zafer ergin hastalığı / Zafer Ergin Haberleri - Son Dakika Zafer Ergin Haber Güncel Gelişmeler

Zafer Ergin Hastalığı

zafer ergin hastalığı

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Engin'den 'final' açıklaması! Arka Sokaklar ne zaman başlayacak?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ile ilgili sorgulamalar hız kazandı. Geçtiğimiz Kasım ayında yapımcı isteğiyle çekimlerine ara verilen Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin, final konusuyla ilgili açıklamada bulundu. 17 sezondur devam eden dizide bölüm boyunca yer alan Ergin, "Arka Sokaklar şak diye bitti" dedi. Peki Arka Sokaklar ne zaman başlayacak, yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte Zafer Engin'den 'final' açıklaması

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü merakla beklenirken, dizinin Rıza Baba'sı Zafer Ergin'den izleyiciyi üzecek açıklama geldi.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Tunç Oğuz'un paylaştığı Arka Sokaklar dizisi, bir süredir yapımcı Türker İnanoğlu'nun hastalığı sebebiyle çekimlerine ara vermişti.

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Engin, dizinin bittiğini açıkladı.

ARKA SOKAKLAR FİNAL Mİ YAPIYOR?

Snob Magazin'in haberine göre, usta oyuncu geçtiğimiz eylül ayında 17'nci sezonuyla izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin bittiğini söyledi.

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin, yeni bölümün çekilip çekilmeyeceği konusunda şunları söyledi:

"Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince bir takım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti."

"'PARA ALMADAN FİNAL BÖLÜMÜ ÇEKELİM' DİYORLAR"

"Instagram'dan 'Sizi özledik' ve 'Ne zaman başlayacaksınız?' diye mesajlar geliyor" diyen Zafer Ergin "Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye saygımız var. Bize de, 'Kusura bakmayın şunun için bitti' demeleri lazımdı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır. Arkadaşlar, 'Para almadan final bölümü' çekelim diyorlar." dedi.

Ergin, "Tekrardan devam eder mi?" sorusuna, "Sizin gibi ben de merak ediyorum" yanıtını verdi.

Rıza Baba'nın akıbeti belli oldu! Arka Sokaklar'dan Zafer Ergin açıklaması

Rıza Baba'nın akıbeti belli oldu! Arka Sokaklar'dan Zafer Ergin açıklaması

monash.pw

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, yönetmenliğini ise Orhan Oğuz ve Kerem Saka'nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, sezonuyla devam ediyor.

Birbirinden yetenekli oyuncuları buluşturan dizi, bu sezon yaşanan ayrılıklarla gündeme geliyor.

Cuma günlerinin sevilen dizisinden Merve Oflaz, Yüsra Geyik, Onur Bay ve Alp Korkmaz ayrıldı.

Bu ayrılıklar seyirciyi üzerken, son olarak diziden Ali karakterinin şehit olarak çıkması herkesi kızdırdı.

Bu gelişmelerin ardından Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin'in veda edeceği iddia edildi.

Bu son iddia seyirciyi şoke ederken, Erler Film'den Zafer Ergin'in ayrılığına ilişkin açıklama yapıldı.

ZAFER ERGİN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Rıza Baba rolüne hayat veren Zafer Ergin'in Arka Sokaklar dizisinden maddi nedenlerden dolayı ayrılma kararı aldığı iddia edildi.

Sosyal medyada yayılan iddiaya göre; Zafer Ergin yapılacak olan bir operasyonda yaralı olarak hastaneye kaldırılacak ancak hayat mücadelesi veremeyecek kadar yorgun olacak ve diziden ayrılacak.

Bu iddiaların ardından Erler Film sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Erler Film; “Son zamanlarda bazı medya kaynaklarında ARKA SOKAKLAR dizimizin başladığı günden beri RIZA BABA karakterine hayat veren değerli sanatçımız ZAFER ERGİN’in diziden ayrılacağı ile ilgili çıkan haberler maksatlı ve tamamen uydurmadır.

Değerli oyuncumuz RIZA BABA’MIZ ARKA SOKAKLAR EKİBİNİN başındadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” açıklamasında bulundu. Bu açıklama dizinin hayranlarını sevindirdi.

Rıza Baba'nın akıbeti belli oldu! Arka Sokaklar'dan Zafer Ergin açıklaması

Rıza Baba'nın akıbeti belli oldu! Arka Sokaklar'dan Zafer Ergin açıklaması

DiziArka Sokaklarzafer ergin

Google News ile Takip Et

Zafer Ergin

Zafer Ergin

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi dizisindeki Baron Mehmet Karahanlı rolüyle zirveye çıkmıştır. yılından günümüze dek Arka Sokaklar adlı dizide önce baş komiser, 3. sezondan itibaren ise emniyet amiri Rıza Soylu rolünü canlandırmaktadır. 'li ve 'li yıllarda TRT televizyonunda yayınlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini gerçekleştirmişmonash.pw aldığı tiyatro oyunları Kuklacı : Gardner Mckay - Tiyatro Kedi - Bankta İki Kişi : Alexander Gelman - İstanbul Devlet Tiyatrosu - Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı : (Bertolt Brecht - İstanbul Devlet Tiyatrosu - Saat : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış - Maymun Davası : Jerome Lawrance - Robert E.

Daha Fazla

Zafer Ergin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam zafer ergin haberi bulunmuştur.

'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş!

'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş!Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve büyüklüğündeki deprem felaketi nedeniyle yapım şirketinin kararıyla vizyondan çekilen 'Prestij Meselesi' filmi, yeniden vizyona girmek için gün sayıyor.

Cadde

A&#;elya Akkoyun'un acı g&#;n&#;! Annesi hayatını kaybetti

A&#;elya Akkoyun'un acı g&#;n&#;! Annesi hayatını kaybettiGeçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden eski eşi Civan Canova'nın cenazesine katılan ve ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek için törene katılmaya çalışan bir yurttaşı ikaz edip, tepki göstermesiyle gündeme gelen oyuncu Açelya Akkoyun; anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.

Cadde

'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı

'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandıŞarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu yeni filmi 'Prestij Meselesi'nin ‘Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’den Gerçek Bir Umut Hikayesi’ temalı afişi görücüye çıktı.

Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa CaddeTokyo’dan sevgilerleİstanbul cemiyet hayatının renkli temsilcilerinden Feryal Gülman, bu kez tatil rotasını Uzak Doğu’ya çevirip Japonya’ya gitti

Cadde

Merak uyandırdı

Merak uyandırdıKanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın yeni tanıtımı merak uyandırdı.

Cadde

Set Ekstra, 'Arka Sokaklar' dizisinin setinde

Set Ekstra, 'Arka Sokaklar' dizisinin setindeTara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen üçüncü bölümünde, Kanal D'nin uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar' setine konuk oldu. Özgür Ozan, Zafer Ergin, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. 17'nci sezonun heyecanını paylaşan oyuncular, yoğun geçen set günlerinden bahsetti.

Cadde

Efsane d&#;n&#;yor!

Efsane d&#;n&#;yor!Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’, 17’nci sezona “Merhaba” demeye hazırlanıyor

Cadde

'Arka Sokaklar' 17’nci sezonu ile yakında başlıyor

'Arka Sokaklar' 17’nci sezonu ile yakında başlıyorYapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Cadde

'Arka Sokaklar' sezon finaliyle zirvede

'Arka Sokaklar' sezon finaliyle zirvedeKanal D’nin 16 sezondur izleyicisi ile buluşan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Dizinin ’nci bölümü, izleyiciden bir kez daha tam not olarak, sezonu zirvede bitirdi.

Cadde

Ba&#;rollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, &#;lker &#;nano&#;lu, Oya Okar, Ozan Çobano&#;lu ve Tunç O&#;uz’un payla&#;t&#;&#;&#; ekranlar&#;n en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dizisi bir süredir yap&#;mc&#; Türker &#;nano&#;lu’nun hastal&#;&#;&#; sebebiyle çekimlerine ara vermi&#;ti.


17 y&#;ld&#;r Arka Sokaklar dizisinde R&#;za Baba rolünü oynayan Zafer Ergin, önceki gün Ni&#;anta&#;&#;’nda görüntülendi. Snob Magazin’in haberine göre, usta oyuncu geçti&#;imiz eylül ay&#;nda 17’nci sezonuyla izleyiciyle bulu&#;an Arka Sokaklar dizisinin bitti&#;ini söyledi.


'&#;AK D&#;YE B&#;TT&#;'

Projede R&#;za Baba karakteriyle fenomen olan Ergin, “Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve &#;a&#;&#;rtt&#;. Ke&#;ke Türker &#;nano&#;lu, hasta olmasayd&#;, devam etseydik. O da sonuçta yap&#;mc&#;, kendince bir tak&#;m &#;eyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayat&#;mda ilk defa ba&#;&#;ma böyle bir &#;ey geldi. Final yapmadan, &#;ak diye bitti.” diye konu&#;tu.


'SEY&#;RC&#;YE AYIP'


“Instagram’dan ‘Sizi özledik’ ve ‘Ne zaman ba&#;layacaks&#;n&#;z?’ diye mesajlar geliyor” diyen Zafer Ergin “Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye sayg&#;m&#;z var. Bize de, ‘Kusura bakmay&#;n &#;unun için bitti’ demeleri laz&#;md&#;. Ay&#;pt&#;r. Finalin ba&#;ka havas&#; vard&#;r. Arkada&#;lar, ‘Para almadan final bölümü’ çekelim diyorlar.” dedi.
Ergin, “Tekrardan devam eder mi?” sorusuna, “Sizin gibi ben de merak ediyorum” yan&#;t&#;n&#; verdi.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır