gokhan saki aylin / Gokhan Saki (@gokhansaki) • Instagram photos and videos

Gokhan Saki Aylin

gokhan saki aylin

kaynağı değiştir]

 

Dünyanın dalındaki en büyük organizasyonu olan ve kick boksun şampiyonlar ligi olarak kabul edilen Glory World Series’in Moskova, Stockholm, Brüksel, Roma, Tokyo, Amerika, Londra’dan sonra İstanbul’da, Ülker Sports Arena’da gerçekleşen 6. Ayağı, 6 bin kişilik geniş bir kalabalık tarafından heyecanla izlendi.

Çeşitli görsel show’lar, sürpriz ünlü konukların katılımıyla renklenen gecede, 16 ülkeden 32 sporcunun karşılaşmaları ile heyecan ve adrenalin de doruk noktasına çıktı. ‘The Rebel’ lakaplı Gökhan Saki ve diğer sporcularımızı desteklemek için seyirciler akın akın Ülker Sports Arena’yı doldurdu. Futbol dışındaki sporlara da ilgi olması, Türkiye’de bir hayli takipçisi ve seveninin bulunduğunu kanıtlayan yoğun ilgi Kick Boks’un Dünya Şampiyonlar Ligi olan Glory World Series’in yetkililerini dünya şampiyonluk maçının gerçekleştirilebileceği global aday şehirler arasında İstanbul’u ilk sıralara çekti.

Gökhan Saki Romanyalı Daniel Ghita’yı defalarca ringe serdi: Ghita havlu attı

image

Gecenin en iddialı maçı; hızı, dengesi ve gücü ile turnuvanın öne çıkan birkaç isminden biri olarak dikkat çeken Gökhan Saki ve dünyanın en güçlü kick bokscularından biri olan Romanyalı Daniel Ghita arasında oldu. Kick boksta güçlü bir rakip olan Daniel Ghita’ya karşı mücadele veren ‘The Rebel’ lakaplı Gökhan Saki maçtan galip ayrıldı. Gökhan Saki, Türkiye adına sıralamada bir numarada bulunan Hollandalı Semmy Schilt ile dünya şampiyonluğu için dövüşecek.

Karşılaşmaların bitiminde, Ülker Sports Arena’da bir de basın toplantısı düzenlendi. Daha önce de dünya şampiyonlukları bulunan ve Hollanda’da yaşayan Gökhan Saki, 5 yıl aradan sonra Türk seyircisinin karşısına çıktığı mutluluk duyduğunu söyledi.

Hedefim dünya şampiyonluğunu ülkeme kazandırmak ve Glory WS Dünya Şampiyonluk maçının da Türkiye’de yapılmasını sağlayacak büyük ilginin burada var olduğunu organizasyon yetkililerine göstermekti. Bunu başardığım için çok mutluyum …” diye konuştu.

Diğer Türk sporcular da başarıyla mücadele etti, Orhan Karaalioğlu ve Kenan Günaydın Türkiye’ye şampiyonluk sevinci yaşattı

Güney Kore, Japonya, Brezilya, Fas, Tunus, Belçika, Ukrayna ve Tayland’dan gelen kick boksun en iddialı sporcularının karşısına Saki dışında 6 sporcumuz daha ringe çıktı. Türk sporcular Murat Direkçi, İsmail Uzuner, Ertan Balaban, Muzzaffer Keser, Samet Gemici, Oğuz Övgüer, Burak Uğur, Kenan Günaydın ve Orhan Karaalioğlu ülkemiz adına başarıyla mücadele verdiler.

Cleber Argente Alves ile Orhan Karalioğlu karşılaşmasının galibi Orhan Karaalioğlu olurken, Zurab Khvistani ile Kenan Günaydın karşılaşmasının galiba Kenan Günaydın oldu.

Şeffaf seafoodplus.info


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir