ah kalbim 485 / masum bölüm - video klip mp4 mp3

Ah Kalbim 485

ah kalbim 485

Ah Kalbim Bölüm İzle

Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten en büyüğü Pragya’dır… Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir.

Pragya ve Abhi zaman içerisinde çok büyük bir aşkla birbirine bağlanır. Fakat Abhi&#;nin kardeşi Aliya abisinin Pragya&#;yla olmasından rahatsız olur. Abhi ve Pragya tam kavuşmuşken büyükannenin ölümüyle yolları yeniden ayrılır. Aradan geçen yedi yıl ise iki büyük aşığı bambaşka yerlere sürükler. Yedi yıl sonra karşılaşan aşıklar yeniden kavuşacak mı?

Nefretten doğan bir aşkın konu edildiği ‘Ah Kalbim’  tekrar bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

KUMKUM BHAGYA &#; AH KALBİM DİZİSİ KÜNYESİ
Orijinal Adı: Ah Kalbim &#; Kumkum Bhagya
Yapım Yılı
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor
Senaryo: Anil Nagpal
Oyuncular: Sriti Jha, Mrunal Thakur, Shabbir Ahluwalia, Supriya Shukla, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik-Drama

KUMKUM BHAGYA &#; AH KALBİM DİZİSİ OYUNCULARI ve ROLLERİ

Sriti Jha: Pragya Abhishek Mehra karakterini canlandırmaktadır.
Mrunal Thakur: Bulbul Arora rolünü canlandırmaktadır.
Shabbir Ahluwalia: Abhishek Prem Mehra yani Abhi karakterini canlandırmaktadır.
Daljeet Soundh: Daljeet Mehra (Daadi) rolündedir. Abhi, Aaliya, Aakash ve Raj’ın büyük annesidir.
Supriya Shukla: Sarla Arora rolündedir. Pragya ve Bulbul’un annesidir.
Arjit Taneja: Purab Khanna rolündedir. Abhi’nin arkadaşıdır.
Shikha Singh: Aaliya Prem Mehra rolündedir. Abhi’nin kardeşidir.
Leena Jumani: Tanushree Dasgupta (Tanu) rolündedir. Aliya’nın arkadaşıdır.
Nikhil Arya: Nikhil Sood rolündedir.
Zareena Roshan Khan: Indu Suri (Daasi) rolündedir.
Swati Anand: Mitali Raj Mehra rolündedir. Raj’ın eşidir.
Anurag Sharma: Raj Ajay Mehra rolündedir. Mitali’nin kocasıdır.
Aditi Rathore: Rachna Aakash Mehra rolündedir.
Ankit Mohan: Aakash Ajay Mehra rolündedir. Rachana’nın kocasıdır.
Roma Lavani: Tanu’nun annesi rolündedir.
Bobby Khanna: Tanu’nun babası rolündedir.
Shivani Soopuri: Pammi Ajay Mehra (Taiji) rolündedir.
Gagan: Champak Trivedi rolündedir.
Madhu Raja: Daljeet Arora rolündedir. Bulbul ve Pragya’nın büyük annesidir.

Yemin - Bölüm

Kanal 7 ekranlarının sevilen yerli dizisi Yemin 25 Eylül Pazar günü yayınlanacak olan bölüm fragmanıyla seafoodplus.info'da.

Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yemin, dördüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Yemin dizisi Cumartesi- Pazar ise ’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında oluyor.

Yaşadığı zorlukları geride bırakmaya çalışan Emir, yeni bir hayata adım atar. Oğlu Yiğit’le birlikte ailesini de alıp şehirden uzak bir çiftliğe yerleşir. Emir, eski hesapların tümünü kapatmış dingin bir hayat sürmektedir. Kentten uzak yeni çiftlik hayatı, baba oğul arasında çok güçlü bir bağ oluşturmuştur. Yiğit doğa ile haşır neşir, mutlu bir çocuktur.

“PERİ KIZI”

Emir ve Tarhun ailesinin sakin hayatları, dünyalarına giren bir “Peri Kızı” ile değişir. Çocukluğu işkencelerle geçen, bu yüzden insanlara yaklaşmaktan ürken bu peri kızının yolu Emir ile kesiştiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Emir hayatını alt üst eden bu yabani kızla nasıl baş edecektir? Gülperi, hiç bilmediği bu yabancı dünyaya ayak uydurabilecek midir?

Öte yandan Narin ile Kemal, Hikmet’in yadigarı Tarhun Konağı’na yerleşmişlerdir. Geçen zamanda büyük badireler atlatan iki aşığın artık aşklarını doyasıya yaşadıkları mutlu, huzurlu bir yuvaları vardır. Kemal, holdingdeki görevine geri dönmüş, Narin ise mesleğini başarıyla sürdürmeye devam etmektedir. Ne var ki; Narin’in gireceği zor bir ameliyat, sakin geçen onca yıldan sonra bazı taşları yerinden oynatır. Narin ile Kemal’in aşkını yeni, zorlu bir sınav beklemektedir.

Dördüncü sezonda Yemin izleyicilerini hangi sürprizler bekliyor? Yemin dizisi Cuma ’te, Cumartesi-Pazar ’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

Künye;

Yönetmenler: Hakan Arslan – Reyhan Pekar

Görüntü Yönetmeni: Mustafa Sinan Onur – Ferhat Özyurt

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Oyuncular: Gökberk Demirci, Setenay Süer, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Ahmet Ömer Akıner, Gül Arcan, Büşra Oğur, Nevzat Yılmaz, Melahat Abbasova, Gözde Gündüzlü, Derya Kurtuluş, Esra Çoban, Barış Gürses, Yiğit Arslan, Korkut Çözer, Hatice Öztürk

Senaryo: Başak Yazı Odası

Yapım: Karamel Yapım

Müzik: Minör

Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın

Kostüm Tasarım: Gerçek Bitmez

İzle

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir