beyza alkoç 3391 km konusu / Login • Instagram

Beyza Alkoç 3391 Km Konusu

beyza alkoç 3391 km konusu

Artikel vergelijken

Samenvatting

3391 KilometreYazdığı her kitapla beğeni toplayan genç yazar Beyza Alkoç, 3391 Kilometre ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Yazar, dünyanın en yüce duygusu olan aşkın önünde engellerin nasıl diz çöktüğünü bir kez daha okuyucuya gösteriyor. Başka şehirlerde yaşayan iki sevgilinin konu edildiği kitap, sevginin koşulsuzluğunu herkese kanıtlamaya geliyor!Hiç Görmediğiniz Birine Aşık Olabilir Misiniz?Uğruna nice hayatlar adanan, adına destanlar yazılan aşk… Mecnun'a çölleri aştıran, Ferhat'a dağları deldiren bu kadim duygunun önünde ne durabilir? 3391 Kilometre, söz konusu aşk olduğunda engellerin nasıl ortadan kalktığını gözler önüne seriyor. Eser, iki gencin sımsıcak hikayesiyle yürekleri ısıtıyor. Dokunmadan hissetmeyi, bakmadan görmeyi mümkün hale getiren aşkta imkansız diye bir şey olmadığını bir kez daha kanıtlıyor. 3391 Kilometre ile aşkı iliklerinize kadar hissetmeye hazır olun!Bir gece yarısı gelen mesaj, mesafeleri hiçe sayan sımsıcak bir aşkın kapılarını ardına kadar açıyor: “Uyu artık!” 3391 Kilometre, birbirinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen sevginin güçlü bağını yüreklerinde hisseden iki gencin hikayesini okuyucuyla buluşturuyor. Kitap, Fransa'da yaşayan Ege ile İzmir'de yaşayan İzmir'in sosyal medyada tanışmasının ardından yaşadıkları aşkı anlatıyor. Ege ile İzmir, birbirlerine kilometrelerce uzakken yaşadıkları ilişki ile aşkın koşul gözetmeksizin yürekte yer edinebildiğini bir kez daha gösteriyor.Beyza Alkoç Kimdir?Yazıya olan yeteneği küçük yaşlardan itibaren öne çıkan Beyza Alkoç, yazmaya tiyatro oyunları ve romanlar kaleme alarak başladı. Önceleri bir sosyal medya platformunda yazan Alkoç, elde ettiği başarıyla kendisine hatırı sayılır miktarda okuyucu kitlesi oluşturmayı başardı. Ardından 2015'te ilk kitabı olan Asansör'ü yayımladı. Kısa süre içerisinde Karantina, Karantina: İkinci Perde, Sınır ve Sınırsız kitaplarını da yayımlayan yazar, bu defa 3391 Kilometre'yi okuyucuyla buluşturdu.En Sevilen Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Olun!3391 Kilometre'yi okurken, Ege ve İzmir ile birlikte aşık olacak, özlem duyacak ve sevginin gücünü hissedeceğiniz büyülü bir yolculuğa çıkacaksınız. Okuyan herkesin şiddetle tavsiye ettiği bu kitabı hemen sepetinize ekleyin, siz de bu aşkın mesafeleri aşan gücüne şahitlik edin!

Toon meer Toon minder

Productspecificaties

Inhoud

Taal
tr

Bindwijze
Paperback

Aantal pagina's
472

Overige kenmerken

Gewicht
395 g

Studieboek
Nee

Verpakking breedte
137 mm

Verpakking hoogte
40 mm

Verpakking lengte
210 mm

Toon meer Toon minder

5,0

10000
  • Mensen zoeken dit om te halen in Nederland maar als ik jullie was ik zou van hier halen want ik heb een kans om van hier te halen en het is een leuke boek.

Prijsinformatie

De prijs van dit product is 21 euro en 68 cent.

In winkelwagen

  • Bestellen en betalen via bol.com
  • Prijs inclusief verzendkosten, verstuurd door Peace Online BE
  • Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Wettelijke garantie via Peace Online BE

Vaak samen gekocht

Recent bezochte artikelen

 

Beyza Alkoç hayranlarının gözü kulağı burada: 3391 KİLOMETRE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK? 3391 km filmi nerede çekiliyor?

3391 Kilometre filmi ne zaman çıkacak? sorusu Beyza Alkoç hayranları tarafından sık sık soruluyor. Farklı şehirlerde yaşayan iki kişinin hikayesini konu edinen kitabın beyaz perdeye aktarılacağı söylentileri ve hazırlıklar 3391 Kilometre hayranlarında heyecana yol açtı. Böylece kitapseverler kendilerinin tasavvur ettiği 3391 KM’nin film olarak yayımlanacağı güne odaklandı. Böylece filmin çıkış tarihi, oyuncuları, konusu ve nerede çekileceği araştırılıyor. Peki, 3391 Kilometre filmi ne zaman çıkacak? 3391 km filmi nerede çekiliyor? İşte detaylar…

3391 KİLOMETRE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kitapseverlerin beğenerek bir solukta okuduğu 3391 Kilometre filminin ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor. Fakat Beyaz Alkoç hayranlarına güzel bir haber var ki hazırlıklar başladı. Beyza Alkoç’un İnstagram hesabından yapılan paylaşımda, “Bu haberi sizlerle paylaşmak için günlerdir sabırsızlıkla bekliyordum. Sonunda o gün geldi” ifadelerine yer verdi.

Beyza Alkoç hayranlarının gözü kulağı burada: 3391 KİLOMETRE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK? 3391 km filmi nerede çekiliyor?

3391 KM FİLMİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin nerede çekildiği konusunda ise yine Alkoç’un paylaşımı ipucu verdi. Alkoç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yıllar boyunca hayal ettiğim satırların başrolü, canım İzmir’im”

Paylaşımlardan yola çıkılarak 3391 Kilometre filminin çekimlerinin İzmir’de yapılması bekleniyor.

BEYZA ALKOÇ KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR?

Yazıya olan yeteneği küçük yaşlardan itibaren öne çıkan Beyza Alkoç, yazmaya tiyatro oyunları ve romanlar kaleme alarak başladı. Önceleri bir sosyal medya platformunda yazan Alkoç, elde ettiği başarıyla kendisine hatırı sayılır miktarda okuyucu kitlesi oluşturmayı başardı. Ardından 2015’te ilk kitabı olan Asansör’ü yayımladı. Kısa süre içerisinde Karantina, Karantina: İkinci Perde, Sınır ve Sınırsız kitaplarını da yayımlayan yazar, bu defa 3391 Kilometre’yi okuyucuyla buluşturdu. 

3391 Km Beyza Alkoç İndigo Kitap

3391 Km Beyza Alkoç İndigo Kitap

Bir Mesafe Aşkı Hikâyesi

Yağmur böyle güzel yağar mı bir daha şimdi çıkıp ıslanmazsak?

“O gün, bana ‘Sinemaya gidelim mi?’ diye sordu. 3391 kilometre öteden, şehirlerce, denizlerce uzağımdan… Yanımdaki insanlar görmezken beni, o bana imkânsız olduğunu bile bile ‘Sinemaya gidelim mi?’ dedi…”

Aylarca sesini duymadığınız, yüzünü görmediğiniz, dokunmadığınız, kokusunu almadığınız, aynı sokaktan geçme ihtimalinizin dahi olmadığı, aynı fotoğrafın içinde bile bulunamayacağınız, sizden kilometrelerce, hatta denizlerce, adalarca ve şehirlerce uzakta olan bir insana âşık olur muydunuz? 

Kendinize yapar mıydınız bunu?

Bu hikâye, uzak bir ilişkinin hikâyesi! Birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz konuşan; birbirlerine bu kadar uzak, ama bir o kadar da yakın olan; aralarına giren onca kilometreye rağmen birbirlerine âşık iki insanın hikâyesi! Burası bizim gezegenimiz, burada her şey anını bekler. Burası, bizim 3391 kilometrelik gezegenimiz…

“Seni görmem için yanımda olmana gerek yok. Gözlerim kapalıyken de görebiliyorum seni. Zaten seni gözlerim kapalıyken görebiliyorum sadece…

Bu Ürüne Bakanlar Bunlarada Baktı
Kategoriye Ait En Çok Satan Ürünler

İndigo Kitap 3391 Km 0001751878002

İndigo Kitap 3391 Kilometre Beyza Alkoç tarafından 2018 yılında okurlarıyla buluşturulmuştur. Kitapta uzak mesafede yaşayan iki gencin aşk öyküsü konu edilir. Beyza Alkoç popüler Türk edebiyatı yazarları arasındadır. Genç yazarın İndigo Kitap'tan 26 romanı yayınlanmıştır. Yazar bu kitabında İzmir ve Ege'nin uzak mesafe aşk hikayesi yalın ve akıcı bir dille ele alınır. Kitap, genç okurların yanı sıra aşk hikâyesi okumayı seven yetişkinler tarafından da tercih edilebilir. Etkileyici bir romantik kurgu arıyorsanız bu eseri keyifle okuyabilirsiniz.

  • 14x21 cm büyüklüğündedir.
  • 472 sayfa sayısına sahiptir.
  • Aşk ve romantik roman türündedir.

İndigo Kitap Beyza Alkoç 3391 Kilometre Kitabının Konusu Nedir?

İndigo Kitap Beyza Alkoç 3391 Kilometre Kitabının Konusu Nedir?

3391 kilometre kitabının türü aşk ve romantiktir. Kitapta online olarak ilerleyen bir aşk hikayesi anlatılmıştır. Sosyal medya platformu üzerinden tanışan çift birbirlerini görmeden aşık olur. Aralarında bir bağ oluşan çiftin sosyal medyada kullandığı takma isimler “İzmir” ve “gelmemeyegidenadam” şeklindedir. İkili arasındaki ilişki “artık uyu” mesajıyla başlar. İzmir'de yaşayan İzmir isimli genç kız ile Fransa'da yaşayan Ege'nin aşkı ilk iletişimin ardından uzun mesajlaşmalar ve görüntülü konuşmalarla devam eder. İzmir anne ve babasının vefatıyla başlayan kötü günlerinden sonra İstanbul'da yaşamaya başlar. İzmir'in yaşadığı bu kötü dönemde yanında Ege vardır. İzmir yurtta kaldığı dönemde Ege'nin yanı sıra Koray, Merve ve Doruk'la da vakit geçirir. İzmir'in Ege ile yaşadığı uzak mesafe ilişkisi zamanla zora girer. Çiftin kısa süreli görüşmeler artık yeterli gelmez ve Fransa'ya yerleşir.

İndigo Kitap 3391 Kilometre Kitabı Hangi Yaş Kitlesine Hitap Eder?

3391 Kilometre kitabı genç okur kitlesine hitap eder. Popüler yazarlar arasında bulunan Beyza Alkoç yazdığı tüm diğer romanları gibi bu eserde de okuru uzun bir yolculuğa çıkarır. Romanın ana karakteri olan İzmir ve Ege'nin aşk hikayesi genç okurların ilgisini çekecek yalınlıkta ele alınır. Eser, aşk konulu roman okumayı seven yetişkinler tarafından da tercih edilebilir. Yalın dili romanın hızlı ve eğlenceli biçimde okunmasına olanak tanır. Romanda ele alınan aşk hikayesinin yanı sıra ana karakterlerin çevresinde gerçekleşen olaylara da yer verilir. Karakterlerin hayatlarında olan olayların yansıtılması ve ve yarattığı etkileri kitabın zenginleşmesini sağlar. Kitabın olay örgüsü karmaşıklıktan uzak ve kolay anlaşılır şekilde ele alınır. Akıcı roman okumayı seven kişiler için oldukça uygun bir roman türüdür. 3391 Kilometre Beyza Alkoç okurlarının büyük ilgi gösterdiği kitaplar arasında yer alır.

İndigo Kitap 3391 Kilometre Kitabının Okur Yorumları Nasıldır?

Beyza Alkoç'un yazdığı 3391 kilometre romanı okurlar tarafından büyük ilgi görür. Yazarın daha önceki yıllarda yazdığı romanlar kalıcı bir okur kitlesi oluşturmasını sağlamıştır. Yazarın takipçisi olan okurları 3391 Kilometre adlı esere de yoğun ilgi gösterir. Tüm kitaplarında olduğu gibi yalın ve akıcı bir dil kullanması okurlar tarafından tercih edilmesine neden olur. Genç aşk hikayeleri seven kişiler tarafından yazıldığı günden bu yana ilgi görmeye devam eder. Okurlar temelde ele alınan aşk hikayesinin baş karakterin hayatıyla birleştirilmesine olumlu yorumlar yapar. İndigo Kitap 3391 kilometre Beyza Alkoç yorumlarında eserin zengin içeriğinin okurlarla bütünleştiği görülebilir. İmkansız aşk severler tarafından ilgi gören kitapta baş karakterlerin mutlu sona ulaşması okuru büyük ölçüde mutlu eder. 18 yaşında olan İzmir'in hayatta yaşadıkları ve aşkı için göze aldıkları kitabın ilgi görmesinin en büyük nedenidir. Çok sayıda genç okur kendini Ege ve İzmir karakterleriyle özdeşleştirir. Bu aşk dolu kitabı okumak isterseniz Trendyol üzerinden hemen satın alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası