazada sevgilisi Sevinç’i ve beraberinde bebeklerini kaybetmi&#;tir. Sakin ve mütevaz&#; tav&#;rlar&#;yla gördü&#;ümüz Sava&#; daha sonra intikam için gözünü karart&#;r.

Meryem Akça (Ayça Ay&#;in Turan)

Babas&#; ve sevgilisi Oktay’dan ba&#;ka kimsesi olmayan Meryem, babas&#;n&#;n f&#;r&#;n&#;nda çal&#;&#;an dürüst bir k&#;zd&#;r. Savc&#; Oktay’&#;n suçunu üstlenir ve büyük bir s&#;rr&#;n sahibi olur. Onu çok daha zor günler beklemektedir.
AYÇA AY&#;&#;N TURAN K&#;MD&#;R?
Ayça Ay&#;in Turan &#;stanbul do&#;umludur. m boyunda olan güzel oyuncu 47 kg'dur. Göz rengi ye&#;il saç rengi ise kumrald&#;r. Babas&#; Tunusludur. &#;stanbul Üniversitesi Radio sinema Televizyon bölümünü okuyan güzel oyuncu 22 ya&#;&#;nda olmas&#;na ra&#;men birçok dizide rol alm&#;&#;t&#;r.

Oyunculuk e&#;itimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alm&#;&#;t&#;r. Oyuncu koçu ise Ferit Selçuk’tur. y&#;l&#;nda karagül dizisinde Ada &#;anverdi karakterini canland&#;rm&#;&#;t&#;r.

Son olarak Özcan Deniz'in Sevimli Tehlikeli filminde &#;ükrü Özy&#;ld&#;z ile ba&#;rolü payla&#;m&#;&#;t&#;r. Bu film Ayça Ay&#;in Turan'&#;n ilk sinema ba&#;rolüdür.

Bir dönem Özcan Deniz ile aralar&#;nda a&#;k dedikodular&#; ç&#;km&#;&#;t&#;r.

Ayça Ay&#;in Turan’&#;n yer ald&#;&#;&#; projeler:

– Karagül – Ada &#;anverdi

– Dinle Sevgili – Gülfem

Ayça Ay&#;in Turan’&#;n Oynad&#;&#;&#; Sinema Filmleri;

– Sevimli ve Tehlikeli

Oynad&#;&#;&#; di&#;er diziler:

Asi
Affedilmeyen
Sonbahar
Hayal ve Gerçek

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası