o ses türkiye yılbaşı özel 2017 izle / Yıldız Tilbe & Ozan Güven - Kış Güneşi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel - 31 Aralık ) | monash.pw

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2017 Izle

o ses türkiye yılbaşı özel 2017 izle

İhlas Haber Ajansı

O Ses Türkiye'nin bu akşam özel olarak yayınlacağı yılbaşı programını bu haberimiz üzerinden program başladığı andan itibaren canlı olarak izleyebilirsiniz. Bu akşam saat 'da yayınlanacak ve birbirinden ünlü isimlerin katılacağı yarışmada muhteşem sahne performanslarına tanıklık edeceksiniz. 

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL CANLI YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL 'DE HANGİ ÜNLÜLER YER ALACAK ?

Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in jüri olarak katılacağı yılbaşı bölümünde Cenk Tosun, Yılmaz Vural,Erkan Petekkaya,Halil Ergün, Kerem Tunçeri, Defne Samyeli, Pınar Deniz, Gizem Karaca, Ceyda Düvenci & Bülent Şakrak ve Tolga Sarıtaş sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler. Ayrıca, Sibel Can, Aleyna Tilki ve çok yakında vizyona girecek olan Arif V filminin başrol oyuncuları Özkan Uğur, Zafer Algöz ve Seda Bakan seslendirecekleri şarkılar ve sürpriz düetler ile izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

AMORTİ NUMARALARI BELLİ OLDU

4 ve 6

BİN TL KAZANAN NUMARA

monash.pw üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı birbirinden ünlü isimleri ekranlara çıkararak geceye damgasını vurdu.

Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in jüri üyesi olduğu programda kahkaha tufanları koparken sahneye yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş çıktı.

Senden daha güzel adlı şarkıyı seslendiren Tolga Sarıtaş kararını Yıldız Tilbe'den yana kullandı.
Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, yılında yayınladığı ilk single çalış
devamı
Ozan Güven Hakkında
Hayatı ve Kariyeri [değiştir] yılında Almanya'da doğan Ozan Güven Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans bölümünden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuar'ında oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalıştı.[1] İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ve Kerem, Bir İstanbul Masalı ve "Canım Ailem" gibi televizyon dizilerinin yanı sıra G.O.R.A, A.R.O.G ve Yahşi Batı filmlerinde yakın arkadaşı olan Cem Yılmaz'la
devamı
O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, – sezonu için Star TV ile anlaşan ve – sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi
devamı

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansları izle! Yılbaşı gecesinin birincisi kim oldu? O Ses Türkiye yılbaşı özel programı izle!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansları izle! TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan O Ses Türkiye gecenin en çok takip edilen programı olma özelliğini kimseye kaptırmadı.Bir çok ünlünün sahneye çıktığı akşamda güzel sahne performansları ortaya çıktı.Programı canlı takip edemeyenler performansları izlemek için araştırma yapıyor.Peki O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansları izle! Yılbaşı gecesinin birincisi kim oldu? O Ses Türkiye yılbaşı özel programı izle! Detaylar haberimizde

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel performansları izle! Yılbaşı gecesinin birincisi kim oldu? O Ses Türkiye yılbaşı özel programı izle!

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüne; Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, İrem Helvacıoğlu, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş, Kerem Alışık ve Ezgi Eyüboğlu konuk olacak.

GEÇEN SENE HANGİ İSİMLER KATILMIŞTI?

Bir gelenek halini alan O Ses Türkiye’de geçtiğimiz yıl; Cenk Tosun, Yılmaz Vural, Erkan Petekkaya, Halil Ergün, Kerem Tunçeri, Defne Samyeli, Pınar Deniz, Gizem Karaca, Ceyda Düvenci & Bülent Şakrak ve Tolga Sarıtaş sahne almıştır. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı programa Cem Yılmaz esprileri ile damga vururken, ünlü isimler sahne performanslarıyla parmak ısırtmıştı. Jüri üyeleri arasında büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada gecenin kazanan ismi Yıldız Tilbe olmuştu.

 TV8 HD

TV8 HD, 1 Eylül 'te kurulan, TV8 ile eş zamanlı yayın yapan TV8'in yüksek çözünürlüklü kanalıdır.

18 Şubat tarihine kadar sadece Digiturk kanaldan izlenebilmekteyken 18 Şubat tarihinden itibaren TV8 HD, Türksat 4A H 2/3 frekansından, D-Smart kanaldan, Digiturk kanaldan, Filbox kanaldan, Türksat TKGS 8. kanaldan ve Kablo TV kanaldan da izlenebilmektedir.


SAHİBİ ACUN ILICALI KİMDİR?

Ali Acun Ilıcalı ya da daha yaygın kullanılan ismi ile Acun Ilıcalı (d. 29 Mayıs ; Edirne, Türkiye), Türk sunucu, yapımcı ve iş adamıdır. TV8 ve TV8,5 isimli televizyon kanallarını da bünyesinde bulunduran Acun Medya'nın kurucusudur.

29 Mayıs tarihinde Edirne'de doğdu. Ailesi Erzurum'un Aziziye ilçesindendir. Babası Ergün Ilıcalı müteahhit, annesi İlknur Ilıcalı kooperatifler il müdürüydü. Ailenin ikinci çocuğu olan Ilıcalı, ilk öğrenim ile orta öğreniminin bir bölümüne Edirne İstiklâl İlkokulu'nda devam etmiş, orta öğreniminin kalan kısmını da Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır.

İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünde yüksek öğrenime başlayan Ilıcalı, yedi yıl üniversiteye devam etmiş ancak daha sonra söz konusu bölümü okumaktan vazgeçmiştir.

yılında 19 yaşında iken Seda Başbuğ ile evlenmiştir. Bu evliliğinden bir kız çocuğu sahibi olan Ilıcalı, kızının doğumundan on ay sonra anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiştir.

yılında İstanbul Bağdat Caddesi'nde bir kot dükkanı açan Ilıcalı, kısa süre içerisinde dükkanı kapatmıştır. Bu süreçte bir akrabasının tanıdığı vasıtasıyla İlker Yasin ile tanışan Ilıcalı, kısa süre içerisinde o dönem Show TV'de bulunan Şansal Büyüka'nın ekibine transfer olmuştur.

Televizyonculuğa Show TV'de Beşiktaş muhabiri olarak başlayan Ilıcalı, aynı kanalda yayınlanan Televole programının içinde 15 dakikalık kesit halinde yayımlanan Acun Ilıcalı ile Maraba programını yapmıştır. Ilıcalı aynı kanalda ile yılları arasında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir.

yılında Zeynep Yılmaz ile hayatını birleştiren Ilıcalı, bu evlilikten iki kız çocuğu sahibi olmuştur.

yılında "Acun Medya" şirketini kuran Ilıcalı, kurduğu yapım şirketi ile "Fear Factor" () adlı korku-gerilim içerikli televizyon programını, "Var mısın Yok musun" () ve "Survivor Türkiye" () adlı yarışma programlarının hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. Ilıcalı aynı yapım şirketi ile Uğur Dündar'ın sunuculuğunu üstlendiği "Yoksa Rüya mı?" () adlı televizyon programı ile "Söyle Söyleyebilirsen" () isimli ses yarışmasının yapımcılığını üstlenmiştir.

İlk kez yılında Türkiye'de vergi rekortmenleri arasına giren Ilıcalı yılında ₺ gelir vergisi tahakkuk ederek, Türkiye'de gelir vergisi listesinde olmuştur.

yılında "Devler Ligi" adlı futbol programı ile "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yetenek yarışmasının, yıllarında "Yok Böyle Dans" isimli dans yarışmasının, yılında ise "O Ses Türkiye" () ses yarışmasının yapımcılığı ve sunuculuğunu gerçekleştirmiştir.

yılında Acun Medya bünyesinde "monash.pw" isimli internet sitesini kurmuştur.

yılında Show TV'den ayrılan Ilıcalı aynı yıl Star TV'ye geçmiştir. Söz konusu kanalda "3 Adam" () adlı televizyon programının yapımcılığını üstlenen Ilıcalı, aynı yıl "monash.pw" isimli giyim içerikli İnternet sitesini açarak e-ticaret alanında da faaliyete başlamıştır. Bir yıllık bir sürenin ardından yılında Star TV'den ayrılmıştır.

Ilıcalı, Doğuş Yayın Grubu ortaklığında "Tv8" adlı televizyon kanalını yılında satın aldı.

TV8'de "Ninja Warrior Türkiye", "Para Bende", "Hülya Avşar Show", "Arda'nın Mutfağı", "Aileler Yarışıyor", "Ver Fırına", "Kel Alaka'", "Akademi", "Ütopya" adlı televizyon programlarının yapımcılığını üstlenen Ilıcalı, yılında da "Rising Star Türkiye", "İşte Benim Stilim" adlı televizyon programlarının yapımcılığını üstlendi. Ilıcalı yılında ise "İşte Benim Stilim Ünlüler" adlı yarışma programının yapımcılığını üstlenmiştir.

TV8 ile birlikte "MNG Shop" (sonraki adıyla Shop90) adlı alışveriş kanalına da ortak olan Ilıcalı, Shop90 adlı televizyon kanalı 'da kapatmış, yerine TV8,5 adlı spor ve eğlence kanalı yayınına başlamıştır.

yılında Zeynep Yılmaz'dan boşanan Ilıcalı, yılında Şeyma Subaşı ile evlenmiştir. Ilıcalı'nın bu evliliğinden de bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.

TV8, 9 Eylül 'ten itibaren geniş ekran formatına geçmiştir.

13 Kasım 'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.

Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

1 Eylül saat 'de logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti. 18 Şubat 'te TV8'in HD yayını, Türksat üzerinden de yayına başladı.

5 Ocak 'te Bu Tarz Benim'i Show TV'den transfer ederek yayınlamaya başladı.

3 Temmuz tarihinde Survivor All Star finali gerçekleşti.

12 Kasım 'te Doğuş Yayın Grubu, TV8'in hisselerinin %30'unu satın alarak kanala ortak oldu.

6 Ekim 'da TV8,5 yayına başladı. 3 Mart 'de HD yayına geçti.

Murat Boz Kimdir ?

Murat Boz 7 Mart 'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. Boz, yılında girdiği yetenek sınavlarını kazanarak İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ne başladı ve burada 4 yıl yatılı okudu. senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü'nü burslu olarak kazandı ve senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü'nde eğitimine devam etti.

Boz, 'li yılların başında vokalistlikten para kazanmaya başladı ve ilk olarak Emel Müftüoğlu'nun vokalisti olarak çalıştı. Daha sonra Burcu Güneş, Demet Sağıroğlu, Grup Hepsi, Hande Yener, Nazan Öncel, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer ve Tarkan dahil olmak üzere birçok şarkıcıya konserleri ile stüdyo albümü kayıtlarında vokalist olarak eşlik etti. Bu şarkıcılardan en fazla Tarkan ile çalıştı; Tarkan'ın altı yıl vokalistliğini yaptı. yılında, Nil Karaibrahimgil'in Nil FM () albümünde yer alan "Bronzlaşmak" şarkısının klibinde rol aldı. Bir sonraki yıl Grup Hepsi'nin Bir () albümündeki "Yalan" şarkısında gruba eşlik etti.

Boz, solo kariyerine yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. Ardından yılının başında ilk stüdyo albümü Maximum'u yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden, Altın Kelebek Ödülleri'nden ve İstanbul FM Altın Ödülleri'nden "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" dalında ödüller aldı. yılında ilk EP çalışması olan "Uçurum"'u yayınladı.

Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şans'ı yayınladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarını kliplendirdi, "İki Medeni İnsan" şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 'da ikinci single çalışması olan "Hayat Sana Güzel"'i yayınladı.

Ardından yılının başında ilk stüdyo albümü Maximum'u yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden, Altın Kelebek Ödülleri'nden ve İstanbul FM Altın Ödülleri'nden "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" dalında ödüller aldı. yılında ilk EP çalışması olan "Uçurum"'u yayınladı. Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şans'ı yayınladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarını kliplendirdi, "İki Medeni İnsan" şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 'da ikinci single çalışması olan "Hayat Sana Güzel"'i yayınladı.

Mayıs 'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, yılında "Vazgeçmem" single'ını tanıttı. Kasım 'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır.

Albümleri

Maximum ()
Şans ()
Aşklarım Büyük Benden ()

Filmleri

Hadi İnşallah ()
Kardeşim Benim ()

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır