google indirme hızlandırma / Google Chrome'da İnternet / İndirme Hızı Nasıl% Artırılır

Google Indirme Hızlandırma

google indirme hızlandırma

Google Chrome yavaş indirme problemi yer yer bir çok insanın karşılaştığı ve çok azının sorunun tarayıcı kaynaklı olabileceğini düşündüğü bir durum. Yavaş indirme hızları, internet ortamında en sinir bozucu durumlardan birisi. Herhangi bir dosyayı indirirken CTRL+J yapıp çok düşük kbps hızında indiğini görmek, insanı çileden çıkarmaya yetiyor.

Google Chrome yavaş indirme sorunu ise, internet bağlantı hızınızdan ziyade, tarayıcı odaklı bir problem ve bu sorunu nasıl çözebilirsiniz, aşağıda anlatıyorum.

chrome yavaş indirme,google chrome yavaş indiriyor,google chrome indirme hızı yavaş,chrome indirme hızı çok yavaş,chrome indirme hızı arttırma funduszeue.info

Bir zamanlar en çok kullanılan ve ‘bana bir şey olmaz’ diye düşünen İnternet Explorer imparatorluğunun yıkılmasının üzerinden çok uzun zaman geçti. Google Chrome geldi, chromium tabanlı yapısıyla bu işin nasıl yapılması gerektiğiniz gösterdi ve herkes tarafından çok sevildi.

Bugün Chrome, piyasadaki en hızlı ve en yaygın kullanılan tarayıcılardan birisi. Ancak, bazen gizli hataların ve sorunların Chrome’u yavaşlattığı zamanlar olabilmekte.

Bu yazıyı okuduktan sonra, indirmelerinizi yavaşlatan sorunun internet mi yoksa tarayıcınız mı olduğunu belirleyebilecek ve eğer tarayıcı kaynaklıysa kolayca çözebileceksiniz.

Google Haberler   Abone Ol

4. Chrome Sürümünüzü Güncelleyin

Google Chrome güncelleme funduszeue.info

Chrome güncellemeleri, gizli sorunları ortadan kaldırabilir ve performansını artırabilir. Chrome en son sürümüne güncellenmediyse indirme hızı oldukça yavaşlayabilir.

Chrome’un güncellenip güncellenmediğini görmek için:

  1. Sağ üst köşedeki üç noktayı tıklayın .
  2. Yardım > Google Chrome Hakkında kısmına gidin.
google chrome yavaş indiriyor - Chrome güncelleme funduszeue.info

Chrome zaten güncellenmişse “Google Chrome güncel” mesajını görürsünüz. Değilse, güncelleyin ve dosyayı tekrar indirin. Gelecekte aynı sorunla karşılaşmamak için otomatik güncellemeleri etkinleştirin.

Chrome zaten güncellenmişse “Google Chrome güncel” mesajını görürsünüz. Değilse, güncelleyin ve dosyayı tekrar indirin. Gelecekte aynı sorunla karşılaşmamak için otomatik güncellemeleri etkinleştirin.

5. Aynı internet bağlantısından diğer cihazların bağlantısını kesin

Aynı internet bağlantısına çok fazla cihaz bağlantı olması, Chrome’un indirme ve göz atma özelliklerini yavaşlatabilmekte.

Dosyaları indirmek için Chrome’da paylaşılan bir internet bağlantısı kullanıyorsanız, diğer kullanıcılardan indirme tamamlanana kadar cihazlarının bağlantısını kesmelerini isteyebilirsiniz.

Cihazlarınızı aynı internet bağlantısına bağladıysanız indirmeyi hızlandırıp hızlandırmadığını görmek için bağlantılarını kesin. Sinyal gücünü artırmak için bilgisayarı modemin yakınına da taşıyabilirsiniz.

6. Varsa torrent bağlantılarını kapatın

Torrent programları eğer limitlendirilmemişse tam bir bağlantı canavarıdır. Ağdaki diğer cihazları hiç bir şekilde umursamadan tüm bant genişliğini kendileri kullanırlar. Bir üstteki maddeden bağımsız olarak, ağda çok fazla cihaz olmaksızın sadece ekstra bir cihaz bağlı olsa bile, eğer torrent programı açıksa ve indirme yapıyorsa kapatın. Muhtemelen internetin tümünü yiyen bu arkadaştır.

7. Paralel indirmeyi etkinleştirin

Chrome paralel indirme açma - google chrome indirme hızı yavaş funduszeue.info

Paralel indirme, bir dosyayı daha küçük parçalara böler ve aynı anda indirir.

Bir dosyayı indirmek için birden fazla bağlantı, sunuculardaki yükü azaltır ve bu da indirme işlemini hızlandırır. Chrome, bu küçük paketleri indirildikten sonra kendisi otomatik olarak son indirme dosyasında birleştirir.

Chrome’da paralel indirmeyi etkinleştirmek için şu adımları izlemeniz gerekmekte:

  1. Yeni bir sekme açın (CTRL+T).
  2. Aşağıda verdiğim kodu yazın,
  3. Gelişmiş kullanıcı arayüzü olan Chrome flags alanına gidin,
  4. Paralel indirme aracını arayın.
  5. Açılır menüden ‘enable’ seçeneğini etkinleştirin,
  6. Tarayıcıyı bir kez yeniden başlatın.

Google Haberler 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.